Binnaz Abla

Kızlar Zümra Lal kesinlikle Hüma Bal bana göre

bende seninle aynı fikirdeyim seka zümradan yorum aldım geçenlerde bi deneyeyim dedim ve hüma dan çoookça yorum almış birisi olarak öyle hissettim sanki hümanın yazdığı satırları okuyorum gibi geldi..

Huma'dan ben de aldim ama bana ani dahi bilemedigi gibi ben tarzini da benzetemedim. Zumra bana birebir biliyor anlik durumlari ozellikle.

Huma'dan ben de aldim ama bana ani dahi bilemedigi gibi ben tarzini da benzetemedim. Zumra bana birebir biliyor anlik durumlari ozellikle.

ben hüma yıda beğenirdim yorum aldığım dönemlerde zümra yıda beğendim çok muhteşem değildi ama iyiydi..

hüma anda iyiydi mesela bende ..

Lizyaa mesela ben hümadan ilk yorum aldığım dönemde siz dedi önümüzdeki yıl yüzük aşamasına geleceksiniz ama sen vazgeçeceksin lakin aranızdaki bağ kopmayacak demişti bende yok canım imkanı yok bu kadar severken ben nişan günü ayrılırmıyım demiştim ve aynen hümanın dediği gibi isteme felan oldu tam nişan günü ayrıldım :) belki tesadüf ama hümanın yorumu o zaman bana çıkmıştı..

Cok iyi bilmis sana. Bence burada tartisildi daha once, iyi falci herkese bilir vs diye ama bence enerji uyusmasi diye bir sey kesinlikle var, bu falcilar icin de gecerli bize uymayabiliyor bazilari mesela Nesibe'nin de cok begeneni var bende hic bilememisti, ayni sekilde Pelin Bilge Ozdogru hic bir sey tutturamadi sonra nasihate kaymisti.

Doğru diyosun Lizyaa nesibe olay bi kadın herkese çıkmış araştırdım bende fosssssssssss sanırım enerji meselesi

evet o dönem bilmişti.. nesibe den de yorum aldım senin görüşündeyim iyi tatlı birisi ama bana tutmadı yani anda bile iyiydi diyemiyorum..

Kızlar arada kaynamasın Marin Şahin bende iyiydi çıkar çıkmaz bilmem baya nokta atışı vardı 1 dediği de geçen gün çıktı tavsiye ederim

Hüma yokki Binnazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…