yok artııkkkk... :) takdir ettim gercekten dikkatinize tesekkurler..nur banu çok sık girmez, ama kendisi falalem gizem hatun ve tellwe geysu'yla aynı kişidir. %100 eminim hata payı bile bırakmıyorum :)
illa nur banu olarak baktırmak istiyorsan sana ne zaman gireceğine dair ipucu vereyim, tellwe'de hiç bekleyen falı yoksa (tabi o gün hiç fal bakmamış olması lazım bir de, çünkü günde 2-3 fal yorumluyor maksimum. tellwede o gün 2 fal baktıysa sırada falı olmasa da byv'ye girmez. ben tüm gün kimsenin atmamış olmasını kastediyorum, anlatabilmişimdir umarım) ve falalemde duvarına gireceğini yazdığı gün henüz gelmediyse byv'ye giriyor :)
ben bazen geysu'nun bekleyen fal sayısına bakıp 'kesin şimdi byv'dedir' diyorum ve tutuyor
ben venuti bulamadım cherry yav nerede o?Kankalar bu aralar yine acaip falim geldi. Son baktirdiigim iki kisi var:
Medyum Fatima: Bir gelmis, pir gelmis. Tozu dumana katmis yine. Bana da acaip bir fal yollamis, ani super bilmis.
Basirly Venus: Bu hatun yeni gelmis. Fotigrafindan pozitif enerji alince gondereyim dedim. Inanilmazdi. Her seyi bilmis, gecmisteki cok zor bir detayi bile bilmisAni acaip bilmis zaten. 5 krediyken mutlaka baktirin derim.
Kankalar bu aralar yine acaip falim geldi. Son baktirdiigim iki kisi var:
Medyum Fatima: Bir gelmis, pir gelmis. Tozu dumana katmis yine. Bana da acaip bir fal yollamis, ani super bilmis.
Basirly Venus: Bu hatun yeni gelmis. Fotigrafindan pozitif enerji alince gondereyim dedim. Inanilmazdi. Her seyi bilmis, gecmisteki cok zor bir detayi bile bilmisAni acaip bilmis zaten. 5 krediyken mutlaka baktirin derim.
nerede bakıyor fatima bulamadımKankalar bu aralar yine acaip falim geldi. Son baktirdiigim iki kisi var:
ben venuti bulamadım cherry yav nerede o?
bir de sen renanı da beğeniyordun . sence hangisi renan mııı venus mu?
bu fatima gece mi giriyor ? bilen var mı?
aynen Fatima’nın ilk falı bana %98 çıkmıştı 10 dediğinden 9’u olmuş okuyunca görmüştüm keşke yine gelse yazmıştım burda, ertesi gün geri gelmişti hemen yine baktırdım ve yine mükemmel bilmiş. Favori top 3 falcıdan biri oldu benim için, hisleri çok kuvvetli gerçekten.Kankalar bu aralar yine acaip falim geldi. Son baktirdiigim iki kisi var:
tatlım girmiyo ama yaa valla cok ender girenlerdenaynen Fatima’nın ilk falı bana %98 çıkmıştı 10 dediğinden 9’u olmuş okuyunca görmüştüm keşke yine gelse yazmıştım burda, ertesi gün geri gelmişti hemen yine baktırdım ve yine mükemmel bilmiş. Favori top 3 falcıdan biri oldu benim için, hisleri çok kuvvetli gerçekten.
Bana denk geldi iki defa girdim ikisinde de onlinedı. Sabah 9-11 arası ve gece 11 gibi ordaydı.tatlım girmiyo ama yaa valla cok ender girenlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?