Binnaz Abla

Ben biraz önce ona baktırayım dedim. Ama mobil ödeme yapmama rağmen site başarısız oldu ödeme diye falımı kaile almadı. Ödeme yaptım ama fal ortada yok. 2 mail attım cevap yok. Umarım 20 TL’nin üstüne yatmazlar.

siteyi çok fazla kullanmadım yani tellwe ve binnaz kadar çok kullanmadım ama sanırım daha öncede böyle sorunlar okumuştum bu topıc te biryolunvar ile ilgili . yatamazlar paranın üzerine ödeme yaptığına dair mesaj gelmiştir sonuçta sana . para hesaplarına geçmiştir . denersen sende yorumlarını iletirmisin

Canım bende de oldu o şekilde çok fazla mail attıktan sonra düzeldi aslında

kızlar selam
uzun zamandır girmiyorum biliyorsunuz ara sıra giriyorum. şimdi şu şekilde ben kurtuluştaki ritaya baktırdım belki duymuşsunuzdur. başarılıydı arada bir günlük konuşma yapıyor (gevezelik ediyor). elinde su bardağı ile bakıyor. suratına bakıyor yani. şu ana çok çok güzel yorumladı. bugün buluşacaksın dedi buluştuk. ama tam vakit vermiyor yani hani bu yaz evlenme teklifi alacaksın vs. dedi. genel yorum çok iyidi. 50 tl
ayrıca şengül boybaş a baktırdım (kesin duymuşsunuzdur ) telefondan baktı aşırı pahalı 250 tl. hayatımda baktırdığım en iyi faldı. bence birden fazla falcıya para vermektense şengüle 1 kere veririm dedim. inanılmaz bir yorum anında konuşmaya başlıyor, annemle babamdan işime kadar her şeyi verdi. daha gelecekle ilgili zamanı dolmadı. bakalım ne olacak. geleceği hakkında yorum yapamıyorum ama durum yorumu çok çok iyidi.
bunun dışında derine baktırmaya devam ediyorum, her zamanki gibi iyi... böyle işte uzun zamandır da binnaz a girmiyorum ama 50 tl var :)

sevgiler,

Kurtuluştaki Rita derken,sanıyorum Ankarada değil mi? Orada olsam baktırırdım kesinlikle Şengül Boybaşı hiç duymadım,sadece telefonla mı bakıyor acaba?

Kurtuluştaki Rita derken,sanıyorum Ankarada değil mi? Orada olsam baktırırdım kesinlikle Şengül Boybaşı hiç duymadım,sadece telefonla mı bakıyor acaba?

Yok hayır Rita osmanbey metrosunun orda :) arka taraflarda kalıyor yani. Şengülün etilerde yeri var ama ben yüz yüze baktırmadım... ne kadar bilmiyorum... bir çok arkadaşım zamanında baktırmıştı (ünlü olmadan önce)

merak etme bi şey olmaz, byv ve falalemin iğrenç ödeme sistemi işte :) iletişime yazdıktan sonra mutlaka geri dönüş yapıyorlar, bazen uzun sürüyor ama sorunu düzeltiyorlar hep

Ödeme sorunu halloldu ama falcıyı yani bir yolun var nazar hanımı beğenmedim, sorudan yürümüş hisleri bence yok. Tekrar baktırmam.

Reza Zarrab'ın falcısı değil mi ayol bu Şengül, haberlerde görmüştüm ismini. :) 250yse ucuza bakıyormuş, "ünlüler" (!) baktırıyorsa daha pahalıdır diye düşünmüştüm.

Ben de çok merak ediyordum birkerebiri,siz ne baktırmıştınız,tarot mu kahve mi? Hangisinde daha iyiyse onu atayım.

tarot atmıştım ben geçmişte diğer fallarında da iyidir diye düşünüyorum. aslında çok eski yorumcu belki okuyan diğer üyeler de yorum yapar çıkıp çıkmadığına dair

tarot atmıştım ben geçmişte diğer fallarında da iyidir diye düşünüyorum. aslında çok eski yorumcu belki okuyan diğer üyeler de yorum yapar çıkıp çıkmadığına dair
Bırkerebıre Ilk baktrdgm falı ıcın cıktı demıs 2 yıl once 2 fal daha atmştm..Ne salakmışım.... Cesi87 de o dönem baktrmşt benım yuzunden. Eskılerden "makaron"" vardı hatta Bırkerebırın ona baktıgı fal hala bende....Hala buralarda mı bılmem ama mıne22 mı tam hatrlamıyorm tam adını bır uye vardı o da baktrmıstı.......Baska arkadaslarım da atmıstı hatta ıclerınden 1 puan verıp bu muydu dıyenler bıle vardı.....Ben "o" eskılerden BIRKEREBIRIN falının cıktıgını HIC duymadm....Hatta dedklerının tersını yasayanları da bılıyorum...Belkı bendekı ılk falı bıle tesadufen tuttu veya ben tutsun dıye duruma mı uydurdum kımbılır....Cunku BIRKEREBIRE kalsa ben 2 yıl once subat ayında evlenıyordum.....

Sonuc mu: YAZIK 50 tl'nıze,Peralına bıle aynı ayar fala 20 tl stıyor, Sardunya bıle gayet ıyı baktıgı fala 10 tl ıstıyor. Hele Chıtra o ozenlı falına 30 tl ıstıyor kı Chıtra bende yakın gecmısı hep bılmıs ve zaten hıc uzak gecmıs vermemıs.....

E hal boyleyken 50 tl vermek ıcın sıraya gırenler....yıne de sız bılırsınız.....

Bende bir yıl önce baktirmisim hatta telwe de baktırdığım ikinci falimmis varsayımlar ve profilimden yola çıkarak yorum yapmış sonun dediğine göre şimdi benim de hayatımda başka biri olmalıydı

Çok emek vererek bakıyor uzun uzun ama hayır... hiç bir dediği çıkmadı belki de an için dediklerinin doğru olduğunu düşünüyordum ama hepsi yanlış olabilir.
Hepsi fos yeminle gidin o parayla manikür pedikür makyaj bilmem ne yapın kendiniz için.... yazık paraya

kızlar birkerebir falım geldi, geçen yılki fal deneyemimden ötürü atmıştım.bu seferki falı hani çok fazla duymak istediklerim değildi ama yanlı davranmamak için @seka_ falımı okusun diye bekliyorum:) ama yazacağım düşüncemi

bu arada teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için gerçekten

fatalcharm sercenin_gozyasi TheMySky nilmil sizler baktırmış mıydınız?

Kuzum ben baktirmadim ama çok duydum o dönem pahali gelmişti.Gerci halen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…