Binnaz Abla

bana da hep dönecek denmişti 2 ay içerisinde 2 ay bitiminde döndü tarihi de 3 kişi verdi sadee hatta günü gününe diyim.Tarot baktırıyorsan veriyor benzer tarihleri ama sürekli baktırırsan yanlış olur
kime baktırmıştınız tam günü gününe dönmüş

Buğra nın falına bayıldım yaa online dır kartın enerjisi geçmiyordur diyordum ama gercekten superdi ve bu heycanımın geçmemesi için size soruyorum buğrayı nasıl bilirsiniz?
falı çıktı mı
banada aynı falı gonderdi diyenleriniz varmı
sorulara gercekten kart açıyırmu ilgileniyormu
cevaba ihtiyacım var cunku bayıldım pembecide deil ama superdikimsenin deginmediği bir noktaya değindi cunku

KOmik olan kor gozun parmagina reklam yapiyor olmalari
Bugra'ya iki defa atmistim ben de begendim oyle nokta atisli diyemem ama pozitif ve iyi yorumluyor, tek tek kart yorumlamiyor ilk ve ikinci falinda da Agustos ayi demisti cikarsa yazarim olma ihtimali yuksek gozukuyor.

Evet kart anlamına gore bakmaması hoşuma gitti pozitif derken pembeci mi yak keske falında ne dediğinden birazcık bahsedebilsen özelden:)

Evet kart anlamına gore bakmaması hoşuma gitti pozitif derken pembeci mi yak keske falında ne dediğinden birazcık bahsedebilsen özelden:)
Yok cok olumlu degildi bana, normal pembeci degil sadece enerjisi pozitif bazen fal baktirinca agirlik falan coker ya tam tersi ondan yorum alinca enerjim yukselmisti.

kızlar "katina aşk falı" baktırsam binnazda daha net olur mu? sadece biri ile ilgili baktırmak istiyorum çünkü yoksa direk kahve mi yolla dersiniz ya da tarot?
bir de önerdiğiniz şöyle otomatik fallar gibi olmayan biri var mı? klasik "canım üç vakte kadar bilmemne olacak " gibi falları sevmiyorum.

bence en iyisi katina zaten ya...

benim ord abaktırmadığım kimse yok:)) hazar ve helen den birini seçerdim mesela ben ama kendi görüşüm hani enerjin kime yönlendiriyorsa onu seç... sormak istediğin varsa yanıtlayabilirim

bende buğrayı merak ediyorum özelden bir konussak mı? :))) hani ayrılık mı sormuştun

benim ord abaktırmadığım kimse yok:)) hazar ve helen den birini seçerdim mesela ben ama kendi görüşüm hani enerjin kime yönlendiriyorsa onu seç... sormak istediğin varsa yanıtlayabilirim

çok teşekkür ederim cevabınız için 85 çok geldi şu an. toprak altay, firuze ahu, ece gülener, inci diyarlı, hilal mutlu bunların arasından önerebileceğini var mı?

çok teşekkür ederim cevabınız için 85 çok geldi şu an. toprak altay, firuze ahu, ece gülener, inci diyarlı, hilal mutlu bunların arasından önerebileceğini var mı?
İnci diyarlıyı önermem.. pembe tablo gibiydi fal, bende sesli diye yollamıştım.. Üstelik düşük kredi iken baktırdım,fiyatı birden arttırdı.. vadeside geçti bende.. diğerlerini bilmiyorum..

u

Fıruze anda çok iyi ama gelecek çıkmadı bende... diğerleri de çıkmadı

kızlar özelden gönderenlere tesekkürler birebir aynı değil ama 2cümle aynı çıktı ve falın gidişatı sanki hazır gbi emin olamadım bunu anca kartlarımı yorumluycak biri olursa anlarız ama artık onlada uğrasamıyorum ya inanıcm kalmadı sırf adama yazmıyım diye fal attım şimdi bana yasattıklarından dolayı daha beter pata küte adama gidesim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…