Evet oyle diyorlar ben 4 ay sonra baktirdim ikinciyi yine ayni cikti mesela yani tutarli cikti evlilik bi de insnin ruh halini ve davraniskarini ayni koruyabilmesi cok zorElfin'de farkettigim cok nadir birebir anlamlariyla baktigi, ben ciddi anlamda hisleri oldugunu dusunuyorum veya bana enerjisi cok uyuyor. Ilk uc fali tamamen cikti ozellikle ikinci falinda dedigi ne varsa bir bir yasadim hem nokta atisli seyler hem de genel olmayan cok cok spesifik seyleri bilmisti ama son 3 falinda soyledikleri bir iki sey disinda olmadiiletisim tarihlerini kesin biliyor, genelde onu ogrenmek icin yorum aliyorum zaten cunku bizim iletisim durumlarinda sorun var uzun iletisimsizlikler oluyor. Ama iste keske ilk falalri gibi birebir ne soylese yasasam tekrar :) bence katinayi ben cok sik attim ona, her 1-2 ayda bir yorum aldim aslinda en erken 3-4 ayda bir yorum almak lazim.
Katinayi surekli atmak hata bence bu dogru basta aldigim yorumlar hep tutarli ve genelde cikiyordu ama o kadar cok yorum aldim ki artik katina cevap vermiyor . Durumlar da cok degismedigi icin beklemek lazim, bence katina tarottan daha net cevap veriyor.Evet oyle diyorlar ben 4 ay sonra baktirdim ikinciyi yine ayni cikti mesela yani tutarli cikti evlilik bi de insnin ruh halini ve davraniskarini ayni koruyabilmesi cok zor
Ismi farkli gonderince farkli kartlar mi cikar ya. Neticede kendimiz seciyoruz kartlari kendi niyetlerimizleKatinayi surekli atmak hata bence bu dogru basta aldigim yorumlar hep tutarli ve genelde cikiyordu ama o kadar cok yorum aldim ki artik katina cevap vermiyor . Durumlar da cok degismedigi icin beklemek lazim, bence katina tarottan daha net cevap veriyor.
canım ben bu yorumu asenatin baktigi fal için yazdim elfin bende de istikrarlı yalnız çıkmıyorElfin'de farkettigim cok nadir birebir anlamlariyla baktigi, ben ciddi anlamda hisleri oldugunu dusunuyorum veya bana enerjisi cok uyuyor. Ilk uc fali tamamen cikti ozellikle ikinci falinda dedigi ne varsa bir bir yasadim hem nokta atisli seyler hem de genel olmayan cok cok spesifik seyleri bilmisti ama son 3 falinda soyledikleri bir iki sey disinda olmadiiletisim tarihlerini kesin biliyor, genelde onu ogrenmek icin yorum aliyorum zaten cunku bizim iletisim durumlarinda sorun var uzun iletisimsizlikler oluyor. Ama iste keske ilk falalri gibi birebir ne soylese yasasam tekrar :) bence katinayi ben cok sik attim ona, her 1-2 ayda bir yorum aldim aslinda en erken 3-4 ayda bir yorum almak lazim.
Ben de malesef, ara versem maksimum 2 ay ama o da olmuyor 3-4 ay beklemek lazim.canım ben bu yorumu asenatin baktigi fal için yazdim elfin bende de istikrarlı yalnız çıkmıyorçünkü sık fal atıyorum
ben 3-4 ay beklesem fal olayını bitiririmBen de malesef, ara versem maksimum 2 ay ama o da olmuyor 3-4 ay beklemek lazim.
Aynen oyle. Seven adamin hic bir bahanesi olamaz. Seven adami hic birsey tutmaz. Eline engel olamaz tak yazar mesaji seven erkek duramaz cunku. Sadece bahanelerle kendimizi kandiriyoruz. Biz nasil duramiyoruz? Biz nasil 2dkyi geçiremiyoruz da o geciriyor hayatini? Ben artik sadece buna bakıyorum ve boyle düşünüyorum. Kendimi kandirdigimi farkettim ya sen duramiosun da o nasil duruo dedim kendi kendime demekki adam sevmio. Seven adam kaybetmekten korkar boş birakamaz akli kalir endiselenir. Sevdigi zamanlarini da gördük niye ayni değil? Demekki sevmiyor diyorum kendime iste bu kadar basit. 1 gun ya bırak birgunu 3 saat yazmadan duramazdi korkardi iş uzayacak diye. Ben artik kendimi kandirdigimi farkettim. Yüzleştim kendimle sen seviosun sadece artik bunu kabul et dedimben 3-4 ay beklesem fal olayını bitiririmbu fallar ümit yapıyor gelmicek adama gelcek sevmiyen adama seni düşünüyor ama sorunları var başka bayan yok olsa senle olur offf klasik laflar
2 ay bensiz yapabilen bundan sonra fa yapar demektir bu. Yani dönmezUzmanlara göre ayrildikten sonra en fazla 2 ay beklenebilirmiş bu süre daha fazlanuzarsa tekrardan ilişki başlamasi zora girermiş bu durumu yaşadiğim için katiliyorum
Kimseyi beklemeyi tavsiye etmiyorum
Her ilişkide sebepler farkli tabi.2 ay bensiz yapabilen bundan sonra fa yapar demektir bu. Yani dönmez
Genelde erkekler in akli sonradan başına gelirmis kizlar toparlandikca erkek git gide cokermisHer ilişkide sebepler farkli tabi.
