Binnaz Abla

kızlar yazayım öğrendiğim iki bilgiyi ben birkaç gün denerim bunları:) dualara inanan ve denemek isteyen arkadaşları da beklerim:)

yatmadan abdest alınıyormuş ardından yatağa girip 145 defa esmalardan ya müheymin zikredilip rabbim benim sıkıntım için en hayırlı duayı bana göster diyormuşuz ve rüyamızda sıkıntımız için devam etmemiz gereken duayı görüyormuşuz. zor birşey değil 3 gece denerim bunu:)

ikincisi de mülk suresi 14.ayeti yatmadan yine abdestli olarak 9 defa tekrarlıyormuşuz. bazı yerlerde 21 de diyor. ben sayılara pek takılmadım.9 okurum. sonrasında allahım bana şu işim hayır mı değil mi rüyamda göster diye dua ediyormuşuz.çoğu kişi sonuç aldım diyor.

ben ilk 3 gün ilk yazdığımı sonraki 3 5 gün ikinci yazdığımı yaparım:) falcılara para dökeceğime bu şekilde denerim:)

sanal fıncanda kendı tarot kartlarıyla acılım yapıcakmıs 3 kredı hadı atalım
Attım canım iki kredim vardı zaten beş daha aldım,üçüncü sıradayım.Yalnız detay olmayacak falda evet hayır şeklinde.Geçen defa eylül de tarot baktırmıstim Rumii ye iki sorumda onun dediği gibi oldu çıktı yani.Bu defa bakalım artık???

Nia Peri falalem katinada bir felaket katina kitabini almis okumus.Iade de etmiyor o sitede asla asla fal baktirmayin bence

off ben atamıyorum rumi icin yukledıgım kredıyı hafta ıcı yedım yeterlı bakıyem yok a 101 de kapandı galıba bu saatte taa alısverıs merkezıne yurumem lazım gecenın bu saatınde cıkmıyım ama yarın atıcam mutlaka ya cok merak edıyorum..

Evet canım senDefne 'yi hep şiddetle önerdin.Online olursa baktırırım.Sana gelecekle ilgili dediği hiç çıktımı Cherry'cim?

ben defneye baktirmistim ve sakin bir bayan bir kac guzel yorumu olmustu.ama su an soylediklerini yasamadim

Ay ikinci yazdigini yapacagim bu gece...palamutcugum. sabah paylasalim olursa insallah

Canım istihare konusunda çok çok ama çok tecrübeliyimdir.Ya Müheymin i bi kez yaptım bişey görmemiştim.Mülk suresini hep yaparım.Duası şu:Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir.Her defasında bundan sonuç aldım.Çokta kolay herkese tavsiye ederim bende.Ancak hepsinde abdest şart.Bunu 9 kez okuyorum.21 kez okunan bu değil.O şudur:La tüdrikühül ebsaru ve hüve yüdrikül ebsar ve hüvel latiful habir.Bu ikisi benzedikleri için hep karıştırılır.Buda çok güzel bi istihare.Ama ben 9 defa olan ilk denenmesi gerekendir diyebilirim.Ya müheymini aklıma getirdin vesile oldun bu gece tekrar yapiyim bari.

ben 21 kere okunanı yaptım ama goremedım hıc bıde 9 kere okunanı yapıyım o zaman

Ay ikinci yazdigini yapacagim bu gece...palamutcugum. sabah paylasalim olursa insallah

paylaşalım tatlım ben 1.yi denemeyi düşünüyorum. 2.dün gece yaptım aslında çok net rüyalar gördüm ve eski işyerimden tanıdığım birini gördüm bugün ekledim tesadüf doğumgünü çıktı laflafı açtı konuşuyorum ama 2 rüya gördüm arada uyandım o yüzden hangisi ilk rüyam hatırlayamadım:) tekrar deneyeceğim 2.yi yani

Nia Peri falalem katinada bir felaket katina kitabini almis okumus.Iade de etmiyor o sitede asla asla fal baktirmayin bence

ben defneye baktirmistim ve sakin bir bayan bir kac guzel yorumu olmustu.ama su an soylediklerini yasamadim

Sağol canım bilgimiz olsunda tuzağa düşmeyelim.Yazık ya boşuna para yine.Evet falalem insanın canını çıkarıyo .

yapan kızçeler mutlaka paylaşalım yarın

Boşver canım çıkma tabi bu saatte yarın atarsın.

yapan kızçeler mutlaka paylaşalım yarın

Ya istihare yapması iyi güzelde %90 hepte görürüm ruyayı ama gel görki ruyayı yorumlamak çok zor oluyor,çünkü istihareler normal ruya gibi yorumlanmıyor.

Ya istihare yapması iyi güzelde %90 hepte görürüm ruyayı ama gel görki ruyayı yorumlamak çok zor oluyor,çünkü istihareler normal ruya gibi yorumlanmıyor.

fal atacağımıza onu atalım rezzana falan diyeceğim de o rüyalar da anlatılmaz diyorlar

edit:ayy salak ben yukarda anlatmışım

Son düzenleme:
120 gecedir falan merak ediyorum ben ne olacağını 7 gece denerim geceden bol bişeyim yok

fal atacağımıza onu atalım rezzana falan diyeceğim de o rüyalar da anlatılmaz diyorlar

edit:ayy salak ben yukarda anlatmışım

Anlatılırda güzel ruyalar güvenilmez kötü niyetli insanlara evet anlatılmaz.

Sanırım bu istihareyle burda ilgilenecek çok kişi var.Boşverin kızlar falcılara sormayı,bu istihare ile en güvenilir kaynağa soruyoruz.Ben ekim ayının başında denemiştim,unutmamak içinde ruya defterime detaylı yazdım ruyamı.Gerçekten ilk gecede detaylı görüyosunuz.Yalnız yapmadan önce yaptıktan sonra sakın ama sakın kimseye ne yaptığınızı söyleyin,nede ruyanızı yorumlatın.Benim ruyam çokta tabir ihtiyacı olmayan netlikteydi,bazı kısımlar haricinde.Yani anlatılmaması konusunda diğerlerinden farklı bi şart diyebiliriz.Ben hiçkimseye anlatmamama rağmen kaç kere daha yaptım ama göremedim.İlk kez burda sizinle paylaşıyorum.Bi dahada zor görürüm artık.Bence Allah sadece bi kereye mahsus gösteriyo,ben kendi denemelerimden bu kanıya vardım.Duası şudur:YA HABİR-YA VEDUD.1000 defa yatmadan önce abdestli oku,"Allah ım beni x kulunun halinden,x kulunun durumundan haberdar et"diye dua edin,kesinlikle konuşmadan her geceki gibi uykuya dalın.Şunuda belirtiyim,lütfen kendinizi haber alıcam,ruya görücem diye şartlamayın,göremezsiniz.Uyku şekliniz her geceki sıradan uykunuzdan farklı olmasın.Sonrasında görsenizde görmesenizde ne burda yazın,nede başka şekilde paylaşın,kendinize saklayın.İnşallah hepiniz benimki kadar net bir ruya görürsünüz.

Ya kizlar kafam karisti... simdi ben 9 kez okunani yapacagim nasil yapacagim ne okiyacagim ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…