Canım ilk defa yorum aldım perseis den. Hani bendede uyuşmayan yerler vardı sanki geçmişi yada anı ilerde yaşıyacakmışım gibi anlattı gibi geldi bana . Yani bu çocuğun dönsede dönmesede fark etmiyor.Kimseyide beklemiyorum hatırlarsın 2 yıl beklemiştim öncekini ondan sonra akıllandımPeki bu yeni kisi hakkinda sen ne dusunuyorsun olur mu tekrar veya olsun ister misin? Perseis geri donmu birkac gun once ben de tekrar yorum aldim ama ilk falini daha cok begenmistim bu sefer tam oturmayan yerler vardi ve anlik pek dogru olamayacak seyler yine de teyit edemiyorum tabi. Sana daha once Perseis hic cikmis miydi? Bu arada Yesil cingene bana hic gelecek konusmamisti sadece anlik analiz yapmisti kisi karakteriyle alakali o kadar.
Tesekkur ederiz guncellemelerin icin. Insanin hayati istemedigi gbi gidince ne olacak diye baktiriyor bu net yaa. Ayrica chitra ve cingene iyi secim zamanlari tutmasa da bana da bildiler. Dogadan da bildi ama son falinda bi tutturamadi cok pahali diye birdaha atmadimTekrardan merhabalar kızlar :) umarım iyisinizdir. Çıkan çıkamayan falları paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz sevdiğim kişinin orda ise başlamıştım ama gelin görün ki nasip dediğiniz şey hani derlerya nasibin değilse çıkmaz sokakta karşılaşmazsın diye öyle oldu. O kisidende vazgectim. Hatta kendime sevgili bile yaptım 3 4 gün sürse de
Çıkmayan fallar aklıma gelenleri yazıyorum.
Binnazda herkes patladı bana açıkçası herkes eskisi için gelicek dedi elfin ve doğa dahil.tarihleri 1 yıl geçti nerdeyse.
Telwede bir tek yesilcingene ve chitra tutturdu. Gelmiyecek dedi ve gelmedi ilk fal zamanı biraz saçma gelmişti . Sonradan bir tane daha fal atmistim kendisine ve tarif ettiği kişi karşıma çıktı sevgilide olduk ama fazla sürmedi.Sonradan falını okuyunca ne kadar haklı olduğunu anladım.baya üzülmüştüm o sıra falına.
Chitrada cikti bende olumsuzdu fali olmuyacak demisti olmadida.başka bir şehirde ise başlayacaksın demişti ordanda tutuşmuştu.
Geysu da benim iş durumumu bilmişti iş konusunda dediği Her şeyi yaşadım
istende çıktım fala sardım bakalım çıkan olursa yazarım hem iş için hemde yeni kişi için attım.tekrardan chitra ,yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attım. Gene astım kendimi 1 aydır ne güzel batırmıyordum genelde iş için attım. Aşk artık bende geri planda çünkü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum temkinli davranıyorum.
Tesekkur ederiz guncellemelerin icin. Insanin hayati istemedigi gbi gidince ne olacak diye baktiriyor bu net yaa. Ayrica chitra ve cingene iyi secim zamanlari tutmasa da bana da bildiler. Dogadan da bildi ama son falinda bi tutturamadi cok pahali diye birdaha atmadimTekrardan merhabalar kızlar :) umarım iyisinizdir. Çıkan çıkamayan falları paylaşmak istiyorum.Biliyorsunuz sevdiğim kişinin orda ise başlamıştım ama gelin görün ki nasip dediğiniz şey hani derlerya nasibin değilse çıkmaz sokakta karşılaşmazsın diye öyle oldu. O kisidende vazgectim. Hatta kendime sevgili bile yaptım 3 4 gün sürse de
Çıkmayan fallar aklıma gelenleri yazıyorum.
Binnazda herkes patladı bana açıkçası herkes eskisi için gelicek dedi elfin ve doğa dahil.tarihleri 1 yıl geçti nerdeyse.
Telwede bir tek yesilcingene ve chitra tutturdu. Gelmiyecek dedi ve gelmedi ilk fal zamanı biraz saçma gelmişti . Sonradan bir tane daha fal atmistim kendisine ve tarif ettiği kişi karşıma çıktı sevgilide olduk ama fazla sürmedi.Sonradan falını okuyunca ne kadar haklı olduğunu anladım.baya üzülmüştüm o sıra falına.
Chitrada cikti bende olumsuzdu fali olmuyacak demisti olmadida.başka bir şehirde ise başlayacaksın demişti ordanda tutuşmuştu.
