bence en iyisi katina zaten ya...
Bunların hiç birini önermem,araya girmiş gibi oldu ama :)) hazar da önermem pek o da bilememişti banaçok teşekkür ederim cevabınız için 85 çok geldi şu an. toprak altay, firuze ahu, ece gülener, inci diyarlı, hilal mutlu bunların arasından önerebileceğini var mı?
katina biliyorsan sana atıyım falımı bak Bugra dogrumu soylıyor
fallaşıyoruz isteyenlerle :)
Fal sepeti Senanura baktırmışmıydınız?özelden aynı çıkan yerler birlikte tatile gitmek, karşı taraf çabalıycak ve herkese nerdeyse sen kendini geri çek demiş. bugra
ya sadece hisleriyle bakan falcı yokmu ya
Fal sepeti Senanura baktırmışmıydınız?
Ben fal sepeti Melisa donukuk ve tellwe bubatis999 a fal atmıştım,sırf sesli yorum daha gerçekçi hisli olur diye, ama ikiside bir fal etmez.. Senanur fena değil ,son attığım fallardan sonra ,en azından özenmiş diye düşünüyorum.. anlık durum tehit edemiyorum ,fal gelecek odaklı.. bekleyip göreceğim.. Burada beğenende var,beğenmeyende..yok cnm
Ben fal sepeti Melisa donukuk ve tellwe bubatis999 a fal atmıştım,sırf sesli yorum daha gerçekçi hisli olur diye, ama ikiside bir fal etmez.. Senanur fena değil ,son attığım fallardan sonra ,en azından özenmiş diye düşünüyorum.. anlık durum tehit edemiyorum ,fal gelecek odaklı.. bekleyip göreceğim.. Burada beğenende var,beğenmeyende..
Falımı seninle özelden paylaşabilirim,tarzını beğenirsen atarsın.. Sana uyar mı ,senin kararın canımValla ben çok pişman oldum nezmn online fal bktrsam çok pişman oluyorum yaa birde can sıkıntısı bişeylrr duymak istiyorum bunun içn baktırıyorum cidden cnm cok sıkkın çünkü patmk uzereym burada da fallaştık bırkac kısiyle ama enerjmn içine edildi dha kotu oldu fal işiçok kotu yaa
Falımı seninle özelden paylaşabilirim,tarzını beğenirsen atarsın.. Sana uyar mı ,senin kararın canım
kızlar sesli fal baktırmak istiyorum önerdiğiniz kim var falsepeti binnaz vs
Bahsettiğiniz kişi Gizem Sitare mi?Binnazdan çok baktırdım üç yıl hepsine neredeyse baktırdım. Son dönem yaşadıklarım eskiye dönüş gibi olduğu için tekrar falsız gün geçirmemeye başladım. Beni bildi, sorunumu doğru bildi, tarih pek vermiyor ama yaşadığım çok şeyi bilip yaşayacaklarımı bilmişti...ondan son zamanlar gizeme takıldım bakalım bu sefer ne diyecek falımın yorumunu bekliyorum. şimdi yine bir fal gönderdim ne diyecek yazarım bakalım.
Evt. gizem sitare binnazdan.Bahsettiğiniz kişi Gizem Sitare mi?
Fal sonucu gelince bilgilendirir misiniz ben de yollamayı düşünüyorum daEvt. gizem sitare binnazdan.bakalım ne diyecek sıra gelmedi bir banada. belkide junka düşmüştür hemen kontrol edeyim 1 saate geliyordu en geç
Teşekkür ederim :)gelmiş dinledim:) devam falı diyor kendince...yani hem beni aydınlatıyor hem olacakları söylüyor sonrada şunları uygula diyor(ben sorduğum için) Yine uygulayacağız bakalım bu yılın bir çok zorluklarını atlattım sayılır sayesinde. ne yapayım son çare olunca fayda görünce kimse o an falda ona yöneliyorum işteEnerjimiz tuttu bence onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?