evet çıkmayan fal haberleriyle karşınızdayım canlarım :)
-nesibe ağustos ayında baktırdığım falda 4.5 ay içinde ilişkiniz başlayacak demişti ama olmadı.
-mert reiki en son falında bugünden itibaren 42 gün sayın. 42. günde netlik kazanacak olay demişti. elbetteki o gün geçti ama tık yok.
-nalan hn. en geç 10 ocak tarihine kadar ondan güzel bir haber alacaksın demişti ama almadım.
sanırım kısmet böyleymiş deyip fal defterini yavaş yavaş kapatmanın zamanı geldi benim için. sağlık olsun diyelim.
cok enteresan ya cogu kisiye mi cikmiyor bize mi cikmiyor anlamiyorum..
Yok be canım inan herkes aynı durumda.Bu topiğin başından baktığımda herkes değişmiş kimse aynı değil,demek kimse aradıgını bizim gibi bulamamış.Ve yine baktımda bu kadar denemeden ortaya çıkan herkesin hemfikir olduğu tek bir falcı bile yok.Dönem dönem birileri zirve yapmış sonra sönüp gitmiş hepsi o.Benimde nilmilin yorumundan sonra hevesim kalmadı.Defne yi bekliyodum ama vazgeçtim.Bu ay zaten yeterince baktırdım Defne de kusur kalsın.Dün gece Binnaz daki puanımla Gizem Sitare ye ruyamı yorumlattım tamamdır yeterde artar bile.Fazlası zarar.
Yok be canım inan herkes aynı durumda.Bu topiğin başından baktığımda herkes değişmiş kimse aynı değil,demek kimse aradıgını bizim gibi bulamamış.Ve yine baktımda bu kadar denemeden ortaya çıkan herkesin hemfikir olduğu tek bir falcı bile yok.Dönem dönem birileri zirve yapmış sonra sönüp gitmiş hepsi o.Benimde nilmilin yorumundan sonra hevesim kalmadı.Defne yi bekliyodum ama vazgeçtim.Bu ay zaten yeterince baktırdım Defne de kusur kalsın.Dün gece Binnaz daki puanımla Gizem Sitare ye ruyamı yorumlattım tamamdır yeterde artar bile.Fazlası zarar.
Gizem sitare mi(((( keske o parayi cope atsaydin daha iyiydi...1.5 yil once yine boyle bi askin pencesindeyim adam gözümün önünde sevgilisiyle elele geziyor gizem sitare hala sana dönecek diyor seno seviyor diyor :))) bende salak salak inaniyorum eee ne oldu ben baska birine asik simdi baska birini bekler oldum :) gizem sitare diyince sinirler tepeme cikiyor
Bak şimdi??Cherry'm yine gaza geldim.Ama Defne nin online olacağı yok zaten.Vallahi Defne hepsinden farklı, baktırmadan kapatma fal işini:2:
Bak şimdi??Cherry'm yine gaza geldim.Ama Defne nin online olacağı yok zaten.
Evet canım senDefne 'yi hep şiddetle önerdin.Online olursa baktırırım.Sana gelecekle ilgili dediği hiç çıktımı Cherry'cim?Ciddiyim, yorumu kesinlikle sıradan değil.
Evet canım senDefne 'yi hep şiddetle önerdin.Online olursa baktırırım.Sana gelecekle ilgili dediği hiç çıktımı Cherry'cim?
Evet canım senDefne 'yi hep şiddetle önerdin.Online olursa baktırırım.Sana gelecekle ilgili dediği hiç çıktımı Cherry'cim?
Hımm anladım canım neden bahsettiğini.Tamam bende deniyim o zaman Defne'yi.Vallahi bana yapma dediği bir şeyi yaparak olayların seyrini değiştirmiş olabilirim
Bende bu ay 3. Falimi defneye gonderip bu isi bitirecem.
rumii gelmiş fallara bakıcakmı acaba bakıcaksa kredı yuklıycem yoksa bosuna beklemıyım:26:
Sen Defne yi denemişmiydin?rumii gelmiş fallara bakıcakmı acaba bakıcaksa kredı yuklıycem yoksa bosuna beklemıyım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?