- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
@iliskikocubal instagram sayfasına gir aynı cümleleri görürsün zaten kuzu:) bu arada en son kitap da yazıyordu galiba öyle kalmış aklımdahüma'ya hiç baktırmamıştım ama zümra lalin falını okudum. Fal bakmak yerine kitap yazsa falan daha iyi olur onun için bence
@iliskikocubal instagram sayfasına gir aynı cümleleri görürsün zaten kuzu:) bu arada en son kitap da yazıyordu galiba öyle kalmış aklımda
sen beğenmedin mi falını canım sasırdım senle enerjimiz tutuyor geneldehüma'ya hiç baktırmamıştım ama zümra lalin falını okudum. Fal bakmak yerine kitap yazsa falan daha iyi olur onun için bence
Ben de okudum Huma'nin eski fallarini cumlelerinin, tarzinin alakasi bile yok ben de hic benzetemedim.
@iliskikocubal instagram sayfasına gir aynı cümleleri görürsün zaten kuzu:) bu arada en son kitap da yazıyordu galiba öyle kalmış aklımda
sen beğenmedin mi falını canım sasırdım senle enerjimiz tutuyor genelde
biz senle geysuya devam galiba ahahaYok kuzu ya masal anlatmış yazım dili güçlü baya ve herkese uyabilecek şeyler söylemiş karşı taraf dengesiz bencil gibi gibi bana yazsa zaten hiç tutmazsı benim konum çok farklı hani spesifik bir detay da aradım ama o da yoktu
Hümanın falını bir daha okudum seka bu konuda cok ısrarcı ve emin tutumundan dolayı. Hümanın dili cok fantastik geldi, zümranınki öyle değil daha gercekci sekilde konusmus usluplarını ben benzetemedim. Ancak bir kişiden de yuzde yuz emin olmadan bu kadar net konusmak bana biraz günahını almakmış gibi geliyor alt tarafı fal bi daha beğendirmezsen baktırmazsın.. Ben aynı kişi olmadıklarını düsünüyorum, sesli fala geçerse o olmadığını anlarsan o zaman napıcaksın acaba
ignore ediyordum ama bu kadar kesin bi sekilde konusmak fal konusunda bile olsa kul hakkına girmekmiş gibi geldiği icin tutamadım kendimi zamanında seni sezgi candanın reklamını yaptığın onun tanıdığı oldugunu düsündükleri zaman sitede az laf etmemişlerdi onda da seni korumustum böyle bisey olmadığını az cok anlayabildiğim icin o zaman da ignore edememiştim.Napıcam yani “o değildir belki o zaman hümanın cosplayi aynı “erkeğin avcı ruhu, bla bla...” cümleler kurduğuna göre” derim namusuna mı küfrettim sanki vatan millet meselesine çeviriyorsunuzartı ya oysa? Oysa yazık değil mi paracıklarımıza bir de salak yerine koyulalım? bu benim fikrim gelmiş bilmem kaç ay sonra bir fikrimi yazıyorum aynı şeyi düşünmezsen ignore edersin ohh bitti gitti işte:)
ignore ediyordum ama bu kadar kesin bi sekilde konusmak fal konusunda bile olsa kul hakkına girmekmiş gibi geldiği icin tutamadım kendimi zamanında seni sezgi candanın reklamını yaptığın onun tanıdığı oldugunu düsündükleri zaman sitede az laf etmemişlerdi onda da seni korumustum böyle bisey olmadığını az cok anlayabildiğim icin o zaman da ignore edememiştim.
