kahvede iyi bence....Kahve falı mı baktırmıştınız? Hangi falda daha iyidir
İlk attığım fal tarottu onda bilmişti her şeyi son attıklarım ikisi de katinaydı, bence kart fallarında daha iyi.Kahve falı mı baktırmıştınız? Hangi falda daha iyidir
kahvede iyi bence....
Zaten birebir kart yorumlamıyor bence hepsi aynı olabilir ben hiç kahve atmadığım için bilmiyorum nasıldır. genel bir yorum yapıp kartlarında bu şekilde çıkmış diyor mesela. Sen hangi falı atmayı seviyorsan onu deneyebilirsin üstüste çok kart falı attıysan kahve atabilirsin veya derdini paylaş bölümünden su falı bakıyor galiba.eheheh oranlama yapalım işi yanlış çıkıyor haberin olsun biz 5 10 15 fal baktırır olumlu olumsuz yorum dengesine bakardık olumlu çoksa olumlu olacak gibi ama öyle olmadığını anladım
Zaten birebir kart yorumlamıyor bence hepsi aynı olabilir ben hiç kahve atmadığım için bilmiyorum nasıldır. genel bir yorum yapıp kartlarında bu şekilde çıkmış diyor mesela. Sen hangi falı atmayı seviyorsan onu deneyebilirsin üstüste çok kart falı attıysan kahve atabilirsin veya derdini paylaş bölümünden su falı bakıyor galiba.
Merhaba fal sepeti Oylum nasıl dedikleri çıktı mı?Ben 4 senedir tüm sitelere baktıran biriyim sormak istediğiniz varsa elbette yanıtlarım
Geysuya 3 defa baktırdım. Tek satırı çıkmadı. Sadece anda ufacık birşeyi bilmiştigeysu denilen kadar varmı
Geysuya 3 defa baktırdım. Tek satırı çıkmadı. Sadece anda ufacık birşeyi bilmişti
geysu denilen kadar varmı
geysunun falı bana çıkmıştı beğeniyorum kendisi ben yorumları çok gerçekçiydi bana
ama enerji meselesi bence herkese tutmayabiliyor
Bana son aylarda çıkan tek kişi:)Merhaba fal sepeti Oylum nasıl dedikleri çıktı mı?
Canım oylumun falı olumlu muydu?bana geysu da çıkmadı geecen sene 3 kez baktırmıştım fal sepeti oylum çıktı bak
Bana da tek satırı çıkmadıGeysuya 3 defa baktırdım. Tek satırı çıkmadı. Sadece anda ufacık birşeyi bilmişti
ben oyluma fal attim pembe olumlu bir faldi tamamen sorudan hareket etmişCanım oylumun falı olumlu muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?