Binnaz Abla

İyi ki tavsiyenizi dinleyip mesaj atmisim onlara. Ailesindeki rahatsizliktan dolayi gecikmis fallar. Az sonra yorum gelecekmis. Daha bana cevap maili gelmeden hareketlendi yagmurun profili. Saatlerdir bekleyen sayisi 7 iken mesaj attiktan sonra 6 oldu :) bunda etkiniz buyuk cok tesekkur ederim :))

Herkese gunaydin :) Yagmurun yorumu gece 1 gibi geldi bana. Teyzesinin kolu kirilmis ve o sirada agrisi tuttugu icin bakamamis fallara.. Gelelim benim yorumuma: oncelikle bu kadar gec cvp verdigi icin nasil ozur dileyecegini sasirmis, oyle ki ben kizdigima uzuldum :) sicacik bir ses tonu var, anlatimi cok samimi bir dille yapiyor. Gecmisle ilgili cok yorum yapmamis daha cok simdiki zaman ve gelecekle ilgili konusmus. Anlattiklari cok tutarli seylerdi. Soru cevap kisminda sordugum sorulara destandi bir sekilde cevap vermis. Oyle kisacik bastan savma sekilde cevaplamamis. Dediklerinin cikip cikmayacagini zaman gosterecek ama o kadar da uzun bir zaman yok anlamamiza:) agustos sonu eylul basi.. Yani halehle ayni tarih :) kisacasi tavsiye ediyorum denenebilir ama Nesibe yoksa :) (rezzan abla ve nesibe kadar enerjimin tuttugu baska kimse olmadi artik biliosunuz :) )

aynen bence de nesibe farklı :)

aynen bence de nesibe farklı :)

:) o kadar farkli ki yagmurun yorumundan sonra nesibenin yorumunu tekrar dinledim:) sacma gelecek belki ama nesibeden baskasina tarot baktirdigimda sanki ona ihanet etmisim gibi hissediyorum :) ama her bunaldigimda ona baktiramayacagim icin baskalarina yoneliyorum ( ki bu da yaklasik olarak haftada 1-2 kez oluyor bana) nesibenin bana kizacagindan emin olmasam hic baskasina donup bile bakmayacagim tarotta :) rezzan abla kizmadigi icin ona 5 gunde bir baktirmisligim var :) limit bitmese oyle de devam eder :))

ben üst üste çok fal baktırdığım zaman enerjim düşüyor ve mutsuz oluyorum bu yüzden 10 günde bir e düşürdüm (biraz zor oldu gün sayısını düşürmek) bir ara hergün baktırıyordum hatta bir gün 4 kişiye baktırdım :)
nesibe haklı kızmakta bence sende çok baktırma aç eski falları dinle ben öyle yapıyorum..

Benim de var oyle 1 gunde 3-4 kisiye baktirmisligim :) nesibe bana hic kizmadi ama hissettigim kizacagi yonunde belki de kizmaz ama o riski alamiyorum iste :) eski fallari dinliyorum zaten uzun sure.. 150 lira limit var mobil odemede bikac gunde bitirince kaliyorum ortada :))

İnşallah en yakın zamanda bütün sorunlar çözülür ve bu sıkıntılı günler geride kalır :)

kızlar bende dun bı gaflettle esra karakuşa baktırdım sacmalamışş :S:S nesıbe yoksa yagmur var oda daha onlıne olmadı bgn baktırıcam ınsallah ama benım sorunumu hıc bısey yazmama ragmen o bıldı dırek sızın sorununuz aılelerınız farklı dıye dırek soyledı cok sasırmıştımm .

kızlar ben rezzana baktırdıgımda benımkının eskı sevgılısıyle ılgılı uzulucegım seyler soyledı ztn aılelerımız sorun bıde o kız cıktı başımaa abuk sabuk aramız bozuldukca ıyıce takılıyorum nesibe ıse tamamen farklı seyı soyledı :S nesıbe bana daha yakın bı ısım ama bılemedımm

bende bu sabah dinleyebildim yağmurun falını başta biraz tutuktu sonradan açıldı desem yeridir.gayet uzun ve detaylı bakmış kesinlikle baştan savma değil.toz pembe bir tablo çizmemiş,mevcut durumu bilmiş.gelecekle ilgili beklemem ve sabretmem gerektiğini söylemiş ama bir tarih vermemiş.nesibe kadar hisleri kuvvetli olmasada bence fal sitelerindeki onlarca falcıya göre oldukça bilgili ve özenli.
birde benna küçükere kahve yollamıştım dün. bence fal bakmamış tavsiye vermiş. 4-5 dk anca sürmüş falı.benim yazdıklarım üzerinden gitmiş sezgilerini konuşturmak ve fincana bakmak yok neredeyse.

Canim eger memnun kalmadiysan puan iadesi iste vakit kaybetmeden.. Hemen donus yapip puanini iade ediyorlar. Yagmura ben de sasirdim oldukca iyiydi..

arkadaşlar puan iadesi demişsiniz ama ben kredi kartıyla ödeme yaptım mesela. o zaman nasıl oluyor iade işlemi?

Canim yagmur bana da tarih vermemisti ama soru cevap kisminda sorunca verdi hem de tam benim istedigim gibi.( ona 1-2-3 ay yerine su ayin su haftasi gibi bi tarih vermesini istemistim).
Bennaya ben de baktirmistim fal ama tarot. Cok da memnun kaldigimi soyleyemeyecegim..

Canim eger memnun kalmadiysan puan iadesi iste vakit kaybetmeden.. Hemen donus yapip puanini iade ediyorlar. Yagmura ben de sasirdim oldukca iyiydi..

yaptım canım soyledım cok sagol cok akıllısn halledıceksın dıyıp durmuşş :S bu arada rezzanın dedıkleri cıkan varmı kızlar bana bıde eskı kız arkadaş cıkardı başıma nesibeyse tam tersını soyledı nesıbenın baya detayları bıldıgını varsayarsak ona ınanmak ıstıyorımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…