Binnaz Abla

Merhaba kızlar ben de Binnaz Abla Anneler Günü indiriminden yararlandım ve birikmiş olan kredilerim ile şuan 1000 kredim var fakat kime baktıracağımı bilmiyorum. Önerilerinizi alabilirim :)
Herkesin begendikleri farkli oluyor ben ayni kisileri oneriyorum sana da onereyim ben orada Doga Dan, Elfin Demet'i begeniyorum yenilerden Zumra Lal de iyi onu da onerebilirim.

Kimsenin ismi yazmiyor ki yorumlar var sadece isimsiz olarak
Ben de burada arkadaşımız yazınca merak edip baktım. Pelin özdoğrunun profilinde Tarota tıklayınca yorumlardan birinde "bu sitenin bi yorumcusu olarak ben de peline baktırıyorum güveniyorum.. vs.. doğa dan... "yazmış yorumun sonuna ben de okuyunca fark ettim :)

A evet ben de gördüm ilginç, canı sıkılmış bir müşteri mi yazdı naptı :))

Yorumu buldum bence Doğa Dan niye birileri onun yerine yazsın ki :

Bazen oyle acmazlarin olur ki, guvenebilecegin biriyle konusmak istersin.. Seni sarip sarmalar ve yolunu aydinlatir... Bu sitede bir yorumcu olarak gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki, gozum kapali guvendigim ve tanimadigim halde yillardir tanidigim insanlara inat guven duygusunu tek hissettigim yorumcudur kendisi... Pelin bir tane... kiymetini bilmek lazim.. Doga Dan...

Doğa Dan'da da Pelin'in yorumu varsa karşılıklı arkadaş reklamı yapıyorlardır.

Rica etsem biriniz bakabilir mı fikirlere ihtiyacım var bu ara? Özellikle aşk ve arkadaşlık konusunda?Eki Görüntüle 2145851 Eki Görüntüle 2145850 Eki Görüntüle 2145852
Kafandaki 2 dusunce arasında gidip geliyosun icinden ne dilek geçiyorsa birinin önü açık olacak ama diğerinin önüne engel olmus 2 kişi goruyorum engel oldklarından dolayı kapanmıs yolun
Askla arkadaslıgı cok karıstıran bi yapınmı var bilmiyorum ama ksmetin cevrenden cok etkileniyor özellikle en yakınındaki bi bayanın dusuncesinden ileriki dönemlerde kavgalar tartsmalar bile yasanablr duzeyde ettafında doğru düzgün dostum deyip içini açabileceğin bi dost yok inanki hepsinin gözleri başka yerde hep kusur arıyolar dikkat et derim aileye gelecek bi kız bebek haberi var

Binnaz yonetimi baskasi yazsa o yorumu yayinlamazdi aslinda gercekten o yazmis olabilir. Yorumcular da yorum alacak tabi kendi kendilerine fal bakamayacaklarina gore...eger o yazdiysa bir cok yorumcu orada birbirlerini rakip gorurken boyle destekleyici ve icten bir yorum yazmasi guzel bence.

Yildizname'de Melo Deniz'e fal atan oldumu? O site bedava kredi hediye ederken baktirmistim, baktim o da yok olmus.

Bencede güzel

Çok çok teşekkür ederim ya. Arkadaşlıkla aşkı karıştırmıyorum aslında ama kafam inanılmaz karışık. Aşk için doğru insanın gelmesini bekliyorum aslında.

Arkadaslar binnazda fal iadesi nasil talep ediliyor? Suzan ozyaza gondermistim. Hayatimda bukadar uydurma bir fal gormedim. Copy paste yapmis muhtemelen , ne sorularima cevap vermis , bir de utanmadan sevgilin sana supriz yapcak diyor. Sevgilim olmadigi kendi profilimde yaziyor bukadar da olmaz.... yaaaaa insanlarin umutlariylaaaa uc kurus para icin oynanmaz goremedim senden enerji almadim de iade et bu neyin kafasi da insanlari kandirmaya calisiyorlar??

binnazda fal iadesi olmuyor ama yinede müşteri hizmetleri msj atabilirsin profil bilgilerim ile bana gönderilen fal uyusmuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…