Ay kiz kadina bisey mi oldu yoksaaBen daha bugün mail attım, arkadaşım 6 ay önce atmış altı aydır cevap alamamış
Merhaba bana Zehra hanımın nosunu yazabibilirmisinizMerhaba 2012 de üye olmuştum bende.medyum merkür vardı bana da o tutturmuştu.imparotorice de iade etmişti bir kaç kez onu deneyememistim.o zamanlar imparotorice baya gündemdeydi....
Galiba bu sefer gerçekten bi şey oldu. Ya zaten selena da %100 tutturamıyordu ama bende en iyi oyduAy kiz kadina bisey mi oldu yoksaa
Merhaba bana Zehra hanımın nosunu yazabibilirmisiniz
Yazdım.mesajımı aldınız miMerhaba bana Zehra hanımın nosunu yazabibilirmisiniz
Canım merhaba yeniden,, tekrar fala başlama nedeninde umarım kötü birşey yoktur. En son güzeldi çünkü her şeyMerhaba, 2017'de şuursuzca fal baktırmamın ardından 2018'de baktırdığım fal 3- 5 i geçmedi o da Nakta Chitra falan (bana çıkanlardan ikisi)
Binnaz'da 100 tl kredim birikmiş bu sürede :) Ne yapsam kime atsam ?
Yok yok her şey yolunda kredi birikince kullanayım dedim :)Canım merhaba yeniden,, tekrar fala başlama nedeninde umarım kötü birşey yoktur. En son güzeldi çünkü her şey
Oh süper bence hiç bulaşma mutluluğunun tadını çıkar:)Yok yok her şey yolunda kredi birikince kullanayım dedim :)
Ayyy kimler cikti acaba size daha onceYok yok her şey yolunda kredi birikince kullanayım dedim :)
Çok hatırlamıyorum ama Nakta, Chitra, Sezgi, Peralina falan tam anlamıyla bilmişti. Geysu Nehir bunlarda genel yaşamda hislerde baya bilmişlerdi. Bunlar dışında basirly falcılarından pempiş teyze Auro vardı o bilmişti. orada bi kaç falcı daha tutturmuştu. Ama sanırım en iyisi Nakta benim için. Gerçi Chitrada kelimesi kelimesine tutturdu ama sonra tekrar gitmedim faldan uzaklaştım falan derken.Ayyy kimler cikti acaba size daha once
Bana tutmayan kim varsa sana bilmis :)) ne ilginc bazilarimizin sevdigi bazilarina hic tutmuyor heleSezgi, Chitra, Nehir (Atesoglu) ve Geysu bende bir nokta bile bilememislerdi, Nakta biraz tutturdugu seyler oldu, Peralina da cok atarli durdugu icin uzaktan hic fal atmadim acikcasi simdi iade eder bir sey soyler sinirlenirim diye :)Çok hatırlamıyorum ama Nakta, Chitra, Sezgi, Peralina falan tam anlamıyla bilmişti. Geysu Nehir bunlarda genel yaşamda hislerde baya bilmişlerdi. Bunlar dışında basirly falcılarından pempiş teyze Auro vardı o bilmişti. orada bi kaç falcı daha tutturmuştu. Ama sanırım en iyisi Nakta benim için. Gerçi Chitrada kelimesi kelimesine tutturdu ama sonra tekrar gitmedim faldan uzaklaştım falan derken.
Ben bana tutmayanları söyleyeyim sana kesin tutar o zamanBana tutmayan kim varsa sana bilmis :)) ne ilginc bazilarimizin sevdigi bazilarina hic tutmuyor heleSezgi, Chitra, Nehir (Atesoglu) ve Geysu bende bir nokta bile bilememislerdi, Nakta biraz tutturdugu seyler oldu, Peralina da cok atarli durdugu icin uzaktan hic fal atmadim acikcasi simdi iade eder bir sey soyler sinirlenirim diye :)
Hahah olabilir bizim tersine enerji uyusmasi herhalde :)) Benim uyanlar Elfin, Zumra, Doga, Medyum Fatima, tellwedePerseis, Okaliptus49 ve zaman zaman Banu Yilmaz ve Uyumsuzz zaten bu ikisi ayniymis. Bunlara baktirma benceBen bana tutmayanları söyleyeyim sana kesin tutar o zaman
Bunlardan hiç birine baktırmadım çok tuhafHahah olabilir bizim tersine enerji uyusmasi herhalde :)) Benim uyanlar Elfin, Zumra, Doga, Medyum Fatima, tellwedePerseis, Okaliptus49 ve zaman zaman Banu Yilmaz ve Uyumsuzz zaten bu ikisi ayniymis. Bunlara baktirma bence
Ben benzetmistim ama sonra burada bir kac kisi soyledi. Hatta Falci Alim de aynitmis bunlarla :)Aaa banu yilmazla uyumsuz ayni kisi miymiss vayy bee. Nasi buluyorsunuz hayret ediyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?