- 14 Mart 2015
- 51
- 36
- 38
- 43
Ben aslında biraz daha genel olarak fal baktırmak istiyorum mesela soru kısmına aşk ile ilgili baktırmak istediğimi yazıyorum ama özel bir kişi ve bilgi istiyorlar öyle biri olsa zaten yazarım ama bunun için iade edenler bile oldu. Bu şekilde genel bir fal bakan biri biliyor musunuz bir öneriniz var mı?rica ederim:) müdavimlik yapınca günü birlik her sitede gece gündüz geziyorum fal deyin deyintelve hakkaniyet tavsiye ederim. Binnazda birde maya demir gizem sitare, bir yolun varda medyum su yaman, falsepeti rezzan...bilen varsa söyler mi lütfen hürcan seza ne olmuş o yok ortada bnnazda.. birde binnazda çok kısa durdu sonra yok oldu hürcanseza vardı adam müthişti kesin medyum demiştim o yok olmuş bir başak sitede denk gelmedim
Ben aslında biraz daha genel olarak fal baktırmak istiyorum mesela soru kısmına aşk ile ilgili baktırmak istediğimi yazıyorum ama özel bir kişi ve bilgi istiyorlar öyle biri olsa zaten yazarım ama bunun için iade edenler bile oldu. Bu şekilde genel bir fal bakan biri biliyor musunuz bir öneriniz var mı?
areGizem sitare hem aşk hayatımda hem kariyerimde iyiydi...hala ona baktırıyorum tutuyor kadın efsane benim için enerji meselesi diyor ya aynen bencede öyle..
ve anda ve yakın gelecekte iyidir. Kenan şahin astroloji analizlerinde iyidir. Tıpatıp yaşadım dediği şeyleri pahalı ama sahici bir astroloji yorumu aldım bizzat yaşadığım için tavsiye ederim diğer fallarını denemedim astrolojide
Meral ateşe geçen yıl baktırmıştım tespitleri iyiymiş şimdi anladım. ama henüz zaman var dedikleri için uzun vade verdi bakacağız artık. siz sorun işet aklıma geldikçede yazarım olmadı. Günlük fal alıyorum çok baktırdım artık neredeyse bağımlılık yaptı fallar bende. Yaşanılan herneyse allah herkese sabır ve çare versin amin.
Ben baktirmıştim geçen yıl eylül ayıydı sanıyorum.çok net söylediklerini hatırlamamakla birlikte olumsuz yorum yapmıştı iade almıştım,lâkin geçen zaman içinde olumlu da olmadı süreç....Kızlar selam Binnaz'da Meral Ateş'e baktıran oldu mu hiç?
Burda bahsettiginiz hangi falci??Ben gibi deneyimle olumlu yada olumsuz sonuca rağmen o falı ne dediyse yaşamışsınız. ve ben gibi:)))yapmışsınız .
İlk falımda önce bir verdim sonra kızdım sayfasına kabullenemediğim için yazdım baktım ki fal öyle bi rşey değilmiş. zaman gerekliymiş ben öyle bir durum yaşadım ki bir baktım falını bir yaşamışım aman allahım şok oldum sonra rica ettim iade etmeyin diye üst üste mi yaşar insan fallarını meğer gizli hazineymiş kadın. bende çok pişman olmuştum ilk falımda sonra çıkınca işler değişti tabi.
Bana da çıkmadı adam dönmedi başkasıyla birlikte şuan .. enerji uyumu meselesi işteGizem sitareydi vaselin.
Bana da çıkmadı gizem sitare 2013 lerde çok baktırdim.çok net kesin de konuşmuştuu. 1Bana da çıkmadı adam dönmedi başkasıyla birlikte şuan .. enerji uyumu meselesi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?