Binnaz Abla

yok artııkkkk... :) takdir ettim gercekten dikkatinize tesekkurler..

geysu bana durumu bılmıstı ama hiiiç çıkmadı bugune kadar. gizem hatun harika bakardı o da hiiiç çıkmadı. demek ki neymiş nur banuya baktırmamam gerekiyormuş..nasıl olsa cıkmıycak :))

Arkadaşlar makta hakkında yorumlariniza ihtiyacım var baktiran arkadaşlar yazabilirmi kimlere çıktı kime patladı

Falalemdeki Leyla'ya baktirip begeneler vardi burda sanirim, tekrar yorum alabilir miyim? Arama cubuguna Leyla yazinca bizim Leylavazgectinin yazilari cikiyor

Kankalar bu aralar yine acaip falim geldi. Son baktirdiigim iki kisi var:

Medyum Fatima: Bir gelmis, pir gelmis. Tozu dumana katmis yine. Bana da acaip bir fal yollamis, ani super bilmis.
Basirly Venus: Bu hatun yeni gelmis. Fotigrafindan pozitif enerji alince gondereyim dedim. Inanilmazdi. Her seyi bilmis, gecmisteki cok zor bir detayi bile bilmis Ani acaip bilmis zaten. 5 krediyken mutlaka baktirin derim.

ben venuti bulamadım cherry yav nerede o?

bir de sen renanı da beğeniyordun . sence hangisi renan mııı venus mu?

nerede bakıyor fatima bulamadım

aynen Fatima’nın ilk falı bana %98 çıkmıştı 10 dediğinden 9’u olmuş okuyunca görmüştüm keşke yine gelse yazmıştım burda, ertesi gün geri gelmişti hemen yine baktırdım ve yine mükemmel bilmiş. Favori top 3 falcıdan biri oldu benim için, hisleri çok kuvvetli gerçekten.

tatlım girmiyo ama yaa valla cok ender girenlerden

Biseyler söylemek istiyorum sanane bizden diyebilirsiniz dogru banane beni ilgilendirmez ama ben yinede söylemeden gecmek istemiyorum..

Zamanında benimde sıkıntılarım oldu hayatımda hersey birbirine girmisti. Artık birileriyle konusup dertlesmekte iyi gelmiyordu. Bende bu konuyu gördüm sürekli takip ettim calısıyodum aklım iste değil sürekli burdaydı biri yazmıs mı kimin falı cıkmıs hangi falcı iyimis derken fal baktırmaya basladım. Sadece dogum tarihi ve isimle Allahın hepimizle esit yaratmıs oldugu bi insan nasıl geleceğimizi bilebilir ki? Bunları hic düsünmeden inandım falcılara verdikleri zamanı bekledim hic bi degisiklik yok hersey daha kötüye gidiyodu.. Yok su büyüsü selena bilmem ne birsürü deli sacması seyler kimi de sende büyü var falan diyodu onlara da inandım kötü kötü rüyalar gördüm bu süre icerisinde. Dediklerinin gram gerceklik payı yoktu.
En son Allaha şükür bıraktım bıraktıktan sonra hersey yoluna girdi o para avcısı sitelerden kurtardım kendimi. Gercekten cok cok günah bisey. Fal bakılan eve 40 gün melek girmez 40 gün dua kabul olmazmış o evde. Geleceği Allahtan baska kimse bilemez. Onların yazdıkları senaryoya inanmayın falcılardan medet ummayın onlar para pesinde. Olan size oluyo beyniniz yoruluyo bütün enerjiniz gidiyor.

merhaba arkadaşlar yanlış başlığa yazmışım sanırım burası daha aktif fal sepeti bana kupon göndermiş de son kez birine baktırmak istiyorum kahve falı baktırcam yalnız su destekli bakan kimi önerirsiniz? dennis nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…