Binnaz Abla

Tatlicadi84 cok övulmus bende baktirdim ama zamana yayilcak durumlardan bahsetmisti bakalim...aymiraya taroy baktirdim denemeye deger gibi dusundum ruh halibi durumu cok iyi bildi gelecek icinde bende her falci ayni seyleri soyluyor yine bahar aylarini isaret etti hayirlisi tarzini mina06 ya benzettim guzeldi..

Medyum tunayaa baktirmistim ona kalsa terfi edecektim hic oyle bisi yasamadim isimi biraktim.. Terfi durumu olmadigindan...kasim ayi itibariyle evlenecegim.adami taniycaktim oda yok ortadda kimseyle tanismadim .. Merak edenler icin bilgilendirmek istedim

thalix canım hani bana fal sözün vardı unuttun mu

Tatlıcadı deyince tüylerim diken diken oluyo.Bi hafta bekletti bakıcam diye falları alıp sonra geri çektik.İnsana saygısı olmayanın falcılığından ne hayır gelirki?

Tatlıcadı deyince tüylerim diken diken oluyo.Bi hafta bekletti bakıcam diye falları alıp sonra geri çektik.İnsana saygısı olmayanın falcılığından ne hayır gelirki?

Telwe deyince tüylerim diken diken oluyor benimde

Haklisin belki benimkinede bakmiycakti cok beklemistim fali tekrar okudum yani istedikleriniz olacak der gibi bitirmis cok tatmin edici bir fal diyemeyiz ztn zamanim doluyor diyerek kisacik bitirmis ..

Ecrene baktirdim senin tavsiyenle oda guzel bir anlatimi var durumu ruh halini biliyor ve oda bahari isaret etti..ask konusunda.. Is icin hicbisi gorunuyor dedi

Evet Ecren bende de bi gelişmeyi bildi,yazmıştım zaten.İş için hiçbi şey gòrünmüyormü dedi sana anlamadım.Bu arada halâ defneyi bekliyorum.Falsepetine mail attım ne zaman online olacağını sordum yanıt bekliyorum.

Ecren bana 4 dklik fal bakmisti

Defneye bende baktiracagm....

is icin hicbisi görünmüyor bisi cikmamis is ile ilgili dedi...

Ecren bana 4 dklik fal bakmisti

4 dk?? bana yazili fal bakti

eeee bu rumii dun aksam sısteme gırmıs ama modunu uzaktaya almış bu nasıl iş yea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…