- 10 Mart 2010
- 2.459
- 3.228
- 723
Kizlar bir guncelleme yapmak istiyorum 10 nisan da yagmura atmistim bana 2017 aralikta koptugum biri icin haziran temmuz cok derin akti iletisime gecicek ama yine netlik hissedemiyorum demisti. 9 temmuzda mesaj atti.Bu gazla hayatima yeni giren biri icin yeni fal attim ustune basa basa temmuz ayi bitmeden siz açılacaksiniz birbirinize diyor ama cocuk suan chillout festivaline hazirlik yapiyor ve yalniz da gitmeyecegini cok iyi biliyorum.Yine olmayacaklarda miyim yoksa Yagmur hakli mi cikacak. Kesin bilgilendirme yaparim surda 2 haftasi var falin
Zumra iyi denedin mi?Uzun zamandıe yoktum 2-3 ay kadar fal atmadım hayatım düzene girdi sanki ama yine başladım maalesef bir başlayınca devamı geliyor. Nur banu,oylum ve famayı denedim en son. Şimdi binnazdaki indirimi değerlendirmek istiyorum. Alya mı yoksa Arnisa mı dersiniz? Yada önerebileceğiniz en azından analizi iyi hissiyatlı biri var mı?
Bana cikmamisti seneller onceki faliKizlar Arnisa nasil? Baktirip fali cikan yada anda memnun kalan varmi?
Bu Yagmur kim? Binnaz'daki Yagmur Tekin mi?
Arnisa iyi ona baktirYanlış yazdım katina değil tarot
Herkese ruhsal bağlantı var tarzı konuşmuş ondan bi çekindimArnisa iyi ona baktir
Binnazda bana çıkan Elfin ve Zümra idi birebir doğa da çok iyiydi onun dışındaki hepsi patlamıştı.Herkese ruhsal bağlantı var tarzı konuşmuş ondan bi çekindim
Elfinde doğada bende patladı demek ki seninle enerjimiz uyuşmuyor..Binnazda bana çıkan Elfin ve Zümra idi birebir doğa da çok iyiydi onun dışındaki hepsi patlamıştı.
Elfin katinayı 150 tl ye bakıyor, şaka mı ya :/Binnazda bana çıkan Elfin ve Zümra idi birebir doğa da çok iyiydi onun dışındaki hepsi patlamıştı.
Bence de inanilmaz yuksek ben artik atmiyorum 100 tl iken ayda bir danisiyordum hem artik cok sik baktirdigim icin net cikmamaya basladi artik 3-4 ayda bir atarim sanirim o da benim enerjimin tuttugunu bildigimden genelde biliyor yoksa baskasina o kadar veremem.Elfin katinayı 150 tl ye bakıyor, şaka mı ya :/
çok yüksek değil mi sizce de, bir tek bana mı yüksek geliyor bu fiyatlar
Merhaba hosgeldin. Isin icin tasinmistin sanirim yeni sehire peki hala orda misin orda mi bakacaksin yeni isine? Insallah bulursun yakin zamanda hayirlisiyla. "yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attı" demissin bunlar hala beklemede mi bakmadilar mi henuz?Tekrardan merhabalar kızlar :) umarım iyisinizdir. Çıkan çıkamayan falları paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz sevdiğim kişinin orda ise başlamıştım ama gelin görün ki nasip dediğiniz şey hani derlerya nasibin değilse çıkmaz sokakta karşılaşmazsın diye öyle oldu. O kisidende vazgectim. Hatta kendime sevgili bile yaptım 3 4 gün sürse de
Çıkmayan fallar aklıma gelenleri yazıyorum.
Binnazda herkes patladı bana açıkçası herkes eskisi için gelicek dedi elfin ve doğa dahil.tarihleri 1 yıl geçti nerdeyse.
Telwede bir tek yesilcingene ve chitra tutturdu. Gelmiyecek dedi ve gelmedi ilk fal zamanı biraz saçma gelmişti . Sonradan bir tane daha fal atmistim kendisine ve tarif ettiği kişi karşıma çıktı sevgilide olduk ama fazla sürmedi.Sonradan falını okuyunca ne kadar haklı olduğunu anladım.baya üzülmüştüm o sıra falına.
Chitrada cikti bende olumsuzdu fali olmuyacak demisti olmadida.başka bir şehirde ise başlayacaksın demişti ordanda tutuşmuştu.
Geysu da benim iş durumumu bilmişti iş konusunda dediği Her şeyi yaşadım
istende çıktım fala sardım bakalım çıkan olursa yazarım hem iş için hemde yeni kişi için attım.tekrardan chitra ,yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attım. Gene astım kendimi 1 aydır ne güzel batırmıyordum genelde iş için attım. Aşk artık bende geri planda çünkü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum temkinli davranıyorum.
