Binnaz Abla

Ay sagol canim kolaymis bu gece yapiyorum. Peki bunun hayir oldugunu istihare gibi renklerle mi görüyoruz mesela

Vallaha ben hep olay olarak gördüm ama belki sende farklı olur.Bazen sözcüklerlede görülebiliyor, inşallah kolay anlaşılır net bi rüya görürsün canım.

O zaman gecenin konseptine uygun olarak herkese iyi uykular,renkli rüyalar diliyorum.

O zaman gecenin konseptine uygun olarak herkese iyi uykular,renkli rüyalar diliyorum.

Vallaha ben hep olay olarak gördüm ama belki sende farklı olur.Bazen sözcüklerlede görülebiliyor, inşallah kolay anlaşılır net bi rüya görürsün canım.

:))) ay sagol Cancagizim. Sanada iyi uykular güzel mutlu rüyalar

kızlar hd kalitesinde hiç görmediğim rğyalar gördüm.son rüyalarımı çok net hatırlıyorum ama ilk uyuyup uyanana kadar olan rüyamı hatırlayamıyorum.o da vardı o rüyada niye bidaha uyuduysam

Günaydın canlar.Hepinizin kandili mübarek olsun.

kızlar hd kalitesinde hiç görmediğim rğyalar gördüm.son rüyalarımı çok net hatırlıyorum ama ilk uyuyup uyanana kadar olan rüyamı hatırlayamıyorum.o da vardı o rüyada niye bidaha uyuduysam
Hangisini denemiştin palamutçum?

Hangisini denemiştin palamutçum?

9 kere olanı denedim onu gördüm ama hatırlayamadım.sonra yarı uyuyr yarı uyanık ya müheymin demeye çalıştım o net rüyaları ondan sonra gördüm ama onda da dua göremedim.arap şeyhleri gezi parkı falan gördüm:S sen denedin mi canım?

Bende bunu okudum canım,her zamanki gibi net gördüm ama işte çok fazla tabire ihtiyaç duyulan bir ruyaydı.Evet net görüyorum zaten hep ama anlamadıktan ,yorumlayamadıktan sonra işe yaramıyo.Bu gece kısmetse Ya Müheymin i denicem.Bakalım belki bu defa dua görürüm.

Günaydın canlar....hergun ruya goren ben bugun rüya görmedim(((( cok az bisey hatırlıyorum onada ruya demeye dilim varmiyor ((( bugun yine deneyecem

Kizlar 9 kere o duayi okuduktan sonra uyuyana kadar ya latif ya habir esmasini okuyacaksiniz digeri de yatsi namazini kildiktan sonra yapiliyor :)

Kizlar 9 kere o duayi okuduktan sonra uyuyana kadar ya latif ya habir esmasini okuyacaksiniz digeri de yatsi namazini kildiktan sonra yapiliyor :)

Haklısın mülk suresi istiharelerinin pekçok rivayeti var.Ancak benim tavsiye ettiğimde latif habir esmaları ve namaz yok.Abdestli,konusmadan uyumak ve niyet etmek yeterli.Onlarca defa denedim,çok emin olduğum uygulamaları paylaşıyorum zaten.Bu yazdıklarınız benim uyguladıklarım kapsamında değil.Tabiki dileyen arkadaşlar böylede denesinler.

Günaydın canlar....hergun ruya goren ben bugun rüya görmedim(((( cok az bisey hatırlıyorum onada ruya demeye dilim varmiyor ((( bugun yine deneyecem

Belki şartlandığın içindir canım.Umudunu yitirme,emin ol mutlaka görülüyo,denemeye devam et canım,zaten çok kolay bi formül,insanı bıktırmıyor.

Kızlar isterseniz evleneceğin kişiyi ruyada görmek için istihare biliyorum,dileyen olursa paylaşıyim.Birde Ada yıldız ı deneyen oldumu?Son günlerde fal sayısı artmış gibi,çokta sık online,bi merak ettim Ada yı.

tabiki istiyorum ben varmıki öle istiare :44::44::44:

delimisin ya tabıkı ıstıyorum hayatımın tek gayesı evlenecegım kısı gelsede kurtulsak

Ben adaya haziran ayinda baktirmistim yalan yanlış şeyler doluydu fali.....

Hayırlı kandiller kizlar rabbim dualarinizikabul etsin.

Bende istiyorum istihareyi

Belki şartlandığın içindir canım.Umudunu yitirme,emin ol mutlaka görülüyo,denemeye devam et canım,zaten çok kolay bi formül,insanı bıktırmıyor.

Aynen canim denemeye devam))
Kuzum tabiki super olur walla soylede yapalim sen yaptin mi gercekten gördün mu

Cancagizlarim hemen cikmak üzere olan fal haberi vereyim..rezzan ablaya 1 hafta once gönderdiğim falda uzaktan evinoze bor hanim misafiriniz gelecek demisti... biz akrabalarimizdan cok uzakta oldugumuz icin ihtimal vermemistim. Ancak bugun anneannemin bi süre bizde kalmasi gundeme geldi. Sanirim canim anneannem önümüzdeki gunlerde rezzan ablanin dedigi gibi bize misafir olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…