Binnaz Abla

Evet oyle diyorlar ben 4 ay sonra baktirdim ikinciyi yine ayni cikti mesela yani tutarli cikti evlilik bi de insnin ruh halini ve davraniskarini ayni koruyabilmesi cok zor

Evet oyle diyorlar ben 4 ay sonra baktirdim ikinciyi yine ayni cikti mesela yani tutarli cikti evlilik bi de insnin ruh halini ve davraniskarini ayni koruyabilmesi cok zor
Katinayi surekli atmak hata bence bu dogru basta aldigim yorumlar hep tutarli ve genelde cikiyordu ama o kadar cok yorum aldim ki artik katina cevap vermiyor . Durumlar da cok degismedigi icin beklemek lazim, bence katina tarottan daha net cevap veriyor.

Ismi farkli gonderince farkli kartlar mi cikar ya. Neticede kendimiz seciyoruz kartlari kendi niyetlerimizle

O zaman ben bayag sabirliyim ya 4 ay beklemisim. Gerci cok pahali o kadar parayı surekli veremiyorum su an maasim da yok. Sevdar yeni bi olay olmadan bakilmaz demişti. E hic bisey olmayinca da insan gitmeden duramiyor

canım ben bu yorumu asenatin baktigi fal için yazdim elfin bende de istikrarlı yalnız çıkmıyor çünkü sık fal atıyorum

ben 3-4 ay beklesem fal olayını bitiririm bu fallar ümit yapıyor gelmicek adama gelcek sevmiyen adama seni düşünüyor ama sorunları var başka bayan yok olsa senle olur offf klasik laflar
Aynen oyle. Seven adamin hic bir bahanesi olamaz. Seven adami hic birsey tutmaz. Eline engel olamaz tak yazar mesaji seven erkek duramaz cunku. Sadece bahanelerle kendimizi kandiriyoruz. Biz nasil duramiyoruz? Biz nasil 2dkyi geçiremiyoruz da o geciriyor hayatini? Ben artik sadece buna bakıyorum ve boyle düşünüyorum. Kendimi kandirdigimi farkettim ya sen duramiosun da o nasil duruo dedim kendi kendime demekki adam sevmio. Seven adam kaybetmekten korkar boş birakamaz akli kalir endiselenir. Sevdigi zamanlarini da gördük niye ayni değil? Demekki sevmiyor diyorum kendime iste bu kadar basit. 1 gun ya bırak birgunu 3 saat yazmadan duramazdi korkardi iş uzayacak diye. Ben artik kendimi kandirdigimi farkettim. Yüzleştim kendimle sen seviosun sadece artik bunu kabul et dedim

Kızlar ben 1 ay ara ile Zümra Lal ve Doğa Dan'a katına gönderdim. İlki tamamen olumsuz konuştu diğeri olumlu. 3 4 ay beklemediğim için mi böyle olmuş olabilir ben anlayamadım

Fal baktirmaktansa alisveris yapiyorum bir suru aldigim urun var heyecanla bekliyorum fallarda umut ve hayal satiyorlar ama en sonunda o umudu da yitiriyorduk çunku gerceklesmiyordu ama alisveriste oyle mi sanki elimde somut nesneler geciyor :) hic bir yere gitmiyorlar ve mutlu oluyorsun kalici olarak hemde :))

Vee sevdar avaz hakkinda ayrintili tecrübelerini zi dinlemek isterim. Forumu bayag okudum ama eklmek istedikleriniz varsa dinlerim eninde sonunda cikiyor onunkiler diyorlar dogru mu bu? Vöhh arkadaş bu katina neymis yaa
merhaba derya benim binnazda memnun olduğum yprumcurdan. güveniyorum ne bileyim ben dediklerini yaşadım.tabi olmayanlarda olsu ama genel hatları ile oldu..en azından vakit geçirmeye çalışmıur telefonda.çok pahalı evet ama 1000 lik arasında en iyilerden doğayıda tavsiye edrim elfin fısss bende çıkmadı.

Bide her fal baktiriismda surec uzuo gibi hissediyorum ileri atio sanki tam olacak baktirinca bi daha zaman uzuo gibi
Evet bunu zamanında forumda biri yazmıştı sanırım, kart fallarını sık baktırdıkça süre uzuyordu.. bir de şöyle bişey var. Neticede fal enerji işi, biz fal baktırdıkça o konu üzerinde yoğunlaşıp kalıyoruz, oysa telepatide (çok bilgili değilim ama internetten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla) bir düşüncenin (bizi araması, iletişime geçmesi gibi) karşı tarafa ulaşması için o düşünceyi serbest bırakmak gerekiyormuş. Biz fal baktırdıkça enerjinin serbest kalıp karşı tarafa ulaşmasını engelliyoruz. Aslında akışa bırakabilsek her şey daha kolay olacak ama dayanamıyoruz işte

merhaba canım. bana bu konuda şevdar düşünme demişti ilişkilerde yüzde 50 kuralını anlatmıştı..sen düşündükçe o düşünmez sen düşünmeyi kes,inde o sana yükselir falan. zorda olsa kii o dönem düşünmemem imkansızdı ilgimi başka şeylere yoğunlaştırdım ve o beni aradı.ama ben yine depresyona girdim. şevdar bu konuları iyi biliyor bence.taktikler süper ama o haldeyken uygulanmıyor ki

Kesinlikle cok dogru. Bu tesaduf olamaz. Ne zaman vazgecssem amaan ueyer aryik desem icimden hemen bi gelisme oluo en basiyinden aylardir engelleydim yeter diye vazgectim pat diye engeli kaldiracahi tuttu ne alaka simdi dimi? Evren serbest sarkac uzerine kurulu derler. Ne kadar sarkaci serbest birakirsan o kadar yakina duser degil mi? Ne kadar yogunlasip sikica birakirsak o kadar uzaga firlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…