İlişkikoçu bal sitesinde bakıyo o artıkönceden vardı hüma artık yok..
İlişkikoçu bal sitesinde bakıyo o artık
Valla ben hazirim zaten fal havamdayim ama tutuyorum 2 haftaya yakindir
ben ikisine de baktırmıstım yakın zamanda fallarının yazımı benziyor ama alakaları yok, hüma pembeci konusmustu bana söylediği hic bisi cıkmadıHüma’yı çok duydum ama yetişemedim ona. İkisinede baktıran varsa onlara sormak lazım bu soruyu :)
Hüma bana da son iki yorum hariç gayet güzel biliyodu ama bence pembeye bağlaması puan kaygısı.ben ikisine de baktırmıstım yakın zamanda fallarının yazımı benziyor ama alakaları yok, hüma pembeci konusmustu bana söylediği hic bisi cıkmadı
Evet, Çok haklısınız. Ben kaç yıldır bu forumun üyesiyim, 1 yılı aşkındır kendi paramla fal baktırıyorum, reklam amaçlı falan konuşmuyorum yani emin olabilirsiniz.Elfin bende de cok iyi biliyor hatta bazilarina hic cikmiyor sasiriyorum.
Ben oneririm benim arkadasima da birebir bildi Elfin ama artik eminim ki fal isi enerji isi, oneririm ama senle tutmayabilir enerjisi. Fal atarken ozellikle katina kartlari secerken mutlaka baktiracagin kisiye odaklanmalisin ve deste ne derse dogru oldugunu kabl etmelisin yani inanman gerekiyor oyle olunca cok yansiyor fala hersey. Elfin bio kisminda aciklamis butun hepsini bir orayi oku bence evet bir de Elfin zor yakalaniyor sabah 6 gibi online oluyor.Elfin sabahları giriyordu değil mi? Benim 40 tl kredim varmış üstüne koyup elfin'e mi baktırsam?
Bu arada ben Pelin Bilge'ye baktırdım. Durum analizi çok iyiydi. Bana gelecekte erkek arkadaşımla beraber olacağımı söylemiş. Şu an tekrar ayrıldık... bilmiyorum tabii neler olacak. fakat ikinci ayrılığı yaşayacağımızı bilemedi. her geçen gün daha çok köklenecek derinleşecek diyip evleneceğimizi dile getirmişti. nişanımızın bu senenin yarısından sonra olacağını söylemişti, 2019 evlilik dedi... işte bilemiyorum kısacası böyle
Kuzu ben sana bununla alakalı görüşümü özelden de yazaım da sence buralarda sürekli evlendirdiği için gömülen biri profili sıfırladığında eleştirildiği şeylerin tersini yapmaz mı? Beni kendisi sesli fal bakana kdar aksine kimse ikna edemez o kadar eminim :))Hüma fazla olumlu degil miydi Sence canim? O Senin Kaderin diye diye bi hal olmustu Ben de. Ama anladim kadariyla zümranin Baya olumsuz konustugu da oldu
Gibisi fazla hayatım:) yine söylüyorum aksine ancak sesli fal bakarsa ikna olurum hatta o zaman da zor ikna olurum da bi acaba? Derim belkibende seninle aynı fikirdeyim seka zümradan yorum aldım geçenlerde bi deneyeyim dedim ve hüma dan çoookça yorum almış birisi olarak öyle hissettim sanki hümanın yazdığı satırları okuyorum gibi geldi..
Sımdı sen söyleyince hatırladım. Berguzar olarak ortadan kayboldugunda nasıl bulacagımızı bilmediğimiz için hatırlarsanız 1 yazı yazmıstım burada.Amin Maalouf'tan bahsederek. Yıldızname'de bana baktıgı falın yazım ve anlatım biçimi,(doğruluğu ve tespitlerinin inanılmaz yerinde olusu ayrı zaten) beni o kadar etkilemişti ki yemin ediyorum aynı falı döne döne 3 kez okudum. O yazım dili beni büyüledi.Bunca yıldır fal yorumu alırım,iyi yorumcular gördüm. Dili çok iyi kullananlar gördüm ama kelimeleri böyle sihir gibi kullanıp insanın içine işleteni HİÇ görmedim. O yuzden soru kısmında soru yerine "yazılarına aşık oldugum 1 Amin Maaloouf vardı,şimdi bir de siz" yazınca bana da cevaben: Yasadıgım ülkenin en değerli yazarlarından biri ve daha dün akşam kitabı elimdeydi demiş.....Bu arada zümra bana Ilk falinda kendisi de Yurt disinda yasadigini söylemisti. Böyle bi yalan söyleme geregi duymadigini düsünüyorum, bu yüzden hüma olamaz
Bana Kemal devrimde dogu geliyor gibi, belki enerji meselesi evet
Kemal masal okuyor aşkısı ya bir de kendisi çakma medyum haberiniz olsunsanırım burada kemal devrim'in çıkmadığını söyleyebilecek 100 kişi bulabilirsin
Ben de okudum Huma'nin eski fallarini cumlelerinin, tarzinin alakasi bile yok ben de hic benzetemedim.Sımdı sen söyleyince hatırladım. Berguzar olarak ortadan kayboldugunda nasıl bulacagımızı bilmediğimiz için hatırlarsanız 1 yazı yazmıstım burada.Amin Maalouf'tan bahsederek. Yıldızname'de bana baktıgı falın yazım ve anlatım biçimi,(doğruluğu ve tespitlerinin inanılmaz yerinde olusu ayrı zaten) beni o kadar etkilemişti ki yemin ediyorum aynı falı döne döne 3 kez okudum. O yazım dili beni büyüledi.Bunca yıldır fal yorumu alırım,iyi yorumcular gördüm. Dili çok iyi kullananlar gördüm ama kelimeleri böyle sihir gibi kullanıp insanın içine işleteni HİÇ görmedim. O yuzden soru kısmında soru yerine "yazılarına aşık oldugum 1 Amin Maaloouf vardı,şimdi bir de siz" yazınca bana da cevaben: Yasadıgım ülkenin en değerli yazarlarından biri ve daha dün akşam kitabı elimdeydi demiş.....
Ha Binnaz'a geçince......Kaldım yine Amin Maaloouf'umua yine....Olsun ve hatta daha ne olsun.....Oyle güzel,derin satırlar yazabilen adam keske fal da bakabilseydi......Baksaydı yine bana kalmazdı ya....Amannn....Kara bahtım kör talihim.....
Ve bu arada Huma Bal'dan ben de 2 yorum almıs biri olarak dönup eskı fallarıma baktım.....ben Huma'nın yazım seklı ıle hiç o şekılde bır hayranlık ilişkisi yasamamaısım. Yasasam sonra zaten Berguzar'ı okudugumda mumkun degıl hatırlamayayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?