Binnaz Abla

Kesin olumsuz diyecek moralim bozulur diyeceksen baktırmayın derim bende
Aslinda karman corman bakiyor yani bende oyle, falin basinda baska konustu sonunda baska soru cevap kisminda baska. Cok sey soyluyor bazi seyler tutuyor sans eseri ama cok bilemiyor bence, gereksiz detaylari goruyor gelecek soyledikleri de cikmiyor.

Kesin olumsuz diyecek moralim bozulur diyeceksen baktırmayın derim bende
Benim de fall
Aslinda karman corman bakiyor yani bende oyle, falin basinda baska konustu sonunda baska soru cevap kisminda baska. Cok sey soyluyor bazi seyler tutuyor sans eseri ama cok bilemiyor bence, gereksiz detaylari goruyor gelecek soyledikleri de cikmiyor.
3 kez baktı bakan geçen denen üçü de çıkmadı olaylar farklı gelişti falan... aslında geysu nakta taraça geleceğinşifresi miydi üçü de çıkmamıştı bana sonra ben Binnaz ve fal sepetine geçiş yapmıştım ordalileee çok baktırdım:)))

Banu bahram bilmişti bir de binnazda benim aşk durumunu analiz ettiği gibi olmuştu çoğu şey bende şaşırmıştım ona hatta ama kim %100 bilgi derseniz kimse bilemedi o kadar yani

Pelin vardı binnazda o da geçmişte çok iyi şimdiki durumu bilemiyorum :)

Elif Hanzade Binnaz geçmişte iyi şimdide iyiydi gelecek çıkmadı ama 10 ay oldu

Bana en imkansızı bilen kişi de ilkay gür .... yani 1 sene sonra yaşaacak birşeyi detaylarıyla harflerle fiziksel tariflerle anlatmış ben o zaman başka bir aşkın acısını yaşadığım için gelecek yorumunu çok önemsememiştim hep aklım geçmişteydi.... aradan bir yıl geçti ben ilkayın anlattığı olayların içindeyim tamamen ve cidden tahmin etme yoluyla herkese uyacak yorumlarla elde edilecek şeyler değil şuan cidden... bende şok oldum eski falları dinliyordum 1 sene önceyi size yazayım buraya çıkanları diye ... bir yolun var ilkay bravo diyorum ancak

Fal sepetinde fama ve Aylin 2 senedir baktırmışım geçmiş ve şimdi bilmişler gelecek olaylar çıkmamış sonuç da söyledikleri gibi olmamış

Ve diğer bilen isim .... fal sepetinde eylül... hiçbir diyeceğim yok o nasıl bir öngörü nasıl bir yetenek... rabbimin verdiği bir hissiyatı var gerçekten burayı okuyorsa dualarım seninle .. 2 sene önce bir fal baktırmışım hala söyledikleri şeyleri yaşıyorum ... ama keşke o zamanlar bana verdiği öğütleri tutsaydım şimdi hayatım çok daha iyi bir yerdeydi... ben falı kehanet olarak değil de yol rota belirlemede bir ışık olarak kullanan biriyim... eylül benim için bin isim saysam da özel..... yanlış anlaşılmasın anlattığım falcıları tanımam etmem parayla netten baktırdığım kişiler.. çok soran olduğu için bende çok baltırdığım için yazayım istedim

Fal işi enerji işi hani şu kişi herkese çıkmış bana da çıkar diye düşünmeyin .. bizde 3 senedir burda herkesin yazdığı isimlere koştuk baktırdık ama herkesin görüşleri farklı oldu... yine de merak ettiğiniz isimler varsa yorum yapabilirim

Surda kac yuzbin kisi var hepsi cikani cikmayani yazsa harika olur yani. Cikanlarin yuzde doksani yazmiyor burda. Gidip gidip kendileri baktiriyodur eminim. Eskilerden okuyanlar litfen yazin faydalanalim bizde :)
Ben 4 senedir tüm sitelere baktıran biriyim sormak istediğiniz varsa elbette yanıtlarım

Medyum fatima çıkıyor mu?
Aşk konusunu bilmiyorum yeni baktı ilişkiyle alakalı anda çok iyiydi ama. Geçen senelerde kariyer ve diğer konularda attığım fal birebir çıkmıştı. Sadece iş hayatımne olacak diye sormuştum geçmişi an bildiği gibi gelecek ne dediyse olmuştu spesifik şeyler hemde. Falda söylediği sadece bir şey gerçekleşmedi onun dışında bildi. Umarım aşk konularında yanılıyordur tabi :)

Kahve falı mı baktırmıştınız? Hangi falda daha iyidir

eheheh oranlama yapalım işi yanlış çıkıyor haberin olsun biz 5 10 15 fal baktırır olumlu olumsuz yorum dengesine bakardık olumlu çoksa olumlu olacak gibi ama öyle olmadığını anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…