Binnaz Abla

felaket tellali, sakin baktirma. olumlu yazan olmadi hic onun hakkinda. bir arkadasima baktigi fali dinleyince bana agirlik basti, negatif enerji yüklü bir kisi.. inanilmaz kötü bir enerji var sesinde ve yorumlayisinda.

Yorumlara şöyle biraz baktım da vazgeçtim. Ya Şevval Erdal ya da Tümay Cennet'e baktıracağım sanırım.

felaket tellali, sakin baktirma. olumlu yazan olmadi hic onun hakkinda. bir arkadasima baktigi fali dinleyince bana agirlik basti, negatif enerji yüklü bir kisi.. inanilmaz kötü bir enerji var sesinde ve yorumlayisinda.

Gizem di mi?

Gizem Sitare'ye fal baktırayım diyorum doğum günümde hediye kredi gelince. Nasıldır?

Yorumlara şöyle biraz baktım da vazgeçtim. Ya Şevval Erdal ya da Tümay Cennet'e baktıracağım sanırım.
gizem sitareye baktırmıştım. bana olumlu konuşmuştu felaket tellallığı yapmamıştı ama dediklerini yaşamadım, gidişatı vs tutturamadı.

şevval erdal da sorduğum bi konu hakkında olumsuz konuşmuştu lakin olumlu gerçekleşti :) bir de 1-1,5 sene önce evleneceğim insanla tanışıp hayatımın aşkını yaşamaya başlıyordum, cıks, o da olmadı.

tümay’ı denemedim ama bir ara merak etmiştim. denersen yorumunu yaz buraya da

O zaman yakalarsam Tümay'ı deneyeyim burada da olumlu yazanlar olmuş.

Binnaz abla da asmin acar ın katinası müthişti. Bilgi vermemiş olmama rağmen bir çok şeyi kartlarla söyledi. Daha önce ona kahve de baktrmştm ama katina kadr iyisini görmedim.

Binnaz abla da asmin acar ın katinası müthişti. Bilgi vermemiş olmama rağmen bir çok şeyi kartlarla söyledi. Daha önce ona kahve de baktrmştm ama katina kadr iyisini görmedim.
Cok dusuk puani ama hem de cok kotu yorumlar var hakkinda

Cok dusuk puani ama hem de cok kotu yorumlar var hakkinda

Olabilir ben kendi fikrimi beyan ediyorum. Gidin bu falcıya baktırın demiyorum. Bu konu başlığı altında binnazabla sitesindeki deneyimler paylaşılıyor ben de bu deneyimimi paylaştım. Benim deneyimim katina da oldukça olumlu idi kendi adıma. Siz benim deneyimime yorum yapmak zorunda hissetmeyin lütfen kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…