Binnaz Abla

efsunu denemiştim son zamanlar onun yorumunu okudum ondada miras bölüşü demiş ne mirası ayol demiştim içimden, belki 20 yıl sonraya olacak bir durumu söylemiş olduğunu yeni öğrendim ama yinede bilmiş çook uzak gelecek olsada bunu bende bilmiyordum öğrenmiş oldum

MedyumDeniz telweye göndermiştim 10 satır anca yazmış şu yorumları azıcık uzun tutsalar nolurdu. zaten oda anlamsız iki klasik yazmış karalamış eylül ayı demiş bir çok kişi eylül dediği için bu kısmı baz aldım. ama tekrar baktırmam boş kelime kalabalığı yapmış, enerjim uyuşmadı sanırım.

Buğra
baskın karakter olucak erkek arkadaşınız, kaybetme korkusu olucak bunları herkese demişki bunlar önemli şeyler

Baktırma canım sende git ayak ayak üstüne at:) Başka şeylere yönel yoga yap, Evinin dekorunu değiş:)

içlerinde bir tek dogadan a baktırdım 3 kere ilk ikisinin yüzde ellisi cıktı. ücüncü komple cıkmadı

yok ya baktırdım istediğim gibi çıkmadı, ufak tefek seninde bileceğin şeyler söyledi. başka önerisi olan varmı bu vvhatsap ile bakanlar filanda olur. illaki online fal sitesi olmak zorunda değil.

yok ya baktırdım istediğim gibi çıkmadı, ufak tefek seninde bileceğin şeyler söyledi. başka önerisi olan varmı bu vvhatsap ile bakanlar filanda olur. illaki online fal sitesi olmak zorunda değil.
Doğadan bana çıkmadı ama fal sepetinde Oylum çok iyi ua

Helen devmen nasıldı dıye sormuştım kimse cevap vermedi... ben çok itici ve kibirli buldum şahsen

bana da gerçekçi gibi geldi, bana olumsuz değildi ama pembeci de değil. net tarih vermiş ama tarihler fos çıkıyor hep.

Helen devmen nasıldı dıye sormuştım kimse cevap vermedi... ben çok itici ve kibirli buldum şahsen
Helen devmen üniversite öğrencisi sanirim harçlik çikartmak icin o sitede çalişiyor
Hic fal atmadim ama ordan dersten sonra gelicem bekleyin filan yazmisti durumuna
Begenenini hic duymadim

Helen devmen üniversite öğrencisi sanirim harçlik çikartmak icin o sitede çalişiyor
Hic fal atmadim ama ordan dersten sonra gelicem bekleyin filan yazmisti durumuna
Begenenini hic duymadim

Bende çok gıcık aldım yorumlardan aldandım giden 85lirama resmen ağladım kendime kızdım okdr olumlu durumuma yaptıgı yorum saçmaydı online benm için bitti ya çok kotu cafe yine daha iyi sanırım

Surda kac yuzbin kisi var hepsi cikani cikmayani yazsa harika olur yani. Cikanlarin yuzde doksani yazmiyor burda. Gidip gidip kendileri baktiriyodur eminim. Eskilerden okuyanlar litfen yazin faydalanalim bizde :)
o kadar zamandır burdayım bana tamamen çıkan bir fal hiç olmadı şu ana kadarben de bir tek geysu gidişatı anı biliyor o kadar (ondan da emin değilim artık çünkü teyit edemiyorum).

o kadar zamandır burdayım bana tamamen çıkan bir fal hiç olmadı şu ana kadarben de bir tek geysu gidişatı anı biliyor o kadar (ondan da emin değilim artık çünkü teyit edemiyorum).
bana geysu da çıkmadı geecen sene 3 kez baktırmıştım fal sepeti oylum çıktı bak

bana geysu da çıkmadı geecen sene 3 kez baktırmıştım fal sepeti oylum çıktı bak
falsepeti'ne hiç bakmadım ama tellwe'deki nakta'yı merak ediyorum. ama bir dalarsam yine eskisi gibi çıkamam diye bulaşmamaya çalışıyorum şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…