- 24 Mayıs 2018
- 183
- 474
- 33
Çıkan fallar kızlaar doğa ve zümra.
Zaten favorilerim bu ikisi ha bide tellwede chitra. Ona bayadır baktırmadım oda çıktı ama doğaya en son baktırdım ve dedikleri tamameen çıkmış oldu.
Zümranında çıktı, onada baktıralı çok olmadı doğa ile paraleldi söyledikleri zaten.
doğa dan. Katina bakıyor sadeceMerhaba, doğa dediğiniz kişinin tam adı nedir? Bulamadım binnaz'da. Bir de ne falında iyi kendisi?
doğa dan. Katina bakıyor sadece
Ay kızlar bende mayaya bakarken gördüm burayı :) maya baktıran var mı puanı nasıl %100 şaşırıyorum, baktırmayı düşünüyorum ciddi ciddi :) gerçi Benim Beğendiğim birisi var da mayayı merak ediyorum sırf merak :)
Aynen beni gömdü geçen sene feci olumsuz konuştu olmayacak diye diye ama oldufelaket tellali, sakin baktirma. olumlu yazan olmadi hic onun hakkinda. bir arkadasima baktigi fali dinleyince bana agirlik basti, negatif enerji yüklü bir kisi.. inanilmaz kötü bir enerji var sesinde ve yorumlayisinda.
Doğanın son falı dün çıktı bendeÇıkan fallar kızlaar doğa ve zümra.
Zaten favorilerim bu ikisi ha bide tellwede chitra. Ona bayadır baktırmadım oda çıktı ama doğaya en son baktırdım ve dedikleri tamameen çıkmış oldu.
Zümranında çıktı, onada baktıralı çok olmadı doğa ile paraleldi söyledikleri zaten.
Güvenin bütün falları çıktı bende enerjisi tutu benleHangi doğa bu??? güven cihan çoban çok mu iyiydi?
maya'nin agzi iyi laf yapiyor, bundan 3-4 sene önce baktirmistim ve dedigi hic bir sey olmadi. baya bi gevelemisti bir cok falci gibi. komsu teyzene bedavya baktir karli cikarsin.
Arkadaşınız kim ???Ya neden öyle güzel yorumlar var acaba ilginç, birde 100 tl ben Ceyda bilgine baktırdım 2 kere ilk verdiği tarihler çıktı birde arkadaşım var çok güzel bakıyor dediği herşey istisnasız çıkıyor tarotta bakıyor 10 numara ben ona devam edeyim :)) bağımlılık yapıyor ya fal
şu doğa bir bana çıkmadı yok yani kesin enerjimız tutmadıGüvenin bütün falları çıktı bende enerjisi tutu benle
şu doğa bir bana çıkmadı yok yani kesin enerjimız tutmadı
Elif hanzadeye be diyorsunuz panpalar?
şu doğa bir bana çıkmadı yok yani kesin enerjimız tutmadı
Elif Hanzade beni nişanladı, üstüne dalga geçerek ses kaydı gönderdi daha ne diyeyim..Elif hanzadeye ne diyorsunuz panpalar?
Elif hanzadeye ne diyorsunuz panpalar?
senle enerjimiz aynı gibi.. Doğa ve zümradan ötürü:)) bende mi denesem kız buğrayı?Bu arada falsepetinde Buğra falı tarihi tarihine çıktı burayada yazayım 2 ay önce baktırdım mayıs ayında olacakları bana saydı ve çıktı. Herkesle tutmayabilir ama..
Lizyaa yada denettirdim
Aynen aynı kişilere baktırıyoruz, ya kahve falı attım herşey çıktı ama değişik bi tip 2 kere dinledim ses kaydımı, belki sevmezsin bilemiyorum boşuna para vermenden korkuyorumsenle enerjimiz aynı gibi.. Doğa ve zümradan ötürü:)) bende mi denesem kız buğrayı?
ne atmıştın ona sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?