Binnaz Abla

Medyum Fatima'ya aslind agenel fal atmak lazim cok detaya girmeden ilk falinda bben genel sormustum yasayacagim her seyi anlatmisti bu sefer tek kisiyi sordum ve biraz detaylindirdim yine de bildigi cok sey var anlik, nokta atislari var.
Medyum Fatima ne kadar sürede bakıyor falını? Çok sabırsız biriyim de çok bekletiyorsa atmayayım

Arkadaslar katinada fali gonderrken kendi isminizi farkli gonderirseniz kendi hayatiniz cikmaz mi yani karsi tarafin ismi burcu her seyi dogru benim burcumda dogru sadece ismimi gonderirken düzeltmeyi unutmusum. Bundan bir sorun cikar mi yani neticede cikan kartlar benim hayatim ve olacaklardir degik mi? Neticede ben secip yolluyorum kendi hayatim adina

Ben gerçek adımı pek vermem. Özellikle isim isteyenin de başka şeylere bulaştırdığını düşünüyorum. Bence alakası yok. Yüz yüze bakanlarda bile isim sorana denk gelmedim hiç.

Kızlar, iki şey soracağım.

1- Karşıdaki kişinin aklından geçenleri analiz edebilen, karakter tahlili yapan bir falcı arıyorum :))) Ama burç yorumu gibi olmayacak zaten bununla ilgili falımda bilgi de vermeyeceğim. Var mı öneriniz? Makul ücretli birini istiyorum. Gelecek değil sadece bana bakış açısını merak ediyorum.

2- Binnaz hediye kredi veriyor mu? Günlük?

Ha vermemene ragmen gerceklesti ama dimi??
Onun disinda karakter analizinde ve anlik durumda mekselina ayaza kahve baktirmsitim sasirtmisti beni karakter analizinde cok iyidi. Ama kesinlikle iddia etmek istemem memnun kalmazsaniz sonra kotu hissederim gelecege yönelik cikmamisti çünkü

evet ben isim vermesem bile durum bilenler oldu. hele anne ismi isteyen falcılara asla fal atmam. istemeden bakanlar varken neden bilgi verelim ki?

Bi yerde farkli isimler verirseniz farkli hayatlar dinlersiniz yazıyordu. O yüzden cikmamis olmasin yani baskaisnin ki cikmistir belki ay insani suphelendiriolar valla kurt düştü simdi

Bende burdan okuduğum kadarıyla yorumlar aldım. Elfin demet, doğa Dan , sevdar avaz bunları denedim. Elfin de doğa da bir nebze daha iyiler duygu durumu tahlili açısından. Elfinin mutlu sonu olmadı. Doğa ya da baktıranlar vardır önceki falları şöyle bir gözden geçirip yorum yaptığını gördüm. TV dizilerindeki gibi. Doğa ve şevdar da zamanı var dediler bakalım artık. Mutlu olmak için birine yani bir falcıya muhtaç olmak ne kötü bir iç rahatlaması için. Umut aramak. Erkeklerin böyle şeyler yaptığını hiç düşünmüyorum. Daha baktırmıycam diyorum sonra yine sizi takip ediyor halde buluyorum. Birde artık falcıların profilindeki kötü yorumların silindiğini düşünüyorum. Yorum tarihlerine dikkat edin ne sıklıkla dönüt verildiğine. Naçizane tecrübemi paylaştım.Allah gönlünüze göre versin

Daha once iki sene önce yorumlamıştı onu hatırlamıyorum ama ben sabah atmıştım bugun 2.5 saat içinde bakmış 2. Sıradaydım.
Bende bayadır fal atmıyodum görünce merak edip attım ama bana cok ayrıntılı gelmedı bıseyı de yanlıs bıldı o yuzden cok takılmadım falına

bu nur banuyu nasıl yakalıyorsunuz ya? genelde gırıyor mu yoksa cok nadir mi ugruyor?

bu nur banuyu nasıl yakalıyorsunuz ya? genelde gırıyor mu yoksa cok nadir mi ugruyor?
nur banu çok sık girmez, ama kendisi falalem gizem hatun ve tellwe geysu'yla aynı kişidir. %100 eminim hata payı bile bırakmıyorum :)
illa nur banu olarak baktırmak istiyorsan sana ne zaman gireceğine dair ipucu vereyim, tellwe'de hiç bekleyen falı yoksa (tabi o gün hiç fal bakmamış olması lazım bir de, çünkü günde 2-3 fal yorumluyor maksimum. tellwede o gün 2 fal baktıysa sırada falı olmasa da byv'ye girmez. ben tüm gün kimsenin atmamış olmasını kastediyorum, anlatabilmişimdir umarım) ve falalemde duvarına gireceğini yazdığı gün henüz gelmediyse byv'ye giriyor :)

ben bazen geysu'nun bekleyen fal sayısına bakıp 'kesin şimdi byv'dedir' diyorum ve tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…