bunun aplikasyonu mu var peki? bana online olunca mail gelmiyor daBana denk geldi iki defa girdim ikisinde de onlinedı. Sabah 9-11 arası ve gece 11 gibi ordaydı.
Yok sanırım. Belki spam veya önemsiz postaya düşüyordur, maillerinde bu kısımları kontrol et sonra spam değili seç veya gelen postaya yolla olması lazım, inbox’a taşı maili. Böylece gelince bilgi gelir, reklam olarak algılıyordur büyük ihtimalle.bunun aplikasyonu mu var peki? bana online olunca mail gelmiyor da
Sabah 9-11 arası genelde giriyo akşam da gördümfatima yı yakalayan var mı böyle ayda bir kere fln mı giriyor?
allah askına beni bi durt gorunce gozunu sevemSabah 9-11 arası genelde giriyo akşam da gördüm
allah askına beni bi durt gorunce gozunu sevem
Hahaha tamam canim aklimda olsun yazarim ama sen hep forumda misin gorur musun acabaallah askına beni bi durt gorunce gozunu sevem
insallah gormeye calısıcam :*Hahaha tamam canim aklimda olsun yazarim ama sen hep forumda misin gorur musun acaba
suan banu dogru online. o nasıldi iyi miydi?
Valla panpa benim de gozume carpti o yuzden bu forumda arattiydim. Cikmadi demisler.
kız cherry attıydım geri mi cekeyim napayım?Valla panpa benim de gozume carpti o yuzden bu forumda arattiydim. Cikmadi demisler.
ay hadi yaaa :/2 sene içinde defalarca baktırdım, her dediğini de yaşadım ancak son iki falında o kadar özensiz ve kısa bakmış ki bir daha baktırmam sanırım.
2 sene içinde defalarca baktırdım, her dediğini de yaşadım ancak son iki falında o kadar özensiz ve kısa bakmış ki bir daha baktırmam sanırım.
kız cherry attıydım geri mi cekeyim napayım?
Banu Dogru'ya ne fali atiyordun?2 sene içinde defalarca baktırdım, her dediğini de yaşadım ancak son iki falında o kadar özensiz ve kısa bakmış ki bir daha baktırmam sanırım.
Kahve de attım tarot da ama kahvesi daha iyi gibi geldi banaBanu Dogru'ya ne fali atiyordun?
Merhaba söylediklerinizden sadece Anıl sağlama kahve atmıştım ama kahvesi kapanmış artık sanırım, bana iki ay vade vermişti,haziran 10 gibi vadesi geçti,ben sorumda detay belirtmek durumunda kaldığım için,sorumla ilgili detaylar üstünden karşının düşüncelerine dair yorum vardı,ve doğruluk payını tehit edemiyorum ne yazık ki.. Ama ilgili bir yorumcu.. seçim sizin..kızlar merhaba
binnazda daha önce hiç fal baktırmadım. hatta online hiç baktırmadım.
durugörü denemek istiyorum. duru görü baktırıp memnun kaldığınız varmı? yorumlar hepsine genel olarak olumlu olunca güvenemedim.
"anıl sağlam" var sadece durugörü baktığı için ilgimi çekti.
yağız er, ilkim acar, emir can bunlar puanı yüksek olanlar. bunlara fal baktıran var mı?
teşekkür ederim. atarsam ona atıcam sanırım bendemiştim uygulamasının duru görüsünü de deneyeceğim zaten birkaç gün sonra ikisini kıyas da yapmış olurum hem.Merhaba söylediklerinizden sadece Anıl sağlama kahve atmıştım ama kahvesi kapanmış artık sanırım, bana iki ay vade vermişti,haziran 10 gibi vadesi geçti,ben sorumda detay belirtmek durumunda kaldığım için,sorumla ilgili detaylar üstünden karşının düşüncelerine dair yorum vardı,ve doğruluk payını tehit edemiyorum ne yazık ki.. Ama ilgili bir yorumcu.. seçim sizin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?