Binnaz Abla

ÇIKMAYAN FAL HABERİ ;
tellwe=yeşil çingene ye hala devam eden var mı 2 sene önce çok popülerken baktırmışım 3 fal göndermişim 2 ayrı kişi için durum analizi gündelikmiş gelecek falında harf ve olay ve zaman hiç olmamış en uzak falı 3 sene en yakın tarihlisine 2 sene olmuş kesin çıkmadı diyebiliriz

beni 3 kere reddetti.

Kızlar binnazda hiç baktırmadığım için soruyorum zümra lal ne sıklıkla online oluyor 3-4 gündür bakıyorum hep çevrimdışı

Fal alemdeki Rezzan Abla ,bir zamanlar binnazdaki Rezzan İksir mi arkadaşlar.Fikri olan var mı?

ben yeni bir site buldum kızlar puan toplayıp bedava fal gönderebiliyorsun. Ben denedim işe yaradı. Fal cevabım gelsin sonucu iletirim :)

Bana daha önceden hoşlandığım biri oldugu dönem adamin ilerde yurt dışına gidebileceğini söylüyolardi onu bilmem ama benim için öyle bi durumlar var yanliş gördüler galiba

Marin Şahin sizde bildi mi?
henüz tam bildi diyemiyorum verdiği tarihler henüz gelmedi ama doğa dan ın bir söylediğini yaşadım farklı sitelerde olsada genelolarak herkes aynı şeyi söyledi bana ama dün akşamdan sonra dediklerinin olacağını sanmıyorum. :)

afedersinin böyle bir sorunun içinde yazmam belki yanlış ama bahsettiğiniz kişi gonca polat mı binnazdaki iyiolduğunu yazmışsınız sadece hangi falda iyi hangisini önerirsiniz onu sorcaktım ben doğa dan ales levi zümra lal baktırdım sizin yazdıklarınız içinde

Zumra Lal nasildi sana, bilmis miydi?

Zumra Lal nasildi sana, bilmis miydi?
açıkçacı ben 1 ay içinde çok fal baktırdım verdikleri süreler henüz gelmedi ama karşı taraf analizi doğru zümranın ama dün akşamdan sonra hepsinin söylediğinide çıkacağını sanmıyorum çünkü dün akşam baya hakaretler ettim ki söylediklerinin olması imkansız

Belli olmaz aslinda ama gelecek de kisilerin davranisina gore degisebiliyor boyle.

arkadaşlar biryolunvarda falci meşgul yaziyorsa fallara mı bakıyor demekdir bu ?? ilkaya 2 hafta önce fal yolladim daha bugün meşgul yaziyor inşALLAH fallara bakiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…