Binnaz Abla

Merhaba, yeniyim ben fal baktırmak istiyorum genelde çok duyuyordum ama ilk defa baktıracağım en iyi dediğiniz bir falcı var mı?

Merhaba, yeniyim ben fal baktırmak istiyorum genelde çok duyuyordum ama ilk defa baktıracağım en iyi dediğiniz bir falcı var mı?
benim şansi fikrim telwe de yeşilcingene binnaz deva akşin zümra lal zumra ve deva pahalı an yeşilcingene cok daha uygun benim favori falcimdir

Falalem sitesinde Medyum Fatima. Binnazabla sitesinde Elfin demet, Doğa Dan, Züma Lal, falsepeti buğra fena değil ve tellwe sitesinde Perseis, Okaliptus49 veya Uyumsuzz benim sevdiklerim ve bana çıkanlar.

Ben de denedim Banu Doğru’yu meraktan kahve falını fena değil ama nokta atışlık bir şey yoktu ve pek bir şey de söylememis gelecek odaklı olarak. Anda evet diyebileceğim belki 1-2 şey oldu çok beğenmedim açıkçası.

Falalem sitesinde Medyum Fatima. Binnazabla sitesinde Elfin demet, Doğa Dan, Züma Lal, falsepeti buğra fena değil ve tellwe sitesinde Perseis, Okaliptus49 veya Uyumsuzz benim sevdiklerim ve bana çıkanlar.
Teşekkür ederim, bu arkadaşlara başka fal baktıran oldu mu acaba, onlarında bilgilerini almak isterim.

Teşekkür ederim, bu arkadaşlara başka fal baktıran oldu mu acaba, onlarında bilgilerini almak isterim.
içlerinde bir tek dogadan a baktırdım 3 kere ilk ikisinin yüzde ellisi cıktı. ücüncü komple cıkmadı

oho hanımla bunlar nasıl fiyatlandırma politikası ya yuh artık binnazı tekrar yükldim en iyi falcılar 1000-1500 kredi bu kadarda olmaz resmen 120- 200 tlye denk geliyor

KIZLAR BIZ NE SALAĞIZ DÎMÏ BANA DONCEKMI ARIYCAKMI MSJ ATCAKMI FALCI FALCI DOLAŞIYORUZ MİLYARLARCA PARA VERIYORUZ YOK FACEBOOOKTA INSTG WATSAPTA ONLINEMI DIYE CEVRIM ICIMI DIE ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM ONLAR BIR TANE FALCIYA GIDIP PARA HARCARMI BIR SANIYESINI AYIRIP DUSNURMU BIZIM PISKOLOJIMIZI BOZUYO BUNLAR BEYEFENDİLER YAKMIŞTIRLAR SİGARAYI AYAK AYAK ÜSTÜNE ATIP KEYIF YAPIOLAR

Binnazın diğer sitelerden farkı ne ki bu kadar pahalı zaten hiçbir yorumcu cikmiyo uzun zamandır binnazda fal baktirmiyorum bu fiyata değecek hiçbir yorumcu olduğunu düşünmüyorum binnaz isterse 500 tl yapsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…