Binnaz Abla

Bu arada zümra bana Ilk falinda kendisi de Yurt disinda yasadigini söylemisti. Böyle bi yalan söyleme geregi duymadigini düsünüyorum, bu yüzden hüma olamaz

Elfin bende de cok iyi biliyor hatta bazilarina hic cikmiyor sasiriyorum.
Evet, Çok haklısınız. Ben kaç yıldır bu forumun üyesiyim, 1 yılı aşkındır kendi paramla fal baktırıyorum, reklam amaçlı falan konuşmuyorum yani emin olabilirsiniz.
şöyle söyleyeyim, ilk ayrılığımızda atmıştım elfine falı. Şimdi bakıyorum, bana şu an baktırdığım fallarda (2. Ayrılığımız şu an) aldığım öngörüleri o taa 6 ay önce yapmış. Öyle ileriyi görmüş kadın.

Kızlar uzun zamandır olan fal orucumu bozup doğa dana baktırmayı düşünüyorum, ona burada baktıran çıktığını söyleyen çok olmuştu. Bazen burda birisi ünlenip sonra sönebiliyor malum Hala aynı fikirde misiniz? Vadesinde çıkıyor mu?
Bir de telefonda fal zor olmuyor mu böyle ilk kez baktıracağım? Ben falı 3-4 kez dinleyip öyle sorularımı biriktirip sorarım. Bunda Soru sorulmuyor galiba sonradan?

Elfin sabahları giriyordu değil mi? Benim 40 tl kredim varmış üstüne koyup elfin'e mi baktırsam?

Bu arada ben Pelin Bilge'ye baktırdım. Durum analizi çok iyiydi. Bana gelecekte erkek arkadaşımla beraber olacağımı söylemiş. Şu an tekrar ayrıldık... bilmiyorum tabii neler olacak. fakat ikinci ayrılığı yaşayacağımızı bilemedi. her geçen gün daha çok köklenecek derinleşecek diyip evleneceğimizi dile getirmişti. nişanımızın bu senenin yarısından sonra olacağını söylemişti, 2019 evlilik dedi... işte bilemiyorum kısacası böyle

Ben oneririm benim arkadasima da birebir bildi Elfin ama artik eminim ki fal isi enerji isi, oneririm ama senle tutmayabilir enerjisi. Fal atarken ozellikle katina kartlari secerken mutlaka baktiracagin kisiye odaklanmalisin ve deste ne derse dogru oldugunu kabl etmelisin yani inanman gerekiyor oyle olunca cok yansiyor fala hersey. Elfin bio kisminda aciklamis butun hepsini bir orayi oku bence evet bir de Elfin zor yakalaniyor sabah 6 gibi online oluyor.

Hüma fazla olumlu degil miydi Sence canim? O Senin Kaderin diye diye bi hal olmustu Ben de. Ama anladim kadariyla zümranin Baya olumsuz konustugu da oldu
Kuzu ben sana bununla alakalı görüşümü özelden de yazaım da sence buralarda sürekli evlendirdiği için gömülen biri profili sıfırladığında eleştirildiği şeylerin tersini yapmaz mı? Beni kendisi sesli fal bakana kdar aksine kimse ikna edemez o kadar eminim :))

Gibisi fazla hayatım:) yine söylüyorum aksine ancak sesli fal bakarsa ikna olurum hatta o zaman da zor ikna olurum da bi acaba? Derim belki

Bu arada zümra bana Ilk falinda kendisi de Yurt disinda yasadigini söylemisti. Böyle bi yalan söyleme geregi duymadigini düsünüyorum, bu yüzden hüma olamaz
Sımdı sen söyleyince hatırladım. Berguzar olarak ortadan kayboldugunda nasıl bulacagımızı bilmediğimiz için hatırlarsanız 1 yazı yazmıstım burada.Amin Maalouf'tan bahsederek. Yıldızname'de bana baktıgı falın yazım ve anlatım biçimi,(doğruluğu ve tespitlerinin inanılmaz yerinde olusu ayrı zaten) beni o kadar etkilemişti ki yemin ediyorum aynı falı döne döne 3 kez okudum. O yazım dili beni büyüledi.Bunca yıldır fal yorumu alırım,iyi yorumcular gördüm. Dili çok iyi kullananlar gördüm ama kelimeleri böyle sihir gibi kullanıp insanın içine işleteni HİÇ görmedim. O yuzden soru kısmında soru yerine "yazılarına aşık oldugum 1 Amin Maaloouf vardı,şimdi bir de siz" yazınca bana da cevaben: Yasadıgım ülkenin en değerli yazarlarından biri ve daha dün akşam kitabı elimdeydi demiş.....

Ha Binnaz'a geçince......Kaldım yine Amin Maaloouf'umua yine....Olsun ve hatta daha ne olsun.....Oyle güzel,derin satırlar yazabilen adam keske fal da bakabilseydi......Baksaydı yine bana kalmazdı ya....Amannn....Kara bahtım kör talihim.....

Ve bu arada Huma Bal'dan ben de 2 yorum almıs biri olarak dönup eskı fallarıma baktım.....ben Huma'nın yazım seklı ıle hiç o şekılde bır hayranlık ilişkisi yasamamaısım. Yasasam sonra zaten Berguzar'ı okudugumda mumkun degıl hatırlamayayım.....

Odun verme team soldan soldan geliyor ben kaçayım polemiğime bol bol doydum artık ayda bir bile baktırmıyorum baktırdığıma da pek inanmıyorum unutuyorum gidiyor bile ama zümrayı merak etmiştim bayadır baktırmayınca da deneyeyim dedim. Hümaya 20-25 tane fal atmışımdır onun kalıp cümlelerini iyi bilirim aynı cümlelerle karşılaştım zümrada. Ps: Hüma da arap kökenli. Bu arada ben hümayı zaten baya severdim onunla sorunum yok da 100 liralık bir fal baktırınca zaten bildiklerini bana söylemesi fikri hoşuma gitmedi “100 TL cik” karşılığında para büyük olunca aklınızda bulunsun diye yazdım yoksa bana ne ayol tabi herkes inanmak istediğine inanır:)

Ben de okudum Huma'nin eski fallarini cumlelerinin, tarzinin alakasi bile yok ben de hic benzetemedim.

hüma'ya hiç baktırmamıştım ama zümra lalin falını okudum. Fal bakmak yerine kitap yazsa falan daha iyi olur onun için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…