Onu favorilerime eklemistim bir ara da mail geldi yakaladim ama emin olamadim sonra cikardim. Iyi miymis?Çağla bilgeye baktırmışmıydınLizyaa sen
Adam niye küfür bastı?VallaLizyaa elfin sana iyi tuturuyo bana tırt mesela, iyi hoş da hiç bişeyini yaşamadım sağolsun gelcek adam dedi dedi gaz verdiiiiiii adam bana küfür bastı! Başka kadın yok dediiiiiii başka kadınla fingirdeşiyodu benim eks boy. Elfin bende Tırt.
Falı azaltım hemde fena halde yorum alırım yaşamaya devam ederim bi bakarım 2 ay sonra olay olmuştur eeeee? Katina zaten 6 aylık süreci gösterir diyorlar yani normal 2-3 ay sonra olması.
evetOnu favorilerime eklemistim bir ara da mail geldi yakaladim ama emin olamadim sonra cikardim. Iyi miymis?
Evet Elfin'le bizim uyustu enerjimiz ve iyi geliyor yorum almak ondan. Cok sik baktirdigim icin ama son 2-3 falinda yasamadigim cok sey oldu o yuzden 2 aydir yorum almadim ondan 1-2 ay daha bekleyip belki sonra tekrar danisabilirim.VallaLizyaa elfin sana iyi tuturuyo bana tırt mesela, iyi hoş da hiç bişeyini yaşamadım sağolsun gelcek adam dedi dedi gaz verdiiiiiii adam bana küfür bastı! Başka kadın yok dediiiiiii başka kadınla fingirdeşiyodu benim eks boy. Elfin bende Tırt.
Falı azaltım hemde fena halde yorum alırım yaşamaya devam ederim bi bakarım 2 ay sonra olay olmuştur eeeee? Katina zaten 6 aylık süreci gösterir diyorlar yani normal 2-3 ay sonra olması.
Son falımda valide Mezar geldi şimdi açtım tekrar baktım yine şoku yaşamak için bugün. Kadın bana valide mezarı adamın bana cevap vermesi, Benden mesaj beklemesi olarak YORUMMMMLADI !!!!! Bende küfürü yedim adamdan. Yahu mezar bitişmiş onun hanesinde valide de geldi sonuca bu neyin kafası! Seni seviyooooo olumlu olcak al sana olumluyu sinirlendim elfine şu an PesssssAdam niye küfür bastı?
Tamam sakinn..Son falımda valide Mezar geldi şimdi açtım tekrar baktım yine şoku yaşamak için bugün. Kadın bana valide mezarı adamın bana cevap vermesi, Benden mesaj beklemesi olarak YORUMMMMLADI !!!!! Bende küfürü yedim adamdan. Yahu mezar bitişmiş onun hanesinde valide de geldi sonuca bu neyin kafası! Seni seviyooooo olumlu olcak al sana olumluyu sinirlendim elfine şu an Pesssss
Çağlayı severim valla ben yorumları tutarlı insan gibi davranıyo puan kaygısı yok hep yaşadım dediklerini
Bastım butona sildim falı şu an pessss psssssss Mezar Mezar Mezar Valide Valide Hayırlı olcak demesi daha kulaklarımda çınlıyoTamam sakinn..
Elfin benim bir arkadasima inanilmaz olumsuz bir yorum yapmisti ama gecen Agustos ayinda falan, iliskisi kotu hala da kotu ama tam bitmedi o eninde sonunda bitecek demisti. Hatta kiz aglamis okuyunca, Elfin hep mi olumsuz acaba demisti. Elfin sonradan cok mu olumluya bagladi acaba herkes icin cunku ilk baslarda yorumlari daha bir olumsuzdu sanki?Son falımda valide Mezar geldi şimdi açtım tekrar baktım yine şoku yaşamak için bugün. Kadın bana valide mezarı adamın bana cevap vermesi, Benden mesaj beklemesi olarak YORUMMMMLADI !!!!! Bende küfürü yedim adamdan. Yahu mezar bitişmiş onun hanesinde valide de geldi sonuca bu neyin kafası! Seni seviyooooo olumlu olcak al sana olumluyu sinirlendim elfine şu an Pesssss
VallahElfin benim bir arkadasima inanilmaz olumsuz bir yorum yapmisti ama gecen Agustos ayinda falan, iliskisi kotu hala da kotu ama tam bitmedi o eninde sonunda bitecek demisti. Hatta kiz aglamis okuyunca, Elfin hep mi olumsuz acaba demisti. Elfin sonradan cok mu olumluya bagladi acaba herkes icin cunku ilk baslarda yorumlari daha bir olumsuzdu sanki?
Binnaz'da begenilenler var ama az, aslinda dusuk kredili cok fazla yorumcuya danismaktansa bazen ayda bir iyi bir falci olabilir. Onerilerim (kendi acimdan) Doga Dan, Elfin Demet ve Zumra Lal. Eylem Tuzun bana bilememisti ama bir arkadasim ondan memnun o da olabilir Binnaz'da onerebilecegim.Herkese merhaba yeni geldim ama burayi uzun zamandir takip ediyorum. Binnazablada 150 kredim var onerebildiginiz falcilar varmi? Az da olsa bilen falan? Bu zamana kadar baktirdigim falcilarin hic biri mi tutmaz arkadasozellikle de tellweede ama maleaef fal zaafim var iki guzel sey duymak icin baktirmaya da devam ediyorum o da benim ayibim iste
Binnaz'da begenilenler var ama az, aslinda dusuk kredili cok fazla yorumcuya danismaktansa bazen ayda bir iyi bir falci olabilir. Onerilerim (kendi acimdan) Doga Dan, Elfin Demet ve Zumra Lal. Eylem Tuzun bana bilememisti ama bir arkadasim ondan memnun o da olabilir Binnaz'da onerebilecegim.
Kizlae ben dun sabah kucuk bir ayna kirdim yanlisliklave is yerinde birbisim ters gitti hallettim ama genede gicik bir durum
Insallah kuzum bakalim gelsin yeni ay zaten ramazan da geldi arinicazhemen olumsuza yorma kötü enerji benden gitti diye düşün canım yeni ay geliyor sen enerjini yenile bence üzülme lütfen..
kesin bergüzarBaktıran bir arkadaş sormuştu ve doğru bildin yazdı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?