Sanırım bu istihareyle burda ilgilenecek çok kişi var.Boşverin kızlar falcılara sormayı,bu istihare ile en güvenilir kaynağa soruyoruz.Ben ekim ayının başında denemiştim,unutmamak içinde ruya defterime detaylı yazdım ruyamı.Gerçekten ilk gecede detaylı görüyosunuz.Yalnız yapmadan önce yaptıktan sonra sakın ama sakın kimseye ne yaptığınızı söyleyin,nede ruyanızı yorumlatın.Benim ruyam çokta tabir ihtiyacı olmayan netlikteydi,bazı kısımlar haricinde.Yani anlatılmaması konusunda diğerlerinden farklı bi şart diyebiliriz.Ben hiçkimseye anlatmamama rağmen kaç kere daha yaptım ama göremedim.İlk kez burda sizinle paylaşıyorum.Bi dahada zor görürüm artık.Bence Allah sadece bi kereye mahsus gösteriyo,ben kendi denemelerimden bu kanıya vardım.Duası şudur:YA HABİR-YA VEDUD.1000 defa yatmadan önce abdestli oku,"Allah ım beni x kulunun halinden,x kulunun durumundan haberdar et"diye dua edin,kesinlikle konuşmadan her geceki gibi uykuya dalın.Şunuda belirtiyim,lütfen kendinizi haber alıcam,ruya görücem diye şartlamayın,göremezsiniz.Uyku şekliniz her geceki sıradan uykunuzdan farklı olmasın.Sonrasında görsenizde görmesenizde ne burda yazın,nede başka şekilde paylaşın,kendinize saklayın.İnşallah hepiniz benimki kadar net bir ruya görürsünüz.
ek bilgi yazayım ben de... kılabiliyorsanız 2 rekat namaz kılın. yatarken de sağ tarafınıza dönük olarak ve yönünüz kıbleye gelecek şekilde yatın. inşallah görürsünüz
alcanzarcım gelecekle ilgili olmuyor ama herhalde bu o kişinin şu anki durumunu mu öğreniyoruz?
Ya kizlar kafam karisti... simdi ben 9 kez okunani yapacagim nasil yapacagim ne okiyacagim ; (
İnşallah hepsini ilk gecede görürsün de bi ayını almaz.oh oh fala ihtiyacım kalmadı:) kendi yazdığım 2 istihare + alcanzarın istiharesi bunları denemem bir ayımı alır herhalde:)
[video=youtube;zCq3CMbqYNo]http://www.youtube.com/watch?v=zCq3CMbqYNo[/video]
Hayır canım hayır birinden haber almak icin olan istiharede böyle bisey yok.Tabiki namazın zararı olmaz ,ama namaz icindeki dualar uygulamayı etkileyebilir.Sağ tarafa yatma şartıda yok.Abdestli ve konuşmadan uyumak yeterli.Senin yazdıkların halk arasında bilinen,dua kitaplarında yazan daha genel istihareler icin gecerli.Benim yazdıgım Vedud ve Habir esmaları Allah ın isimleridir.Ek hicbir seye ihtiyaç yok.
hmm peki o zaman. ama benim aklımı karıştıran bir şey var. bu gördüğümüz rüyaların rahmani mi şeytani mi olduğunu anlamamız mümkün değil bence. ya da bilinçaltı...
Kesinlikle Rahmani.Zaten istiharelerin hepsi rahmani.Rahmani,şeytani,bilinçaltı,kuruntu ruyaları bunlar duasız olan hergün gördüğümüz sıradan ruyalarımız için bu ayrım geçerli.İstiharelerin hepsi dua veya özel formülle yapılan uygulamalardır.Farklı bir kategori yani,bu ayrımlar istiharenin içinde barınmıyor.Ha olumsuzdur sonuç veya hayırsızdır kötü ruya görebilirsin.Ama bu şeytani demek değildir,Allah gerçeği göstermiştir,olumsuzu hayırsızı anlatmıştır.hmm peki o zaman. ama benim aklımı karıştıran bir şey var. bu gördüğümüz rüyaların rahmani mi şeytani mi olduğunu anlamamız mümkün değil bence. ya da bilinçaltı...
herkese selam yine:)falalemden zorla geri aldigim puanimla beste uluya baktirdim..siddetle oneririm.he bana olumsuz konusmus ama hisleri var bence..
Ay çok sevindim kredini almana ya.
Bi süre sonra inşallah canım.Çok baktırdım bu ara.Simdi Rumii de baktı.Ama aklımda tabi seninle genelde aynı isimlerden memnun kalıyoruz zaten.Madam Salu yada az bayılmamıstık ikimiz.valla cok olumsuz geldi fal kartlara baktim kartlar ile alakasida yok hisleri baya kuvvetli deneyin bence..:2:
Destina cım posta girişin dolu canım.Son mesajımı almadı.
Bi süre sonra inşallah canım.Çok baktırdım bu ara.Simdi Rumii de baktı.Ama aklımda tabi seninle genelde aynı isimlerden memnun kalıyoruz zaten.Madam Salu yada az bayılmamıstık ikimiz.
Bi süre sonra inşallah canım.Çok baktırdım bu ara.Simdi Rumii de baktı.Ama aklımda tabi seninle genelde aynı isimlerden memnun kalıyoruz zaten.Madam Salu yada az bayılmamıstık ikimiz.
alcanzarcım sen bu gece ya müheymin ile hangi duayı okuman gerektiğini öğrenmeyi deneyecek misin?
Canım şöyle:9 defa abdestli"Ela yalemu men helak ve hüvel latiful habir"oku ,niyetini söyle ve konuşmadan uyu.7 geceye kadar devam edebilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?