Binnaz Abla

Peki beğendin mi nasıldı fal bakımı?
hani daha yeni çıktı diyemem ama çok farklı sitelerde çok fal baktırdım tüm yorumcular bana aynı şeyi söyledi ama özellikle tekrar fal baktırdığım kişiler engin gümüş doğa dan çok baktırdım ve zümra lal a baktırcam işte geldiğinde çıkarlarmı bilemem çünkü geçen akşam bir tartışma yaptım olma ihtimali olsada olmaz sanırım dediklerinin :)

evet buldum muhakkak baktırırım onada çıkan olduysa :)
Benim normal hayattan bir arkadaşım var onunla konuşuyoruz bazen o çok baktırıyor bana oneriyor bir kaç ay once favorilerimden biri Eyüp Deniz demişti ama ben baktırmadığım için yorum yapamıyorum. Binnaz’da artık yeni denemeye cesaretim yok çunku bir fala 100+ veremem sırf denemek için :)

Merhaba, yorumunuzun üzerinden 6 ay geçmiş, burada bahsettiğiniz falcılardan dedikleri çıkan oldu mu acaba?

kizlaaar ÇIKAN FAL HABERİM var hemde TARİHİYLE, eylülün 8i Asenat baktigi falda 10 gün sora arayacak demişti ve bugün aradi yani tam 10 gün sora hiç beklemiyordum çok şaşırdımmm
Oo super gozun aydın :) Asenat çok online olmuyor galiba. Iskambil mi baktırmısyın? Başka bilen oldu mu?

kizlar fal baktirirken uzun uzun detay yazmak mı daha iyi sizce falciya yoksa kisa şekilde mesela işlerim hakkinda veya özel hayatimla ilgili gördüklerinizi paylşırmısınız diye yazmakmi

Merhaba kızlar, 2-3 önce buraların müdavimiydim hatırlayan bilir. Asena, elif, sezgin, fama, sema,yeşil çingene........ aklınıza gelebilecek bütünn falcılara baktırdım. Hiçbiri tutmadı, ben de inanmamaya başladım. Ocak ayında sadece ecem23 ve ilkayın biraz tutturduğunu gördüm,ikisine de bir daha attum, şu anda yine tuttuğunu görüyorum. Birer fal daha attım,ilkay her zaman tutturamıyor çok fal atmışlığım var ama ecem hep tutturmuş, en azından emek harcadığı belli. Tellwe'de puanı düşük çünkü hem doğruları söylüyor, hem de diğerleri gibi 5 yıldız vermek zorunluluk, sorunuza bakmam demiyor. Kısacası ben öneririm kızlar mutlaka deneyin.

Bende ecem i beğenenlerdenim . Samimiyeti yeter hatunun Uzun zamandır da baktırırım ona pişman etmedi beni hiç . Yakın geleceği güzel tutturur . İlkay çok soğuk geldi bana 2 kere baktırmıştım . Binnaz da düşük kredili önerebileceğin var mı ?

Ecemi bende severim ama çıkmayan falları oldu. Bazen aşırı plumsuza bağlıyor ki çok şükür o aşırı olumsuzlar hiç çıkmadı. Gene bana çok olumsuzdu gene çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…