Geysu da benim iş durumumu bilmişti iş konusunda dediği Her şeyi yaşadım
istende çıktım fala sardım bakalım çıkan olursa yazarım hem iş için hemde yeni kişi için attım.tekrardan chitra ,yesilcingene,geysu, perseis, banu doğru ,nurbanu ,gizem hatun ,nakta (patladi verdiği adım tarihi gecti)fal sepeti oylum,ve peraline e attım. Gene astım kendimi 1 aydır ne güzel batırmıyordum genelde iş için attım. Aşk artık bende geri planda çünkü aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum temkinli davranıyorum.
Ben doğaya ilk geldigi zaman baktırmıştım fiyatlar bu kadar yüksek değildi binnaza bi bakıyım dedim 100 130 150 falan yapmışlar bu kadarda olmaz fal krizim geldimi daha uygun kişilere baktırırım.Çok fazla gereksiz fazla .B
Tesekkur ederiz guncellemelerin icin. Insanin hayati istemedigi gbi gidince ne olacak diye baktiriyor bu net yaa. Ayrica chitra ve cingene iyi secim zamanlari tutmasa da bana da bildiler. Dogadan da bildi ama son falinda bi tutturamadi cok pahali diye birdaha atmadim
Aynen ben fatima sema fln onlara atiyorum en fazla artikBen doğaya ilk geldigi zaman baktırmıştım fiyatlar bu kadar yüksek değildi binnaza bi bakıyım dedim 100 130 150 falan yapmışlar bu kadarda olmaz fal krizim geldimi daha uygun kişilere baktırırım.Çok fazla gereksiz fazla .
Ben doğaya ilk geldigi zaman baktırmıştım fiyatlar bu kadar yüksek değildi binnaza bi bakıyım dedim 100 130 150 falan yapmışlar bu kadarda olmaz fal krizim geldimi daha uygun kişilere baktırı%50 indirimde bile kredi almasim cunku o bile pahali. nedir bu gercekten online fal alt tarafi.
B
Tesekkur ederiz guncellemelerin icin. Insanin hayati istemedigi gbi gidince ne olacak diye baktiriyor bu net yaa. Ayrica chitra ve cingene iyi secim zamanlari tutmasa da bana da bildiler. Dogadan da bildi ama son falinda bi tutturamadi cok pahali diye birdaha atmadim
Evet cnm oTellwedeki mi bu çingene.. çok merak ettim ..
Teşekkür ederim canım . Son sorum şu olacak. Hanı soru sorarken mevzuya giriyomusunuz yoksa ne diyosunuz da bakiyo . Soruyorum çünkü kimi m3vsu üstünden mantık yürütuyo :)Evet cnm o
bu telefondaki kadın kaça bakıyor :/Kızlar gunaydın, uzun zamandır yoktum umarım herkes ıyıdır,, 2014 senesınden beri formdayım eskılerden cok az kışı kalsakta falla devam durumdayız, bınnaz falsepeti telwe falalem gezmedıgım baktırmadıgım yorumcu herhalde kalmamıştır abartmıyorum, saat kurup bekledıgımız yakalayamayınca sınır harbı gecırdıgımız bırcok yorumcu sımdı saatlerce onlıne duruyor:)
Çıkanlarım oldumu evet araara ama işte budur dedıgım olmadı, bu arada dışarda gezdıgım semtlerı falcı falcı saymıyorım bıle, abartısız bır araba alırdım o paraya.. neyse.. sızınle 5 senelık fal hayatımda ilk defa dedıgını an ve an yaşadıgım 2 yorumcuyu paylaşmak ıstıyorum.. aslında onerıde cok bulunmam reklam derler, sen osun derşer zaten canım burnumda bıde maddı olarak vebal almak ıstemem begenılmezse dıye, eskı uyelerden arkım olanlara özelden yazdım.. sonra gercekten emın oldugum aslaaa olmaz dedıgım konuya olucak ayın 26 sında bak gör dıyen son buldugum falcının dedıgını busabah yasayımca ve olmaz dedıgımın aynen kadının dedıgı gıbı oldugunu gorunce sızınlede paylaşıyım dedım, 45 dak telde bakıyor kahve tarot ve katına 3 ‘lü acıyor sadece burcunı ve adını soruyo 30 dak o konuşuyor son 15 dk soru.. ben artık soru bulamayıp abımın oglunun sınavını sordum he dıyın bana umrumdamı yegenımı severım elbet ama falla soracak kadar degıl sınavına olan merakım:) neyse ısteyen olursa merak eden ozelden yazarım telını.. ilk defa bırıne kefıl oluyorum bınnaz abla defterı kapanmıştır benım için artık ınternetten hayatta baktırmam. Anlamadam bı bakıyorum ay sonu 800 tl olmuşum sacmadapsn..
