bende baktıracağım gelince zatenNe zaman baktırdın canım ne kadar süre tatilde olacak söyledimi? Onu bekliyorum artık ona baktırıp bir süre fal baktırmıcam. Peki sen beğendin mi?
Peki beğendin mi nasıldı fal bakımı?bende baktıracağım gelince zaten
Evet binnaz. Ben de baktim var ama. Noktalama isareti ile aradin mi? Eyüp diye?aradım ama eyup deniz çıkmadı sitede binnaz ablada değilmi
hani daha yeni çıktı diyemem ama çok farklı sitelerde çok fal baktırdım tüm yorumcular bana aynı şeyi söyledi ama özellikle tekrar fal baktırdığım kişiler engin gümüş doğa dan çok baktırdım ve zümra lal a baktırcam işte geldiğinde çıkarlarmı bilemem çünkü geçen akşam bir tartışma yaptım olma ihtimali olsada olmaz sanırım dediklerinin :)Peki beğendin mi nasıldı fal bakımı?
evet buldum muhakkak baktırırım onada çıkan olduysa :)Evet binnaz. Ben de baktim var ama. Noktalama isareti ile aradin mi? Eyüp diye?
son olarak hangi falda iyiymiş biliyor musunuz katinamı kahve miEvet binnaz. Ben de baktim var ama. Noktalama isareti ile aradin mi? Eyüp diye?
Benim normal hayattan bir arkadaşım var onunla konuşuyoruz bazen o çok baktırıyor bana oneriyor bir kaç ay once favorilerimden biri Eyüp Deniz demişti ama ben baktırmadığım için yorum yapamıyorum. Binnaz’da artık yeni denemeye cesaretim yok çunku bir fala 100+ veremem sırf denemek için :)evet buldum muhakkak baktırırım onada çıkan olduysa :)
Sanırım katina atıyor o daha çokson olarak hangi falda iyiymiş biliyor musunuz katinamı kahve mi
merhaba uzun zamandır forumu takip ediyorum sonunda yazmak için üye oldum
binnaz abladaki baktırdığım falları yazıcam şimdi
Elif hanzade : ( tarot ve duyugörü)
Bazı durumları bildi çok şaşırdım fakat çok pembeci ve olmayan birşeyide söyledi. hisleri var ama bilemedim fazla pembeye bağladı
Pelin bilge özdoğruastroloji ve katina)
Aşırı olumsuz aşırı kart yorumundan çok kendi düşünceleri gibi. sadece benim iç dünyamda hissettiklerimi doğru yorumlamış.
Destine eren : (tarot)
saçmalamış bana göre iade almıştım
Banu bahram: (katina)
iade aldığım bir diğer kişi. alakasız yorum yapmış
zilan su: (tarot)
çok uzun vadede tarih verip uzak durulası biri. baktırmayın. saçmalama ötesinde bişey
hülya demiriskambil)
soruma göre yorum yapmış gibi hissettim. kart yorumlaması fena değildi. tarih vermiş 15 mayıs beklemede bakalım
mehmet yıldızsüren (kahve)
soruma göre yorum yapan saçma bir kişi daha. baktırmayın.
eyüp deniz ( kahve ve katina)
ilk katina yorumu aldım kartlara hakimiyeti iyi gibi bence fena değil. kahvede iyiydi. tarih olarak 8 mayıs demiş beklemede
nehir ateşoğlu (kahve)
çok uzun olmayan kısa yorumlamış aşk hayatıyla alakalı bazı yorumlar yapmış 1 ay gibi bir süre demiş bakalım.fakat bi konuda bi yorum yaptı ve 3-4 saat sonra o konuyla alakalı bişey yaşadım. karışığım baktırılabilr diye düşünüyorum
zeynep sabah ve umut ışık (katina)
bu iki kişiden kaçın uzak durun baktırmayın baktırmayın
cemre yağmur(tarot)
bu kişide sallıyor uzak durun
yıldız yetkin ve doruk ege (kahve)
bunlardan da uzak durun saçmalayanlardan
şevdar avaz (katina)
tam anlayamasamda bekleme sürecinde bence. 1 aylık süresi var bakalım . yaşarsam dediklerini şok olucam yalnız.
doğa dan (katina)
sohbeti güzel tatlı hisli biri beklemede yine 1 aylık sürede .
benden bu kadar kızlar eyüp deniz doğadan ve şevdara 2 kere baktırdım ve bence denenebilir güzel yorumlar yapıyorlar
birde hülya demir eyüp şevdar doğa ve nehir yaklaşık olarak hepside 1 aylık süreçten bahsettiler patlarsa hepsi aynı anda patlıcak sanırım. merak ediyorum bende
Oo super gozun aydın :) Asenat çok online olmuyor galiba. Iskambil mi baktırmısyın? Başka bilen oldu mu?kizlaaar ÇIKAN FAL HABERİM var hemde TARİHİYLE, eylülün 8i Asenat baktigi falda 10 gün sora arayacak demişti ve bugün aradi yani tam 10 gün sora hiç beklemiyordum çok şaşırdımmm
bugün asenat sormuştum bende hangi falı çıktı bende baktırayım :)kizlaaar ÇIKAN FAL HABERİM var hemde TARİHİYLE, eylülün 8i Asenat baktigi falda 10 gün sora arayacak demişti ve bugün aradi yani tam 10 gün sora hiç beklemiyordum çok şaşırdımmm
iskambil baktırdım ben :)bugün asenat sormuştum bende hangi falı çıktı bende baktırayım :)
iskambil baktirdim canim,birde Nesibe 1 ay içinde mesaj atacak demişti,ama tam tarihiyle Asenat çıktıOo super gozun aydın :) Asenat çok online olmuyor galiba. Iskambil mi baktırmısyın? Başka bilen oldu mu?
Bende ecem i beğenenlerdenim . Samimiyeti yeter hatununMerhaba kızlar, 2-3 önce buraların müdavimiydim hatırlayan bilir. Asena, elif, sezgin, fama, sema,yeşil çingene........ aklınıza gelebilecek bütünn falcılara baktırdım. Hiçbiri tutmadı, ben de inanmamaya başladım. Ocak ayında sadece ecem23 ve ilkayın biraz tutturduğunu gördüm,ikisine de bir daha attum, şu anda yine tuttuğunu görüyorum. Birer fal daha attım,ilkay her zaman tutturamıyor çok fal atmışlığım var ama ecem hep tutturmuş, en azından emek harcadığı belli. Tellwe'de puanı düşük çünkü hem doğruları söylüyor, hem de diğerleri gibi 5 yıldız vermek zorunluluk, sorunuza bakmam demiyor. Kısacası ben öneririm kızlar mutlaka deneyin.
Ecemi bende severim ama çıkmayan falları oldu. Bazen aşırı plumsuza bağlıyor ki çok şükür o aşırı olumsuzlar hiç çıkmadı. Gene bana çok olumsuzdu gene çıkmaz inşallahBende ecem i beğenenlerdenim . Samimiyeti yeter hatununUzun zamandır da baktırırım ona pişman etmedi beni hiç . Yakın geleceği güzel tutturur . İlkay çok soğuk geldi bana 2 kere baktırmıştım . Binnaz da düşük kredili önerebileceğin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?