- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.821
- 333
Hayırdır canım önemli bişey yoktur inş?Arkadaslar Allah hepinizin gönlüne göre versin, ben forumdan ayriliyorum.
Arkadaslar Allah hepinizin gönlüne göre versin, ben forumdan ayriliyorum.
merakettim şimdi neden böyle bir karar aldın canım ?
Ben yolladığımda sabah saatleriydi. Favori olarak eklersen çevrimiçi olduğunda sana bildirim gelirKizlar binnazda daha once fal baktirmamistim.zumra ne zaman cevrimici oluyor.
Hep cevrimdisi goruyorum.
Fal da gonderilmiyor cevrimdisiyken.
Çevrimiçi olmasıyla çevrimdışı olması bir oluyor fal gönderilmiyor malesef 2 kişi alıyo hemen cevrımdısı oluyo yakalamakta meseleBen yolladığımda sabah saatleriydi. Favori olarak eklersen çevrimiçi olduğunda sana bildirim gelir
canlarim fallara son verdim, bu forum da insani cok etkiliyor ve bu konular hakkinda konusulmasi ve bunun bir bilim haline getirilmesi beni biraz asti diyebilirim :).
aklim basima geldi desem yeridir gereksiz bir fal baktirdigim icin bir kac gün önce, baya bi sendeledim. ama iyiki olmus.
belki de islerimiz buyüzden rast gitmedi simdiye kadar. zaten biliyorsunuz cok sorguluyordum, bi öyle bir böyleydim. karsiydim bu fala ama yinede ayda bir atiyordum can skntisina. cephe kuranlar da oldu bana karsi bu forumda sorguladigim icin. "Falima dokunma" tayfasi olusmustu, ama sonra baktim herkes uzaklasmaya calisiyor.
bizim gibi sadece insan olan kisilerden medet umuyoruz yüce yaradan varken. dua etmeyi bile birakiyoruz yeri geliyor.
ve inanmiyorsak fallara neden para veriliyor ki. normal bir insan gibi düsünmemeye baslamistim, realitden uzak bir halde, her yalan yorumu aklimda tuttugum icin. sonra baktim herkes baska bir sey söylüyor bir mevzu hakkinda, e kim bilecek ki?
eger falcilarin hepsi ayni seyi söylüyorsa, bu ancak zihinlerinin kisitli oldugunu gösteriyor, bu hayatta cünkü hersey mümkün. mucizelere de inanin.
sadece o insanlarin hisleri olup olmadigini test ediyoruz bukadar. simdiye kadar hic bir faydasini görmedim. inancli bir insanim. bence insanin gücü kendi icinde, kartlarda, telwelerde, ücüncü kendisini kahin zanneden kisilerin agzinda degil. ayin sonunu getiremeyen insanlar var, asgari ücrete calisiyorlar, ve falcilar bu kisilerden 100 lira istiyor, mükemmel bir gelecek yalani vaad edip.
arkadas ortaminda fallara karsi degilim, ama bu fal isini paraya cevirmeleri ve bunun artik endüstri haline getirmeleri, hele hele bizim ülkede, cok düsündürücü. adamlar bilim ile ugrasiyor, bizimkiler havada ucusan bos sözcükler ile.
birsürü para dönüyor, insanlarin ruh sagligi ile de oynuyorlar bu falcilar. egomuzdan vazgecip o parayi ihtiyaci olanlara versek daha cok faydasini görürüz ve daha cok mutlu oluruz. sonucta hersey olacagina variyor, ve sadece o falan falci bir sey hissettigi ve söyledigi icin gerceklesmiyor vaadler. onlar bizim sirtimizdan zengin oluyor, bizim helal yol ile kazandigimiz paralari yediriyoruz yalanlari icin. binnaz ailesi kimbilir kac apartman villa yaptirmistir bilmiyoruz, yatlar katlar, fakir fukara kisinin sirtindan besleniyorlar. insanlarin ruh sagligi ile oynuyorlar, üstelik bu yalanci falcilarin agzina bakan kisiler de var. Allah kimseyi böyle bir duruma düsürmesin.
Kocasini bosayan da var, aile yikiyorlar, kocan aldatiyor dediklerinde. belki de o aile yikilmicak o fal baktirilmasa?
Bundan sonra sadece kendi ic sesimi dinleyecegim, zaten uzun süredir cok fal baktirmiyordum. maalesef bagimlilik olmustu, sigarayi birakmak gibi birsey bu.
Eger birinizin kalbini kirdiysam özür dilerim.
Son cümlem de gecenlerde okudugum bir hadisi paylasmak istiyorum: Ben, kulumun zannina göreyim; bana karsi ne zannederse, onu yaparim". Gerisini siz düsünün.
Üyeligimi dondurmayacagim, ama artik son verdim bu ise. Darisi sizin basiniza insallah.
Allah karsiniza hayirli ve dürüst insanlar cikarsin. Öpüyorum :)
Kesinlikle..paramızla rezil oluyoruz....En doğru kararı vermişsin, hakkı da hayırlısı olsun. Ben de aylar önce bıraktım hatta ihtiyaç bile duymuyorum artık, aklıma gelmez yani. Olması gerektiğ gibi oluyor, bir sorun olduğunda biriyle tartıştığımda fala değil, kendime danışıyorum...
Ben açıkçası artık üzülüyorum, bazen buraya gelip oluyorum öylesine. Hala bazı tanıdık insanlar var baktıran ve inanmak isteyen. Kim bilir ne kadar para harcandı ..
keşke herkesi durdurabilme gücüm olsa. İnanmayın artık diye bağırasım var. Belki yüzde birinde gelecek tutar ve herkes umutlanır, sonra kalan yüzde 99 bu umutla aylarca, belkide senelerce baktırmaya devam eder. Sonuç ama hep aynı değil mi? Hüsran, hayal kırıklığı... benim eski üyelerle görüştüğüm oluyor arada ve inanin bana daha biri Gelipte bu falcı cidden bildi diyen olmadı. Ama bağımlılık işte, bazıları yine de vazgeçemiyor. Kendi hislerine güvenemez hala geliyor insan baktıra baktıra, kafası karışıyor çünkü. Umarım artık tek tek herkes bırakır fal baktırmayı, Kimse böyle kandırılıp oyalanmayı hak etmiyor
ben yorumlardan yola çıkarak kahve falı baktirdim nehir yıldız diye birine oldukça begendim deneyin istersenizBinnazda 150 krediye onerebildiginiz birileri varmi kizlar??
Peki bildigi seyler oldu mu? Vade verdi mi?ben yorumlardan yola çıkarak kahve falı baktirdim nehir yıldız diye birine oldukça begendim deneyin isterseniz
şu an ki durumu bilmiş 2 aya yakın bir süre verdi bu arada sonunu olumlu görmediPeki bildigi seyler oldu mu? Vade verdi mi?
Anladim insallah hayirlsii olur sizin icin. Fala inanma falsiz da kalma derler ya bu zamana kadar gelecegi bilen olmadi bence sıkmayın caninizişu an ki durumu bilmiş 2 aya yakın bir süre verdi bu arada sonunu olumlu görmedi
eskiden de 50 tl miydi, sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum ben. bi hevesle sayfasına girdim, girmemle çıkmam bir oldugüzel bir haberim var:) tellwe birkerebir dönmüş kızlar taaa geçen yılki falları çıkmış birisi olarak söylüyorum baktırmak isteyenlere duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?