Asenat cok daha iyi, Nesibe bana hic bilememisti.kizlar anlik ve gelecek durumlarda Nesibe Tekbaşet mi yoksa Asenat Kılıç mı sizce?
?Asenat cok daha iyi, Nesibe bana hic bilememisti.
Bana çıkmadı,Çok saçmalamiştı.Elif hanzadeye ne diyorsunuz panpalar?
Doğa bana patlayalı aylar oldu. Elfin patlayalı 1 yıl oldu.Doğanın son falı dün çıktı bende
Marin Şahin sizde bildi mi?evet bende çok fena sardım farklı sitelerden çok fazla kişiye baktırdım aynı konu üzerinden hepside istisnasız aynı cevabı verdi bana. biryolun varda emine kurtuluş toprak gizli hisler bukişilere çok baktırdım kısmen söyledikleri çıktı binnaz ablada özellikleengin gümüş doğa dan çok batırdım birer defa baktırdıklarım da var zümre lal ares levi haleh cetiner yağmur tekin maya demir marin şahin meral ateş ama tellwe pek bilmiyorum kredim vardı kehanettin fallarkraliçesine yolladım bu kişilerin hepsi bana aynı şeyi söyledi aa birde yiramir e yolladım beklemede o zaman onu iptaledip balcıoğluna göndereyim o ne bakıyor kahve mi başkamı hangisine baktırayım
Ben eskisi gibi fal baktirmiyorum artık üç ay olacak nerdeyse sadece Binnaz da bedava kredileri kullanıyorum medyum çetinin sadece ilk falı tutarliydi medyum çetine falin soru kısmında yurt dışına gitti fake hesap açmış yabancı bayanlar eklemiş dedim ki ben emin değildim hesabın onun olduğundan hemen bir sonraki falında hayatın da biri var yabancı biri diye yorum yollamış bana şimdi ne denile bilir kiBende de ayni sekilde oldu.
Arkadaşlar binnazda yeni bir falcı var ya ares levi.gözüme çarptı da yorumlara aldanmamak da gerekte.deneyen varmı onu.
Benim adımı geçirmişsin rana sebebini bilmeme ragmen yazıyım dedım, kul hakkına gırıyosun çünşü, bırıncısı ben gonca degılım 2014 den beri üyeyim, o zaman dan misscherry , mavı kurdele vb bı cok arkım var. Cok bırbırımıze falcı onerdık ıyılerde cıktı kotulerde, ama asla boyle senın gıbı ozel majı buraya tasımadık. Kaldıkı eskı uye degılım ama numaryaı alayımöo dıye sen yazdın. Sonradan yaptıgınıda bılıyorum. Keşke gonca olsan onun kadar ıyı durust 6. Hıssı kuvvetlı bı ruh olsam, sende de gordugumuz gıbı ınsanların art nıyetlısını ıkı lıra ıcın ekmek parasına saldıranını, yorumcuya para verınce satın aldıgını sanıpta onun ekmegıyle oynıyanını ayırt edemıyorum, ortada bı oyun olsa telefonmj verılır, telde ses tanımasına mı gırılır. Ne yorumcular gırduk para kaptırdık yazılıda karşımıza cıkıpta seslıde bılgı satan, ama bızım hatamız dedık sustuk. Bu kadar nefret bu kadar saldırı sankı amerıkayı yenıden keşfetmış edasında ki cok buyuk iş başardım havasına ne gerek var, hayır gonca degılom, zaten bın pişmanda oldum kızın adının gecmesıne sebeb oldum dıye.. allah aşkına ya 20 ye yakın kışı verdım telını ben yaptımm kıza rıca mınnet baksın dıye, yapılan muhameleye bak uslube bak ıftıraya bak.. ben yıllardır bekleyen bı ınsanım istedımkı bana ıyı gelen burdakı dostlarımada gelsın.. olana bak.. kusura bakmayın ama eskı uyeler