Binnaz Abla

Canım ilk defa yorum aldım perseis den. Hani bendede uyuşmayan yerler vardı sanki geçmişi yada anı ilerde yaşıyacakmışım gibi anlattı gibi geldi bana . Yani bu çocuğun dönsede dönmesede fark etmiyor.Kimseyide beklemiyorum hatırlarsın 2 yıl beklemiştim öncekini ondan sonra akıllandım

B
Tesekkur ederiz guncellemelerin icin. Insanin hayati istemedigi gbi gidince ne olacak diye baktiriyor bu net yaa. Ayrica chitra ve cingene iyi secim zamanlari tutmasa da bana da bildiler. Dogadan da bildi ama son falinda bi tutturamadi cok pahali diye birdaha atmadim

B
Tesekkur ederiz guncellemelerin icin. Insanin hayati istemedigi gbi gidince ne olacak diye baktiriyor bu net yaa. Ayrica chitra ve cingene iyi secim zamanlari tutmasa da bana da bildiler. Dogadan da bildi ama son falinda bi tutturamadi cok pahali diye birdaha atmadim

Ben doğaya ilk geldigi zaman baktırmıştım fiyatlar bu kadar yüksek değildi binnaza bi bakıyım dedim 100 130 150 falan yapmışlar bu kadarda olmaz fal krizim geldimi daha uygun kişilere baktırırım.Çok fazla gereksiz fazla .

Aynen ben fatima sema fln onlara atiyorum en fazla artik

Aynen öyle bir gram dedikleri çıkamayan insanlar bile 100 yapmış yazık yani bu kadar abartmalari çok saçma

Tellwedeki mi bu çingene.. çok merak ettim ..

Kızlar gunaydın, uzun zamandır yoktum umarım herkes ıyıdır,, 2014 senesınden beri formdayım eskılerden cok az kışı kalsakta falla devam durumdayız, bınnaz falsepeti telwe falalem gezmedıgım baktırmadıgım yorumcu herhalde kalmamıştır abartmıyorum, saat kurup bekledıgımız yakalayamayınca sınır harbı gecırdıgımız bırcok yorumcu sımdı saatlerce onlıne duruyor:)
Çıkanlarım oldumu evet araara ama işte budur dedıgım olmadı, bu arada dışarda gezdıgım semtlerı falcı falcı saymıyorım bıle, abartısız bır araba alırdım o paraya.. neyse.. sızınle 5 senelık fal hayatımda ilk defa dedıgını an ve an yaşadıgım 2 yorumcuyu paylaşmak ıstıyorum.. aslında onerıde cok bulunmam reklam derler, sen osun derşer zaten canım burnumda bıde maddı olarak vebal almak ıstemem begenılmezse dıye, eskı uyelerden arkım olanlara özelden yazdım.. sonra gercekten emın oldugum aslaaa olmaz dedıgım konuya olucak ayın 26 sında bak gör dıyen son buldugum falcının dedıgını busabah yasayımca ve olmaz dedıgımın aynen kadının dedıgı gıbı oldugunu gorunce sızınlede paylaşıyım dedım, 45 dak telde bakıyor kahve tarot ve katına 3 ‘lü acıyor sadece burcunı ve adını soruyo 30 dak o konuşuyor son 15 dk soru.. ben artık soru bulamayıp abımın oglunun sınavını sordum he dıyın bana umrumdamı yegenımı severım elbet ama falla soracak kadar degıl sınavına olan merakım:) neyse ısteyen olursa merak eden ozelden yazarım telını.. ilk defa bırıne kefıl oluyorum bınnaz abla defterı kapanmıştır benım için artık ınternetten hayatta baktırmam. Anlamadam bı bakıyorum ay sonu 800 tl olmuşum sacmadapsn..
Onun yerıne bu kadına baktırırım ayda 1 geri kalan paramla borclarımı kaparım dıyorım. Genede bınnaz da baktırmaya devam edıcekler için favorılerımı yazıyım

Sevdar Avaz
Asenat
Müge Aydın(kahve AMA sadece ılk baktıgı)
Doğa Dan( ayda 1) devamlo degıl
Elfin Demet( dedıgı sey cıktıgı için degıl, karşı tarafın beynini okur anlık ama merak ettıgınız anlık bılınç altıysa okey gelecek pek cıkmaz)ama cokkk severımm ınsandır candır..
Bu arada 5 yıldır baktırdıgım donecek dedıklerı adamın nışanı ıle son bulan hıkayemle olmıcak dıyenlerı ayıklayıp yazarım((
Hayattımdan 5 yıl para umut ve hüsran.
Keşke bu kadını 5 yıl once bulaydım neyse grş ben işe doner.. misscherry mavi kurdele operımm:))

bu telefondaki kadın kaça bakıyor :/

T
Tatlim meraktan oluyoruz bizi aydinlatsana daha fazla

Herkeese gunaydın .. kusura bakmayın ozelden yazdım hep, benım bı esas oglanım vardı ugruna paralar sactıgım bursaya falcıya gıtmışşlığım var o derece.. yıldıznameden suya tarot katına kahve araba paraso gıttyı, sızde buyu var dıyenler kı ben korkarım cok.. yok kaderınız bır ama yaşam cızgınkz ayrı geyoklerı, enerjı calışması yaptır dıyenler, gecem gundızım bıttı.. en son bınnazın kıcı kırık yorumcuları bıle 100 yapınca yeter dedım, esas oglan doncek dıyenlerin hepsıde patladı ne yazıkkı şimdi sanalda bıraktım fallı, sonra bı arkım onerdi bu falcııyı duyuncada gıtmemezlıl aramamazlık yapamıyorum falkılık olarak hıc ınanmıyarak ama meraktan aradım, amn dedım bı 100 tl daha gıtsın olumsuzdu baktıgı ben bılmeme ragmen gene yerlerde hatta dedım ulan yerlerde surunmek ıcın para verıyoruz dıye ama her faldan sonra vıcdan yapr gene baktırırım:) neyse kadının dedıgu ilk sey gununde cıktı, sonra ozel hayatla ılgılı dedıgı seyde cıkınca dedım dur bısey var,, bıdaha baktırdım bu defa sırf ılışkı gene ıyıydı ama esas oglan hep olumsuz cıkıyor, bu defa dedıgu olay ımkansız bıseydı oda geceb sabah cıkınca artık yazıyım dedım .. durum bu. Telde bakıyor 55 dak suruyor dıledıgın kadar soruyosun o bıtırınce bence son noktadır ama begenmez isenız dıye de soyle dıyım benım herkesle enerjım uymuyor bu kadınla cok uygu cokkkk ıyı nıyetlı falı sallamayan sohpete dondurmeyen net tarıh veren bı kadın .. eger kı ben suyunu cıkarıp haftada 5 baktırmazsam ayda 1 yorumcumu buldun bınnazdakı tıcaretten ıyıdır

Aynı sorudan bi tanede ben
Kahve tarot katına 3’lü acılım yapıyor 100
Katına 50 ama ilk 3’lğ acılım iş aşk saglık evlılık olunca 1 ke yetıyor bence , sonra katına aşk devam:) ben oyle yaptım enazından.ama 3’lü açılım şok etmişti,,hala dedıgu gun olan seye ınanamıyorum

Canim tesekkurler bana da gondermissin arayacagim. Ama merak ettigim sey esas oglan icin olacak dedigi bir gelismemi tuttu mesela. Bende esas oglanla ilgili baktiracagim. Ve diger baktiran arkadaslarina da dedigi seyler cikti mi? Yoksa onlarin sadece anlik durumu mu iyi bildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…