Binnaz Abla

Bu Yagmur kim? Binnaz'daki Yagmur Tekin mi?

Zumra iyi denedin mi?

Kızlaaar arnisaya atamıyorum kafam karışık olduğu için zumra 27sine kadar yokmuş. Bana birini önerin lütfen bu arada listem baya bi kabarık yarın paylaşıcam tek tek

Yani tabii ki gelecek çok nadir tam olarak çıkıyor en azından kart yorumcusu olmasın yoksa bende 6 yıldır kahve ve katina bakıyorum zaten hisli biri arıyorum anı iyi yorumlayan

Elfin katinayı 150 tl ye bakıyor, şaka mı ya :/
çok yüksek değil mi sizce de, bir tek bana mı yüksek geliyor bu fiyatlar
Bence de inanilmaz yuksek ben artik atmiyorum 100 tl iken ayda bir danisiyordum hem artik cok sik baktirdigim icin net cikmamaya basladi artik 3-4 ayda bir atarim sanirim o da benim enerjimin tuttugunu bildigimden genelde biliyor yoksa baskasina o kadar veremem.

Tekrardan merhabalar kızlar :) umarım iyisinizdir. Çıkan çıkamayan falları paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz sevdiğim kişinin orda ise başlamıştım ama gelin görün ki nasip dediğiniz şey hani derlerya nasibin değilse çıkmaz sokakta karşılaşmazsın diye öyle oldu. O kisidende vazgectim. Hatta kendime sevgili bile yaptım 3 4 gün sürse de
Çıkmayan fallar aklıma gelenleri yazıyorum.
Binnazda herkes patladı bana açıkçası herkes eskisi için gelicek dedi elfin ve doğa dahil.tarihleri 1 yıl geçti nerdeyse.
Telwede bir tek yesilcingene ve chitra tutturdu. Gelmiyecek dedi ve gelmedi ilk fal zamanı biraz saçma gelmişti . Sonradan bir tane daha fal atmistim kendisine ve tarif ettiği kişi karşıma çıktı sevgilide olduk ama fazla sürmedi.Sonradan falını okuyunca ne kadar haklı olduğunu anladım.baya üzülmüştüm o sıra falına.
Chitrada cikti bende olumsuzdu fali olmuyacak demisti olmadida.başka bir şehirde ise başlayacaksın demişti ordanda tutuşmuştu.
Geysu da benim iş durumumu bilmişti iş konusunda dediği Her şeyi yaşadım
istende çıktım fala sardım bakalım çıkan olursa yazarım hem iş için hemde yeni kişi için attım.tekrardan chitra ,yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attım. Gene astım kendimi 1 aydır ne güzel batırmıyordum genelde iş için attım. Aşk artık bende geri planda çünkü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum temkinli davranıyorum.

Merhaba hosgeldin. Isin icin tasinmistin sanirim yeni sehire peki hala orda misin orda mi bakacaksin yeni isine? Insallah bulursun yakin zamanda hayirlisiyla. "yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attı" demissin bunlar hala beklemede mi bakmadilar mi henuz?

Evet canım beklemede chitra yeni kişi için çok olumlu gördü oylum da öyle. Nurbanu ve gizem hatun eski sevdiğim kişi gelicek dedi. Yesilcingene yenisi için gelicek ama kabul etme dedi ki haklida. Nedenide şu bu bey benden sonra 2 3 kişiyle görüştü benden sonra bi arayış içine girdi çingene bildi senden sonra dagilan egosunu tamir ediyor dedi . Yapma bak yaparsan sen kaldıramazsın senden sonra başkasına giden birine güvenmezsin ilerlemez dedi haklida. Hicbir şekilde güvenim kalmadı yeni kişiye karşı. Chitra ve geysu sana gelicek seni ikna edicek dedi. Perseis yerden yere vurdu yeni kişiyi başka birini gördü ama biraz falını begenmedim. Işte biriyle tanışacaksın dedi ama iş ile ilgili bir şey göremiyorum dedi. Senden 3 4 yaş küçük biri olucak dedi. Hani imkansız gibi benden 3 4 yaş küçük biri 18 19 yaşında olur onlada benim işim olmaz büyük konuşmak gibi olmasında bilemedim. Chitra ve yesilcingeneye güveniyorum galiba ilk baktıkları çıktığı için naktada haziran 18 19 da adım atıcak demişti tık yok

başka birisi varmı daha uygun fiyata önerdiğin ?

Peki bu yeni kisi hakkinda sen ne dusunuyorsun olur mu tekrar veya olsun ister misin? Perseis geri donmu birkac gun once ben de tekrar yorum aldim ama ilk falini daha cok begenmistim bu sefer tam oturmayan yerler vardi ve anlik pek dogru olamayacak seyler yine de teyit edemiyorum tabi. Sana daha once Perseis hic cikmis miydi? Bu arada Yesil cingene bana hic gelecek konusmamisti sadece anlik analiz yapmisti kisi karakteriyle alakali o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…