Binnaz Abla

kahvede iyi bence....
eheheh oranlama yapalım işi yanlış çıkıyor haberin olsun biz 5 10 15 fal baktırır olumlu olumsuz yorum dengesine bakardık olumlu çoksa olumlu olacak gibi ama öyle olmadığını anladım
Zaten birebir kart yorumlamıyor bence hepsi aynı olabilir ben hiç kahve atmadığım için bilmiyorum nasıldır. genel bir yorum yapıp kartlarında bu şekilde çıkmış diyor mesela. Sen hangi falı atmayı seviyorsan onu deneyebilirsin üstüste çok kart falı attıysan kahve atabilirsin veya derdini paylaş bölümünden su falı bakıyor galiba.

Daha önce hiç Medyum Fatima'ya fal baktırmadım biraz daha genel bir fal baktırmak istiyorum da o yüzden sordum ikinize de teşekkürler :)

:)) para biriktirmem lazım fal baktırmıyorum

Kizlar bir guncelleme yapmak istiyorum 10 nisan da yagmura atmistim bana 2017 aralikta koptugum biri icin haziran temmuz cok derin akti iletisime gecicek ama yine netlik hissedemiyorum demisti. 9 temmuzda mesaj atti.Bu gazla hayatima yeni giren biri icin yeni fal attim ustune basa basa temmuz ayi bitmeden siz açılacaksiniz birbirinize diyor ama cocuk suan chillout festivaline hazirlik yapiyor ve yalniz da gitmeyecegini cok iyi biliyorum.Yine olmayacaklarda miyim yoksa Yagmur hakli mi cikacak. Kesin bilgilendirme yaparim surda 2 haftasi var falin

Uzun zamandıe yoktum 2-3 ay kadar fal atmadım hayatım düzene girdi sanki ama yine başladım maalesef bir başlayınca devamı geliyor. Nur banu,oylum ve famayı denedim en son. Şimdi binnazdaki indirimi değerlendirmek istiyorum. Alya mı yoksa Arnisa mı dersiniz? Yada önerebileceğiniz en azından analizi iyi hissiyatlı biri var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…