Telefon falı benimde çok tercihim değildir .ares süre kullanması iyi o konuda bişey diyemem ama henüz daha 1 hafta oldu baktıralı.vadelere takılmazsak belki iyi bir yorumcu.ben de yorumlardan çok etkilenmiştim ama şaşırmadım çok ta yani.belki tutturduğu oluyordur olmuştur...bir de yıllar yılı çok fal deneyimi olan biri olarak az buçuk falcılar da etkilemiyo beni....Anladım. Bilemedim şimdi. Yorumlarda şok olduk, nokta atışlı vs yazınca acaba çok acayip mi biliyor dedim. Binnaz’da puanım birikti şimdi yine hep aynı kişilere atmıyım demiştim. Gerçi telefonda fal ben de sevmiyorum hiç.yes happy35
hangi fala bakıyor kahve mi ecem23 kısa süredemi uzun süredemi çıkıyor dedikleriMerhaba kızlar, 2-3 önce buraların müdavimiydim hatırlayan bilir. Asena, elif, sezgin, fama, sema,yeşil çingene........ aklınıza gelebilecek bütünn falcılara baktırdım. Hiçbiri tutmadı, ben de inanmamaya başladım. Ocak ayında sadece ecem23 ve ilkayın biraz tutturduğunu gördüm,ikisine de bir daha attum, şu anda yine tuttuğunu görüyorum. Birer fal daha attım,ilkay her zaman tutturamıyor çok fal atmışlığım var ama ecem hep tutturmuş, en azından emek harcadığı belli. Tellwe'de puanı düşük çünkü hem doğruları söylüyor, hem de diğerleri gibi 5 yıldız vermek zorunluluk, sorunuza bakmam demiyor. Kısacası ben öneririm kızlar mutlaka deneyin.
Ben geçen diğer topikte onerilen iki falcıya telefonda baktırdım ve sure kısıtlaması olmadan tam bir saat fal baktılar. Daha soru sorsaydım devam edecekti ama sorum kalmadı. Binnaz’da en az 100 TL veriyoruz sonunda soru hakkı bile vermedikleri 10 dklık bir telefon falı sunuyorlar.10 dk nedir ki, hızlı hızlı anlatıyor falcı zaten ha bitti bitecek diye insan da geriliyor. Kredim olmasa zaten düşünmem Binnaz’da baktırmayı. Fiyatları ve karşılığında sundukları hizmet dalga geçer gibi. İade hakkı vardı onu bile kaldırdılar.Telefon falı benimde çok tercihim değildir .ares süre kullanması iyi o konuda bişey diyemem ama henüz daha 1 hafta oldu baktıralı.vadelere takılmazsak belki iyi bir yorumcu.ben de yorumlardan çok etkilenmiştim ama şaşırmadım çok ta yani.belki tutturduğu oluyordur olmuştur...bir de yıllar yılı çok fal deneyimi olan biri olarak az buçuk falcılar da etkilemiyo beni....
Evet binnaz iyice cozuttu ve cok pahalı gerçektenBen geçen diğer topikte onerilen iki falcıya telefonda baktırdım ve sure kısıtlaması olmadan tam bir saat fal baktılar. Daha soru sorsaydım devam edecekti ama sorum kalmadı. Binnaz’da en az 100 TL veriyoruz sonunda soru hakkı bile vermedikleri 10 dklık bir telefon falı sunuyorlar.10 dk nedir ki, hızlı hızlı anlatıyor falcı zaten ha bitti bitecek diye insan da geriliyor. Kredim olmasa zaten düşünmem Binnaz’da baktırmayı. Fiyatları ve karşılığında sundukları hizmet dalga geçer gibi. İade hakkı vardı onu bile kaldırdılar.
iade hakkı olmaması çok kötü fiyatlar uçmuş 100 tl para ver kaldı ki 150 tl çoğu falci ben hiç baktirmadim bu fiyata ama yenileri denemek cesaret ister Binnaz eski uygulamaya geri dönmesi lazimBen geçen diğer topikte onerilen iki falcıya telefonda baktırdım ve sure kısıtlaması olmadan tam bir saat fal baktılar. Daha soru sorsaydım devam edecekti ama sorum kalmadı. Binnaz’da en az 100 TL veriyoruz sonunda soru hakkı bile vermedikleri 10 dklık bir telefon falı sunuyorlar.10 dk nedir ki, hızlı hızlı anlatıyor falcı zaten ha bitti bitecek diye insan da geriliyor. Kredim olmasa zaten düşünmem Binnaz’da baktırmayı. Fiyatları ve karşılığında sundukları hizmet dalga geçer gibi. İade hakkı vardı onu bile kaldırdılar.
