- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
binnazda indirim dışında fal kredi almıyorum çok pahaliOldu ya canım 2-3 gun once Binnaz’da? İki gun ustuste indirim yapmıştı.
evt onu gordmde bayramda olur diye almadm :) binnazda var mi begendgnOldu ya canım 2-3 gun once Binnaz’da? İki gun ustuste indirim yapmıştı.
Canım o bayram indirimiydi zaten bi daha olmayacak galiba. Orada benim Zümra ve Elfin, daha çok Elfin’e baktırıyorum ama arada o da . Bu fiyatlarla başka kimsyi deneyemem zaten gözüme de çarpan olmadı, çok falcı var da çoğu boş gibi yorumları okuyunca anlaşılıyor az çok. Puanlar da hep düşük 94-98 arası ama 98 ler kötü demek orda en aşağı 99 puanlılar iyiler.evt onu gordmde bayramda olur diye almadm :) binnazda var mi begendgn
Rica ederim :) erteleme kısmından emin değilim, tutturamayan falcıların bir bahanesi olmuş olabilir o:)
Bana ilginç bir şekilde biliyor özellikle yakın gelecek ama bilmiyorum bazı gelişmeler olmadı söylediği şekilde(umarım henuz olmamıştır)Yorumlarını okudum geçen çok olumlu yorum var herkes bildiniz tekrar geldim yazmış. Son yorumunda tarih vermemiş biraz sürüncemede kalan şeyler var ama karşı tarafın hislerini genelde doğru biliyor. Medyum fatima’nın da bir 3-4 ayı var ikisi paralel yorumladılar mesela. Sen elfin’e en son ne zaman atmıştın? Bir de kendi ismini veriyor musun fal atarken? Önemli mi bilmiyorum, bence kişinin kendi isminden ziyade enerjisine odaklanıp seçmesi daha önemli geliyor.elfinin 2018 yilinda fallarinin hic biri cikmadi
kahve tabikikizlarrr online falda taror mu daha iyi yoksa kahve mi ?????
Ben kart fallarını severim hiç kahve fallarım çıkmamıştı anlık durumda bile.kizlarrr online falda taror mu daha iyi yoksa kahve mi ?????
ilk bir falı var geçen yılda a ‘dan z e çıktı snr ara ara baktıklarından biraz birşey çıktı sonraliler hiç çıkmadı. şu an nasıl oldugu merak ettim biraz puan derdimde gibi:)Bana ilginç bir şekilde biliyor özellikle yakın gelecek ama bilmiyorum bazı gelişmeler olmadı söylediği şekilde(umarım henuz olmamıştır)Yorumlarını okudum geçen çok olumlu yorum var herkes bildiniz tekrar geldim yazmış. Son yorumunda tarih vermemiş biraz sürüncemede kalan şeyler var ama karşı tarafın hislerini genelde doğru biliyor. Medyum fatima’nın da bir 3-4 ayı var ikisi paralel yorumladılar mesela. Sen elfin’e en son ne zaman atmıştın? Bir de kendi ismini veriyor musun fal atarken? Önemli mi bilmiyorum, bence kişinin kendi isminden ziyade enerjisine odaklanıp seçmesi daha önemli geliyor.
Aynen benim de ilk iki fali birebir cikmisti ama o zaman ben cok ara vererek atmistim 4 ay gecmisti, gelisme olmadan atmamistim ki zaten ilk fali ne dediyse oldu o yuzden ikinciye atmistim ikincide de bilmisti. sonra ayda bir hatta daha sik atmaya basladim yine de anda ve yakin gelecekte cok iyiydi bende ve dedigi sekilde de ilerledi. atiyorum sana hediye bir sey ya da gonlunu alacak bir konusma yapacak dedi diyelim oyle bir sey olmadi gidisat tutsa da. Ben bunu cok sik fal atmaya bagliyorum bu yuzden. Puan kaygisi olabilir belki olumsuz yorum yapmak istemiyordur ama Mart ayinda olumsuz soyledigi cok sey oldu ve yasadim soyledigi olumsuzluklari da. En son gecen hafta yorum aldim ve 2 ay ara vermistim sanki biraz daha tutarli su anda o cok sik attigim zamana nazaran. Bir tarih vermedi hatta yavas yavas olacak gelismeler.ilk bir falı var geçen yılda a ‘dan z e çıktı snr ara ara baktıklarından biraz birşey çıktı sonraliler hiç çıkmadı. şu an nasıl oldugu merak ettim biraz puan derdimde gibi:)
Elfin Demet mii canımAynen benim de ilk iki fali birebir cikmisti ama o zaman ben cok ara vererek atmistim 4 ay gecmisti, gelisme olmadan atmamistim ki zaten ilk fali ne dediyse oldu o yuzden ikinciye atmistim ikincide de bilmisti. sonra ayda bir hatta daha sik atmaya basladim yine de anda ve yakin gelecekte cok iyiydi bende ve dedigi sekilde de ilerledi. atiyorum sana hediye bir sey ya da gonlunu alacak bir konusma yapacak dedi diyelim oyle bir sey olmadi gidisat tutsa da. Ben bunu cok sik fal atmaya bagliyorum bu yuzden. Puan kaygisi olabilir belki olumsuz yorum yapmak istemiyordur ama Mart ayinda olumsuz soyledigi cok sey oldu ve yasadim soyledigi olumsuzluklari da. En son gecen hafta yorum aldim ve 2 ay ara vermistim sanki biraz daha tutarli su anda o cok sik attigim zamana nazaran. Bir tarih vermedi hatta yavas yavas olacak gelismeler.
Bir dahakine en az 3 ay ara vermeyi dusunuyorum belki ilk fallarindaki enerjiyi yakalariz yine.
EvetElfin Demet mii canım
ilkay ve onu birde melih gün ü deneyeceğim
hmm çok merak ediyorm fal tam bir hastalık :)İlkay gür mü? İlkay bana bilememişti ama çok oldu baktıralı iş için baktı. Melih’i hiç denemedim.
Evet haklısın ama çok sık fal atmamaya çalış, az ve yüksek fiyatlılara atınca uzun süre atmak istemiyorsun sonra, o kadar ücreti verince:))hmm çok merak ediyorm fal tam bir hastalık :)
haklısın canım :)Evet haklısın ama çok sık fal atmamaya çalış, az ve yüksek fiyatlılara atınca uzun süre atmak istemiyorsun sonra, o kadar ücreti verince:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?