Merhaba hosgeldin. Isin icin tasinmistin sanirim yeni sehire peki hala orda misin orda mi bakacaksin yeni isine? Insallah bulursun yakin zamanda hayirlisiyla. "yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attı" demissin bunlar hala beklemede mi bakmadilar mi henuz?[/QUOTEBu arada Gizem Hatun bana is konusunda girecegim yeri bilmisti belki sana da bilir.
Evet canım beklemede chitra yeni kişi için çok olumlu gördü oylum da öyle. Nurbanu ve gizem hatun eski sevdiğim kişi gelicek dedi. Yesilcingene yenisi için gelicek ama kabul etme dedi ki haklida. Nedenide şu bu bey benden sonra 2 3 kişiyle görüştü benden sonra bi arayış içine girdi çingene bildi senden sonra dagilan egosunu tamir ediyor dedi . Yapma bak yaparsan sen kaldıramazsın senden sonra başkasına giden birine güvenmezsin ilerlemez dedi haklida. Hicbir şekilde güvenim kalmadı yeni kişiye karşı. Chitra ve geysu sana gelicek seni ikna edicek dedi. Perseis yerden yere vurdu yeni kişiyi başka birini gördü ama biraz falını begenmedim. Işte biriyle tanışacaksın dedi ama iş ile ilgili bir şey göremiyorum dedi. Senden 3 4 yaş küçük biri olucak dedi. Hani imkansız gibi benden 3 4 yaş küçük biri 18 19 yaşında olur onlada benim işim olmaz büyük konuşmak gibi olmasında bilemedim. Chitra ve yesilcingeneye güveniyorum galiba ilk baktıkları çıktığı içinMerhaba hosgeldin. Isin icin tasinmistin sanirim yeni sehire peki hala orda misin orda mi bakacaksin yeni isine? Insallah bulursun yakin zamanda hayirlisiyla. "yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attı" demissin bunlar hala beklemede mi bakmadilar mi henuz?
başka birisi varmı daha uygun fiyata önerdiğin ?Bence de inanilmaz yuksek ben artik atmiyorum 100 tl iken ayda bir danisiyordum hem artik cok sik baktirdigim icin net cikmamaya basladi artik 3-4 ayda bir atarim sanirim o da benim enerjimin tuttugunu bildigimden genelde biliyor yoksa baskasina o kadar veremem.
Peki bu yeni kisi hakkinda sen ne dusunuyorsun olur mu tekrar veya olsun ister misin? Perseis geri donmu birkac gun once ben de tekrar yorum aldim ama ilk falini daha cok begenmistim bu sefer tam oturmayan yerler vardi ve anlik pek dogru olamayacak seyler yine de teyit edemiyorum tabi. Sana daha once Perseis hic cikmis miydi? Bu arada Yesil cingene bana hic gelecek konusmamisti sadece anlik analiz yapmisti kisi karakteriyle alakali o kadar.Evet canım beklemede chitra yeni kişi için çok olumlu gördü oylum da öyle. Nurbanu ve gizem hatun eski sevdiğim kişi gelicek dedi. Yesilcingene yenisi için gelicek ama kabul etme dedi ki haklida. Nedenide şu bu bey benden sonra 2 3 kişiyle görüştü benden sonra bi arayış içine girdi çingene bildi senden sonra dagilan egosunu tamir ediyor dedi . Yapma bak yaparsan sen kaldıramazsın senden sonra başkasına giden birine güvenmezsin ilerlemez dedi haklida. Hicbir şekilde güvenim kalmadı yeni kişiye karşı. Chitra ve geysu sana gelicek seni ikna edicek dedi. Perseis yerden yere vurdu yeni kişiyi başka birini gördü ama biraz falını begenmedim. Işte biriyle tanışacaksın dedi ama iş ile ilgili bir şey göremiyorum dedi. Senden 3 4 yaş küçük biri olucak dedi. Hani imkansız gibi benden 3 4 yaş küçük biri 18 19 yaşında olur onlada benim işim olmaz büyük konuşmak gibi olmasında bilemedim. Chitra ve yesilcingeneye güveniyorum galiba ilk baktıkları çıktığı içinnaktada haziran 18 19 da adım atıcak demişti tık yok
Binnaz'da yok acikcasi ama Falalem'de Medyum fatima oneririm cok iyi biliyor bana daha uygun katina ve tarot 50 tl ydi sanirim ama o da cok sik girmiyor.başka birisi varmı daha uygun fiyata önerdiğin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?