Rumii artık tarot bakmıyo herhalde sanal fincan,ruya falan var.
Attım canım iki kredim vardı zaten beş daha aldım,üçüncü sıradayım.Yalnız detay olmayacak falda evet hayır şeklinde.Geçen defa eylül de tarot baktırmıstim Rumii ye iki sorumda onun dediği gibi oldu çıktı yani.Bu defa bakalım artık???sanal fıncanda kendı tarot kartlarıyla acılım yapıcakmıs 3 kredı hadı atalım
Attım canım iki kredim vardı zaten beş daha aldım,üçüncü sıradayım.Yalnız detay olmayacak falda evet hayır şeklinde.Geçen defa eylül de tarot baktırmıstim Rumii ye iki sorumda onun dediği gibi oldu çıktı yani.Bu defa bakalım artık???
Evet canım senDefne 'yi hep şiddetle önerdin.Online olursa baktırırım.Sana gelecekle ilgili dediği hiç çıktımı Cherry'cim?
kızlar yazayım öğrendiğim iki bilgiyi ben birkaç gün denerim bunları:) dualara inanan ve denemek isteyen arkadaşları da beklerim:)
yatmadan abdest alınıyormuş ardından yatağa girip 145 defa esmalardan ya müheymin zikredilip rabbim benim sıkıntım için en hayırlı duayı bana göster diyormuşuz ve rüyamızda sıkıntımız için devam etmemiz gereken duayı görüyormuşuz. zor birşey değil 3 gece denerim bunu:)
ikincisi de mülk suresi 14.ayeti yatmadan yine abdestli olarak 9 defa tekrarlıyormuşuz. bazı yerlerde 21 de diyor. ben sayılara pek takılmadım.9 okurum. sonrasında allahım bana şu işim hayır mı değil mi rüyamda göster diye dua ediyormuşuz.çoğu kişi sonuç aldım diyor.
ben ilk 3 gün ilk yazdığımı sonraki 3 5 gün ikinci yazdığımı yaparım:) falcılara para dökeceğime bu şekilde denerim:)
Canım istihare konusunda çok çok ama çok tecrübeliyimdir.Ya Müheymin i bi kez yaptım bişey görmemiştim.Mülk suresini hep yaparım.Duası şu:Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir.Her defasında bundan sonuç aldım.Çokta kolay herkese tavsiye ederim bende.Ancak hepsinde abdest şart.Bunu 9 kez okuyorum.21 kez okunan bu değil.O şudur:La tüdrikühül ebsaru ve hüve yüdrikül ebsar ve hüvel latiful habir.Bu ikisi benzedikleri için hep karıştırılır.Buda çok güzel bi istihare.Ama ben 9 defa olan ilk denenmesi gerekendir diyebilirim.Ya müheymini aklıma getirdin vesile oldun bu gece tekrar yapiyim bari.kızlar yazayım öğrendiğim iki bilgiyi ben birkaç gün denerim bunları:) dualara inanan ve denemek isteyen arkadaşları da beklerim:)
yatmadan abdest alınıyormuş ardından yatağa girip 145 defa esmalardan ya müheymin zikredilip rabbim benim sıkıntım için en hayırlı duayı bana göster diyormuşuz ve rüyamızda sıkıntımız için devam etmemiz gereken duayı görüyormuşuz. zor birşey değil 3 gece denerim bunu:)
ikincisi de mülk suresi 14.ayeti yatmadan yine abdestli olarak 9 defa tekrarlıyormuşuz. bazı yerlerde 21 de diyor. ben sayılara pek takılmadım.9 okurum. sonrasında allahım bana şu işim hayır mı değil mi rüyamda göster diye dua ediyormuşuz.çoğu kişi sonuç aldım diyor.
ben ilk 3 gün ilk yazdığımı sonraki 3 5 gün ikinci yazdığımı yaparım:) falcılara para dökeceğime bu şekilde denerim:)
Canım istihare konusunda çok çok ama çok tecrübeliyimdir.Ya Müheymin i bi kez yaptım bişey görmemiştim.Mülk suresini hep yaparım.Duası şu:Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir.Her defasında bundan sonuç aldım.Çokta kolay herkese tavsiye ederim bende.Ancak hepsinde abdest şart.Bunu 9 kez okuyorum.21 kez okunan bu değil.O şudur:La tüdrikühül ebsaru ve hüve yüdrikül ebsar ve hüvel latiful habir.Bu ikisi benzedikleri için hep karıştırılır.Buda çok güzel bi istihare.Ama ben 9 defa olan ilk denenmesi gerekendir diyebilirim.Ya müheymini aklıma getirdin vesile oldun bu gece tekrar yapiyim bari.
Ay ikinci yazdigini yapacagim bu gece...palamutcugum. sabah paylasalim olursa insallah
Nia Peri falalem katinada bir felaket katina kitabini almis okumus.Iade de etmiyor o sitede asla asla fal baktirmayin bence
ben defneye baktirmistim ve sakin bir bayan bir kac guzel yorumu olmustu.ama su an soylediklerini yasamadim
Canım istihare konusunda çok çok ama çok tecrübeliyimdir.Ya Müheymin i bi kez yaptım bişey görmemiştim.Mülk suresini hep yaparım.Duası şu:Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir.Her defasında bundan sonuç aldım.Çokta kolay herkese tavsiye ederim bende.Ancak hepsinde abdest şart.Bunu 9 kez okuyorum.21 kez okunan bu değil.O şudur:La tüdrikühül ebsaru ve hüve yüdrikül ebsar ve hüvel latiful habir.Bu ikisi benzedikleri için hep karıştırılır.Buda çok güzel bi istihare.Ama ben 9 defa olan ilk denenmesi gerekendir diyebilirim.Ya müheymini aklıma getirdin vesile oldun bu gece tekrar yapiyim bari.
Boşver canım çıkma tabi bu saatte yarın atarsın.off ben atamıyorum rumi icin yukledıgım kredıyı hafta ıcı yedım yeterlı bakıyem yok a 101 de kapandı galıba bu saatte taa alısverıs merkezıne yurumem lazım gecenın bu saatınde cıkmıyım ama yarın atıcam mutlaka ya cok merak edıyorum..
yapan kızçeler mutlaka paylaşalım yarın
9 kereyi dene o zaman göremezsende 7 geceye kadar yolu var biliyosun.ben 21 kere okunanı yaptım ama goremedım hıc bıde 9 kere okunanı yapıyım o zaman
9 kereyi dene o zaman göremezsende 7 geceye kadar yolu var biliyosun.
Ya istihare yapması iyi güzelde %90 hepte görürüm ruyayı ama gel görki ruyayı yorumlamak çok zor oluyor,çünkü istihareler normal ruya gibi yorumlanmıyor.
120 gecedir falan merak ediyorum ben ne olacağını7 gece denerim geceden bol bişeyim yok
fal atacağımıza onu atalım rezzana falan diyeceğim de o rüyalar da anlatılmaz diyorlar
edit:ayy salak ben yukarda anlatmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?