Binnaz Abla

Cagan nasil ki begendiniz mi...bana kasim diyenlerdendi malesef bi defa tarot baktordim bütün falcilar gibi oda kasim dedi...hepsi bi anda gümmmm
Ben Çağan a hiç baktırmadım denemek amaçlı düşünüyodum canım.

kahve-fali - KAHVE FALI verdiğim bu sitede fal baktırabilirsin bende tavsiye üzerine baktırdım gayet memnun kaldım 15 tl hesaba yatırıyorsun cevap aynı gün içerisinde geliyor.kredi kartı bilgilerini vermekten iyidir:) ayrıca sormak istediğin üç soru soruyorsun bunun hakkında cevapta veriyor.evleneeceğim adamın 6 ay içerisinde başkasıyla evlenmesini bilmeseydi iyidi:))

Kızlar ben falalemdeki hesabıma giremiyorum.Site açılıyo ama hesabıma girişte problem var,sizde de varmı aynı problem?

kızlar tellwe ruhani hakkındaki düşünceleriniz neler. baktıran var mı aranızda

evet çıkmayan fal haberleriyle karşınızdayım canlarım :)

-nesibe ağustos ayında baktırdığım falda 4.5 ay içinde ilişkiniz başlayacak demişti ama olmadı.
-mert reiki en son falında bugünden itibaren 42 gün sayın. 42. günde netlik kazanacak olay demişti. elbetteki o gün geçti ama tık yok.
-nalan hn. en geç 10 ocak tarihine kadar ondan güzel bir haber alacaksın demişti ama almadım.

sanırım kısmet böyleymiş deyip fal defterini yavaş yavaş kapatmanın zamanı geldi benim için. sağlık olsun diyelim.

Çıkmamasına üzüldüm canım,zorla hiçbişey olmuyor ve sanırım biz sürekli fal baktırarak zorluyoruz.Galiba hepimizin fal defterini kapama zamanı geldide geçiyor bile.

Çıkmamasına üzüldüm canım,zorla hiçbişey olmuyor ve sanırım biz sürekli fal baktırarak zorluyoruz.Galiba hepimizin fal defterini kapama zamanı geldide geçiyor bile.

valla alcanzarım aynen dediğin gibi zorla olmuyor ve sadece kadının çabasıyla yürümüyor. herşey karşılıklı emekle olur. biz fazla uğraşıp olmayanı oldurmaya çalışıyoruz. belki hırs yapıyoruz bilmiyorum. ama kendi adıma artık akışına bırakacağım ve başka fırsat geçerse elime -tabi bu asosyal çalışma ortamı içinde nasıl olacaksa o- değerlendireceğim.

Akışa bırakmak en doģrusu,biz nehirde akışın tersine yüzmeye çalışıp kendimizi yoruyoruz sadece. Hayırlısı canım inşallah daha iyisi olur.

kızlar tellwe ruhani hakkındaki düşünceleriniz neler. baktıran var mı aranızda

kesinlikle ve kesinlikle 30 kredi etmez..ben baktırdım.çok yavan bir faldı.an yoktu geçmiş yoktu.kendini övme paragrafı,çok güzel şeyler olacak paragrafı vardı başka da birşey yoktu. söyledikleri de çıkmayacak gibi zaman yakındı.

cok enteresan ya cogu kisiye mi cikmiyor bize mi cikmiyor anlamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…