biryolunvar'da baktirmis oldugum butun fallari okudum da hicbiri tutmamis hatta gecen Remziyeydi sanirim oyle birine baktirdim tamamen sallamis soruma bile cevap vermemis ben de sogudum o siteden. Peki detayli bakim disinda nokta atisli bildigi bir sey oldu mu?biryolunvar topraga hiç baktırdınız mı? ben çok beğendim çok acıklayıcı fal aldım. deneyen var mı?
biryolunvar'da baktirmis oldugum butun fallari okudum da hicbiri tutmamis hatta gecen Remziyeydi sanirim oyle birine baktirdim tamamen sallamis soruma bile cevap vermemis ben de sogudum o siteden. Peki detayli bakim disinda nokta atisli bildigi bir sey oldu mu?
Lizyaa merhaba fal konusunda sizi tecrübeli gördüm. Bana birini önerebilir misiniz? Doğa ve elfin anda iyiler ama sonrası yok. Kemal devrim çıkmadı. Pelin Bilge uzunca bir zaman verdi ama anda iyiydi ve iyi tahlil etti birazda olması için tavsiye verdi yaparsam belki fal çıkmış olsun diye. Yeşil çingene çok olumsuz şeyler söyledi. Tabi olumsuz da olabilir ama bence tutmadı. Bunların dışında bir öneriniz var mıdır lizyaa hanım ?
Zümra Lal e de baktırmışım vadesi tutmamış bazı tespitleri doğru olsada. Enerji ya da başka birşey bilemiyorum. Son zamanlarda Asenat ismi duyuyorum fikriniz var mıMerhaba. Evet ben cok baktirdim bir ara azalttim su anda. Doga ve Elfin'i severim aslinda Elfin bana hem an hem gelecek biliyordu bu son fallarina kadar. Binnaz Abla'da Zumra Lal oneririm iyidir onun da fallarinin hepsini yasadim, anlik durumda da nokta atisli bilir.
Tellwe'de onerecegim biri yok, tek tuk dedikleri cikan var en son ecem23 denedim fena degildi ama Eylu sonrasi vade verdi cikarsa yazarim ama uygun fiyata bakanlardan denenebilir sanirim.
Falalem'de Medyum Fatima favori falcilarimdandir ama o da girmiyor, cok nadir giriyor sanirim.
Falsepeti Bugra konusuluyordu bende patladi.
Biryolunvar'da butun fallarim patlamis orada hic kimse yok onerebilecegim.
Ben o sitede gizli hisler toprak ve emine kurtulusu begenmistim. Gizli hislere genel baktirdigimda 8 ay sonra birisiyle taniscaksin demisti yasini isim harflerini fln soylemisti kendi is cevresinde taninmis biri oldugunu ama sonuc olumlu olcak demisti o olmadi sadece işimde de 30 yaslarinda biriyle hareket edip kararlar verecegimizi soylemisti o da dogru cikmistisoru sorarken cok genel degil ama biraz daha spesifik sormusum. cok yakın tahmınleri olmus o fiyata guzel bence. aman nelere para verdik yarabbi attıysa bile destekli atmıs die sevindim cidden
bir de melek mi ne ona baktırdım onu begenmedım
Ben Asenat’a yıllar once atmıştım ama genel sormuştum spesifik birini aormadım yine de anlık bildiği şeyler vardı gelecek çok çıkmamıştı hatırladığım kadarıyla ama boş bir yorumcu değil. Aalında denk geldiğinde ben de denemek istiyorum onu ama çok girmiyor galiba, iskambil falında iyimiş.Zümra Lal e de baktırmışım vadesi tutmamış bazı tespitleri doğru olsada. Enerji ya da başka birşey bilemiyorum. Son zamanlarda Asenat ismi duyuyorum fikriniz var mıLizyaa bu arada cevap için teşekkürler emek verip yazmışsınız.
Falsepetine ben çok takiliyorum da merak ettim kimlere atmistinKızlar ben de deneyimlerimi yazayım. Biraz önce yanlış başlığa göndermişim aslında buraya yazacaktım
Falsepeti: Genel geçer fallar, hiçbirinin spesifik bir şeyler söylediği yoktu. Para kaybı...
