Binnaz Abla

Merhaba, doğa dediğiniz kişinin tam adı nedir? Bulamadım binnaz'da. Bir de ne falında iyi kendisi?

Ay kızlar bende mayaya bakarken gördüm burayı :) maya baktıran var mı puanı nasıl %100 şaşırıyorum, baktırmayı düşünüyorum ciddi ciddi :) gerçi Benim Beğendiğim birisi var da mayayı merak ediyorum sırf merak :)

maya'nin agzi iyi laf yapiyor, bundan 3-4 sene önce baktirmistim ve dedigi hic bir sey olmadi. baya bi gevelemisti bir cok falci gibi. komsu teyzene bedavya baktir karli cikarsin.

felaket tellali, sakin baktirma. olumlu yazan olmadi hic onun hakkinda. bir arkadasima baktigi fali dinleyince bana agirlik basti, negatif enerji yüklü bir kisi.. inanilmaz kötü bir enerji var sesinde ve yorumlayisinda.
Aynen beni gömdü geçen sene feci olumsuz konuştu olmayacak diye diye ama oldu

Doğanın son falı dün çıktı bende

maya'nin agzi iyi laf yapiyor, bundan 3-4 sene önce baktirmistim ve dedigi hic bir sey olmadi. baya bi gevelemisti bir cok falci gibi. komsu teyzene bedavya baktir karli cikarsin.

Ya neden öyle güzel yorumlar var acaba ilginç, birde 100 tl ben Ceyda bilgine baktırdım 2 kere ilk verdiği tarihler çıktı birde arkadaşım var çok güzel bakıyor dediği herşey istisnasız çıkıyor tarotta bakıyor 10 numara ben ona devam edeyim :)) bağımlılık yapıyor ya fal

Arkadaşınız kim ???

Bu arada falsepetinde Buğra falı tarihi tarihine çıktı burayada yazayım 2 ay önce baktırdım mayıs ayında olacakları bana saydı ve çıktı. Herkesle tutmayabilir ama..
Lizyaa yada denettirdim
senle enerjimiz aynı gibi.. Doğa ve zümradan ötürü:)) bende mi denesem kız buğrayı?
ne atmıştın ona sen?

senle enerjimiz aynı gibi.. Doğa ve zümradan ötürü:)) bende mi denesem kız buğrayı?
ne atmıştın ona sen?
Aynen aynı kişilere baktırıyoruz, ya kahve falı attım herşey çıktı ama değişik bi tip 2 kere dinledim ses kaydımı, belki sevmezsin bilemiyorum boşuna para vermenden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…