Of dünden beri deli dana gibi sitelerde dolanıyorum,fal baktırıcak adam bulamıyorum.Defnede halâ açmadı falı yaa üffff...
is icin hicbisi görünmüyor bisi cikmamis is ile ilgili dedi...
4 dk?? bana yazili fal bakti
acelyaya tarot attim
cok tarot baktirmakta iyi bisi degil amabu son
Eğer dejavu yiğitse uzak dur,çünkü onun baktığı falı bende sana bakarım, benimkide çıkmaz onunkide çıkmadı zaten.şu istanbuldakı falcılar topiğindeki yiğite ne diyosun benım aklıma yatıyo gıbı sankı:44:
Eğer dejavu yiğitse uzak dur,çünkü onun baktığı falı bende sana bakarım, benimkide çıkmaz onunkide çıkmadı zaten.
Açelya nın bende bi dediği çıktı ama gerisi gelmedi.Yalnız ilk falını hiç unutamam öyle bir bilmiştiki şok olmuştum sanki benim içimde yaşıyor gibiydi malesef gelecek çıkmadı.Bazı insanları görmeden seversiniz ya Açelya benim için falı çıkmamasına rağmen öyle.Acelya dan ben artik supheliyim, Beyzaya bosanacaksiniz demis.
Hımm telve yiğitse bilmiyorum canım denemedim,istanbul topiğinde bi arkadaş var adını hatırlamıyorumda ,Yiğit ve Burak la ilgili o Şubat ı bekliyomuş,rica ettim çıkıp çıkmadığını yazacak.İstersen bekleyelim ona göre hareket ederiz.ya bu telve yıgıtmıs galıba bılmıyorumkı begenenıde cok bılemedımkı ya onlınelar kesmıyo artık benı
Acelya dan ben artik supheliyim, Beyzaya bosanacaksiniz demis.
Bu arada Ugga yla ilgili bir yorum yapmak istiyorum. Herkese ayni yorumu mu yapiyor ne? Az once tellwe topiginde okudum, bir kk hatununa demis ki, eski sevgilin gelmez, baska biriyle tanisip onunla olacaksin. Adam gelmis, ustelik verdigi tarihte de kimseyle tansimamis. Bana da bu adamdan bir yol olmaz, 5 vakitte baska biriyle tanisacaksin demis ama o 5 vakite 2 ay var ve bence yalan ve ziyanDuvarini da okudum, diger insanlara da benzer seyler soylemis. Ugga herkese ayni seyi mi soyluyor ne?
Yok o zaman baktırmam canım sağol.uggaya fal atmistim cok önceden beni hemen evlendirmisti simdi ona göre evli olmaliyim
ada yildiz cok depresif ama sen bilirsin.. onun kahve falini pek begenmemistim
Yok o zaman baktırmam canım sağol.
Ayy vallahi Lalecim paramızla fal baktırıcak adam bulamıyoruz.Hale yi hiç bilmiyorum.Defne umarım açar bugün.Belki gece Çağan Ariman ı denerim kimseyi bulamazsam.o kadar bekledik biraz daha defneyi bekleyelim derim birde hale var onasıl acep
Ayy vallahi Lalecim paramızla fal baktırıcak adam bulamıyoruz.Hale yi hiç bilmiyorum.Defne umarım açar bugün.Belki gece Çağan Ariman ı denerim kimseyi bulamazsam.
çağanı hep söylüyorum sana ,ben daha yeni baktırdım ona offf beren güneşe baktırabilirim odaaçarsa fal alem onun dedikleride çıkmış bende
Kızlar ruya yorumu yaptırıp çıkan oldumu?Ben Tumay Cennet ve Hülya Demir e yorumlatmıştım ikiside çıkmadı.Ruyada varmı tavsiyeniz.
Defne açmazsa onlardan birine atarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?