dışonda kımseye ne yorum yaparım nede fıkrımı yazarım... yorumcularda ınsan, enerjımız uymas saatımız uymaz, nedır bu ben musterıyım ıstedıgımı yaparım tavrı.. bız onlara gıdıyoruz bız onları buluyorız bız 10 karta hayatımızı sıkıştrıyorız sonrada işimize gelmedı pat yapıştır hakaretı sıkayetı gıtsın..daha da agır yazarımda gerek yok kalp kırmayı sevmem. Bınnaz ablada 8 senelıgım altın degıl mega altınım araba param gıtmıştır evet onnumara yorumcularda var 5 para etmeyen yorumlarda ama ınsan olarak hepsı bır kul ve dertleri gecımlerını saglamak.. ıyı olmayanı elersın gıder.. adımı gecırmışsın ıpek dıye,, bırdaha agzına alırsan mahkemede karşılaşırız. Benı sıkayet edıcegın ekmegımı alabılıcegın bıyerde yok.. ranacım o sebeb ıpek adını derken 4 kez yutkunmanı onerırım.. insanlarıda rahat bırak zaten ayıbını yapmıssın burası yuzunden yorumcumla aram acıldı sayende bana da bakmıyor artık.. sıze yardım edeyım derken rana senın sayende yorumcumdan oldum. Paramı vereyım baksın olmuyı onlarınd gururı onuru var ozellıkle gonca gıbı ahlaklısının.. haberı yokken musafe almadan verdım kızın telını, ozelden dışardan bakmıyo vaktı yoktu etıkde degıl dedı, bıde sızın ıcın kırma benı dedım hepsı dertlı dogru yerden yorum alsınlar bosuru boş yorumcuya para kaptırıyolar. Tamam bı defalık dedı.. aldı kız başına belayı.. ayıptır, vebalı bana olduEvet canm.burda mesaj yazan kişi ben ipek telefonda bakan kisi gonca dedi.numarasını verdi ve maalesef gonca polat çıktı binnazdaki.halbuki burda binnaz ticari site vs falan demişti..bence burda o mesajı yazan kişi belkide gonca polattı
Bana çıkmadı,Çok saçmalamiştı.
Demek ki bende bir şanssızlık var.Daha çıkan falcı görmedim.Ben iş için baktırdım kız bana çıktı dedikleri. Dün 2.kez attım.
O zaman önerdiniz ben ķadına havale yaptım ama ortadan kayboldu.elbet insanları uyaracagım, benim gibi hataya düsmesinler diye.size de msj attım cevap bile verme gereği duymadınız.aylar sonra çıkıp burdan demogoji yapma canm..hadi by..sizi muhatap almıyorum artikBenim adımı geçirmişsin rana sebebini bilmeme ragmen yazıyım dedım, kul hakkına gırıyosun çünşü, bırıncısı ben gonca degılım 2014 den beri üyeyim, o zaman dan misscherry , mavı kurdele vb bı cok arkım var. Cok bırbırımıze falcı onerdık ıyılerde cıktı kotulerde, ama asla boyle senın gıbı ozel majı buraya tasımadık. Kaldıkı eskı uye degılım ama numaryaı alayımöo dıye sen yazdın. Sonradan yaptıgınıda bılıyorum. Keşke gonca olsan onun kadar ıyı durust 6. Hıssı kuvvetlı bı ruh olsam, sende de gordugumuz gıbı ınsanların art nıyetlısını ıkı lıra ıcın ekmek parasına saldıranını, yorumcuya para verınce satın aldıgını sanıpta onun ekmegıyle oynıyanını ayırt edemıyorum, ortada bı oyun olsa telefonmj verılır, telde ses tanımasına mı gırılır. Ne yorumcular gırduk para kaptırdık yazılıda karşımıza cıkıpta seslıde bılgı satan, ama bızım hatamız dedık sustuk. Bu kadar nefret bu kadar saldırı sankı amerıkayı yenıden keşfetmış