Cunkuuuu sevdar psikologg o yanini cokk seviyorumm. Bana da aynı seyi dedi gelecek ama bu fikrin icinde bogulmuyoruz tamma mi cikip egleniyoruz bu cocuk enindee sonunda gelcek ben bunu bilir bunu söylerim dedi bilmiyroum ama cok net konuuso e insan da ister istemez umut baglio gel de baglama yani nasil baglamayacksinmerhaba canım. bana bu konuda şevdar düşünme demişti ilişkilerde yüzde 50 kuralını anlatmıştı..sen düşündükçe o düşünmez sen düşünmeyi kes,inde o sana yükselir falan. zorda olsa kii o dönem düşünmemem imkansızdı ilgimi başka şeylere yoğunlaştırdım ve o beni aradı.ama ben yine depresyona girdim. şevdar bu konuları iyi biliyor bence.taktikler süper ama o haldeyken uygulanmıyor ki
Yaaa. Peki uzun vadede olsa kesin emin konustuklari cikiyor mu?? Ben bunu cok merak ediyorim. Cunku sevdarin genel de uzun vadede olsa cikio diolar? Bana evlilik cikti çapa karti ama bi yila yakin olacak olmadı mesela. Sonra tekrar baktrdim tekrar capa cikti. E gel de bekleme simdimerhaba derya benim binnazda memnun olduğum yprumcurdan. güveniyorum ne bileyim ben dediklerini yaşadım.tabi olmayanlarda olsu ama genel hatları ile oldu..en azından vakit geçirmeye çalışmıur telefonda.çok pahalı evet ama 1000 lik arasında en iyilerden doğayıda tavsiye edrim elfin fısss bende çıkmadı.
benim oldu ben bir yıldır giderim..azcık samimi ol azarlar bile seni :)) psikolji eğitimi var evet bir de çok kurnaz akıllı. değişik yönlendirmeleri oluyor ama işte insan gönlüne söz geçiremiyor. ben dediğini yaşadım olayım sonuçlandı o yüzden eskisi gibi sık sık gitmiyorum.sadece psikoloji bilgisinden faydalanıyorum..mesela bana şunu dedi ne demek istedi bu konuda süper. karşı tarafı iyi çözüyor. ben güveniyorum ve seviyorum bekle sabırlı ol bence olurYaaa. Peki uzun vadede olsa kesin emin konustuklari cikiyor mu?? Ben bunu cok merak ediyorim. Cunku sevdarin genel de uzun vadede olsa cikio diolar? Bana evlilik cikti çapa karti ama bi yila yakin olacak olmadı mesela. Sonra tekrar baktrdim tekrar capa cikti. E gel de bekleme simdi
Canimm o kadar imkansiz geliyor ki sama anlatamam ve artik cok yoruldum. Bakiyorim cocugun tavırları sözleri falda çıkanla alakasi biel yok cok ziy şeyler cikio yani kafama yatmiuor bi türlü. Mutlu olamıyorum insanin bi hoplaya ziplaya teli kapatmasi lazim dimi?? Ozel olmazsa boyel bahsettigi şeyler sana da mi uc noktada gelen yok ya olmaz dedigin seylerdi ve oldu?benim oldu ben bir yıldır giderim..azcık samimi ol azarlar bile seni :)) psikolji eğitimi var evet bir de çok kurnaz akıllı. değişik yönlendirmeleri oluyor ama işte insan gönlüne söz geçiremiyor. ben dediğini yaşadım olayım sonuçlandı o yüzden eskisi gibi sık sık gitmiyorum.sadece psikoloji bilgisinden faydalanıyorum..mesela bana şunu dedi ne demek istedi bu konuda süper. karşı tarafı iyi çözüyor. ben güveniyorum ve seviyorum bekle sabırlı ol bence olur
bende çok umutsuz vaka idim. 2,5 yıl sonra geldi. şevdar ile enerjinin uyması lazım o uygunluğu yakalarsan mesleği icabı alttan alta doduruyor seni fark ettirmeden. bazen bir cümle kuruyor kafana dank ettiriyor. dedim ya çok kurnaz..ben 5-6 fal sonra fark ettim beni tedavi ettiğini aslında. inanmayı doğru şekilde istemeyi öğretiyor. sıkıldığında bunaldığında aç dinel derdi seansları :)))) ben oyalıyor sandım ama alltan alta işlemiş. faldan ziyade bu yönü baskın bence. kendide der zaten bu bir fal unutma diye. ama direk fal istiyorsan arnisa bahadır var o falcı gibi yorum yapar ama şevdar öyle değil. ama pahalı tek sorun bu.ama o dönem o kredileri gözüm görmedi inankiCanimm o kadar imkansiz geliyor ki sama anlatamam ve artik cok yoruldum. Bakiyorim cocugun tavırları sözleri falda çıkanla alakasi biel yok cok ziy şeyler cikio yani kafama yatmiuor bi türlü. Mutlu olamıyorum insanin bi hoplaya ziplaya teli kapatmasi lazim dimi?? Ozel olmazsa boyel bahsettigi şeyler sana da mi uc noktada gelen yok ya olmaz dedigin seylerdi ve oldu?