M MotherofdragonBenceseka eskiden binnazda çalışan bir falcısın sen :) Başından beri tüm postlarını oturdum üşenmedim okudum
Allah acil şifalar versin işsizlik zorBenceseka eskiden binnazda çalışan bir falcısın sen :) Başından beri tüm postlarını oturdum üşenmedim okudum
Hoşbuldum:) tesekkur ederım oldukca incesin......Senın aksın fıkır beyan edıldıgınde daıma bu tavırları görmeye alıstık. Sorun değil. Bu mseajımı kavga veya polemıge cevırmeye kalkarsan kı bunu yapacagından adım gıbı emınım ......Mune mune....dıye bagırısırz ve forumun huzurunu kacıran tıpler olacagız.....Pardon Çocuklar.....Neyi de paylaşamıyorsak ...Odun verme team soldan soldan geliyor ben kaçayım polemiğime bol bol doydum. Hümaya 20-25 tane fal atmışımdır onun kalıp cümlelerini iyi bilirim aynı cümlelerle karşılaştım zümrada. Ps: Hüma da arap kökenli)
Gibisi fazla hayatım:) yine söylüyorum aksine ancak sesli fal bakarsa ikna olurum hatta o zaman da zor ikna olurum da bi acaba? Derim belki
doğa dan en çok saldırıya geçilen isimdi valla burda. bi ara bergüzar doğadan aynı kişi dediler. bu ithamlar hep aynı kişiden çıkıyor ve geçmişte de benzerleri var. Hep bi saldırı modunda çünkü M Motherofdragon arkadasımız.Burada aylarca doğa dan konuşuldu kimse bir şey demedi sadece hüma bal ve zümra aynı denildi diye saldırıya geçiliyor
Hoşbuldum:) tesekkur ederım oldukca incesin......Senın aksın fıkır beyan edıldıgınde daıma bu tavırları görmeye alıstık. Sorun değil. Bu mseajımı kavga veya polemıge cevırmeye kalkarsan kı bunu yapacagından adım gıbı emınım ......Mune mune....dıye bagırısırz ve forumun huzurunu kacıran tıpler olacagız.....Pardon Çocuklar.....Neyi de paylaşamıyorsak ...
Bu arada bir P.S. de ben yapayım yüceeeee,enginnnn. bilgilerimle......dalganı gecebılırsın sorun degıl:) Amin Maaloouf , Lübnan dogumlu olmasına karsın Fransa'da yasayan 1 Fransız vatandası. O nedenle ben "falcının" bana yazdıgı o kısa cumledekı anlamdan arap kökenliliği degil,Fransa'da yasadıgı sonucunu çıkarmıstım:)
Ve ek....Tam hatrlamyorum birkac hafta once de yıne aynı Huma Bal-Zumra dusuncesıyle geldın. Konusuldu ama konu uzamadı. Sımdı bu kez "daha agresıf bır bıcımde" yıne "aynı konuyu" actın.....Garıp olan bu. Burada Geysu-Gızem Hatun-Nurbanu aynı kişi konusmaları da cok oldu ama cogu insan konsensus idi bu konuda. Tek 1 kişi tabıkı de böyle dusunebilir. Aman arkadaslar cebınıze dıkkat dıyebılır de....tavırdaki agresiflik......sanki aranızda bir husumet varmış gibi......Yoksa hepimiz fıkırlerımızı soyluyoruz falcılar hakkında. Kımsenın cebıne "eger gızlı falı degılse" bırsey gırmıyor....O nedenle bu falcı ıyıdır-bu degıldır. Dıgerı benım bılmedıgım baska bırseyı cıkıp soyler,uyarır vs,tavsıye eder......de......yıllar oncekı olanlardan ders almak lazım. Dıyecegını dedin....Baskaları da fıkrını soyledı. Sen benden hoşlanmıyorsun diye sen bır konu hakkında fıkır belırttıgınde dırek yazmadım cevabımı. Cunku işin nereye varacagı belli. Ama bu forum da ortak bir alan. Sen yazınca ben fıkrımı yazamam dıye bırsey yok ki....Çocukmuyuz biz?
Kaldı kı bendidi90 ile Zümra'nın bu mınvalde konusmalarını nasıl bılebılırdım ve zaten buraya "Odun verme team " olarak gelmeden cooooook once de bu yazar muhabettını burada acıktan yazmıstm...Hani yalan söylesem aylar önce bugunu görecek dek sezgılerım ultra super olsa zaten benım burada işim ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?