Onun yerıne bu kadına baktırırım ayda 1 geri kalan paramla borclarımı kaparım dıyorım. Genede bınnaz da baktırmaya devam edıcekler için favorılerımı yazıyım
Sevdar Avaz
Asenat
Müge Aydın(kahve AMA sadece ılk baktıgı)
Doğa Dan( ayda 1) devamlo degıl
Elfin Demet( dedıgı sey cıktıgı için degıl, karşı tarafın beynini okur anlık ama merak ettıgınız anlık bılınç altıysa okey gelecek pek cıkmaz)ama cokkk severımm ınsandır candır..
Bu arada 5 yıldır baktırdıgım donecek dedıklerı adamın nışanı ıle son bulan hıkayemle olmıcak dıyenlerı ayıklayıp yazarım((
Hayattımdan 5 yıl para umut ve hüsran.
Keşke bu kadını 5 yıl once bulaydımneyse grş ben işe doner.. misscherry mavi kurdele operımm:))
Aynı sorudan bi tanede benbu telefondaki kadın kaça bakıyor :/
Tatlim meraktan oluyoruz bizi aydinlatsana daha fazlaKızlar gunaydın, uzun zamandır yoktum umarım herkes ıyıdır,, 2014 senesınden beri formdayım eskılerden cok az kışı kalsakta falla devam durumdayız, bınnaz falsepeti telwe falalem gezmedıgım baktırmadıgım yorumcu herhalde kalmamıştır abartmıyorum, saat kurup bekledıgımız yakalayamayınca sınır harbı gecırdıgımız bırcok yorumcu sımdı saatlerce onlıne duruyor:)
Çıkanlarım oldumu evet araara ama işte budur dedıgım olmadı, bu arada dışarda gezdıgım semtlerı falcı falcı saymıyorım bıle, abartısız bır araba alırdım o paraya.. neyse.. sızınle 5 senelık fal hayatımda ilk defa dedıgını an ve an yaşadıgım 2 yorumcuyu paylaşmak ıstıyorum.. aslında onerıde cok bulunmam reklam derler, sen osun derşer zaten canım burnumda bıde maddı olarak vebal almak ıstemem begenılmezse dıye, eskı uyelerden arkım olanlara özelden yazdım.. sonra gercekten emın oldugum aslaaa olmaz dedıgım konuya olucak ayın 26 sında bak gör dıyen son buldugum falcının dedıgını busabah yasayımca ve olmaz dedıgımın aynen kadının dedıgı gıbı oldugunu gorunce sızınlede paylaşıyım dedım, 45 dak telde bakıyor kahve tarot ve katına 3 ‘lü acıyor sadece burcunı ve adını soruyo 30 dak o konuşuyor son 15 dk soru.. ben artık soru bulamayıp abımın oglunun sınavını sordum he dıyın bana umrumdamı yegenımı severım elbet ama falla soracak kadar degıl sınavına olan merakım:) neyse ısteyen olursa merak eden ozelden yazarım telını.. ilk defa bırıne kefıl oluyorum bınnaz abla defterı kapanmıştır benım için artık ınternetten hayatta baktırmam. Anlamadam bı bakıyorum ay sonu 800 tl olmuşum sacmadapsn..
Onun yerıne bu kadına baktırırım ayda 1 geri kalan paramla borclarımı kaparım dıyorım. Genede bınnaz da baktırmaya devam edıcekler için favorılerımı yazıyım
Sevdar Avaz
Asenat
Müge Aydın(kahve AMA sadece ılk baktıgı)
Doğa Dan( ayda 1) devamlo degıl
Elfin Demet( dedıgı sey cıktıgı için degıl, karşı tarafın beynini okur anlık ama merak ettıgınız anlık bılınç altıysa okey gelecek pek cıkmaz)ama cokkk severımm ınsandır candır..
Bu arada 5 yıldır baktırdıgım donecek dedıklerı adamın nışanı ıle son bulan hıkayemle olmıcak dıyenlerı ayıklayıp yazarım((
Hayattımdan 5 yıl para umut ve hüsran.
Keşke bu kadını 5 yıl once bulaydımneyse grş ben işe doner.. misscherry mavi kurdele operımm:))
Kahve tarot katına 3’lü acılım yapıyor 100Aynı sorudan bi tanede ben
Kahve tarot katına 3’lü acılım yapıyor 100
Katına 50 ama ilk 3’lğ acılım iş aşk saglık evlılık olunca 1 ke yetıyor bence , sonra katına aşk devam:) ben oyle yaptım enazından.ama 3’lü açılım şok etmişti,,hala dedıgu gun olan seye ınanamıyorum
Arnisa Bahadır size çıktı mı??Tarotta Arnisa Bahadır, Pelin Bilge öneriyorum.
Katinada Bergüzar Aral var yıldıznamede
Binnazda Çağla Bilge, Şevdar Avaz,Doğa Dan, Haleh Çetiner beendiim isimler. Bi de Müge Aydın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?