edasında ki cok buyuk iş başardım havasına ne gerek var, hayır gonca degılom, zaten bın pişmanda oldum kızın adının gecmesıne sebeb oldum dıye.. allah aşkına ya 20 ye yakın kışı verdım telını ben yaptımm kıza rıca mınnet baksın dıye, yapılan muhameleye bak uslube bak ıftıraya bak.. ben yıllardır bekleyen bı ınsanım istedımkı bana ıyı gelen burdakı dostlarımada gelsın.. olana bak.. kusura bakmayın ama eskı uyeler dışonda kımseye ne yorum yaparım nede fıkrımı yazarım... yorumcularda ınsan, enerjımız uymas saatımız uymaz, nedır bu ben musterıyım ıstedıgımı yaparım tavrı.. bız onlara gıdıyoruz bız onları buluyorız bız 10 karta hayatımızı sıkıştrıyorız sonrada işimize gelmedı pat yapıştır hakaretı sıkayetı gıtsın..daha da agır yazarımda gerek yok kalp kırmayı sevmem. Bınnaz ablada 8 senelıgım altın degıl mega altınım araba param gıtmıştır evet onnumara yorumcularda var 5 para etmeyen yorumlarda ama ınsan olarak hepsı bır kul ve dertleri gecımlerını saglamak.. ıyı olmayanı elersın gıder.. adımı gecırmışsın ıpek dıye,, bırdaha agzına alırsan mahkemede karşılaşırız. Benı sıkayet edıcegın ekmegımı alabılıcegın bıyerde yok.. ranacım o sebeb ıpek adını derken 4 kez yutkunmanı onerırım.. insanlarıda rahat bırak zaten ayıbını yapmıssın burası yuzunden yorumcumla aram acıldı sayende bana da bakmıyor artık.. sıze yardım edeyım derken rana senın sayende yorumcumdan oldum. Paramı vereyım baksın olmuyı onlarınd gururı onuru var ozellıkle gonca gıbı ahlaklısının.. haberı yokken musafe almadan verdım kızın telını, ozelden dışardan bakmıyo vaktı yoktu etıkde degıl dedı, bıde sızın ıcın kırma benı dedım hepsı dertlı dogru yerden yorum alsınlar bosuru boş yorumcuya para kaptırıyolar. Tamam bı defalık dedı.. aldı kız başına belayı.. ayıptır, vebalı bana olduşimdi begendıgım yorumcular
Doğa dan
Ares levi
Müge aydın
Sevdar abla
Elfin
Evet gonca polat her dedıgını yasadım sayende bakmıyo bana
Asenat ( iskanbılı ama)
Emir cücü gelmış deneyın
Simge çizer
Zümra lal
Bende cıkanlar yada anlık durumu bılenler dıyım
Ama sen baktırma bunlara rana zıraa hepsı ben olabılırım:)))
O zaman önerdiniz ben ķadına havale yaptım ama ortadan kayboldu.elbet insanları uyaracagım, benim gibi hataya düsmesinler diye.size de msj attım cevap bile verme gereği duymadınız.aylar sonra çıkıp burdan demogoji yapma canm..hadi by..sizi muhatap almıyorum artik
hadi ya !!!! medyum Selena'mı...bende mail atmıştım.Dönmedi daha.baktırmak istiyordum.Aman diyeyim sakın... Daha önceki sayfalarda konuşuldu. Bir arkadaşın 500 tl ( yanlış hatırlamıyorsam ) büyü var bozayım ayağına sonra da kızı tehdit etmişti. 3 kağıtçı şarlatan çirkef birisi anladığım kadarı ile. Sosyal medyadan bakmıştım o olay üstüne... Üslupta çok çirkin.. Sinirin bozulur durduk yere...
Ben ona bir defa baktirdim silmisim sonra ama hatirladigim kadariyla anda bilmisti yakin gelecek de tutan seyler olmustu ama Nesibe hic bir sey bilemedi.çıktı mı sana asenatin dedikleri
?
