Binnaz Abla

bayağıdır katina atmıyorum buğraya katina atayım parlakzelede kapadığım bi fincan var onu atayım bari :) gün içerisinde inşallah ikisininde yorumu gelir ..

İrem Çerkez'e baktırdım burada birisi hem fiyatı uygun hem de iyi diye övünce. Olayları doğru bilmiş, yaşadığımız durumu bilmiş ama gelecek için biraz pembeci geldi. Durum yaşadıklarımıza göre pek parlak görünmüyor çünkü ama İrem olumlu bir yorum yaptı. Çıkarsa güncellerim tekrar.

Ben de denemiştim anda iyiydi sonuç bana olumsuzdu bayağı bence pembeci değil

bayağıdır katina atmıyorum buğraya katina atayım parlakzelede kapadığım bi fincan var onu atayım bari :) gün içerisinde inşallah ikisininde yorumu gelir ..
Tellwedelere belli olmuyor haftalarca bile bekleyebiliyor insan ama Buğra 1-2 saate yorumlamıştı bana. Falın geldiğinde düşüncelerini yazarsın merak ettim sana da çok karışık bir yorum mu yapacak

Ben de denemiştim anda iyiydi sonuç bana olumsuzdu bayağı bence pembeci değil

Keşke dediği gibi olsa da bizim durumumuz pek parlak değil açıkçası pembe bir şey çıkarabilmesine şaşırdım.

Keşke dediği gibi olsa da bizim durumumuz pek parlak değil açıkçası pembe bir şey çıkarabilmesine şaşırdım.
Ben sorumda çok olumsuz yazmışsınız dediğimde katina olasılıklar verir demiş o da her ktina bakan yorumcu gibi aslında öyle katina net gelecek vermiuor daha çok anlık durumları gösteriyor hem de net olarak ama ister istemez insan olumsuz duyunca bozuluyor. Aslında uzak gelecekle ilgili dedikleri hiç bir şeye inanamamalıyız, yakın gelecekte bildikleri oluyor ama uzak geleceği en iyi kahin bile göremiyor tam olarak.

Tellwedelere belli olmuyor haftalarca bile bekleyebiliyor insan ama Buğra 1-2 saate yorumlamıştı bana. Falın geldiğinde düşüncelerini yazarsın merak ettim sana da çok karışık bir yorum mu yapacak

parlakzeldende geldi yorumum buğradanda.. parlakzel çok kısa bir yorum yapmış muhteşem değil ama idare eder verdiği vae var o olursa yazarım buradan .. buğra çok daha özenli bakmış uzunca bir yorum ve mesajada uzunca bir yanıt vermiş onunda verdiği vadeler var eğer olursa yine buradan belirtirim fal isteğimi karşıladılar diyebilirim :)

kızlar tellwe de ecem23 , geysu ve yeşil çingene harici tavsiye edebileceğiniz biri var mı ? Bunların 3 ünden de memnunum aynı doğrultuda yorum yaparlar ve dediklerinide yaşarım fakat hep bir fazlasını ister ya insan birisine daha mı baktırsam diyorum hiç denemediğim biri

Kızlar bende bi konu ile ilgili birçok kişiye fal baktırdım hepsi aynı şeyi söyledi vadeler farklı tabii hepsi bir değil acaba bu falcılar ben mutlu olaym diyemi diyorlar yoksa cidden olacakmı beklemedeyim:) efsunine havas ilmi baktıran var mı kadın cok net knsmalarında :)

Nakta, Taraca, Yiramir, Chitra, Yulee

Ben katina atmıştım ama sorunu çok net sorman lazım. Ben ilk kez fal atmanın heyecanıyla ucu çok açık bi soru sormuşum o yüzden çok net bi fal olmadı

Evet sen baktırmıştın değil mi yiramire. Ya 100 lira vermem ama ucuzundan bir fal baktırasım geliyor senin desteğinle duruyorum Soru belli benim, malum :)

Evet sen baktırmıştın değil mi yiramire. Ya 100 lira vermem ama ucuzundan bir fal baktırasım geliyor senin desteğinle duruyorum Soru belli benim, malum :)
Aynen, baktırmıştım hatta 8 gün beklemiştim o fal için
Yok yok 100 lira verme, fiyatı çok uçmayan birine baktırabilirsin bence :) ben durdururum seni merak etme

Merhabalar, yeni bir fal websitesi ve aplikasyon girişimimiz var ve sitemize gerçekten fal bakmayı bilen, 6. hisleri kuvvetli yorumcu alımı başlamıştır.
Kahve, tarot, katina, el, melek, iskambil falı, rüya yorumu, yıldızname veya astroloji türlerinden biri ile ilgilenmekteyseniz siz değerli yorumcuları aramızda görmek isteriz. Kısa sürede büyümeyi amaçlıyoruz.
Detaylı bilgi için üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…