Binnaz Abla

çok teşekkür ederim cevabınız için 85 çok geldi şu an. toprak altay, firuze ahu, ece gülener, inci diyarlı, hilal mutlu bunların arasından önerebileceğini var mı?
Bunların hiç birini önermem,araya girmiş gibi oldu ama :)) hazar da önermem pek o da bilememişti bana

özelden aynı çıkan yerler birlikte tatile gitmek, karşı taraf çabalıycak ve herkese nerdeyse sen kendini geri çek demiş. bugra
ya sadece hisleriyle bakan falcı yokmu ya

Ben fal sepeti Melisa donukuk ve tellwe bubatis999 a fal atmıştım,sırf sesli yorum daha gerçekçi hisli olur diye, ama ikiside bir fal etmez.. Senanur fena değil ,son attığım fallardan sonra ,en azından özenmiş diye düşünüyorum.. anlık durum tehit edemiyorum ,fal gelecek odaklı.. bekleyip göreceğim.. Burada beğenende var,beğenmeyende..

Valla ben çok pişman oldum nezmn online fal bktrsam çok pişman oluyorum yaa birde can sıkıntısı bişeylrr duymak istiyorum bunun içn baktırıyorum cidden cnm cok sıkkın çünkü patmk uzereym burada da fallaştık bırkac kısiyle ama enerjmn içine edildi dha kotu oldu fal işiçok kotu yaa

Falımı seninle özelden paylaşabilirim,tarzını beğenirsen atarsın.. Sana uyar mı ,senin kararın canım

Kızlarrrr online begendigi falcıyı yazsın lütfen herkes en azindan dedikleri yüzde 80 yüzdr 90 çıktı dediğiniz bir falcı yok mu yaaa

Fal sepeti Bade ye baktıran varmı aranızda ? Herkesten 5 puan almış, olayı ne acaba onun?

kızlar sesli fal baktırmak istiyorum önerdiğiniz kim var falsepeti binnaz vs

Binnazdan çok baktırdım üç yıl hepsine neredeyse baktırdım. Son dönem yaşadıklarım eskiye dönüş gibi olduğu için tekrar falsız gün geçirmemeye başladım. Beni bildi, sorunumu doğru bildi, tarih pek vermiyor ama yaşadığım çok şeyi bilip yaşayacaklarımı bilmişti...ondan son zamanlar gizeme takıldım bakalım bu sefer ne diyecek falımın yorumunu bekliyorum. şimdi yine bir fal gönderdim ne diyecek yazarım bakalım.

Bahsettiğiniz kişi Gizem Sitare mi?

:) çok tuhaf fal gönderirken hep aynı hissi yaşıyorum ama yinede artık kurtulamıyorum. baktırmadan duramadığım beş yıl vardı yine aynı şekilde her gün fal alıyorum. bu aralar tarota takıldım ve beni gizem sitare paklıyor. öncesinde sahra vardı. ondan öncede selma aydın vardı astrolojide. gerçi hala var ama fiyatı yüksek geliyor . Bu yılın başında baktırdım bir kere senelik oldu:)) oldu bana yetiyor. pahalı ama gerçek bir bir bilmiş şimdi okuyorum da hala sırası gelince kadın dökmüş diyorum içimi dışımı. öncekiler gibi hayal kırıklığı olmazsa şu an tek ona takıldım. sonrası allah kerim bende bu fal müdavimliği varken hak getire..her siteden en az 10 fal almışlığım varda

gelmiş dinledim:) devam falı diyor kendince...yani hem beni aydınlatıyor hem olacakları söylüyor sonrada şunları uygula diyor(ben sorduğum için) Yine uygulayacağız bakalım bu yılın bir çok zorluklarını atlattım sayılır sayesinde. ne yapayım son çare olunca fayda görünce kimse o an falda ona yöneliyorum işteEnerjimiz tuttu bence onla

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…