Binnaz Abla

Aynen aynı kişilere baktırıyoruz, ya kahve falı attım herşey çıktı ama değişik bi tip 2 kere dinledim ses kaydımı, belki sevmezsin bilemiyorum boşuna para vermenden korkuyorum
senle enerjimiz aynı gibi.. Doğa ve zümradan ötürü:)) bende mi denesem kız buğrayı?
ne atmıştın ona sen?
Aynen ben de 3 kere dinledim Buğra’nın yorumuu öyle kesin konuşmuyor ama o yüzden de sevdim enerjisi de pozitif geldi bana

Aynen aynı kişilere baktırıyoruz, ya kahve falı attım herşey çıktı ama değişik bi tip 2 kere dinledim ses kaydımı, belki sevmezsin bilemiyorum boşuna para vermenden korkuyorum

Aynen ben de 3 kere dinledim Buğra’nın yorumuu öyle kesin konuşmuyor ama o yüzden de sevdim enerjisi de pozitif geldi bana
Tamam pampalar fal krizim geldiğinde bir bakayım
Doğa ya söz verdim fala ara verecem diye. Ramazandan sonra ona atıcam da işte bağımlılık tabi kurtulunmuyor

Yaa zümra bilmesin sonucu bana hep olumsuza bağlıyor ama yok bende de iyi anda ve yakın gelecekte birebir çıkıyor dedikleri.

selamlar kızlar ,
yorum alasım var ama kimden alsam bilmiyorum soracak bir sorumda yok ama fal baktırmak istiyorum ..
Geçen Parlakzel diye bir falcıyı denedim Tellwe’de, llumsuz ve kısa bakmasına rağmen hisleri var gibi geldi bir de Fal Sepeti Buğra’yı denemiştim en son, o da oldukça pozitif geldi bana yorumu değişik ben beğendi. ama sevip sevmeyeceğini bilmiyorum anlaşılması zor, kesin olacak veya olmayacak şeklinde de konuşmuyor klasik yorumcular gibi.

çok teşekkür ederim, buğrayı deneybilirim o zaman katinamı kahvemi tarotmu atmıştın ? parlakzel hemen bakıyormu fala onuda denemedim hiç ?

çok teşekkür ederim, buğrayı deneybilirim o zaman katinamı kahvemi tarotmu atmıştın ? parlakzel hemen bakıyormu fala onuda denemedim hiç ?
Parlakzel’e kahve atmıştım ertesi gün baktı, Buğra’ya da kahve attım. Yalnız dili çok karmaşık cümlelerini anlamak için 3 kere falan dinledim sonra oturdu taşlar yerine, bütün sorularımı da cevaplamış soruya kendi tarot kartlarından cevap veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…