Hadi yaaa gözün aydın.Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım.Yani hiç böyle tarihiyle çıkan bir falım olmadı.En fazla 3 tanedir.kizlaaar ÇIKAN FAL HABERİM var hemde TARİHİYLE, eylülün 8i Asenat baktigi falda 10 gün sora arayacak demişti ve bugün aradi yani tam 10 gün sora hiç beklemiyordum çok şaşırdımmm
Bana Ecem23 çıkmadı.Bende ecem i beğenenlerdenim . Samimiyeti yeter hatununUzun zamandır da baktırırım ona pişman etmedi beni hiç . Yakın geleceği güzel tutturur . İlkay çok soğuk geldi bana 2 kere baktırmıştım . Binnaz da düşük kredili önerebileceğin var mı ?
teşekkürler :) doğa yı yakalamak güç sanırımBinnazda benim tek favorim doğa canım. Diğerlerini bilmiyorum hiç. İkincide zümra ama ikiside pahalı
Çıkmadı diyenler de var çok iyi bildiğini söyleyenlerde var . Herkese aynı şekilde enerji uyuşmuyor demek ki . Bana uzun zamandır çok iyi bakım yapar birebir anlatır . geysuyu denedin mi hiç ?Bana Ecem23 çıkmadı.
hayır denemedim.O da iyi analiz ediyormuş fakat çıkmıyormuş. Ecem23 de iyi analiz etti evet ama asıl konu çıkmadı.Sadece konu dışında 2 şeyi yaşadım.Geysu kaç günde bakıyor?Çıkmadı diyenler de var çok iyi bildiğini söyleyenlerde var . Herkese aynı şekilde enerji uyuşmuyor demek ki . Bana uzun zamandır çok iyi bakım yapar birebir anlatır . geysuyu denedin mi hiç ?
Doğa bana da çıkmadı.Çıkan fal haberim yok. Arnisa ve Yalena'yı bekliyorum.Bi de yeni gelen Emir Cücü...Onların vadesi de Ekim sonu itibari ile bitecek.teşekkürler :) doğa yı yakalamak güç sanırım
Geysu bana hep çıkmıştır. Bir doğa tellwede de geysu derimhayır denemedim.O da iyi analiz ediyormuş fakat çıkmıyormuş. Ecem23 de iyi analiz etti evet ama asıl konu çıkmadı.Sadece konu dışında 2 şeyi yaşadım.Geysu kaç günde bakıyor?
Bunlar hangi 2 falciBen geçen diğer topikte onerilen iki falcıya telefonda baktırdım ve sure kısıtlaması olmadan tam bir saat fal baktılar. Daha soru sorsaydım devam edecekti ama sorum kalmadı. Binnaz’da en az 100 TL veriyoruz sonunda soru hakkı bile vermedikleri 10 dklık bir telefon falı sunuyorlar.10 dk nedir ki, hızlı hızlı anlatıyor falcı zaten ha bitti bitecek diye insan da geriliyor. Kredim olmasa zaten düşünmem Binnaz’da baktırmayı. Fiyatları ve karşılığında sundukları hizmet dalga geçer gibi. İade hakkı vardı onu bile kaldırdılar.
Hadi ya bide ona baktırayım.Kaç günde bakıyor.Geysu bana hep çıkmıştır. Bir doğa tellwede de geysu derim
2-3 gün maksimum sırana bağlı.Hadi ya bide ona baktırayım.Kaç günde bakıyor.
şimdi baktım uzakta diyor ?2-3 gün maksimum sırana bağlı.
hep uzakta yazar geysuda ama bakar falşimdi baktım uzakta diyor ?
Yeliz ve Yasemin isimleriBunlar hangi 2 falci
Asagilari okuyamadim kusura bakma lutfen sen baktirdiysan yorumunu burdan veya ozelden yazabilir misinYeliz ve Yasemin isimleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?