Binnaz Abla

bunun aplikasyonu mu var peki? bana online olunca mail gelmiyor da
Yok sanırım. Belki spam veya önemsiz postaya düşüyordur, maillerinde bu kısımları kontrol et sonra spam değili seç veya gelen postaya yolla olması lazım, inbox’a taşı maili. Böylece gelince bilgi gelir, reklam olarak algılıyordur büyük ihtimalle.

fatima yı yakalayan var mı böyle ayda bir kere fln mı giriyor?

kızlar merhaba
binnazda daha önce hiç fal baktırmadım. hatta online hiç baktırmadım.
durugörü denemek istiyorum. duru görü baktırıp memnun kaldığınız varmı? yorumlar hepsine genel olarak olumlu olunca güvenemedim.
"anıl sağlam" var sadece durugörü baktığı için ilgimi çekti.
yağız er, ilkim acar, emir can bunlar puanı yüksek olanlar. bunlara fal baktıran var mı?

Merhaba söylediklerinizden sadece Anıl sağlama kahve atmıştım ama kahvesi kapanmış artık sanırım, bana iki ay vade vermişti,haziran 10 gibi vadesi geçti,ben sorumda detay belirtmek durumunda kaldığım için,sorumla ilgili detaylar üstünden karşının düşüncelerine dair yorum vardı,ve doğruluk payını tehit edemiyorum ne yazık ki.. Ama ilgili bir yorumcu.. seçim sizin..

teşekkür ederim. atarsam ona atıcam sanırım bendemiştim uygulamasının duru görüsünü de deneyeceğim zaten birkaç gün sonra ikisini kıyas da yapmış olurum hem.
duru görü baktıran olsa keşke fotoğraf seçeneği de yok neye göre fal yorumu yapıyor o beni biraz düşündürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…