Yorumlara şöyle biraz baktım da vazgeçtim. Ya Şevval Erdal ya da Tümay Cennet'e baktıracağım sanırım.
felaket tellali, sakin baktirma. olumlu yazan olmadi hic onun hakkinda. bir arkadasima baktigi fali dinleyince bana agirlik basti, negatif enerji yüklü bir kisi.. inanilmaz kötü bir enerji var sesinde ve yorumlayisinda.
Gizem di mi?
Doğum günlerinde ne kadar hediye kredi veriliyor?Gizem Sitare'ye fal baktırayım diyorum doğum günümde hediye kredi gelince. Nasıldır?
Doğum günlerinde ne kadar hediye kredi veriliyor?
evet gizem canim
Teşekkürler bunu bilmiyordum :)150 olması lazım.
Gizem Sitare'ye fal baktırayım diyorum doğum günümde hediye kredi gelince. Nasıldır?
gizem sitareye baktırmıştım. bana olumlu konuşmuştu felaket tellallığı yapmamıştı ama dediklerini yaşamadım, gidişatı vs tutturamadı.Yorumlara şöyle biraz baktım da vazgeçtim. Ya Şevval Erdal ya da Tümay Cennet'e baktıracağım sanırım.
gizem sitareye baktırmıştım. bana olumlu konuşmuştu felaket tellallığı yapmamıştı ama dediklerini yaşamadım, gidişatı vs tutturamadı.
şevval erdal da sorduğum bi konu hakkında olumsuz konuşmuştu lakin olumlu gerçekleşti :) bir de 1-1,5 sene önce evleneceğim insanla tanışıp hayatımın aşkını yaşamaya başlıyordum, cıks, o da olmadı.
tümay’ı denemedim ama bir ara merak etmiştim. denersen yorumunu yaz buraya da
Cok dusuk puani ama hem de cok kotu yorumlar var hakkindaBinnaz abla da asmin acar ın katinası müthişti. Bilgi vermemiş olmama rağmen bir çok şeyi kartlarla söyledi. Daha önce ona kahve de baktrmştm ama katina kadr iyisini görmedim.
Cok dusuk puani ama hem de cok kotu yorumlar var hakkinda
Fal sepeti bana kupon göndermiş kimi önerirsiniz arkadaşlar?
kahveyi suyla destekleyen birileri varsa o şekilde istiyorum dennis hariç yoksa en son ona baktırcamArkadaşım Umut diye bir hatunu önermişti bana.
olaylari anlatmadinnMarin Şahin ve Alya tavsiye ediyorum kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?