Haklisin ki .Benim de gozum açıldı kendimi kandirdigimi farkettim .ama dedim ki seven adami HIC BIRSEY TUTAMAZ. sadece oyle olmasina inandigimiz icin oyle avutttugumu farkettim kendimi. . Allah herkesin hakkinda hayırlısni nasip etsin gecen zaman geri gelmiyorkızlar merhebalar tanıyanlar tanır ben cok eski üyeyim buraya ve zamanında benim de bir aşk hikayem vardı sevdigim adam doguluydu ve ailesi zorla akraba bir kızla evlendirdi ve gitmedigim baktirmadigim falci kalmadi kadikoy,avcilar,bakirkoy,taksim,evinde bakanlar,internetten bakanlar,telefonda bakanlar yani tanidiginiz tanimadiginiz herkese baktirdim ve hepsi bu adam sana cok asik pisman olup geri donecek dediler ve evet hepsinin de dedigi cikti aylar sora beni aradi ve keske ailemi dinlemeseydim keske kacip gitseydik buralardan dedi bana,ve esime seni anlattim hala seni cok sevdigimi soyledim dedi dusune biliyormusnuz?? aramizda cok kultur farki vardi o ,onun ailesi kapaliydi ve kapali bayan istiyordu,o aradiktan sora zaman zaman hep kendisi aradi sordu beni,seni asla kayb etmek istemioyrum dedi,onceleri ailesinin benim karsisina almadi korkaklik yapti diye cok sinirli ve kirgindim ona tabi evlendigi donemde bende panik atak kulak cinlamasi nefes darligi gibi hastaliklar ortaya cikti stresden depresyondan ve yillarca tedavi aldim,ve yillar gectikce icimdeki bu kirginlik nefrete donustu,yasadigim tum bu saglik sorunlarinin,ailemle olan tum sorunlarini onun bana cektirdigi acilar yuzunden oldugunu anladim ve onu heryerden engelledim su an ne yaparsa yapsin bana ulasamaz ve sunu anladim yillar sora ki eger gercekten sevseydi neolursa olsun yanimda olurdu ailesini karsisina alirdi ve ben sevdigim kadinla evlenecegim derdi ama diyemedi,korkakk.... yani diyecegim su ki kizlar belki zamaninda 5000 liraya yakin fala para verdim ve cok pismanim,ayrica falcilar bana hep karsina hayatinin aski cikacak isminin son iki harfinde ,,an,, var dediler ve tabikid cikmadi oyle biri:)))) su an cektiginiz acilar belki taze belki fal size terapi gibi geliyor ama inanin hicbir falci geleceyi bilemez geleceyi ALLAHtanbaska kimse bilemez fal baktirmak yerine cok cok dua edin ve bunu eminlikle soyluyorum ki gordugunuz ruyalara fallardan daha fazla guvenin cunki ben fal baktirmadan once gordugum tum ruyalar gerceklesirdi mesela o evlemeden 3 gun once 3 gun ard arda ruyamda tabancayla beni kalbimden vurdugunu gordum ve 3 gun sora facede dugun fotograflarini gordum,Rabbim bize ruyalar yoluyla zaten isaretler gonderiyor biz bununla yetinmeyip gunaha giriyoruz ve fal baktiriyoruz hep paramiz gidiyor hem de umut veriyorlar bosu bosuna,,ve fal baktirmaya basladiktan sora artik ruya goremiyorum ve gorduklerimi de hatirlamiyorum,sanki ALLAH o gucu de aldi elimden fal baktirmaya basladiktan sora( simdi ara ara online baktririyorum oyle eglencesine ama eskisigibi bagimli degilim yani diyecegim o ki gercekten seven insan neolursa olsun mucadele eder ve yaninizda olurrr
ben baktirdim bende anda çok iyiydi 2 hesabi mi var dedim vade verdi bakalım çıkacak miKızlar merhaba
Dilara Soycan'a buradaki yorumları okuduktan sonra fal baktırdım. Çoooooook kötüydü yani o kadar az yazmışki 2 paragraf genel bir şeyler. İşte yok sana bayramda geri dönecek dedi. E haliyle bayram geçti... geri dönen olmadı. genel ve tutmayan bir faldı
bilginize
Vebal altinda kalmak istemiyorum ama ben 3 yildir çok aralikli olarak Falsepeti yagmura atiyorum . Gelecek fallarindan ekim2016 da baktigi 1 sene sonra birebir dedigi gibi cikti ama ben fal olarak atmiyorum x kisisinin karakteri huyu nedir ? Seklinde yaziyorum. 6 7 kisi icin attim sanirim 3 yilda karakter ve durum analizinde hic yanilmadi .benim icin efsanedir yagmur , ama sitede baktirani cok yok sanirim o yuzden sadece beni baz alarak yazma bir de ben çok aralikli atarim ve attigimda da hep durum sorarim ondan da memnun kalmis olabilirim.Bir de bana yildiznameye gel falan dedi ben sevmiyorum bu hareketleri kim olursa olsun yani tarot attiysam orda guzel bak ozaman yarim bakip yildiza gel demek olmaz o yuzden sitemliyim suan ona durumda sormam , olumlu olumsuz yazdim bak vebal kabul etmiyorum:) bi de siteden bir tarat bir kisi vardi benim hatirladim yagmurun falini bekleyen onu takip edemedim sonra cikmis mi diye aratirsan bi de ona sor fikir olabilirBana da sanki mantıkla yorum yapıyor gibi geldi,peki sizde dedikleri birebir çıkan biri oldu mu online falcılardan ?? Şu an yurt dışındayim diye sadece online baktıra biliyorummm,tellwe veya biryolunvardan dedikleri cikan oldu mu ?tarih onemli degil olaylarin gidisatini dogru bilen biri lazim bana
