Kızlar Zümra Lal kesinlikle Hüma Bal bana göre
Kemal devrimin bi kelimesi bile cikmadiVallah ben şu Kemal Devrimin yorumuna takıldım hiçmi yorum almayan olmadi burda kizlar ?
ÇıkmıyoKemal devrimin bi kelimesi bile cikmadi
Huma'dan ben de aldim ama bana ani dahi bilemedigi gibi ben tarzini da benzetemedim. Zumra bana birebir biliyor anlik durumlari ozellikle.bende seninle aynı fikirdeyim seka zümradan yorum aldım geçenlerde bi deneyeyim dedim ve hüma dan çoookça yorum almış birisi olarak öyle hissettim sanki hümanın yazdığı satırları okuyorum gibi geldi..
Anlık ve diğerin hislerini bildi sanki yani eski erkek arkadasiminÇıkmıyotelefonda oyaladı beni mesela
Aynen ben ilişkikoçubaldan geçen yorum aldım ikisi aynı kişi değiller hüma kendi sitesini açmışHuma'dan ben de aldim ama bana ani dahi bilemedigi gibi ben tarzini da benzetemedim. Zumra bana birebir biliyor anlik durumlari ozellikle.
Huma'dan ben de aldim ama bana ani dahi bilemedigi gibi ben tarzini da benzetemedim. Zumra bana birebir biliyor anlik durumlari ozellikle.
Anlık bildi, ama cıvıttı çıkmadı bende baya oyaladı bende sonra baktırmadım 1 yıl geçti adam gelmediAnlık ve diğerin hislerini bildi sanki yani eski erkek arkadasimin
Cok iyi bilmis sana. Bence burada tartisildi daha once, iyi falci herkese bilir vs diye ama bence enerji uyusmasi diye bir sey kesinlikle var, bu falcilar icin de gecerli bize uymayabiliyor bazilari mesela Nesibe'nin de cok begeneni var bende hic bilememisti, ayni sekilde Pelin Bilge Ozdogru hic bir sey tutturamadi sonra nasihate kaymisti.Lizyaa mesela ben hümadan ilk yorum aldığım dönemde siz dedi önümüzdeki yıl yüzük aşamasına geleceksiniz ama sen vazgeçeceksin lakin aranızdaki bağ kopmayacak demişti bende yok canım imkanı yok bu kadar severken ben nişan günü ayrılırmıyım demiştim ve aynen hümanın dediği gibi isteme felan oldu tam nişan günü ayrıldım :) belki tesadüf ama hümanın yorumu o zaman bana çıkmıştı..
Doğru diyosunCok iyi bilmis sana. Bence burada tartisildi daha once, iyi falci herkese bilir vs diye ama bence enerji uyusmasi diye bir sey kesinlikle var, bu falcilar icin de gecerli bize uymayabiliyor bazilari mesela Nesibe'nin de cok begeneni var bende hic bilememisti, ayni sekilde Pelin Bilge Ozdogru hic bir sey tutturamadi sonra nasihate kaymisti.
Cok iyi bilmis sana. Bence burada tartisildi daha once, iyi falci herkese bilir vs diye ama bence enerji uyusmasi diye bir sey kesinlikle var, bu falcilar icin de gecerli bize uymayabiliyor bazilari mesela Nesibe'nin de cok begeneni var bende hic bilememisti, ayni sekilde Pelin Bilge Ozdogru hic bir sey tutturamadi sonra nasihate kaymisti.
Demek ki bi bende değilmiş anormallik..Nesibenin fallından bişey anlamadımevet o dönem bilmişti.. nesibe den de yorum aldım senin görüşündeyim iyi tatlı birisi ama bana tutmadı yani anda bile iyiydi diyemiyorum..
Demek ki bi bende değilmiş anormallik..Nesibenin fallından bişey anlamadım
Verdiğim paralarla ev alırdım:)) yok yok sende değil bende aynı nesibeden aldığım yorumu çok beğenememiştim..
hmm ben deniyecektim sonra fala ara verdim ozellikle katina ama ona atarim belki.Kızlar arada kaynamasın Marin Şahin bende iyiydi çıkar çıkmaz bilmem baya nokta atışı vardı 1 dediği de geçen gün çıktı tavsiye ederim
Biz akıllanmayızhmm ben deniyecektim sonra fala ara verdim ozellikle katina ama ona atarim belki.
Hüma yokki BinnazdaLizyaa mesela ben hümadan ilk yorum aldığım dönemde siz dedi önümüzdeki yıl yüzük aşamasına geleceksiniz ama sen vazgeçeceksin lakin aranızdaki bağ kopmayacak demişti bende yok canım imkanı yok bu kadar severken ben nişan günü ayrılırmıyım demiştim ve aynen hümanın dediği gibi isteme felan oldu tam nişan günü ayrıldım :) belki tesadüf ama hümanın yorumu o zaman bana çıkmıştı..
Hüma yokki Binnazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?