begendiklerin benim de begendigim falcilar, simge cizer, emir cucu ve ares levi’ye baktirmadim bilmiyorum sevdar iyi ama bana cikmamisti soyledikleri benle uymadi enerjisi gonca da hatirladigim kadariyla tutmadi ama anda fena degildi kendisi de tatli bir falci. Iclerinde en hissiyatli Zumra diyorum. onerdigim herkes de begendi, begenmeyen olmadi.Benim adımı geçirmişsin rana sebebini bilmeme ragmen yazıyım dedım, kul hakkına gırıyosun çünşü, bırıncısı ben gonca degılım 2014 den beri üyeyim, o zaman dan misscherry , mavı kurdele vb bı cok arkım var. Cok bırbırımıze falcı onerdık ıyılerde cıktı kotulerde, ama asla boyle senın gıbı ozel majı buraya tasımadık. Kaldıkı eskı uye degılım ama numaryaı alayımöo dıye sen yazdın. Sonradan yaptıgınıda bılıyorum. Keşke gonca olsan onun kadar ıyı durust 6. Hıssı kuvvetlı bı ruh olsam, sende de gordugumuz gıbı ınsanların art nıyetlısını ıkı lıra ıcın ekmek parasına saldıranını, yorumcuya para verınce satın aldıgını sanıpta onun ekmegıyle oynıyanını ayırt edemıyorum, ortada bı oyun olsa telefonmj verılır, telde ses tanımasına mı gırılır. Ne yorumcular gırduk para kaptırdık yazılıda karşımıza cıkıpta seslıde bılgı satan, ama bızım hatamız dedık sustuk. Bu kadar nefret bu kadar saldırı sankı amerıkayı yenıden keşfetmış edasında ki cok buyuk iş başardım havasına ne gerek var, hayır gonca degılom, zaten bın pişmanda oldum kızın adının gecmesıne sebeb oldum dıye.. allah aşkına ya 20 ye yakın kışı verdım telını ben yaptımm kıza rıca mınnet baksın dıye, yapılan muhameleye bak uslube bak ıftıraya bak.. ben yıllardır bekleyen bı ınsanım istedımkı bana ıyı gelen burdakı dostlarımada gelsın.. olana bak.. kusura bakmayın ama eskı uyeler dışonda kımseye ne yorum yaparım nede fıkrımı yazarım... yorumcularda ınsan, enerjımız uymas saatımız uymaz, nedır bu ben musterıyım ıstedıgımı yaparım tavrı.. bız onlara gıdıyoruz bız onları buluyorız bız 10 karta hayatımızı sıkıştrıyorız sonrada işimize gelmedı pat yapıştır hakaretı sıkayetı gıtsın..daha da agır yazarımda gerek yok kalp kırmayı sevmem. Bınnaz ablada 8 senelıgım altın degıl mega altınım araba param gıtmıştır evet onnumara yorumcularda var 5 para etmeyen yorumlarda ama ınsan olarak hepsı bır kul ve dertleri gecımlerını saglamak.. ıyı olmayanı elersın gıder.. adımı gecırmışsın ıpek dıye,, bırdaha agzına alırsan mahkemede karşılaşırız. Benı sıkayet edıcegın ekmegımı alabılıcegın bıyerde yok.. ranacım o sebeb ıpek adını derken 4 kez yutkunmanı onerırım.. insanlarıda rahat bırak zaten ayıbını yapmıssın burası yuzunden yorumcumla aram acıldı sayende bana da bakmıyor artık.. sıze yardım edeyım derken rana senın sayende yorumcumdan oldum. Paramı vereyım baksın olmuyı onlarınd gururı onuru var ozellıkle gonca gıbı ahlaklısının.. haberı yokken musafe almadan verdım kızın telını, ozelden dışardan bakmıyo vaktı yoktu etıkde degıl dedı, bıde sızın ıcın kırma benı dedım hepsı dertlı dogru yerden yorum alsınlar bosuru boş yorumcuya para kaptırıyolar. Tamam bı defalık dedı.. aldı kız başına belayı.. ayıptır, vebalı bana olduşimdi begendıgım yorumcular
Doğa dan
Ares levi
Müge aydın
Sevdar abla
Elfin
Evet gonca polat her dedıgını yasadım sayende bakmıyo bana
Asenat ( iskanbılı ama)
Emir cücü gelmış deneyın
Simge çizer
Zümra lal
Bende cıkanlar yada anlık durumu bılenler dıyım
Ama sen baktırma bunlara rana zıraa hepsı ben olabılırım:)))
marin sahin mi?Ben iş için baktırdım kız bana çıktı dedikleri. Dün 2.kez attım.
marin sahin mi?
Benim bahsettiğim kişi Selena değil canım. Başla biriydi ama şimdi hatırlamıyorum kim olduğunu..hadi ya !!!! medyum Selena'mı...bende mail atmıştım.Dönmedi daha.baktırmak istiyordum.
