Ecem23 en iyi hangi fali nedir, katina mi kahve mi?Ecemi bende severim ama çıkmayan falları oldu. Bazen aşırı plumsuza bağlıyor ki çok şükür o aşırı olumsuzlar hiç çıkmadı. Gene bana çok olumsuzdu gene çıkmaz inşallah
Tavsiye felan da veriyor ya samimiyetini seviyorum en başta paragöz değil bir de enerjim uydu benim onunla . Olumsuza bağladığı şeyler oluyor bu adam dan hayır gelmez diyor açık açık bana çok demişliği varEcemi bende severim ama çıkmayan falları oldu. Bazen aşırı plumsuza bağlıyor ki çok şükür o aşırı olumsuzlar hiç çıkmadı. Gene bana çok olumsuzdu gene çıkmaz inşallah
Binnazda benim tek favorim doğa canım. Diğerlerini bilmiyorum hiç. İkincide zümra ama ikiside pahalıTavsiye felan da veriyor ya samimiyetini seviyorum en başta paragöz değil bir de enerjim uydu benim onunla . Olumsuza bağladığı şeyler oluyor bu adam dan hayır gelmez diyor açık açık bana çok demişliği varsana da sorayım binnaz da yeni gelenlerden var mı hiç önerebileceğin az bir kredim var da
Canım bana 3 yıl önceki kahvesinde resmen 2 yıllık süreci bilmişti ama eskisi kadar iyi bakamıyor. Bazen enerjidi iyi oluyor biliyor bazı fallarının çıkmamışlığı var bende. Her falı aynı gibi hani direk şunda daha iyi diyemiyorumEcem23 en iyi hangi fali nedir, katina mi kahve mi?
Bana kart falları kahveye göre daha uzun süre gösterir,aşk sonuç, ateş ve su da daha sonuç odaklı demişti. Ama ateş ve suyu herkesin becerebiliceğini sanmıyorum ben aşk sonuç ve katinasını beğeniyorum.Ecem23 en iyi hangi fali nedir, katina mi kahve mi?
Hayir senin enerjinin iyi veya kotu olmasi anlamina gelmiyor. Binnaz’da falcilar normalde iade etmez bu nedenle ama diger sitelerde ozellkkle tellwe’de cok yapiyorlar bunu. Goru alamiyorlarmis bazilarindan, enerji tutmamasi diyorlar buna. Puanini dusurmektense iade ediyorlar. Bisey gormuyorsa hikaye uydurup gondermesindense iade etmesi daha iyidir.Kızlar binnazda yabancı falcılardan birine kahve falı attım. Ancak iade etti. Tekrar attım yine iade etti, sonrasında bir mesaj geldi siteden enerji uyumsuzlugu yüzünden iletildiği belirtilmiştir diye. Bu enerji uyumu-uyumsuzlugu tam olarak ne oluyor? Benim enerjim mi kötü oluyor anlayamadım, birileri açıklayabilir mi
bende merak ediyorum onu, baktırırsan yazar mısın? :)Kizlar Binnaz’da Ares Levi’ye fal baktiran var mi? Cok ilgimi cekti yorumlar, Binnaz’da kredim birikiyor yeni birini denemek istiyorum sanki hisli biri gibi duruyor, baktiran yorum yapabilir mi?
Evet soylerim mutlaka. Bu hafta ici denk gelirse dusunuyorum. Sadece telefonda bakiyormus ama ben de her zaman musait olmuyorum telefon fali icin bakalim.bende merak ediyorum onu, baktırırsan yazar mısın? :)
Benimde çok ilgimi çekmişti geçen pazar attım fal ve 19 -20 eylül gibi öngörüsü vardı bir konuda...olmadı ama .yorumunu genel olarak degeelendirdiğimde ise öyle çok etkilendiğim bir nokta atış da yok..bilemiyorum bazi öngöruleri icin vadeler var aşama aşama ama falindan çok etkilenmedim yani...Kizlar Binnaz’da Ares Levi’ye fal baktiran var mi? Cok ilgimi cekti yorumlar, Binnaz’da kredim birikiyor yeni birini denemek istiyorum sanki hisli biri gibi duruyor, baktiran yorum yapabilir mi?
benimde ilgimi çekmişti ama telefon fallarini sevmiyorum yazılı yoruma geçerse denemek istiyorumBenimde çok ilgimi çekmişti geçen pazar attım fal ve 19 -20 eylül gibi öngörüsü vardı bir konuda...olmadı ama .yorumunu genel olarak degeelendirdiğimde ise öyle çok etkilendiğim bir nokta atış da yok..bilemiyorum bazi öngöruleri icin vadeler var aşama aşama ama falindan çok etkilenmedim yani...
Anladım. Bilemedim şimdi. Yorumlarda şok olduk, nokta atışlı vs yazınca acaba çok acayip mi biliyor dedim. Binnaz’da puanım birikti şimdi yine hep aynı kişilere atmıyım demiştim. Gerçi telefonda fal ben de sevmiyorum hiç.Benimde çok ilgimi çekmişti geçen pazar attım fal ve 19 -20 eylül gibi öngörüsü vardı bir konuda...olmadı ama .yorumunu genel olarak degeelendirdiğimde ise öyle çok etkilendiğim bir nokta atış da yok..bilemiyorum bazi öngöruleri icin vadeler var aşama aşama ama falindan çok etkilenmedim yani...
bana doğa dan ın geçen söylediği birşey çıktı birşeyler duyacağımı üzülüp dipe vuracağımı ama atlatacağımı söyemişti atlatamadım henüz ama dedikleri doğru çıktı yanlış anlaşılmalar olabileceğinidesöylemişti duyduklarımın o ihtimalde var yanibugün yine baktırdım bakalımAsenat da fena degil ama mukemmel diyemem. Yalniz bir arkadasim Eyup Deniz’i denemis cok begenmisti cikmis demisti, ama ben hic baktirmadim bilmiyorum.
bu bahsettiğiniz yorumcu kimAnladım. Bilemedim şimdi. Yorumlarda şok olduk, nokta atışlı vs yazınca acaba çok acayip mi biliyor dedim. Binnaz’da puanım birikti şimdi yine hep aynı kişilere atmıyım demiştim. Gerçi telefonda fal ben de sevmiyorum hiç.yes happy35
Ares Levibu bahsettiğiniz yorumcu kim
ben iki defa baktırdım hoşuma gitti özellikle bir konuda haklıydı anlık durumda iyi gibi geldi verdiği süre var henüz ama birkaç yorumcu ile aynı şeyleri söyledi hemen hemen. zümra lal ergin gümüş ve doğa dan bekliyorum artıkAres Levi
süreyi çok iyi kullanıyor süre geçsin diye oyalamıyorEvet soylerim mutlaka. Bu hafta ici denk gelirse dusunuyorum. Sadece telefonda bakiyormus ama ben de her zaman musait olmuyorum telefon fali icin bakalim.
Evet denerim buyuk ihtimalle. Zaten başka Binnaz’da ilgimi çeken pek olmadı, daha once baktırdıklarım ve bildiklerim dışında.süreyi çok iyi kullanıyor süre geçsin diye oyalamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?