Binnaz Abla

O kadar
Haklisin ki .Benim de gozum açıldı kendimi kandirdigimi farkettim .ama dedim ki seven adami HIC BIRSEY TUTAMAZ. sadece oyle olmasina inandigimiz icin oyle avutttugumu farkettim kendimi. . Allah herkesin hakkinda hayırlısni nasip etsin gecen zaman geri gelmiyor

Kızlar merhaba
Dilara Soycan'a buradaki yorumları okuduktan sonra fal baktırdım. Çoooooook kötüydü yani o kadar az yazmışki 2 paragraf genel bir şeyler. İşte yok sana bayramda geri dönecek dedi. E haliyle bayram geçti... geri dönen olmadı. genel ve tutmayan bir faldı
bilginize

Ben de baktırmıştım dilara soycana ,anda bende iyiydi,ama sonucu bekliyorum zaten çıkarsa yazarım,medyum fatimayı yakalayamadım bi türlü ya baktrmayı çok istiyorum ona da. Ya enerji işi işte fal,iyi diye gidiyosun çıkmıyo,kötü diye bakıosun çıkıyo,en iyisi baktırmamak aslında da işte

ben baktirdim bende anda çok iyiydi 2 hesabi mi var dedim vade verdi bakalım çıkacak mi

Vebal altinda kalmak istemiyorum ama ben 3 yildir çok aralikli olarak Falsepeti yagmura atiyorum . Gelecek fallarindan ekim2016 da baktigi 1 sene sonra birebir dedigi gibi cikti ama ben fal olarak atmiyorum x kisisinin karakteri huyu nedir ? Seklinde yaziyorum. 6 7 kisi icin attim sanirim 3 yilda karakter ve durum analizinde hic yanilmadi .benim icin efsanedir yagmur , ama sitede baktirani cok yok sanirim o yuzden sadece beni baz alarak yazma bir de ben çok aralikli atarim ve attigimda da hep durum sorarim ondan da memnun kalmis olabilirim.Bir de bana yildiznameye gel falan dedi ben sevmiyorum bu hareketleri kim olursa olsun yani tarot attiysam orda guzel bak ozaman yarim bakip yildiza gel demek olmaz o yuzden sitemliyim suan ona durumda sormam , olumlu olumsuz yazdim bak vebal kabul etmiyorum:) bi de siteden bir tarat bir kisi vardi benim hatirladim yagmurun falini bekleyen onu takip edemedim sonra cikmis mi diye aratirsan bi de ona sor fikir olabilir

Falsepetinde yağmur sothis mi yoksa yağmur mu,iki tane yağmur var da,kredim kalmış,baktırayım diyorum .

fal sepetine Üye oldum katinada kimi onerirsiniz denis iyimidir binnazda mobil odeme varsa binnaz dada acil tavsiye alabilirim

birde falcının hangi açılımı kullandıgını bilmiyoruz en iyisi kendi destemi almyı düşünüyorum alınca burdan deneme bakımı yapıcam

medyum fatima gelmiş..baktırmak isteyenlere duyurulur :)
Kizlar ben Medyum Fatimaya yillar once baktirmistim ilk fali tamamen cikmisti geri gelmis yakalayinca baktirdim yine anda dokturmus hatta benimle ilgili degisik bir detayi bile bildi, tek tek klasik kart yorumlamiyor ve kesinlikle bos olmayan bir falci oneririm.

Bende attım yorum bekliyorum ama kahve attım,tarotta mı daha iyi acaba?

Bende attım yorum bekliyorum ama kahve attım,tarotta mı daha iyi acaba?
Medyum Fatima'ya aslind agenel fal atmak lazim cok detaya girmeden ilk falinda bben genel sormustum yasayacagim her seyi anlatmisti bu sefer tek kisiyi sordum ve biraz detaylindirdim yine de bildigi cok sey var anlik, nokta atislari var.

Evet kahvesi açıktı,hemen attım,ilk defa baktırıyorum ben,aynen ben de tek kişiyi sordum bakalım,olumlu çıkar umarım
bende karsimdaki kisiyi birebir anlatmis karakterini, cok sasirdim ben daha once genel yorum almistim iliskiyle ilgili ilk defa atiyorum. Olumsuzu da soyluyor zaten pembeci degil , yorumun gelince begenip begenmedigini yaz mutlaka. Benim icin cok az falci vardir fali birebir cikan onlardan biri de Fatima.

Tabi yazarım ,pembeci olmaması en iyi yanı,güven duyuyor insan ,bana da öyle gizemhatunla nurbanu olmuştu,birde sezgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…