- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Arkadaşınız kim ???
Aynen aynı kişilere baktırıyoruz, ya kahve falı attım herşey çıktı ama değişik bi tip 2 kere dinledim ses kaydımı, belki sevmezsin bilemiyorum boşuna para vermenden korkuyorum
Aynen ben de 3 kere dinledim Buğra’nın yorumuu öyle kesin konuşmuyor ama o yüzden de sevdim enerjisi de pozitif geldi banasenle enerjimiz aynı gibi.. Doğa ve zümradan ötürü:)) bende mi denesem kız buğrayı?
ne atmıştın ona sen?
Aynen aynı kişilere baktırıyoruz, ya kahve falı attım herşey çıktı ama değişik bi tip 2 kere dinledim ses kaydımı, belki sevmezsin bilemiyorum boşuna para vermenden korkuyorum
Tamam pampalar fal krizim geldiğinde bir bakayımAynen ben de 3 kere dinledim Buğra’nın yorumuu öyle kesin konuşmuyor ama o yüzden de sevdim enerjisi de pozitif geldi bana
Gazan mübarek olsunTamam pampalar fal krizim geldiğinde bir bakayım
Doğa ya söz verdim fala ara verecem diye. Ramazandan sonra ona atıcam da işte bağımlılık tabi kurtulunmuyor
vallahi zor dayanıyorumGazan mübarek olsun
vallahi zor dayanıyorum
Ya o kriz geldi mi çok fena çoookBana da bir fal aşkı geldi yahu uçana kaçana baktırasım var
Bana da bir fal aşkı geldi yahu uçana kaçana baktırasım var
Ben de baktırmayacaktım sözde ama sonuça katina değil kahve attım Buğra’ya sayılmaz dedim, katinaya ara verdim ama atmıyorum.vallahi zor dayanıyorum
Ya o kriz geldi mi çok fena çoook
Sen doğayı zümrayı denedin mi cherry? kesin dene denemediysen
Ben ona Bergüzarken baktırdım uzun vadede bakmış o yüzden tekrar baktırasım yok açıkçası. Yeni hedefim Falsepeti Buğra :)
MissCherryBlossom Buğra kavram kavram diye kendini kaptırıyo 20 kere kavram var sea kaydında şok geçirme
Hahahahaha o da çok iyi !!! Binnazda yağız er niye ben bana gelen misafirlerimi anlamıyorum diyo. Biz misafirmiyiz??Byv Serkan 20şer kere hanımefendi beyefendiden sonra artık hiçbir şeye şaşırmam
Yaa zümra bilmesin sonucu bana hep olumsuza bağlıyorZümra bildi yine kızlar. Pazartesi yazmıştım tellwedekileri şimdi Zümra’ya baktım o da bilmiş. Hatta ilk yazılı iletişim demiş evet ilk mesaj attı ben cevap yazmayınca aradısonra arayacak demiş o da
Geçen Parlakzel diye bir falcıyı denedim Tellwe’de, llumsuz ve kısa bakmasına rağmen hisleri var gibi geldi bir de Fal Sepeti Buğra’yı denemiştim en son, o da oldukça pozitif geldi bana yorumu değişik ben beğendi. ama sevip sevmeyeceğini bilmiyorum anlaşılması zor, kesin olacak veya olmayacak şeklinde de konuşmuyor klasik yorumcular gibi.selamlar kızlar ,
yorum alasım var ama kimden alsam bilmiyorum soracak bir sorumda yok ama fal baktırmak istiyorum ..
Geçen Parlakzel diye bir falcıyı denedim Tellwe’de, llumsuz ve kısa bakmasına rağmen hisleri var gibi geldi bir de Fal Sepeti Buğra’yı denemiştim en son, o da oldukça pozitif geldi bana yorumu değişik ben beğendi. ama sevip sevmeyeceğini bilmiyorum anlaşılması zor, kesin olacak veya olmayacak şeklinde de konuşmuyor klasik yorumcular gibi.
Parlakzel’e kahve atmıştım ertesi gün baktı, Buğra’ya da kahve attım. Yalnız dili çok karmaşık cümlelerini anlamak için 3 kere falan dinledim sonra oturdu taşlar yerine, bütün sorularımı da cevaplamış soruya kendi tarot kartlarından cevap veriyor.çok teşekkür ederim, buğrayı deneybilirim o zaman katinamı kahvemi tarotmu atmıştın ? parlakzel hemen bakıyormu fala onuda denemedim hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?