Tellwe: Kaan'a kahve atmıştım, fena değildi... söyledikleri çıkar mı diye bekliyorum.
Basirly: Renan, Akın, Duygu favorim bunlar nokta atışı yorum yapıyorlar. Lafı dolandırmadan yorumluyorlar. Verdikleri vadelerde işle alakalı özellikle çıkanlar oldu. İşle ilgili şeyleri Renan'a daha çok soruyorum.
Binnaz: Asenat, Sezgi bunların bildiği şeyler oldu bende ama anda daha iyiler.
Falkafe: Selman Dinler'e fal gönderdim o beni baya şaşırttı. Cuma günü görüşeceğim kişinin ismini bildi. Güzel bir başlangıç yaşayacaksın yazmıştı. Dediği gibi de oldu
Tellwe’de kaan diye bir galcı goremedim, artık bakmıyor mu acaba?Kızlar ben de deneyimlerimi yazayım. Biraz önce yanlış başlığa göndermişim aslında buraya yazacaktım
Falsepeti: Genel geçer fallar, hiçbirinin spesifik bir şeyler söylediği yoktu. Para kaybı...
Tellwe: Kaan'a kahve atmıştım, fena değildi... söyledikleri çıkar mı diye bekliyorum.
Basirly: Renan, Akın, Duygu favorim bunlar nokta atışı yorum yapıyorlar. Lafı dolandırmadan yorumluyorlar. Verdikleri vadelerde işle alakalı özellikle çıkanlar oldu. İşle ilgili şeyleri Renan'a daha çok soruyorum.
Binnaz: Asenat, Sezgi bunların bildiği şeyler oldu bende ama anda daha iyiler.
Falkafe: Selman Dinler'e fal gönderdim o beni baya şaşırttı. Cuma günü görüşeceğim kişinin ismini bildi. Güzel bir başlangıç yaşayacaksın yazmıştı. Dediği gibi de oldu
öyle bir şey yok.Kızlar binnazda kullanılmayan krediler iade ediliyormu? İndirim var zümra için almak istiyorum ama girmezse para ziyan olsun istemiorum
Tuğçe kim?Binnazda öyle biri yok.Herkese iyi akşamlar . Aslında burayı çok sık okumama rağmen bir türlü kendi deneyimlerimi aktarma fırsatı bulamamıştım . Ben de nacizane bir kaç yorumcu ve görüşlerimi yazayım . İyileer ağırlıklı .
Binnaz'da
Müge aydın : Eskisi kadar sık baktırmasam da özellikle uzun aralar sonrasında anlık durumu gayet iyi bildiğini düşünüyorum . Ama yine de çok çok etkilendiğimi söyleyemem .
Eren kadir : Baya baya kötü .
Haleh Çetiner : Kötü değil ama daha çok kart yorumcusu gibi .
Bahar yağız : Sitede başarılı bulduğum bir kaç kişiden biri kişilik analizi konusunda özellikle çok iyi . Anlık olaylarda da . Beklediğim gelişmeler var olursa tekrar yazarım .
Doğa dan : 1 senedir baktırıyorum ara ara . Olcak dediği şeyler oldu hep . Bir kişiye aşırı olumsuzdu ilk günden beri olmayacak dedi .. Çünkü bana çok oluru var gibi geliyordu hakikaten olmadı . Gönlümü çaldı burdanKorkarak gidiyorum kendisine bu yüzden .. Ne dediyse yaşıyorum çünkü .
Zümra Lal : Yıldıznamede de baktırırdım kendisine . Çok vaov olmasa da döncek dediği kişi döndü ama ilişki olmadı . Dediği gibi çok tutkulu bir şey olmadı . Sonra binnazdayken attım kendisine reddetti . Enerji uyumsuzluğu yüzünden iade etti . Bi daha atmaya uğraşmadım . Öyle 15o tl verilecek bir olayı da yok .
Yıldızname
Eylem turan : Tek sorun enerjimiz tutmadı .
Tuğçe : Bu sitede sürekli baktırdığım iki kişiden biri. O kadar çok nokta atışı yaptı ki .
Azra ışık : Çok çok iyiii . Ama sık onlıne olmuyor . Binnazdaki bir çok yorumcuyla aynı ayarda nerdeyse ( çok iyiler arasında )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?