Binnaz Abla

Kızlar fal mabedi Kaan’a baktırdım ama beğenmedim. Baştan savma çok yüzeysel bi fal olmuş. İnsan biraz detay verir net hiçbir şey yok sorularım çok havada kaldı. Sesli yorum beklerken yazılı göndermiş soru hakkı veriyorum demiş ama vermedi. Tavsiye etmiyorum paranıza yazık

bir yolun varda fama yı beğenirim ama yeni gelen birisine baktırdım raziye ismi güzeldi fal, işin gerçeği yüzlerce belki binlerce fal baktıran birisi olarak söylüyorum belki telapati bir şeyleri hissedebiliyorlar ama sonu hepsi fiyasko

Ben artik sadece anlik durumlar icin baktiriyorum, anda iyi olanlar var. gelecek icin soylenilenleri pek onemsemiyorum.

Peki Raziye anda nokta atis yapti mi genel mantikli bir yorum muydu? Birine atmak istiyorum bu aksam.

neydi ogün ler yaa geçen sene.. burda sayılı kişiydik hergün dertleşirdik kimler nerde acaba kimbilir kaç kişi değişti hayatlarında ben hâlâ aynı kişideyim nickim değişyi ama o değişmedi :) yalnız tuhaf şekilde bitti kimsede bilemedi sadece dertleşmek için. falcıları kullanon derim naçizene tavsiye dertleştiğimiz zamanlards faydası olıuor sadece

Binnaz’da İnci Turan nasıl arkadaşlar hiç baktırdınız mı? O mu Nil Güneş mi karar veremedim.
nil güneş e fal göndermek istiyordum siz baktırdınız mı kararsız kaldım ve binnaz daki karşı tarafın düşüncesini ve durumunu iyi aktaran yorumcu kim

nil güneş e fal göndermek istiyordum siz baktırdınız mı kararsız kaldım ve binnaz daki karşı tarafın düşüncesini ve durumunu iyi aktaran yorumcu kim
Nil gunes yok bilemedi. Binnaz’da cok baktirdim bir tek Zumra Lal diyorum. Elfin demet de enerjisi tutana cok iyidir ama onun bazi fallari bende tutmadi son donemde.

Nil gunes yok bilemedi. Binnaz’da cok baktirdim bir tek Zumra Lal diyorum. Elfin demet de enerjisi tutana cok iyidir ama onun bazi fallari bende tutmadi son donemde.
zümra lal a baktırdım şimdide zaten tatile çıkacaktı oda doğa dan ve engin gümüşle aynı şeyi söylemişti ama dediğim gibişu son olanlardan sonra pekemin değilim engin gümüş halen sözlerinin arkasında :) birde farklı biryorumcuya baktırmak istiyorum ama bilemedim kim iyi asenat kılıç nasıl

Asenat da fena degil ama mukemmel diyemem. Yalniz bir arkadasim Eyup Deniz’i denemis cok begenmisti cikmis demisti, ama ben hic baktirmadim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…