Çöksünler inşallahGenelde erkekler in akli sonradan başına gelirmis kizlar toparlandikca erkek git gide cokermis
Bide her fal baktiriismda surec uzuo gibi hissediyorum ileri atio sanki tam olacak baktirinca bi daha zaman uzuo gibiÇöksünler inşallah
merhaba derya benim binnazda memnun olduğum yprumcurdan. güveniyorum ne bileyim ben dediklerini yaşadım.tabi olmayanlarda olsu ama genel hatları ile oldu..en azından vakit geçirmeye çalışmıur telefonda.çok pahalı evet ama 1000 lik arasında en iyilerden doğayıda tavsiye edrim elfin fısss bende çıkmadı.Vee sevdar avaz hakkinda ayrintili tecrübelerini zi dinlemek isterim. Forumu bayag okudum ama eklmek istedikleriniz varsa dinlerim eninde sonunda cikiyor onunkiler diyorlar dogru mu bu? Vöhh arkadaş bu katina neymis yaa
Evet bunu zamanında forumda biri yazmıştı sanırım, kart fallarını sık baktırdıkça süre uzuyordu.. bir de şöyle bişey var. Neticede fal enerji işi, biz fal baktırdıkça o konu üzerinde yoğunlaşıp kalıyoruz, oysa telepatide (çok bilgili değilim ama internetten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla) bir düşüncenin (bizi araması, iletişime geçmesi gibi) karşı tarafa ulaşması için o düşünceyi serbest bırakmak gerekiyormuş. Biz fal baktırdıkça enerjinin serbest kalıp karşı tarafa ulaşmasını engelliyoruz. Aslında akışa bırakabilsek her şey daha kolay olacak ama dayanamıyoruz işteBide her fal baktiriismda surec uzuo gibi hissediyorum ileri atio sanki tam olacak baktirinca bi daha zaman uzuo gibi
merhaba canım. bana bu konuda şevdar düşünme demişti ilişkilerde yüzde 50 kuralını anlatmıştı..sen düşündükçe o düşünmez sen düşünmeyi kes,inde o sana yükselir falan. zorda olsa kii o dönem düşünmemem imkansızdı ilgimi başka şeylere yoğunlaştırdım ve o beni aradı.ama ben yine depresyona girdim. şevdar bu konuları iyi biliyor bence.taktikler süper ama o haldeyken uygulanmıyor kiEvet bunu zamanında forumda biri yazmıştı sanırım, kart fallarını sık baktırdıkça süre uzuyordu.. bir de şöyle bişey var. Neticede fal enerji işi, biz fal baktırdıkça o konu üzerinde yoğunlaşıp kalıyoruz, oysa telepatide (çok bilgili değilim ama internetten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla) bir düşüncenin (bizi araması, iletişime geçmesi gibi) karşı tarafa ulaşması için o düşünceyi serbest bırakmak gerekiyormuş. Biz fal baktırdıkça enerjinin serbest kalıp karşı tarafa ulaşmasını engelliyoruz. Aslında akışa bırakabilsek her şey daha kolay olacak ama dayanamıyoruz işte
Kesinlikle cok dogru. Bu tesaduf olamaz. Ne zaman vazgecssem amaan ueyer aryik desem icimden hemen bi gelisme oluo en basiyinden aylardir engelleydim yeter diye vazgectim pat diye engeli kaldiracahi tuttu ne alaka simdi dimi? Evren serbest sarkac uzerine kurulu derler. Ne kadar sarkaci serbest birakirsan o kadar yakina duser degil mi? Ne kadar yogunlasip sikica birakirsak o kadar uzaga firlatirizEvet bunu zamanında forumda biri yazmıştı sanırım, kart fallarını sık baktırdıkça süre uzuyordu.. bir de şöyle bişey var. Neticede fal enerji işi, biz fal baktırdıkça o konu üzerinde yoğunlaşıp kalıyoruz, oysa telepatide (çok bilgili değilim ama internetten izlediğim videolardan anladığım kadarıyla) bir düşüncenin (bizi araması, iletişime geçmesi gibi) karşı tarafa ulaşması için o düşünceyi serbest bırakmak gerekiyormuş. Biz fal baktırdıkça enerjinin serbest kalıp karşı tarafa ulaşmasını engelliyoruz. Aslında akışa bırakabilsek her şey daha kolay olacak ama dayanamıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?