Binnaz Abla

Binnazda artık fal iadesi yapılmıyor ama mail atıp durumu anlattığın takdirde fal numarasını söylemeni istiyorlar incelemeyi yapıp kredi yüklemesi yapıyorlar ben daha önce bu şekilde iade talebi yapmıştım

Cok tesekkurler yorumlriniz icin:) gonderdim mesaj inceleyeceklermis m. Binnaz tellweedende fenaymis cidden omrumde boyle bir fal yorumu almamistim bu gunleri de gorduk

Ay Yağız Er 50 lira yapmış puhahaha ona 50 liranızı heba edeceğinize ben baksam size daha iyi tuttururum, ücret de istemem Şaka gibi yahu, ilk üye olduğumda ucuz diye atmıştım 15 lira mıydı neydi hayatımda bu kadar boş bir fal daha görmedim gerçekten, zaten yazılı falın yarısı hoşgeldiniz sefa getirdiniz ve türevi cümlelerle doluydu geri kalanı da devrik cümlelerden anlaşılmıyordu. Binnaz'ın ilgilendiğini bilseydim kesin şikayet ederdim. Suzan Özyaz bir bu iki, öyle diyeyim. Meltem Yıldırım'ı göndermişler bu ikisi nasıl duruyorsa orada hala.

merhaba:) yeni üyeyim. ve ilk postum binnaz abla oldu:) bu aralar çok fal baktırıyorum. aslında ankarada gittiğim iki falcı var ve tarih tarih dedikler çıktı. ama bazen onlara ulaşamayınca elimin altında binnaz abla mucizesini de yaşadım. önereceğim tek isim şevdar. ben böyle bir yorum böyle bir tahmin yorum görmedim.

Sevdar tatli bir bayan ama malesef bana hiic bilemiyor.

Kızlar biliyosunuz ben falı kökten kestim 2 sene boyunca bana yalan attan paramı sömüren bir sürü falcı oldu onları isterseniz yazarım sizler için, benim gibi boşluğa düşmeyin. Eski erkek arkadaşım dönecek diye 1 yıl oyaladılar sağolsunlar, Elif Hanzade dalga bile geçerek bana ses kaydı göndermişti ağlamıştım,Dilek Zeynel yalanını seveyim yeminlerle bu adam döncek evleneceksin dedi, elfin verdiğim para helal olmasın adam sana aşık gelecek dedin valide mezarla o valide inşallah kaşına çıkmaz. Adam bana küfür etti sen daha aşık derken. Başka kadın yoooook dedi meğer varmış.
Mert Göktürk copy paste yaptıktan sonra sesli fal açtı trajikomik.. neler neler neler kimler döncek dedi..
Olumsuza açığım dedim hep, KEMAL DEVRİM uzak durun bu adamdan daha da başka bişi demem.
reklam diye bana çullanmayın artık biliyosunuz az çok beni, seven sever sevmeyen sevmez.
Doğa dan bana adamın hayatında başka bi kadın var OLMAYACAK DEDiiii, iletişim kapalı değil fakat olmayacak dedi ! Bekleme! Hayatında başka biri var öğreneceksin dediii tam 3 ay sonra Doğa dan ne dediyse mart ayında yaşadım. Haaaa Valide de vardı açılımda Elfin gibi laylayom pembiş şeyler yazmadı. Yorumunu okuduğumda üzüldüm.. kadın haklı çıktı.
Sonra başka biri oldu, buda olmaz sana uymaz, sessizlik olcak soğukkanlı olman lazım hayatına biri girecek öylesine takılmalık bayaaaa boşluk olacak, tartışma da olacak dediiiii, aha 3 hafta sonra oldu. Sonra yine fal attım artık bu son dedim, OLUMSUZ tekrar yazacak ama sen kibarca yol vereceksin bu adamın senin <dengin> olmadığını anlicaksın dedi.
Dün adam yazdı, yol verdim, başka bir kız da oldu DOĞA HAKLIYDI.
Güven Cihan çoban, Zümra Lal, çağla Bilge de olumsuz konuştular.
Güven bile ilk yorumda adam başka kızla takılıyor artık gör dedi beklemeee!!!!
Dinlemedim bir sürü falcıya para verdim. Ağladım zırladım. Sonuç gözümü açan bu Doğa, Güven de sağolsun Doğa lafı evelemedi gevelemedi hemen girdi olaya..

Benden bu kadar Fal falan bitti sizde dikkat edin.
Adamları ağlayarak bekliyoruz sonuç ? GELEN GİDEN YOK. İki pembe tablo yazıp atan falcılar da güle güle kahkaha ata ata belki yorumluyolar.
Ada soylu mesela Behlül gibi erkekle evleneceksin demişti. Behlül Bihterle sonuç? BEN EVDE.
Tııııırtttttt
Bunda sonra destek olmak için devam burda yazmaya ama fal bitmiştir.
Benim keyfim de ciloppppppp kızlar param artık emin ellerde falcılarda diiil

Son düzenleme:
Pelin bilge de iyi bi yorumcu kadın salamıyo onu da yazayım
Başka Buğra var falsepetinde o da kopukluk olcak dedi mayıs ayında kavga olcak vs.. sonra birleşme olcak dedi eh olmaz ama adam bildi. Leyla vardı falalemde kadın beni uyardı ben inanmadım..hesabını silmiş, Leyla burayı okuyorsan haklıydın beybi

Benim de tek baktırdığım, güvendiğim ve doğru çıkan pelindir

Hangi doğa bu??? güven cihan çoban çok mu iyiydi?

yağız pisliğin terbiyesizn teki

bugün nedense zayif anima denk geldim ve sedef celik'e 20lik sesli fal baktirdim mevcut bir konu ile ilgili, baktirmaz olaydim. bu ne kasvet, ne ruhsuzluk, ne düzlük, allam falin sonunu getiremedim dinleyemedim icim skildi, falin icerigi de pembeydi tabi. yazdigim herseye evet haklisin yazmis, ne analiz, ne durum tespiti. tekrar dinleyim dedim ama yine sonunu getiremedim resmen korku filmi falin pozitif olmasina ragmen, ben böyle ruhsuz konusma tarzi ve ses tonu dinlemedim simdiye kadar :/

Gizem Sitare'ye fal baktırayım diyorum doğum günümde hediye kredi gelince. Nasıldır?

Gizem Sitare'ye fal baktırayım diyorum doğum günümde hediye kredi gelince. Nasıldır?

Yorumlara şöyle biraz baktım da vazgeçtim. Ya Şevval Erdal ya da Tümay Cennet'e baktıracağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…