Binnaz Abla

Daha önce binnazda durugörü baktırmadım hiç. En son denediklerimden,esin karaca Tarot attım(vade 1 ay verdi henüz vadesi gelmedi)yorumunu beğendim. Birde engin gümüşe Katina attım,sonbahar aylarında iletişim dedi. Onunda yorumu iyiydi. Birde çok sık online olmuyor Yasemin kutayı beğendim. Hiç birinden henüz çıkan bir durum yok,belki fikir olur dedim baktırırsan. Eğer baktırırsan sonuç yazarsan sevinirim..

yazarım tabii ki :) bakalım merak ediyorum anıl sağlam tekrar online olmuş çok genel bir soru yazıp gönderdim bakalım :)

Son düzenleme:
suan banu dogru online. o nasıldi iyi miydi?

Selam vaselincim, ben baktırdığım vs sonuç aldığım falları uzunca yazmıştım, banuya ben de pek çok kez kahve baktırdım e. Son falında bana da tutturduğu bikaç öngörü oldu. Atmışken bi değerlendir istersen ama ilk piyasaya cıktığı zamanki özeni olur mu bilmem

anıl sağlama duru görü baktırdım.
valla bana ücretsiz otomatik yorumlardan bir farkı yok gibi geldi.
spesifik bir şey sormama rağmen işte uzun boylu yakışıklı biri ile tanışacaksın, çok mutlu olacaksın, bir yerden yüklü bir para gelecek (ki öyle bir şeyin en ufak bir ihtimali bile yok. miras falan bile söz konusu olamaz hepsi halledildi) ailende biri rahatsızlanacak ama geçecek, birinin sizde gözü var devamlı sizin hakkınızda konuşuyor, geçmişinden uzun boylu biri sana geri dönecek ama sen istemeyeceksin. bu kadar.
bir tek tanışacaksın dediği kişi için harf vermiş ki onlar da en sık kullanılan harfler.
bir de ben gönderdiğimde 25 tl idi şimdi 50 tl. neden birden değişti ben de anlamadım.

Yıldız verirken yorumunu yaz.. Diğer insanlara yardımcı olur en azından.. ve sorunuda sor,para verdin sonuçta..
Kimse pembe tablo beklemiyor sadece gerçek yorumlar olsa yeterli olacak ama puan kaygısından dolayı böyle yapmak olmazki..

soruyu sordum tabii. yorumu sorunun cevabı geldikten sonra da yazabilir miyim? yoksa hemen mi yazayım.

hemen bakıyorum senin yazdıklarına baktırdıgına canım :) soyledigin icin tesekkurler

aaa atart sen evlendin mi kızz? ay ben kaçırmısım oraları tebrikler :) hala saraylıya baktırıyor musun? fatima ya hıc baktırdın mı?

Merhaba arkadaşlar aylardır faldan uzağım tüm uygulamaları sildim. Meltem yıldırım döndü mü binnaza haberi olan var mı ?

aaa atart sen evlendin mi kızz? ay ben kaçırmısım oraları tebrikler :) hala saraylıya baktırıyor musun? fatima ya hıc baktırdın mı?

Ohoo 2 ay sonra ana olucam:) ) tesekkür ederim canım, hepinizin kalbine göre versin inşallah her şeyi, valla neredeyse 2 yıldır hiç fal baktırmadım, ama işte İlkay selena, saraylı, yeşil Çingene totalde en çok cıkanlar olmuş yazdıklarım gibi mesela nurbanu eşimin daha tanışmadan mesleğini söylemişti bi iki şey daha..

Banu doğru pardon, Nurbanu ya da grydu ya da gizem hatun başladıktan sonra durum tespitinde iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…