Binnaz Abla

binnaz uygulamayı yükselen fiyatlardan sonra sildim yorumlar size de ilginç gelmiyor mu okurken ağladım şöyle şahane böyle muhteşem gibi gibi yorum yazıyorlar ben daha beni etkileyen öyle bir yoruma denk gelmedim hiç kemal devrim, elfin asenat, doga dan, pelin bilge, zümra lal bir sürü kişiye baktirdim hiç beni o şekilde etkileyen olmadı siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

binnaz eskiden iade hakkı veriodu artık onuda vermio, şimdi bide fiyatlarıda iyice yükseltmiş. iyice cıvıtmış.
Başka önereceğiniz site var mı kızlar?

Merhaba, 2017'de şuursuzca fal baktırmamın ardından 2018'de baktırdığım fal 3- 5 i geçmedi o da Nakta Chitra falan (bana çıkanlardan ikisi)
Binnaz'da 100 tl kredim birikmiş bu sürede :) Ne yapsam kime atsam ?

Merhaba, 2017'de şuursuzca fal baktırmamın ardından 2018'de baktırdığım fal 3- 5 i geçmedi o da Nakta Chitra falan (bana çıkanlardan ikisi)
Binnaz'da 100 tl kredim birikmiş bu sürede :) Ne yapsam kime atsam ?
Canım merhaba yeniden,, tekrar fala başlama nedeninde umarım kötü birşey yoktur. En son güzeldi çünkü her şey

Ayyy kimler cikti acaba size daha once
Çok hatırlamıyorum ama Nakta, Chitra, Sezgi, Peralina falan tam anlamıyla bilmişti. Geysu Nehir bunlarda genel yaşamda hislerde baya bilmişlerdi. Bunlar dışında basirly falcılarından pempiş teyze Auro vardı o bilmişti. orada bi kaç falcı daha tutturmuştu. Ama sanırım en iyisi Nakta benim için. Gerçi Chitrada kelimesi kelimesine tutturdu ama sonra tekrar gitmedim faldan uzaklaştım falan derken.

Bana tutmayan kim varsa sana bilmis :)) ne ilginc bazilarimizin sevdigi bazilarina hic tutmuyor heleSezgi, Chitra, Nehir (Atesoglu) ve Geysu bende bir nokta bile bilememislerdi, Nakta biraz tutturdugu seyler oldu, Peralina da cok atarli durdugu icin uzaktan hic fal atmadim acikcasi simdi iade eder bir sey soyler sinirlenirim diye :)

Ben bana tutmayanları söyleyeyim sana kesin tutar o zaman

Ben bana tutmayanları söyleyeyim sana kesin tutar o zaman
Hahah olabilir bizim tersine enerji uyusmasi herhalde :)) Benim uyanlar Elfin, Zumra, Doga, Medyum Fatima, tellwedePerseis, Okaliptus49 ve zaman zaman Banu Yilmaz ve Uyumsuzz zaten bu ikisi ayniymis. Bunlara baktirma bence

Hahah olabilir bizim tersine enerji uyusmasi herhalde :)) Benim uyanlar Elfin, Zumra, Doga, Medyum Fatima, tellwedePerseis, Okaliptus49 ve zaman zaman Banu Yilmaz ve Uyumsuzz zaten bu ikisi ayniymis. Bunlara baktirma bence
Bunlardan hiç birine baktırmadım çok tuhaf

Aaa banu yilmazla uyumsuz ayni kisi miymiss vayy bee. Nasi buluyorsunuz hayret ediyorumm..

fal atmadan seçtiğim katina kartlarının görünebilceği hangi site var eskden tellwede göndermeden önce kartlar gözüküyordu mesela böyle hangi site var artık falcılara güvenmiyorum kendim bakıyorum

kizlarrr merhebalar nasilsiniz ? yurt disindayim diye sadece online fal baktira biliyorum,tellwe falalem binnaz abla biryouln var sitelerinde ennnnn coookkkk begendiginiz ve cogu soyledikleri size cikan falcilari bana yazarmisiniz?baktirmisken dogru duzgu birilerine baktirayim bari,ben ilkay gur ve nesibeye baktirdim,nesibeyi daha cok begendim ama daha vadesi var ikisinin de,Fama iyi diye duydum,bir de rezzan abla, sizin en memnun kaldiginiz hangi falcilar yazarmisiniz bana lutfenn opuroum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…