Silip tekrar yazdiysan falci goremiyormus, falcinin duvari varsa oraya yazabilirsin. Telwee yonetimi yardimci olmuyor zaten falci cevap verir vermez kendi bilecekleri seymis keske yildiz vermeden cevabi bekleseydin yoksa yildiz verdikten sonra cevaplamiyolar bazen.
Geri alinmiyor sanirimYaa aynen oyle oldu canım yaa 5 yıldız verdım gerı alamazmıyım yıldızı bılgın var mı?
Geri alinmiyor sanirim
Merhaba 2012 de üye olmuştum bende.medyum merkür vardı bana da o tutturmuştu.imparotorice de iade etmişti bir kaç kez onu deneyememistim.o zamanlar imparotorice baya gündemdeydi....Arkadaslar ben 2012 de telwe ye uye olanlardanım yıllardır ara ara baktırıyorum cok baktırmıyorum benım zamanımda su an eskı oldugumu hıssettım de :) falcı sabah, ımparatorıce, lamia felan vardı cıkmıstı falları artık onlar gelmıyor pek sıteye
Son zamanlarda nokta atısı yapan telwe den kım var ? Cunku bu saydıklarıma cok bılgı vermeden de bılıyorlardı
Arkadaslar ben 2012 de telwe ye uye olanlardanım yıllardır ara ara baktırıyorum cok baktırmıyorum benım zamanımda su an eskı oldugumu hıssettım de :) falcı sabah, ımparatorıce, lamia felan vardı cıkmıstı falları artık onlar gelmıyor pek sıteye
Son zamanlarda nokta atısı yapan telwe den kım var ? Cunku bu saydıklarıma cok bılgı vermeden de bılıyorlardı
Evet keske gelse de baktırsak yenıden ya 4 sene once yazıyodu galıba bugun tam bakamadım da :)Merhaba 2012 de üye olmuştum bende.medyum merkür vardı bana da o tutturmuştu.imparotorice de iade etmişti bir kaç kez onu deneyememistim.o zamanlar imparotorice baya gündemdeydi....
Sabah çok iyi bakıyordu gerçekten
Tellwede eskiden çok daha iyi falcılar vardı
fazla anlam yuklememek lazim evet kartlarin enerjisi cok guclu ama yorumlayanin onu okuyabilmesi onemli birebir anlamlarini kitaptan okur gibi degil, kendi hisleriyle birlestirerek yorumlamati lazim. Sevdar’a 3 defa baktirdim bence sempatik biri ama dedigi hicbir seyi yasamadim anda da bilemedi yanildi ve fazla ezbere yorumladi kartlari.Vee sevdar avaz hakkinda ayrintili tecrübelerini zi dinlemek isterim. Forumu bayag okudum ama eklmek istedikleriniz varsa dinlerim eninde sonunda cikiyor onunkiler diyorlar dogru mu bu? Vöhh arkadaş bu katina neymis yaa
kartların gelişi bizim ruh halimize bağlı yada ben de öyle sıkıntılı durumda hep ters gelir bence falcilar kartlar iyi gelmişse iyi ters gelmisse negatif yorum yapıyor asenatin falı öyleydi meselaAllah aşkına biri bana sunu aciklasinbu katinada gerceklesen şeyler katinanin enerjisel bi yaptirimi mi yanincikan şeyleri kartlarin enerjisi mi olduruyor? Kartlarin enerjisi oldugu icin. Yoksa kader de ne varsa zaten onu mu çıkarıo kartlara ve zaten gerveklesio?
2.cisi zaten acilimda cikan kartlar net degil mi mesela evlilik karti her açılimda israrla cikiosa bu fal nasil patlayabilir yani bakan kisi bakamadi bilemedi denilebilir? Kart net degil mi neticede? Olmuosa başka olasiliklar guclenmis o yuzden olmamais midir?
Her yuzuk ciktiginda evlilik olmuyor iste direkt evlilik diye kitap anlamini soyluyorlar ama asil hisli olan falci onu baska yani nasil hissettiriyorsa oyle yorumluyor. Elfin mesela bana olumlu kartlara gerci bu kartin anlami soyledir ama ben oyle hissetmiyorum der mesela kendine gore yorumlar ve cogunlukla da cikar.Himm bende de olmadi ya hep evlilik çıktı oysaki bir de cok net cikti yani en son sonuc kartlarimda bile cikti hepsi 3 ay oldu gerci
Yok ya katina sebun ne istedigin ya da ruh haline gore degil gercek cevaplar veriyor o konuda guvenilir bir destekartların gelişi bizim ruh halimize bağlı yada ben de öyle sıkıntılı durumda hep ters gelir bence falcilar kartlar iyi gelmişse iyi ters gelmisse negatif yorum yapıyor asenatin falı öyleydi mesela
bu elin bende olumsuz kartlarada olumlu yorum yapiyorHer yuzuk ciktiginda evlilik olmuyor iste direkt evlilik diye kitap anlamini soyluyorlar ama asil hisli olan falci onu baska yani nasil hissettiriyorsa oyle yorumluyor. Elfin mesela bana olumlu kartlara gerci bu kartin anlami soyledir ama ben oyle hissetmiyorum der mesela kendine gore yorumlar ve cogunlukla da cikar.
Ama neticede bir yuzuk kartını kik ölüme yorabilir ki? Kartlarin kendi temel anlamalri olmasa katinanin kitabinda o anlamlar verilmezdi diye düşünüyorum. Mesela su konuda evet haklisin mesela adhemdeva karti normal sartlar altinda ask itirafi verir. Ama yorumcu ben ask itirafi hissetmiyorum baska bir itiraf bu diyw hisleriyle yön verebilir bunun gibi mesela tabi şahsi fikrim☝Her yuzuk ciktiginda evlilik olmuyor iste direkt evlilik diye kitap anlamini soyluyorlar ama asil hisli olan falci onu baska yani nasil hissettiriyorsa oyle yorumluyor. Elfin mesela bana olumlu kartlara gerci bu kartin anlami soyledir ama ben oyle hissetmiyorum der mesela kendine gore yorumlar ve cogunlukla da cikar.
inşallah senin falına çıksın ben kendi yaşadığım deneyimi yazdım kısa aralıklarla aynı kişi bir olumlu bir olumsuz yaptiYok ya katina sebun ne istedigin ya da ruh haline gore degil gercek cevaplar veriyor o konuda guvenilir bir deste
Ya fallarimda israrla çapa çıkıyor ama benim umudum yok tabi. Bu arada katinanin fali bozma gibi bir seyi var mi oyle diyorlar inanmazsab bozar falan filaninşallah senin falına çıksın ben kendi yaşadığım deneyimi yazdım kısa aralıklarla aynı kişi bir olumlu bir olumsuz yapti
Elfin'de farkettigim cok nadir birebir anlamlariyla baktigi, ben ciddi anlamda hisleri oldugunu dusunuyorum veya bana enerjisi cok uyuyor. Ilk uc fali tamamen cikti ozellikle ikinci falinda dedigi ne varsa bir bir yasadim hem nokta atisli seyler hem de genel olmayan cok cok spesifik seyleri bilmisti ama son 3 falinda soyledikleri bir iki sey disinda olmadiinşallah senin falına çıksın ben kendi yaşadığım deneyimi yazdım kısa aralıklarla aynı kişi bir olumlu bir olumsuz yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?