Ah be kadın...Sukur ben hasret degılım sana:) Buranın bana hedıye ettıgı en guzel armaganlardan bırısın ve hala da hayatımdakı yasam enerjımsın ama son mesajında uzun uzun atarlanmıs da olsan,senin burada yazdıgın yazıyı okumak çok keyıf verdı...Kı sen boyle kolay kolay atarlanmazdın ama tepen attı mı...Kacın....:)Benim bahsettiğim kişi Selena değil canım. Başla biriydi ama şimdi hatırlamıyorum kim olduğunu..
Kadına haksızlık olmasın diye yazma gereği duydum. Yoksa buraya yazmamaya çok kararlıydım.
Yazmadan evvelde son sayfalara şöyle bir baktım.
Bir kaç eski arkadaşı tenzih ederek söylüyorum ki değişen hiç birşey olmamış.
Yine sen falcısın, şu falcısın, bu falcısın muhabbetleri dönmüş..
ben hep yorumculara veryansın ederek buraya yazan biriydim. Bunu da falı çıktı çıkmadı sebebi ile değilde insani davranışları ve dürüstlüklerini baz alarak yapardım. Çünkü haddinden fazla entrika çevirenler oldu ve bakıyorum hala da var.
Ama bir o kadar da bu dediklerimden nasip almamış sanılanlara da şahit olduk burada zaman içinde.. göz göre göre 3 kağıt yapanlara arka çıkanları gördük. İnsanları da yanlış yönlendirmekten hiç imtina etmeyenleri de. Kendilerine olumlu baktı o falcılar diye. Ve o Kişiler hala burada yazıyor. Onlara tek tek size çıkmadı mı o yorumcu demek istiyorum da gerek yok. Defans yapacak enerjiyi kendime saklarım.
Ve yine zaman içinde yorumcu danışan olmanın dışına evrilen ve samimiyete dönen durumlarda oldu. Hem buraya yazan hem yorum yapan 1 kaç kişi ile. Muhtemelen hepimizinde var bir kaç yorumcusu be arkadaşı kenara ayırdığı.. işte yazmış arkadaş Gonca demiş. Ben de Nakta diyorum. Sağolsun son iş ilişki ve sağlık durumlarında son dönem ki desteğine minnettarım. İlk başlarda biraz acabalarım vardı kendisi ile ilgili ama sonrasında yanıldığımı anladım. İnsan olarak çok sevdim kendisini. Buraya yazmayı kestiğim zamana denk gelir başlangıcı da. O sebeple kimsenin aklına sen şusun busun zırvalaması gelmesin. Zira cevap vermem buraya da tekrar yazmak gibi bir düşüncem de yok.
Son olarakta buraya efendi efendi yazıp da yorumcuya kendisine bakmadığı için gelip burada ağzına geleni söylemeyi diğer yandan yorumcuya atılan foseptik mesajları da gördü bu gözler.
Kendini bilen ve eskiden gelen arkadaşlara sözüm yok ( ki onlarda beni bilir ) ama diğerleri de kendini bilsin yazarken ve sıvarken. Çok lafa da gerek yok. Yeni gelen arkadaşlar buradaysa yazarken özelden de yazışırken dikkatli olsun.
Zira burada sadece yorumcu olup laf almaya gelen, yorumculara laf taşıyan, hem danışıp hem yorumcu olan iç içe geçmiş durumda.
Heee bir de Benin gibi sadece bir zamanların saftirik danışanları var ve ben onları hala çok seviyorum... 1 yıldır da aldığım yorum sayısı 3 ü geçmez onlarda zaten emin olduğum yorumcular.
Hadi kalın sağlıcakla..
Haa bende de hiç bilememişti gerçi bana bir öngörüsü de olmadı sorudan gidip bir şeyler soylemiş hatta ses kaydını tamamlamadım, yarıda kesip iade aldım. Ustune üstuk çok negatif gelmişti.Elif hanzade panpacımmm
Haa bende de hiç bilememişti gerçi bana bir öngörüsü de olmadı sorudan gidip bir şeyler soylemiş hatta ses kaydını tamamlamadım, yarıda kesip iade aldım. Ustune üstuk çok negatif gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?