Vebal altinda kalmak istemiyorum ama ben 3 yildir çok aralikli olarak Falsepeti yagmura atiyorum . Gelecek fallarindan ekim2016 da baktigi 1 sene sonra birebir dedigi gibi cikti ama ben fal olarak atmiyorum x kisisinin karakteri huyu nedir ? Seklinde yaziyorum. 6 7 kisi icin attim sanirim 3 yilda karakter ve durum analizinde hic yanilmadi .benim icin efsanedir yagmur , ama sitede baktirani cok yok sanirim o yuzden sadece beni baz alarak yazma bir de ben çok aralikli atarim ve attigimda da hep durum sorarim ondan da memnun kalmis olabilirim.Bir de bana yildiznameye gel falan dedi ben sevmiyorum bu hareketleri kim olursa olsun yani tarot attiysam orda guzel bak ozaman yarim bakip yildiza gel demek olmaz o yuzden sitemliyim suan ona durumda sormam , olumlu olumsuz yazdim bak vebal kabul etmiyorum:) bi de siteden bir tarat bir kisi vardi benim hatirladim yagmurun falini bekleyen onu takip edemedim sonra cikmis mi diye aratirsan bi de ona sor fikir olabilir
sadece yagmur olana atiyorum ben . Sorthisi 2013 de denemistim falci degil bence oFalsepetinde yağmur sothis mi yoksa yağmur mu,iki tane yağmur var da,kredim kalmış,baktırayım diyorum .
Bu arada oburlerini dusun kimse kalmadiysa at bak benden baska yagmura atan yok sanirim bilmiyorum yine diyim deFalsepetinde yağmur sothis mi yoksa yağmur mu,iki tane yağmur var da,kredim kalmış,baktırayım diyorum .
Denise 6 ay önce baktırmıştım. Anda iyiydi ama gelecek patladıfal sepetine Üye oldum katinada kimi onerirsiniz denis iyimidir binnazda mobil odeme varsa binnaz dada acil tavsiye alabilirim
Denise 6 ay önce baktırmıştım. Anda iyiydi ama gelecek patladı
Kizlar ben Medyum Fatimaya yillar once baktirmistim ilk fali tamamen cikmisti geri gelmis yakalayinca baktirdim yine anda dokturmus hatta benimle ilgili degisik bir detayi bile bildi, tek tek klasik kart yorumlamiyor ve kesinlikle bos olmayan bir falci oneririm.medyum fatima gelmiş..baktırmak isteyenlere duyurulur :)
Bende attım yorum bekliyorum ama kahve attım,tarotta mı daha iyi acaba?Kizlar ben Medyum Fatimaya yillar once baktirmistim ilk fali tamamen cikmisti geri gelmis yakalayinca baktirdim yine anda dokturmus hatta benimle ilgili degisik bir detayi bile bildi, tek tek klasik kart yorumlamiyor ve kesinlikle bos olmayan bir falci oneririm.
Kahvesi acik miydi? Ben katina attim en son iyi bilmis ilk fali tarottu onda hers eyi bilmisti, bence hangi fali attiginin onemi yok. Ilk defa mi baktiriyorsun?Bende attım yorum bekliyorum ama kahve attım,tarotta mı daha iyi acaba?
Medyum Fatima'ya aslind agenel fal atmak lazim cok detaya girmeden ilk falinda bben genel sormustum yasayacagim her seyi anlatmisti bu sefer tek kisiyi sordum ve biraz detaylindirdim yine de bildigi cok sey var anlik, nokta atislari var.Bende attım yorum bekliyorum ama kahve attım,tarotta mı daha iyi acaba?
Evet kahvesi açıktı,hemen attım,ilk defa baktırıyorum ben,aynen ben de tek kişiyi sordum bakalım,olumlu çıkar umarımKahvesi acik miydi? Ben katina attim en son iyi bilmis ilk fali tarottu onda hers eyi bilmisti, bence hangi fali attiginin onemi yok. Ilk defa mi baktiriyorsun?
bende karsimdaki kisiyi birebir anlatmis karakterini, cok sasirdim ben daha once genel yorum almistim iliskiyle ilgili ilk defa atiyorum. Olumsuzu da soyluyor zaten pembeci degil , yorumun gelince begenip begenmedigini yaz mutlaka. Benim icin cok az falci vardir fali birebir cikan onlardan biri de Fatima.Evet kahvesi açıktı,hemen attım,ilk defa baktırıyorum ben,aynen ben de tek kişiyi sordum bakalım,olumlu çıkar umarım
Tabi yazarım ,pembeci olmaması en iyi yanı,güven duyuyor insan ,bana da öyle gizemhatunla nurbanu olmuştu,birde sezgibende karsimdaki kisiyi birebir anlatmis karakterini, cok sasirdim ben daha once genel yorum almistim iliskiyle ilgili ilk defa atiyorum. Olumsuzu da soyluyor zaten pembeci degil , yorumun gelince begenip begenmedigini yaz mutlaka. Benim icin cok az falci vardir fali birebir cikan onlardan biri de Fatima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?