Canım ben baktırmadım ona hiç.kızlar birkerebir falım geldi, geçen yılki fal deneyemimden ötürü atmıştım.bu seferki falı hani çok fazla duymak istediklerim değildi ama yanlı davranmamak için M Motherofdragon falımı okusun diye bekliyorum:) ama yazacağım düşüncemi
bu arada teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için gerçekten
fatalcharm @sercenin_gozyasi TheMySky @nilmil sizler baktırmış mıydınız?
Yanlı değil onaylandı:))kızlar birkerebir falım geldi, geçen yılki fal deneyemimden ötürü atmıştım.bu seferki falı hani çok fazla duymak istediklerim değildi ama yanlı davranmamak için M Motherofdragon falımı okusun diye bekliyorum:) ama yazacağım düşüncemi
Ben baktırdım çıkmadı patladı 100₺ ye değmez onun yerine doğa dan veya zümra lal onlara baktır benceBinnazda Kemal Devrime baktıran varmı ??
Hic birsey cikmadimi ondan? Anlık his ? Yakin Tarih ?Ben baktırdım çıkmadı patladı 100₺ ye değmez onun yerine doğa dan veya zümra lal onlara baktır bence
kimdenHic birsey cikmadimi ondan? Anlık his ? Yakin Tarih ?
Kemal devrimkimden
Çok pardon yeni gördümkızlar birkerebir falım geldi, geçen yılki fal deneyemimden ötürü atmıştım.bu seferki falı hani çok fazla duymak istediklerim değildi ama yanlı davranmamak için M Motherofdragon falımı okusun diye bekliyorum:) ama yazacağım düşüncemi
Çok pardon yeni gördümben ona baktırmamıştım hiç
pelin hanım ben anlık durmumu geçmişimi hiç bişi sölemeden en iyi bilen şnsandı ve gelecekle ilgili çok uzun vadeler vermişti ve süreç gerçekten üzgün olarak onun dediği gibi ilerledi yani bir bitiş olmadı ama iyiye giden de hiç bili olmadı subeyta baktırmıstm 5 ay en az böle dedi ve gercekten de gram değişiklik yok iyi yöndePeki Pelin bilge ozdogru ?
Yok ona da baktırmadım hiçPeki Pelin bilge ozdogru ?
Kızlar Zümra Lal kesinlikle Hüma Bal bana göre
Hüma bala 50 faldan fazla bastırmış biri olarak o dğl..Zümraya 4 fal attım başka bu kadın, hüma olumlu konuşuyor hepHüma fazla olumlu degil miydi Sence canim? O Senin Kaderin diye diye bi hal olmustu Ben de. Ama anladim kadariyla zümranin Baya olumsuz konustugu da oldu
Peline bende baktırdım hakkını yiyemem güzel bakıyor aynenpelin hanım ben anlık durmumu geçmişimi hiç bişi sölemeden en iyi bilen şnsandı ve gelecekle ilgili çok uzun vadeler vermişti ve süreç gerçekten üzgün olarak onun dediği gibi ilerledi yani bir bitiş olmadı ama iyiye giden de hiç bili olmadı subeyta baktırmıstm 5 ay en az böle dedi ve gercekten de gram değişiklik yok iyi yönde
Kemal devrime pata bağışlamak istersen baktır ama çıkmıyo 100 TL.. Evlendirdi beni. Her seferinde tarihi itti itti sonuç? Elde var sıfır eski erkek arkadaşım başka kızla fingirdeştiKemal devrim
Elfin bende de cok iyi biliyor hatta bazilarina hic cikmiyor sasiriyorum.Yok ona da baktırmadım hiçbinnazda bende bi tek elfin demetin dediklerinde çıkanlar oldu bi de seda sezgi diye birine baktırmışım o da iyiymiş ama kontrol ettim artık yok
Kız kelebek ben aldım 4 taneVallah ben şu Kemal Devrimin yorumuna takıldım hiçmi yorum almayan olmadi burda kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?