Binnaz Abla

rica ederim:) müdavimlik yapınca günü birlik her sitede gece gündüz geziyorum fal deyin deyin telve hakkaniyet tavsiye ederim. Binnazda birde maya demir gizem sitare, bir yolun varda medyum su yaman, falsepeti rezzan...bilen varsa söyler mi lütfen hürcan seza ne olmuş o yok ortada bnnazda.. birde binnazda çok kısa durdu sonra yok oldu hürcanseza vardı adam müthişti kesin medyum demiştim o yok olmuş bir başak sitede denk gelmedim

Ben aslında biraz daha genel olarak fal baktırmak istiyorum mesela soru kısmına aşk ile ilgili baktırmak istediğimi yazıyorum ama özel bir kişi ve bilgi istiyorlar öyle biri olsa zaten yazarım ama bunun için iade edenler bile oldu. Bu şekilde genel bir fal bakan biri biliyor musunuz bir öneriniz var mı?

bende bugun atayım dedim ama kime atayım bilemedim

Dün gelen falımda adında s harfli biri skandala neden olacak demişti, adı s ile başlayan yok ki diyerek yuvarlak yorum diye o kısmı attı sanırım demiştim. Bugün sabah sabah telefonumda adı s ile olan biri arayıp eşimin ailesi ile ilgili şok haberler verdi Şok oldum. tekrar göndereceğim sıra gelmiyor ki çok yoğun oluyor genelde

ben bir şey sormuyorum ki, sorusuz fallar gönderdim bri yıl boyunca farklı farklı üyeliklerimden hangisinde kredim varsa ondan gönderdim hep sırf denemek için bile hep beni anlattı sanki. ondan hala . koyarak yolluyorum ona.. fallarımı o yorumladıktan sonra mesajda soru sor diyor istersen diye söylüyor ben soru dahi sormadım sende sorma benim gibi nokta koy gönder istersen:))) bir konuya takılmalarını istemiyorum bende her şey duymak isteyenlerdenim.

Gizem sitare hem aşk hayatımda hem kariyerimde iyiydi...hala ona baktırıyorum tutuyor kadın efsane benim için enerji meselesi diyor ya aynen bencede öyle..
ve anda ve yakın gelecekte iyidir. Kenan şahin astroloji analizlerinde iyidir. Tıpatıp yaşadım dediği şeyleri pahalı ama sahici bir astroloji yorumu aldım bizzat yaşadığım için tavsiye ederim diğer fallarını denemedim astrolojide
Meral ateşe geçen yıl baktırmıştım tespitleri iyiymiş şimdi anladım. ama henüz zaman var dedikleri için uzun vade verdi bakacağız artık. siz sorun işet aklıma geldikçede yazarım olmadı. Günlük fal alıyorum çok baktırdım artık neredeyse bağımlılık yaptı fallar bende. Yaşanılan herneyse allah herkese sabır ve çare versin amin.

Gizem sitare hiç bilmez ki ilginç yani bu kadar memnun kalanını ilk defa duyuyorum. Tanıdıklarımdan da baktıran oldu hiç biri çıkmadı burda da pek olumlu yorum yok hakkında.
are

Telwe hakkaniyet Binnaz gizem bir yolun varda medyum su favorim. Onlar beni anlatan benimsediğim falcılar. Enerji işi gerçekten. O kadar param gitti ki tek kartım yapılandırmaya gitti sırf fallardan o derece yani. Şu sıralar terapiye gitmiyorum sadece fal bana yetio. Herkes farklı bişi için baktırır. Benim için dürüst düzgün yorumlasın yeter. Kandırmaca istemiyorum çünkü

Buradaki yazılara bakmadım epeydir girmiyordum tüm bağlNtım kopmuştu insanlarla sadece fal vardı hayatımda. Birde işin açığı ben yorumlara bakmam kime içim ısınırsa enerjim çekerse ona baktırırım. Herkes aynı konuya baktırmıyordur bence. Tavsiye arıyordum tavsiye verdim henüz ilk 100 ncü sayfayı okudum önerilerde. Birinin iyi dediğine diğeri kötü demiş. Şans işi bence. Yinede mucize arıyorum işteNerden çıkar diye göz atıyordum tavsiye verdim. Hala okuyorum yorumları belki bir fikir alırım diye. Önerisi olan varmı kızlar tarih veren varmı

Ben gibi deneyimle olumlu yada olumsuz sonuca rağmen o falı ne dediyse yaşamışsınız. ve ben gibi:)))yapmışsınız .
İlk falımda önce bir verdim sonra kızdım sayfasına kabullenemediğim için yazdım baktım ki fal öyle bi rşey değilmiş. zaman gerekliymiş ben öyle bir durum yaşadım ki bir baktım falını bir yaşamışım aman allahım şok oldum sonra rica ettim iade etmeyin diye üst üste mi yaşar insan fallarını meğer gizli hazineymiş kadın. bende çok pişman olmuştum ilk falımda sonra çıkınca işler değişti tabi.

binnaza ilkkez fal attım helen varya çok enteresan yorumlar yaptı bana nasıldır o kdn

Gizem sitareye baktirmistim hstirliyorum. Mujdee sana geri donuyor mujdemi isterim diye baslamisti fala.. cikmadi diyemiycem donmustu cocuk ama verdigi surede degil. Sonucu olumlu soylemisti gizem ama adam baskasiyla nisanlandi

Burda bahsettiginiz hangi falci??

benim için ve mesai arkadaşlarım için dedikleri ve çıkanları bildiğim için şaşırıyorum söylediklerinize ama doğrudur ne diyim şanslıyız biz o zaman. bebeğin cinsiyetini söyledi ki arkadaşım bebek düşünmüyordu yanlış bildi dedi eleştiri yaptı onun falına geri bakmadı zaten.. arkadaşımda o anlık haklıydı gerçi ama olmayacağına emindi spiralinden dolayı haftalar sonra kasık ağrısı bir doktor bir tahlil ve o şokuda ona yetmişti:)) sayfasına yazmış çoğu kişi ile aynı fikirdeyim ondan tavsiye ettim zaten buradaki yorumlara bakmıyorum son güncel olanlra bakıyorum. eskilere bakamadım henüz önemli lan yeni falcılarda arıyorum. ilk enerjileri farklı oluyor o anlar bağlılık yaptı bende. ilk izlenim ve yorumlaması için tespitçi kişileri seçiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…