- 14 Mart 2015
- 51
- 36
- 38
- 43
Bana da söyledi aynılarını ..:/Buğra
baskın karakter olucak erkek arkadaşınız, kaybetme korkusu olucak bunları herkese demişki bunlar önemli şeyler
KIZLAR BIZ NE SALAĞIZ DÎMÏ BANA DONCEKMI ARIYCAKMI MSJ ATCAKMI FALCI FALCI DOLAŞIYORUZ MİLYARLARCA PARA VERIYORUZ YOK FACEBOOOKTA INSTG WATSAPTA ONLINEMI DIYE CEVRIM ICIMI DIE ACABA ÇOK MERAK EDİYORUM ONLAR BIR TANE FALCIYA GIDIP PARA HARCARMI BIR SANIYESINI AYIRIP DUSNURMU BIZIM PISKOLOJIMIZI BOZUYO BUNLAR BEYEFENDİLER YAKMIŞTIRLAR SİGARAYI AYAK AYAK ÜSTÜNE ATIP KEYIF YAPIOLAR
içlerinde bir tek dogadan a baktırdım 3 kere ilk ikisinin yüzde ellisi cıktı. ücüncü komple cıkmadı
Doğadan bana çıkmadı ama fal sepetinde Oylum çok iyi uayok ya baktırdım istediğim gibi çıkmadı, ufak tefek seninde bileceğin şeyler söyledi. başka önerisi olan varmı bu vvhatsap ile bakanlar filanda olur. illaki online fal sitesi olmak zorunda değil.
bana da gerçekçi gibi geldi, bana olumsuz değildi ama pembeci de değil. net tarih vermiş ama tarihler fos çıkıyor hep.Ben baktirmıştim geçen yıl eylül ayıydı sanıyorum.çok net söylediklerini hatırlamamakla birlikte olumsuz yorum yapmıştı iade almıştım,lâkin geçen zaman içinde olumlu da olmadı süreç....
Helen devmen üniversite öğrencisi sanirim harçlik çikartmak icin o sitede çalişiyorHelen devmen nasıldı dıye sormuştım kimse cevap vermedi... ben çok itici ve kibirli buldum şahsen
Helen devmen üniversite öğrencisi sanirim harçlik çikartmak icin o sitede çalişiyor
Hic fal atmadim ama ordan dersten sonra gelicem bekleyin filan yazmisti durumuna
Begenenini hic duymadim
Sağlik olsun yapacak bir sey yokBende çok gıcık aldım yorumlardan aldandım giden 85lirama resmen ağladım kendime kızdım okdr olumlu durumuma yaptıgı yorum saçmaydı online benm için bitti ya çok kotu cafe yine daha iyi sanırım
Oylum kim kiz yeni miDoğadan bana çıkmadı ama fal sepetinde Oylum çok iyi ua
o kadar zamandır burdayım bana tamamen çıkan bir fal hiç olmadı şu ana kadarSurda kac yuzbin kisi var hepsi cikani cikmayani yazsa harika olur yani. Cikanlarin yuzde doksani yazmiyor burda. Gidip gidip kendileri baktiriyodur eminim. Eskilerden okuyanlar litfen yazin faydalanalim bizde :)
bana geysu da çıkmadı geecen sene 3 kez baktırmıştım fal sepeti oylum çıktı bako kadar zamandır burdayım bana tamamen çıkan bir fal hiç olmadı şu ana kadarben de bir tek geysu gidişatı anı biliyor o kadar (ondan da emin değilim artık çünkü teyit edemiyorum).
falsepeti'ne hiç bakmadım ama tellwe'deki nakta'yı merak ediyorum. ama bir dalarsam yine eskisi gibi çıkamam diye bulaşmamaya çalışıyorum şimdilik.bana geysu da çıkmadı geecen sene 3 kez baktırmıştım fal sepeti oylum çıktı bak
Oylum nasi yakin gelecegi iyi biliyosa ben de baktirayimbana geysu da çıkmadı geecen sene 3 kez baktırmıştım fal sepeti oylum çıktı bak
Moralini bozar hic bulaşma insanin enerjisi gidiyor ve buyuk.cogunlukla olumsuz konusuyorfalsepeti'ne hiç bakmadım ama tellwe'deki nakta'yı merak ediyorum. ama bir dalarsam yine eskisi gibi çıkamam diye bulaşmamaya çalışıyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?