Binnaz Abla

Adam niye küfür bastı?

Evet Elfin'le bizim uyustu enerjimiz ve iyi geliyor yorum almak ondan. Cok sik baktirdigim icin ama son 2-3 falinda yasamadigim cok sey oldu o yuzden 2 aydir yorum almadim ondan 1-2 ay daha bekleyip belki sonra tekrar danisabilirim.

Adam niye küfür bastı?
Son falımda valide Mezar geldi şimdi açtım tekrar baktım yine şoku yaşamak için bugün. Kadın bana valide mezarı adamın bana cevap vermesi, Benden mesaj beklemesi olarak YORUMMMMLADI !!!!! Bende küfürü yedim adamdan. Yahu mezar bitişmiş onun hanesinde valide de geldi sonuca bu neyin kafası! Seni seviyooooo olumlu olcak al sana olumluyu sinirlendim elfine şu an Pesssss

Tamam sakinn..

Elfin benim bir arkadasima inanilmaz olumsuz bir yorum yapmisti ama gecen Agustos ayinda falan, iliskisi kotu hala da kotu ama tam bitmedi o eninde sonunda bitecek demisti. Hatta kiz aglamis okuyunca, Elfin hep mi olumsuz acaba demisti. Elfin sonradan cok mu olumluya bagladi acaba herkes icin cunku ilk baslarda yorumlari daha bir olumsuzdu sanki?

Vallah Lizyaa elfinin ilk falında trajikomik bi detay vardı bu adam alkol ve madde bağımlısı yazmıştı bana kartın anlamını yazdı. İyi de adam bağımlı değil? Aynı evde yaşicaksın, adam nerde? Şu son falı açıp dinledim fırtına gibi gelecek adam sana hazır ol diye seslendi deeeee eprahha kartını yorumlamış şimdi nette baktım. Sonra Mezar valide var onları olumladı. Bence bu olumluya bağlamak değil enayi yerine koymak. Vallaaaaah 100000 tl para verseniz bana o kadına asla baktırmam o küfürleri yedikten sonra. Dizi yazıyo pembiş meksikalı diziler

Herkese merhaba yeni geldim ama burayi uzun zamandir takip ediyorum. Binnazablada 150 kredim var onerebildiginiz falcilar varmi? Az da olsa bilen falan? Bu zamana kadar baktirdigim falcilarin hic biri mi tutmaz arkadas ozellikle de tellweede ama maleaef fal zaafim var iki guzel sey duymak icin baktirmaya da devam ediyorum o da benim ayibim iste

Binnaz'da begenilenler var ama az, aslinda dusuk kredili cok fazla yorumcuya danismaktansa bazen ayda bir iyi bir falci olabilir. Onerilerim (kendi acimdan) Doga Dan, Elfin Demet ve Zumra Lal. Eylem Tuzun bana bilememisti ama bir arkadasim ondan memnun o da olabilir Binnaz'da onerebilecegim.

cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Sagolun . Ben okadar cok para harcadim ki bir de hani dayanamiyorum bir kez atip idare etmem muhtemelen.kendimi bliyorum. Okadar para verdigimle kaliyorum. Binnaz abladada parayla baktirmayali yillar oldu oraya kredi yuklemeyi dusunmuyorum. 150 kredi hediye ettikleriyle birikmis, hani acaba varmidir da biri ordaki o kredi bitsin diye uygulamayi silcem sonra . Ben muhtemelen tellweeden devan ederim ama ordada 10- en fazla 15 tl veririm. Neseki bu dusunceme bagliyim.

elfin olumsuz kartlara yada kötü bildiğimiz kartlara olumlu yorum yapıyor ama bunları kartların yönünü göre belirliyor galiba bir falda aynı kartlar baska anlam diğer falda başka anlam sonuç olarak fal çıkmıyor

Merhaba kızlar ben de Binnaz Abla Anneler Günü indiriminden yararlandım ve birikmiş olan kredilerim ile şuan 1000 kredim var fakat kime baktıracağımı bilmiyorum. Önerilerinizi alabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…