Peki enerjinin tuttugunu nerden anladın? Yani nasil anlayabilirim. Komik olack belki ama ben pek duusunmedim tuttu mu tutmadi mi hep bunalinca ne oluo ne bitio diye aradim oyle ihtiyacim olunca. En son bana da sedi bu bil fal bunu unutmuyoruz bu dusuncelrin icinde bogulmuyoruz dedi. Ama gel gor ki olmuo iste insan o parayi zar zor bulup yatirinca illaki beklio saplanio olacak dedi o saman olacak demekki diyo. Mesela ben farkettim simdiye kadat hic sorgulamamaisim olacak dedi tamam o zaman kesin olacak diye aylarca bekledim hala çıkmadığı icin yeni yeni bu dusuncenin icinden cikmaya basladim ben. Napiyorum ben ya dedim kanun değil ki bu neticede dedim baktim jayatimda oldugum yerde sayıyorum bu dusunceyle.. İnsallah olur ne diyim cunku tavsiyelerini yaptim oyle soz dinlemezlik etmem pekbende çok umutsuz vaka idim. 2,5 yıl sonra geldi. şevdar ile enerjinin uyması lazım o uygunluğu yakalarsan mesleği icabı alttan alta doduruyor seni fark ettirmeden. bazen bir cümle kuruyor kafana dank ettiriyor. dedim ya çok kurnaz..ben 5-6 fal sonra fark ettim beni tedavi ettiğini aslında. inanmayı doğru şekilde istemeyi öğretiyor. sıkıldığında bunaldığında aç dinel derdi seansları :)))) ben oyalıyor sandım ama alltan alta işlemiş. faldan ziyade bu yönü baskın bence. kendide der zaten bu bir fal unutma diye. ama direk fal istiyorsan arnisa bahadır var o falcı gibi yorum yapar ama şevdar öyle değil. ama pahalı tek sorun bu.ama o dönem o kredileri gözüm görmedi inanki
Ah be mavis sensiz olmaz burasi. Uzatmadan ugrarsin umarim. Baktirmasan da baktirmis olduklarin yeter arada yaz sen :)benden de kucak dolu sevgiler canım benim inşallah güzel haberlerle geleceğim senden de bekliyorum güzel haberlerini döndüğümde
Ah be mavis sensiz olmaz burasi. Uzatmadan ugrarsin umarim. Baktirmasan da baktirmis olduklarin yeter arada yaz sen :)
Size olumlu mu baktı olumsuz mu bilmiyorum ama bana hiiç çıkmadı ilkay gür. Anda da kötüydü baya. Tamamen sorumdan yürüyüp yorum yapmıştı. Arkadaş arasında bakılan faldan farksızdı hatta. Hiç nokta atışı yoktu. Bana vade vermemişti asıl kişiyle ilgili. sadece 3 rakamını görüp 3 vadeye hayatına yeni biri girecek demişti. Ne vadesi tuttu ne de dediği gibi biri geldi. Boştu maalesef bende...Kizlar ben ilkay güre kahve falı baktırdım,burda ilkay güre baktırıp da dedikleri birebir çıktı diyen var mı ?birde ilkay tarihleri nasıl tutturuyor ??kendisi bana tarih konusunda nokta atışı yapamam dedi
Ah be mavis sensiz olmaz burasi. Uzatmadan ugrarsin umarim. Baktirmasan da baktirmis olduklarin yeter arada yaz sen :)
Kizlar uzun zamandir yoktunuz hoşgeldiniz çikan fallariniz oldu mu ?Kızlar merhabalar, bayağıdır girmiyordum Binnaz'da 200 kredim varmış kahve veya tarotta kimi önerirsiniz son zamanlardaki popülerler kimler?
Ben de size bana uyanlati soyliyim surekli yaziyorum ama enerji isi oldugunu soylemeliyim, herkese uymayabilir. binnaz.com elfin bana birebir bilir ozellikle ilk fallarinin tamami cikti bir bir, doga dan’i severim bir de zumra lal’i ; falsepeti.com’da bugra fena degildi, telwedekilerin bazisi iyi ama tam bildi dedigim yok iclerinde favorim perseis. Falalem’de medyum fatima cok iyi bilmisti bana ama artik yok orada gizem hatun var ona iki defa attim bir fali birebir cikti ikincisi az da olsa cikti ama ilki gibi iyi degildi.Bana da sanki mantıkla yorum yapıyor gibi geldi,peki sizde dedikleri birebir çıkan biri oldu mu online falcılardan ?? Şu an yurt dışındayim diye sadece online baktıra biliyorummm,tellwe veya biryolunvardan dedikleri cikan oldu mu ?tarih onemli degil olaylarin gidisatini dogru bilen biri lazim bana
Ilkay bana bilemedigi gibi cok negatif etkilemisti kadin mantik abidesi ve cok olumsuz.Kizlar ben ilkay güre kahve falı baktırdım,burda ilkay güre baktırıp da dedikleri birebir çıktı diyen var mı ?birde ilkay tarihleri nasıl tutturuyor ??kendisi bana tarih konusunda nokta atışı yapamam dedi
Bende bir sey yok canim henuz.Kizlar uzun zamandir yoktunuz hoşgeldiniz çikan fallariniz oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?