Binnaz Abla

Telefon falı benimde çok tercihim değildir .ares süre kullanması iyi o konuda bişey diyemem ama henüz daha 1 hafta oldu baktıralı.vadelere takılmazsak belki iyi bir yorumcu.ben de yorumlardan çok etkilenmiştim ama şaşırmadım çok ta yani.belki tutturduğu oluyordur olmuştur...bir de yıllar yılı çok fal deneyimi olan biri olarak az buçuk falcılar da etkilemiyo beni....

hangi fala bakıyor kahve mi ecem23 kısa süredemi uzun süredemi çıkıyor dedikleri

Ben geçen diğer topikte onerilen iki falcıya telefonda baktırdım ve sure kısıtlaması olmadan tam bir saat fal baktılar. Daha soru sorsaydım devam edecekti ama sorum kalmadı. Binnaz’da en az 100 TL veriyoruz sonunda soru hakkı bile vermedikleri 10 dklık bir telefon falı sunuyorlar.10 dk nedir ki, hızlı hızlı anlatıyor falcı zaten ha bitti bitecek diye insan da geriliyor. Kredim olmasa zaten düşünmem Binnaz’da baktırmayı. Fiyatları ve karşılığında sundukları hizmet dalga geçer gibi. İade hakkı vardı onu bile kaldırdılar.

Evet binnaz iyice cozuttu ve cok pahalı gerçekten

iade hakkı olmaması çok kötü fiyatlar uçmuş 100 tl para ver kaldı ki 150 tl çoğu falci ben hiç baktirmadim bu fiyata ama yenileri denemek cesaret ister Binnaz eski uygulamaya geri dönmesi lazim

kizlaaar ÇIKAN FAL HABERİM var hemde TARİHİYLE, eylülün 8i Asenat baktigi falda 10 gün sora arayacak demişti ve bugün aradi yani tam 10 gün sora hiç beklemiyordum çok şaşırdımmm
Hadi yaaa gözün aydın.Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım.Yani hiç böyle tarihiyle çıkan bir falım olmadı.En fazla 3 tanedir.

Bana Ecem23 çıkmadı.

Çıkmadı diyenler de var çok iyi bildiğini söyleyenlerde var . Herkese aynı şekilde enerji uyuşmuyor demek ki . Bana uzun zamandır çok iyi bakım yapar birebir anlatır . geysuyu denedin mi hiç ?
hayır denemedim.O da iyi analiz ediyormuş fakat çıkmıyormuş. Ecem23 de iyi analiz etti evet ama asıl konu çıkmadı.Sadece konu dışında 2 şeyi yaşadım.Geysu kaç günde bakıyor?

Bunlar hangi 2 falci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…