Ben Çağan a hiç baktırmadım denemek amaçlı düşünüyodum canım.Cagan nasil ki begendiniz mi...bana kasim diyenlerdendi malesef bi defa tarot baktordim bütün falcilar gibi oda kasim dedi...hepsi bi anda gümmmm
Canım Beren online.çağanı hep söylüyorum sana ,ben daha yeni baktırdım ona offf beren güneşe baktırabilirim odaaçarsa fal alem onun dedikleride çıkmış bende
2gun önce nalan ablaya gönderdim. Gayet güzel yorumlamis fal bakar gibiydi ama tabi ruyamdaki nesneleride yorumlamis.
internette binnaz abla diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının 4-5 fotografını çekip yolluyorsun 10 tl karşılığında falına baktırıyormuşsun.ama güvenebilirmiyim bilmiyorumbu site hakkında bi bilgisi olan varmı aranızda ? ya da bu sitede fal baktırmış olan ? lütfen yardımmmmm
Canım bana bi dediği çıktı gerisi gelmedi.Acelyanin fali cok olumluydu ve guzeldi
Olumsuz konustugu var mi aramizda kizlar
Dediklerini yasayanlar????
Kızlar ben falalemdeki hesabıma giremiyorum.Site açılıyo ama hesabıma girişte problem var,sizde de varmı aynı problem?
Onamı yorumlatsam acaba?
Aynen canim bendede oldu. Genel sanirim sıkıntı
Canım Beren online.
Peki canım bende Defne yi bekliyorum,Beren e baktırıcaktım ama site girişim problemli.tarotu açık canım ben ona kahveatmıştım kahveyi bekliyorum
Peki canım bende Defne yi bekliyorum,Beren e baktırıcaktım ama site girişim problemli.
evet çıkmayan fal haberleriyle karşınızdayım canlarım :)
-nesibe ağustos ayında baktırdığım falda 4.5 ay içinde ilişkiniz başlayacak demişti ama olmadı.
-mert reiki en son falında bugünden itibaren 42 gün sayın. 42. günde netlik kazanacak olay demişti. elbetteki o gün geçti ama tık yok.
-nalan hn. en geç 10 ocak tarihine kadar ondan güzel bir haber alacaksın demişti ama almadım.
sanırım kısmet böyleymiş deyip fal defterini yavaş yavaş kapatmanın zamanı geldi benim için. sağlık olsun diyelim.
Çıkmamasına üzüldüm canım,zorla hiçbişey olmuyor ve sanırım biz sürekli fal baktırarak zorluyoruz.Galiba hepimizin fal defterini kapama zamanı geldide geçiyor bile.
Akışa bırakmak en doģrusu,biz nehirde akışın tersine yüzmeye çalışıp kendimizi yoruyoruz sadece. Hayırlısı canım inşallah daha iyisi olur.valla alcanzarım aynen dediğin gibi zorla olmuyor ve sadece kadının çabasıyla yürümüyor. herşey karşılıklı emekle olur. biz fazla uğraşıp olmayanı oldurmaya çalışıyoruz. belki hırs yapıyoruz bilmiyorum. ama kendi adıma artık akışına bırakacağım ve başka fırsat geçerse elime -tabi bu asosyal çalışma ortamı içinde nasıl olacaksa o- değerlendireceğim.
kızlar tellwe ruhani hakkındaki düşünceleriniz neler. baktıran var mı aranızda
Çıkmamasına üzüldüm canım,zorla hiçbişey olmuyor ve sanırım biz sürekli fal baktırarak zorluyoruz.Galiba hepimizin fal defterini kapama zamanı geldide geçiyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?