Kesin olumsuz diyecek moralim bozulur diyeceksen baktırmayın derim bendeMoralini bozar hic bulaşma insanin enerjisi gidiyor ve buyuk.cogunlukla olumsuz konusuyor
Aslinda karman corman bakiyor yani bende oyle, falin basinda baska konustu sonunda baska soru cevap kisminda baska. Cok sey soyluyor bazi seyler tutuyor sans eseri ama cok bilemiyor bence, gereksiz detaylari goruyor gelecek soyledikleri de cikmiyor.Kesin olumsuz diyecek moralim bozulur diyeceksen baktırmayın derim bende
Burda çok beğeniliyor diye merak ediyordum beğenenlere de mi olumsuzdu kiMoralini bozar hic bulaşma insanin enerjisi gidiyor ve buyuk.cogunlukla olumsuz konusuyor
Benim de fallKesin olumsuz diyecek moralim bozulur diyeceksen baktırmayın derim bende
3 kez baktı bakan geçen denen üçü de çıkmadı olaylar farklı gelişti falan... aslında geysu nakta taraça geleceğinşifresi miydi üçü de çıkmamıştı bana sonra ben Binnaz ve fal sepetine geçiş yapmıştım ordalileee çok baktırdım:)))Aslinda karman corman bakiyor yani bende oyle, falin basinda baska konustu sonunda baska soru cevap kisminda baska. Cok sey soyluyor bazi seyler tutuyor sans eseri ama cok bilemiyor bence, gereksiz detaylari goruyor gelecek soyledikleri de cikmiyor.
Ben 4 senedir tüm sitelere baktıran biriyim sormak istediğiniz varsa elbette yanıtlarımSurda kac yuzbin kisi var hepsi cikani cikmayani yazsa harika olur yani. Cikanlarin yuzde doksani yazmiyor burda. Gidip gidip kendileri baktiriyodur eminim. Eskilerden okuyanlar litfen yazin faydalanalim bizde :)
Benim merak ettiğim Perseis çıkıyor mu:) baktırdın mı hiç?Ben 4 senedir tüm sitelere baktıran biriyim sormak istediğiniz varsa elbette yanıtlarım
Medyum fatima çıkıyor mu?Ben 4 senedir tüm sitelere baktıran biriyim sormak istediğiniz varsa elbette yanıtlarım
baktırmadım ona benim binaz ve fal sepeti daha cokMedyum fatima çıkıyor mu?
perseis çıkıyor bana 3 baktı üçü de cıktı gecen yıl hemdeBenim merak ettiğim Perseis çıkıyor mu:) baktırdın mı hiç?
Ay ciddi mi bu o zaman umutlanabirimperseis çıkıyor bana 3 baktı üçü de cıktı gecen yıl hemde
Aşk konusunu bilmiyorum yeni baktı ilişkiyle alakalı anda çok iyiydi ama. Geçen senelerde kariyer ve diğer konularda attığım fal birebir çıkmıştı. Sadece iş hayatımne olacak diye sormuştum geçmişi an bildiği gibi gelecek ne dediyse olmuştu spesifik şeyler hemde. Falda söylediği sadece bir şey gerçekleşmedi onun dışında bildi. Umarım aşk konularında yanılıyordur tabi :)Medyum fatima çıkıyor mu?
Kahve falı mı baktırmıştınız? Hangi falda daha iyidirAşk konusunu bilmiyorum yeni baktı ilişkiyle alakalı anda çok iyiydi ama. Geçen senelerde kariyer ve diğer konularda attığım fal birebir çıkmıştı. Sadece iş hayatımne olacak diye sormuştum geçmişi an bildiği gibi gelecek ne dediyse olmuştu spesifik şeyler hemde. Falda söylediği sadece bir şey gerçekleşmedi onun dışında bildi. Umarım aşk konularında yanılıyordur tabi :)
eheheh oranlama yapalım işi yanlış çıkıyor haberin olsun biz 5 10 15 fal baktırır olumlu olumsuz yorum dengesine bakardık olumlu çoksa olumlu olacak gibi ama öyle olmadığını anladımAşk konusunu bilmiyorum yeni baktı ilişkiyle alakalı anda çok iyiydi ama. Geçen senelerde kariyer ve diğer konularda attığım fal birebir çıkmıştı. Sadece iş hayatımne olacak diye sormuştum geçmişi an bildiği gibi gelecek ne dediyse olmuştu spesifik şeyler hemde. Falda söylediği sadece bir şey gerçekleşmedi onun dışında bildi. Umarım aşk konularında yanılıyordur tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?