Binnaz Abla

Eylem turan iyimiydi capella79 ? Instagramdan baktiriyor musun

Bende falsepetine takiliyorum en son yakinda melisa donukok ona attim gayet basarili bildum senin begendiklerin varmi yagmur disinda :)) yagmur iyi ama ikinci fala cagiriyor.
aa yagmur a baktıran birini buldum ben o sitede yagmur dışında birine gitmiyorum ya aslında uzun zamandır 3 senedr falan yagmur dışında gitmiyorum gecen senelerde yeil çingeney denedim 2 falı da sonuçta olmamış ve tatmin etmedi.sanki ben falcımı buldum yani 3 sene bitiyor ama son falında çok olumlu olduğu için tereddütteyim ben...

S sunshine91 borayasemin Kızlar sizden rica etsem senanur tan ,Melisa donukuk, ve yağmur (yağmur sothis değil dimi bahsedilen..?) hakkında fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Ben henüz bir sonuç alamadığım için şimdilik bir şey diyemiyorum..Ve en önemlisi anlık durum teyit edemiyorum..Yani bildiği şeyler,an ya da analiz ,karşının düşünceleri gibi..
vadeler olmazsa,bunlar son falım olacak..

Bende falsepetine takiliyorum en son yakinda melisa donukok ona attim gayet basarili bildum senin begendiklerin varmi yagmur disinda :)) yagmur iyi ama ikinci fala cagiriyor.
sen ne konuda begendin sana birebir çıkan falı oldu mu
Yok ben 2 sine baktirmadim benim bahsettim yalnizca yagmur olan ,sortis dediginize 3 sene once gitmistim fal diyemicem hicbisey de tutmadi zaten

Yok ben 2 sine baktirmadim benim bahsettim yalnizca yagmur olan ,sortis dediginize 3 sene once gitmistim fal diyemicem hicbisey de tutmadi zaten
Peki yağmur sende nasıldı?? Eğer gerçekten an da vade de iyi dersen son bir defa denemek isterim.. Samira Günal var orda ,bana olumlu konuştu hatta vadesi daha gelmedi ama bir arkadaşıma o kadar özensiz bir yorum yapmış ki.. ve bende karşı ile ilgili analizi doğru olmasına rağmen,vadesi de henüz dolmamasına rağmen, tamamen güvenim gitti ve eledim..

yagmur ben de çok iyi diyebilirim yani karakter analizi ve sonucu %90lara varan olarak çıkar ama son falı çok olumluydu ve bana eylülsonu ekim başı tarihlerini ermiş nrmalde tarih veren bir yorumcu da değildir. son 2 faldır bana tarih veriyor birinci tarihinde dediği gibi dönüş oldu ama şu son falı yagmura devam edip etmememi belirleyecek kadar önemli benim açımdan .diğer falcılarada gitmediğim için aynı kişileri mi beğeniyoruz bilemiyorum o yüzden fiyaskoda olsun istemem sende benim açımdan yağmur iyi ama,

Seninle vadelerimiz aynı sayılır.. Eylül sonu ekim ortası gibi... Hatta gecikme payıda olabilir vade tutsunda...
Biraz daha bekleyip yağmuru deneyebilirim.. Umarım senin vade çıkar,hatta sonuçla ilgili bilgi verirsen sevinirim..

Tabi yazarim olumlu olumsuz nasil olduysa ben de merak icindeyim ga eger olursa kadin anlik durumda level atlamis olcak cok emin cok tarihli bir faldi hic adeti degildi meraktayim yani

Seninle yazismistik aslinda ama unuttun demekki :)) yagmur baktirmistim bakiminida begendim an ve analizi guzel yapiyor 2.fala cagirmisti sonucu tam olarak soylemek icin o yuzden kafam karisti.arkadasin
Melisa donukok cok begendim ayrintili baya uzun bakiyor

Ayrintili bakiyor nokta atislari var.sakin sakin uzun uzun bakiyor soruya odaklaniyor .
Yagmur sothis degil onada baktirmistim falci degil bence o :)
Yagmur bakimida guzel baya baya uzun ayrintili anlatiyor fakat 2.fala cagiriyor su veya yuldiznamede bakmam isterim dedi.arkadasin falinida dinlemistim aynen onuda cagirdi.

Yinede pembeci tarafi var gibi arkadasin falinida dinledigim icin soyluuorum olumluya bagliyor ki olumsuz oldu onun.
Durumu yani arkadasin duygu dusuncelerini tam olarak ifade etti karsi tarafi bilemedi onun falinda .ya enerji isi herkese tutmayabiliyor.ama abalizi guzel ben kendi adima soyluuorum

B3n de %100 beklemiyorum ama hatri sayilir bisryleri tutturursa bakarim yazarim buraya

Arkadaşlar bu Tümay Cennet nasıldır?Katina baktırdım...Analizler doğruda işte vade tutar mı? orası önemli...Arkadaşlar çıkan kartlarımı yazacağım lütfen bilgisi olan 1-2 satır yazar mı?Tutan fallarım hiç yok belki içinizden vardır hani az çok bilgisi olan.Rica etsem...çıkan kartlarım:YAKUT-DERVİŞ-SELÇUKASSA(TERS)-ÇİÇEKLER(TERS)-PARSADRA(TERS)-ÇAPA(TERS)-ALYANS(DÜZ) böyle arkadaşlar.Bana dedi ki Tümay Cennet ,Kasım sonunda elleriniz birleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…