Binnaz Abla

Sanırım, bir ay kadar oldu baktırmayalı.. Arada önerilen isimleri görünce heveslendim fakat iradeli davranıp vazgeçtim.. Gerçekten herhangi bir beklentiye girmemek ve fal baktırmamak bir nevi huzur.. Harcadığım paralara da ayrı bir acıyorum, umarım bir daha heveslenip yine aynı fal krizine düşmem sizin için de aynısını diliyorum tabi.:)

Cikmamasina üzüldüm hepimiz ayni durumlari yasiyoruz demekki ruh halimiz kotu durumda ve cok sosyal degiliz fal baktirarak beklentilere giriyoruz

Genede umut iste allah herseyin hayirlisini nasip etsin

cok enteresan ya cogu kisiye mi cikmiyor bize mi cikmiyor anlamiyorum..

Yok be canım inan herkes aynı durumda.Bu topiğin başından baktığımda herkes değişmiş kimse aynı değil,demek kimse aradıgını bizim gibi bulamamış.Ve yine baktımda bu kadar denemeden ortaya çıkan herkesin hemfikir olduğu tek bir falcı bile yok.Dönem dönem birileri zirve yapmış sonra sönüp gitmiş hepsi o.Benimde nilmilin yorumundan sonra hevesim kalmadı.Defne yi bekliyodum ama vazgeçtim.Bu ay zaten yeterince baktırdım Defne de kusur kalsın.Dün gece Binnaz daki puanımla Gizem Sitare ye ruyamı yorumlattım tamamdır yeterde artar bile.Fazlası zarar.

bence de baktırmamak en güzeliymiş kızlar bu sene nerdeyse hiç baktırmadım.daha mutluyum. tellwede bir falcıdan iade gelmiş o krediyi bile kullanmaya isteksizim.20 kredi hesapta yatıyor günlerdir dokunmadım bile..baya da dokunmam bu isteksizlikle..

Gizem sitare mi(((( keske o parayi cope atsaydin daha iyiydi...1.5 yil once yine boyle bi askin pencesindeyim adam gözümün önünde sevgilisiyle elele geziyor gizem sitare hala sana dönecek diyor seno seviyor diyor :))) bende salak salak inaniyorum eee ne oldu ben baska birine asik simdi baska birini bekler oldum :) gizem sitare diyince sinirler tepeme cikiyor

Vallahi Defne hepsinden farklı, baktırmadan kapatma fal işini:2:

Canım ruyada sadece o online idi sıkılmıştım sitede dolanmaktan bi anda atıverdim.Ruyayı fena yorumlamamış ama kimseye inancım kalmadı sanki.

ben bu geceden itibaren kendi falıma kendim bakıcam kızlar iki şey öğrendim katılmak isteyen var ise yazayım burdan bir hafta deneyelim sonuçları beraber görelim

rumii gelmiş fallara bakıcakmı acaba bakıcaksa kredı yuklıycem yoksa bosuna beklemıyım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…