bir kahve bir tarot atmısımKahve falı mı atmışsın banu doğru’ya?
İkisinde de bilmiş mi?bir kahve bir tarot atmısım
tarotu yenı attım ınsallah bilirİkisinde de bilmiş mi?
benim şansi fikrim telwe de yeşilcingene binnaz deva akşin zümra lal zumra ve deva pahalı an yeşilcingene cok daha uygun benim favori falcimdirMerhaba, yeniyim ben fal baktırmak istiyorum genelde çok duyuyordum ama ilk defa baktıracağım en iyi dediğiniz bir falcı var mı?
Falalem sitesinde Medyum Fatima. Binnazabla sitesinde Elfin demet, Doğa Dan, Züma Lal, falsepeti buğra fena değil ve tellwe sitesinde Perseis, Okaliptus49 veya Uyumsuzz benim sevdiklerim ve bana çıkanlar.Merhaba, yeniyim ben fal baktırmak istiyorum genelde çok duyuyordum ama ilk defa baktıracağım en iyi dediğiniz bir falcı var mı?
Teşekkür ederim, bu arkadaşlara başka fal baktıran oldu mu acaba, onlarında bilgilerini almak isterim.Falalem sitesinde Medyum Fatima. Binnazabla sitesinde Elfin demet, Doğa Dan, Züma Lal, falsepeti buğra fena değil ve tellwe sitesinde Perseis, Okaliptus49 veya Uyumsuzz benim sevdiklerim ve bana çıkanlar.
içlerinde bir tek dogadan a baktırdım 3 kere ilk ikisinin yüzde ellisi cıktı. ücüncü komple cıkmadıTeşekkür ederim, bu arkadaşlara başka fal baktıran oldu mu acaba, onlarında bilgilerini almak isterim.
Evet önceden 1000 kredi olan çoğu falcı 1500 krediye çıkmışbinnaz uçmuş falcilar 150 tl yapmış fiyatları iyice şaşırdılar direk sildim uygulamayı dalga geçer gibi insanlarla ayıp yani çıksa bi de baktılar
Uc hafta once msj attim ses yokSelenaya ulaşabilen var mı kızlar
Ben daha bugün mail attım, arkadaşım 6 ay önce atmış altı aydır cevap alamamışUc hafta once msj attim ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?