Valla bana Medyum Fatima hem ask hem is ne dediyse yasadim.kankacim ask mesk islerini tutturan kimse daha gormedim, duymadim. Ama kariyer, is, para Nesibe de Elif Hanzade de ban gayet tutturdu. Ben de ordan yuruyeyim dedim:)
medyum Fatima online olmuyor artık.Valla bana Medyum Fatima hem ask hem is ne dediyse yasadim.
beni 3 kere reddetti.ÇIKMAYAN FAL HABERİ ;
tellwe=yeşil çingene ye hala devam eden var mı 2 sene önce çok popülerken baktırmışım 3 fal göndermişim 2 ayrı kişi için durum analizi gündelikmiş gelecek falında harf ve olay ve zaman hiç olmamış en uzak falı 3 sene en yakın tarihlisine 2 sene olmuş kesin çıkmadı diyebiliriz
Bana çikmadı.Aylar oldu.Zaten kimsenin çıktığı yok bana.Kızlar selam,ben eskilerdenim,epey yorum yapmıştım burada.Size bir sorum var,sizce Doğa Dan çıkıyormu?
Evet ta kendisi....Fal alemdeki Rezzan Abla ,bir zamanlar binnazdaki Rezzan İksir mi arkadaşlar.Fikri olan var mı?
peki nasıl...baktırdınız mıEvet ta kendisi....
Çok önceleri.2012 ve 2013 yıllarında..pozitif biri ama dedikleri tutmadı ben de ufak tefek şeyler hariç..peki nasıl...baktırdınız mı
Bana daa hiç çıkmamıştı.Çok önceleri.2012 ve 2013 yıllarında..pozitif biri ama dedikleri tutmadı ben de ufak tefek şeyler hariç..
henüz tam bildi diyemiyorum verdiği tarihler henüz gelmedi ama doğa dan ın bir söylediğini yaşadım farklı sitelerde olsada genelolarak herkes aynı şeyi söyledi bana ama dün akşamdan sonra dediklerinin olacağını sanmıyorum. :)Marin Şahin sizde bildi mi?
afedersinin böyle bir sorunun içinde yazmam belki yanlış ama bahsettiğiniz kişi gonca polat mı binnazdaki iyiolduğunu yazmışsınız sadece hangi falda iyi hangisini önerirsiniz onu sorcaktım ben doğa dan ales levi zümra lal baktırdım sizin yazdıklarınız içindeBenim adımı geçirmişsin rana sebebini bilmeme ragmen yazıyım dedım, kul hakkına gırıyosun çünşü, bırıncısı ben gonca degılım 2014 den beri üyeyim, o zaman dan misscherry , mavı kurdele vb bı cok arkım var. Cok bırbırımıze falcı onerdık ıyılerde cıktı kotulerde, ama asla boyle senın gıbı ozel majı buraya tasımadık. Kaldıkı eskı uye degılım ama numaryaı alayımöo dıye sen yazdın. Sonradan yaptıgınıda bılıyorum. Keşke gonca olsan onun kadar ıyı durust 6. Hıssı kuvvetlı bı ruh olsam, sende de gordugumuz gıbı ınsanların art nıyetlısını ıkı lıra ıcın ekmek parasına saldıranını, yorumcuya para verınce satın aldıgını sanıpta onun ekmegıyle oynıyanını ayırt edemıyorum, ortada bı oyun olsa telefonmj verılır, telde ses tanımasına mı gırılır. Ne yorumcular gırduk para kaptırdık yazılıda karşımıza cıkıpta seslıde bılgı satan, ama bızım hatamız dedık sustuk. Bu kadar nefret bu kadar saldırı sankı amerıkayı yenıden keşfetmış edasında ki cok buyuk iş başardım havasına ne gerek var, hayır gonca degılom, zaten bın pişmanda oldum kızın adının gecmesıne sebeb oldum dıye.. allah aşkına ya 20 ye yakın kışı verdım telını ben yaptımm kıza rıca mınnet baksın dıye, yapılan muhameleye