Binnaz Abla

alcanzarcım gelecekle ilgili olmuyor ama herhalde bu o kişinin şu anki durumunu mu öğreniyoruz?

ek bilgi yazayım ben de... kılabiliyorsanız 2 rekat namaz kılın. yatarken de sağ tarafınıza dönük olarak ve yönünüz kıbleye gelecek şekilde yatın. inşallah görürsünüz

ek bilgi yazayım ben de... kılabiliyorsanız 2 rekat namaz kılın. yatarken de sağ tarafınıza dönük olarak ve yönünüz kıbleye gelecek şekilde yatın. inşallah görürsünüz

Hayır canım hayır birinden haber almak icin olan istiharede böyle bisey yok.Tabiki namazın zararı olmaz ,ama namaz icindeki dualar uygulamayı etkileyebilir.Sağ tarafa yatma şartıda yok.Abdestli ve konuşmadan uyumak yeterli.Senin yazdıkların halk arasında bilinen,dua kitaplarında yazan daha genel istihareler icin gecerli.Benim yazdıgım Vedud ve Habir esmaları Allah ın isimleridir.Ek hicbir seye ihtiyaç yok.

Ya kizlar kafam karisti... simdi ben 9 kez okunani yapacagim nasil yapacagim ne okiyacagim ; (

Canım şöyle:9 defa abdestli"Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir"oku ,niyetini söyle ve konuşmadan uyu.7 geceye kadar devam edebilirsin canım.

oh oh fala ihtiyacım kalmadı:) kendi yazdığım 2 istihare + alcanzarın istiharesi bunları denemem bir ayımı alır herhalde:)

[video=youtube;zCq3CMbqYNo]http://www.youtube.com/watch?v=zCq3CMbqYNo[/video]

Binnaz Abla topiğinin canları;Rumii nin falı geldi,biliyosunuz üç soruluk sanal fincandı.Evet hayır şeklinde demişti ama öyle değil sadece her soruya açıklık getirmiş sağolsun,detaylı bi tarottan farkı yoktu.Bana önceki tahminleride çıkmıştı.Üç krediye bence koşun.

oh oh fala ihtiyacım kalmadı:) kendi yazdığım 2 istihare + alcanzarın istiharesi bunları denemem bir ayımı alır herhalde:)

[video=youtube;zCq3CMbqYNo]http://www.youtube.com/watch?v=zCq3CMbqYNo[/video]
İnşallah hepsini ilk gecede görürsün de bi ayını almaz.

hmm peki o zaman. ama benim aklımı karıştıran bir şey var. bu gördüğümüz rüyaların rahmani mi şeytani mi olduğunu anlamamız mümkün değil bence. ya da bilinçaltı...

hmm peki o zaman. ama benim aklımı karıştıran bir şey var. bu gördüğümüz rüyaların rahmani mi şeytani mi olduğunu anlamamız mümkün değil bence. ya da bilinçaltı...

herkese selam yine:)falalemden zorla geri aldigim puanimla beste uluya baktirdim..siddetle oneririm.he bana olumsuz konusmus ama hisleri var bence..

Kesinlikle Rahmani.Zaten istiharelerin hepsi rahmani.Rahmani,şeytani,bilinçaltı,kuruntu ruyaları bunlar duasız olan hergün gördüğümüz sıradan ruyalarımız için bu ayrım geçerli.İstiharelerin hepsi dua veya özel formülle yapılan uygulamalardır.Farklı bir kategori yani,bu ayrımlar istiharenin içinde barınmıyor.Ha olumsuzdur sonuç veya hayırsızdır kötü ruya görebilirsin.Ama bu şeytani demek değildir,Allah gerçeği göstermiştir,olumsuzu hayırsızı anlatmıştır.

Destina cım posta girişin dolu canım.Son mesajımı almadı.

valla cok olumsuz geldi fal kartlara baktim kartlar ile alakasida yok hisleri baya kuvvetli deneyin bence..:2:
Bi süre sonra inşallah canım.Çok baktırdım bu ara.Simdi Rumii de baktı.Ama aklımda tabi seninle genelde aynı isimlerden memnun kalıyoruz zaten.Madam Salu yada az bayılmamıstık ikimiz.

Bi süre sonra inşallah canım.Çok baktırdım bu ara.Simdi Rumii de baktı.Ama aklımda tabi seninle genelde aynı isimlerden memnun kalıyoruz zaten.Madam Salu yada az bayılmamıstık ikimiz.

alcanzarcım sen bu gece ya müheymin ile hangi duayı okuman gerektiğini öğrenmeyi deneyecek misin?

evet cnm ya biz benziyoruz seninle zaten.madamsaluyu zaten hala seviorum ben

alcanzarcım sen bu gece ya müheymin ile hangi duayı okuman gerektiğini öğrenmeyi deneyecek misin?

Vallahi bi istihare daha var benim hep yaptığım bi gece durum itibariyle onu yapıp inşallah pazar akşam müheymini yapıcam canımmm.Müheymin i yapmıştım bi kerede öyle dua falan görmemiştim.Ama tekrar denemekte fayda var tabiki.Yapınca hemen yazarım zaten.

Canım şöyle:9 defa abdestli"Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir"oku ,niyetini söyle ve konuşmadan uyu.7 geceye kadar devam edebilirsin canım.

Ay sagol canim kolaymis bu gece yapiyorum. Peki bunun hayir oldugunu istihare gibi renklerle mi görüyoruz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…