Kasim sonunda bir kismiBelli olmaz aslinda ama gelecek de kisilerin davranisina gore degisebiliyor boyle.
canım meşgul yazdıklarında bakmıyorlar demektir ben tam 15 gün geçen yıl ilkayı bekledim ve sonunda çektim falıarkadaşlar biryolunvarda falci meşgul yaziyorsa fallara mı bakıyor demekdir bu ?? ilkaya 2 hafta önce fal yolladim daha bugün meşgul yaziyor inşALLAH fallara bakiyordur
geçen hafta bir yolun varda bir fal baktırdım 2 saate geldi çokta beğendim farklı bir kişiye amacanım meşgul yazdıklarında bakmıyorlar demektir ben tam 15 gün geçen yıl ilkayı bekledim ve sonunda çektim falı
Kim o falcı acaba?geçen hafta bir yolun varda bir fal baktırdım 2 saate geldi çokta beğendim farklı bir kişiye ama
Ben artik sadece anlik durumlar icin baktiriyorum, anda iyi olanlar var. gelecek icin soylenilenleri pek onemsemiyorum.bir yolun varda fama yı beğenirim ama yeni gelen birisine baktırdım raziye ismi güzeldi fal, işin gerçeği yüzlerce belki binlerce fal baktıran birisi olarak söylüyorum belki telapati bir şeyleri hissedebiliyorlar ama sonu hepsi fiyasko
Peki Raziye anda nokta atis yapti mi genel mantikli bir yorum muydu? Birine atmak istiyorum bu aksam.bir yolun varda fama yı beğenirim ama yeni gelen birisine baktırdım raziye ismi güzeldi fal, işin gerçeği yüzlerce belki binlerce fal baktıran birisi olarak söylüyorum belki telapati bir şeyleri hissedebiliyorlar ama sonu hepsi fiyasko
Benim anlık durumum bildi beğendim ama enerj meselesi canım belki sende tutmaya bilir bir şey diyemem sen bilirsinPeki Raziye anda nokta atis yapti mi genel mantikli bir yorum muydu? Birine atmak istiyorum bu aksam.
nil güneş e fal göndermek istiyordum siz baktırdınız mı kararsız kaldım ve binnaz daki karşı tarafın düşüncesini ve durumunu iyi aktaran yorumcu kimBinnaz’da İnci Turan nasıl arkadaşlar hiç baktırdınız mı? O mu Nil Güneş mi karar veremedim.
Nil gunes yok bilemedi. Binnaz’da cok baktirdim bir tek Zumra Lal diyorum. Elfin demet de enerjisi tutana cok iyidir ama onun bazi fallari bende tutmadi son donemde.nil güneş e fal göndermek istiyordum siz baktırdınız mı kararsız kaldım ve binnaz daki karşı tarafın düşüncesini ve durumunu iyi aktaran yorumcu kim
zümra lal a baktırdım şimdide zaten tatile çıkacaktı oda doğa dan ve engin gümüşle aynı şeyi söylemişti ama dediğim gibişu son olanlardan sonra pekemin değilim engin gümüş halen sözlerinin arkasında :) birde farklı biryorumcuya baktırmak istiyorum ama bilemedim kim iyi asenat kılıç nasılNil gunes yok bilemedi. Binnaz’da cok baktirdim bir tek Zumra Lal diyorum. Elfin demet de enerjisi tutana cok iyidir ama onun bazi fallari bende tutmadi son donemde.
Asenat da fena degil ama mukemmel diyemem. Yalniz bir arkadasim Eyup Deniz’i denemis cok begenmisti cikmis demisti, ama ben hic baktirmadim bilmiyorum.zümra lal a baktırdım şimdide zaten tatile çıkacaktı oda doğa dan ve engin gümüşle aynı şeyi söylemişti ama dediğim gibişu son olanlardan sonra pekemin değilim engin gümüş halen sözlerinin arkasında :) birde farklı biryorumcuya baktırmak istiyorum ama bilemedim kim iyi asenat kılıç nasıl
zümra lal tatile çıkacaktı ben fal baktırdığımda demiştiKızlar binnazda hiç baktırmadığım için soruyorum zümra lal ne sıklıkla online oluyor 3-4 gündür bakıyorum hep çevrimdışı
Ne zaman baktırdın canım ne kadar süre tatilde olacak söyledimi? Onu bekliyorum artık ona baktırıp bir süre fal baktırmıcam. Peki sen beğendin mi?zümra lal tatile çıkacaktı ben fal baktırdığımda demişti
aradım ama eyup deniz çıkmadı sitede binnaz ablada değilmiAsenat da fena degil ama mukemmel diyemem. Yalniz bir arkadasim Eyup Deniz’i denemis cok begenmisti cikmis demisti, ama ben hic baktirmadim bilmiyorum.
bu ayın 8 de baktırmışım türkiye ye gideceğim demiştiNe zaman baktırdın canım ne kadar süre tatilde olacak söyledimi? Onu bekliyorum artık ona baktırıp bir süre fal baktırmıcam. Peki sen beğendin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?