bak uslube bak ıftıraya bak.. ben yıllardır bekleyen bı ınsanım istedımkı bana ıyı gelen burdakı dostlarımada gelsın.. olana bak.. kusura bakmayın ama eskı uyeler dışonda kımseye ne yorum yaparım nede fıkrımı yazarım... yorumcularda ınsan, enerjımız uymas saatımız uymaz, nedır bu ben musterıyım ıstedıgımı yaparım tavrı.. bız onlara gıdıyoruz bız onları buluyorız bız 10 karta hayatımızı sıkıştrıyorız sonrada işimize gelmedı pat yapıştır hakaretı sıkayetı gıtsın..daha da agır yazarımda gerek yok kalp kırmayı sevmem. Bınnaz ablada 8 senelıgım altın degıl mega altınım araba param gıtmıştır evet onnumara yorumcularda var 5 para etmeyen yorumlarda ama ınsan olarak hepsı bır kul ve dertleri gecımlerını saglamak.. ıyı olmayanı elersın gıder.. adımı gecırmışsın ıpek dıye,, bırdaha agzına alırsan mahkemede karşılaşırız. Benı sıkayet edıcegın ekmegımı alabılıcegın bıyerde yok.. ranacım o sebeb ıpek adını derken 4 kez yutkunmanı onerırım.. insanlarıda rahat bırak zaten ayıbını yapmıssın burası yuzunden yorumcumla aram acıldı sayende bana da bakmıyor artık.. sıze yardım edeyım derken rana senın sayende yorumcumdan oldum. Paramı vereyım baksın olmuyı onlarınd gururı onuru var ozellıkle gonca gıbı ahlaklısının.. haberı yokken musafe almadan verdım kızın telını, ozelden dışardan bakmıyo vaktı yoktu etıkde degıl dedı, bıde sızın ıcın kırma benı dedım hepsı dertlı dogru yerden yorum alsınlar bosuru boş yorumcuya para kaptırıyolar. Tamam bı defalık dedı.. aldı kız başına belayı.. ayıptır, vebalı bana olduşimdi begendıgım yorumcular
Doğa dan
Ares levi
Müge aydın
Sevdar abla
Elfin
Evet gonca polat her dedıgını yasadım sayende bakmıyo bana
Asenat ( iskanbılı ama)
Emir cücü gelmış deneyın
Simge çizer
Zümra lal
Bende cıkanlar yada anlık durumu bılenler dıyım
Ama sen baktırma bunlara rana zıraa hepsı ben olabılırım:)))
Zumra Lal nasildi sana, bilmis miydi?afedersinin böyle bir sorunun içinde yazmam belki yanlış ama bahsettiğiniz kişi gonca polat mı binnazdaki iyiolduğunu yazmışsınız sadece hangi falda iyi hangisini önerirsiniz onu sorcaktım ben doğa dan ales levi zümra lal baktırdım sizin yazdıklarınız içinde
açıkçacı ben 1 ay içinde çok fal baktırdım verdikleri süreler henüz gelmedi ama karşı taraf analizi doğru zümranın ama dün akşamdan sonra hepsinin söylediğinide çıkacağını sanmıyorum çünkü dün akşam baya hakaretler ettim ki söylediklerinin olması imkansızZumra Lal nasildi sana, bilmis miydi?
Belli olmaz aslinda ama gelecek de kisilerin davranisina gore degisebiliyor boyle.açıkçacı ben 1 ay içinde çok fal baktırdım verdikleri süreler henüz gelmedi ama karşı taraf analizi doğru zümranın ama dün akşamdan sonra hepsinin söylediğinide çıkacağını sanmıyorum çünkü dün akşam baya hakaretler ettim ki söylediklerinin olması imkansız
EVET AYNI KİŞİ CANIMFal alemdeki Rezzan Abla ,bir zamanlar binnazdaki Rezzan İksir mi arkadaşlar.Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?