- 20 Temmuz 2017
- 115
- 26
- 18
- 33
Bu Can iyi mi mi peki, cikiyor mu fallari?Evet Can Sembol'de hala.Falkafe.com'da gördüm geçen de.Orada da çalışıyor sanırım.
Eylem turan iyimiydiYıldızname'nin en iyi yorumcuları Zümra, nam-ı diğer Bergüzar idi Binnaz'a gecti,.....Diğeri yiğidi öldür hakkını yeme Eylem Turan o da kendine instagram hesabı actı.....
Birine tutan öbürüne tutmuyor......Binnaz...geç...yıldızname..geç...telwe...şimdilik 1 Chitra var.............falsepeti.....şimdi oraya sardım...bakalım oraya ne zaman ....geç...diyecegım:)
Falsepetine ben çok takiliyorum da merak ettim kimlere atmistin
aa yagmur a baktıran birini buldumBende falsepetine takiliyorum en son yakinda melisa donukok ona attim gayet basarili bildum senin begendiklerin varmi yagmur disinda :)) yagmur iyi ama ikinci fala cagiriyor.
sen ne konuda begendin sana birebir çıkan falı oldu muBende falsepetine takiliyorum en son yakinda melisa donukok ona attim gayet basarili bildum senin begendiklerin varmi yagmur disinda :)) yagmur iyi ama ikinci fala cagiriyor.
Yok ben 2 sine baktirmadim benim bahsettim yalnizca yagmur olan ,sortis dediginize 3 sene once gitmistim fal diyemicem hicbisey de tutmadi zatenS sunshine91borayasemin Kızlar sizden rica etsem senanur tan ,Melisa donukuk, ve yağmur (yağmur sothis değil dimi bahsedilen..?) hakkında fikirlerinizi söyleyebilir misiniz? Ben henüz bir sonuç alamadığım için şimdilik bir şey diyemiyorum..Ve en önemlisi anlık durum teyit edemiyorum..Yani bildiği şeyler,an ya da analiz ,karşının düşünceleri gibi..
vadeler olmazsa,bunlar son falım olacak..
Peki yağmur sende nasıldı?? Eğer gerçekten an da vade de iyi dersen son bir defa denemek isterim.. Samira Günal var orda ,bana olumlu konuştu hatta vadesi daha gelmedi ama bir arkadaşıma o kadar özensiz bir yorum yapmış ki.. ve bende karşı ile ilgili analizi doğru olmasına rağmen,vadesi de henüz dolmamasına rağmen, tamamen güvenim gitti ve eledim..sen ne konuda begendin sana birebir çıkan falı oldu mu
Yok ben 2 sine baktirmadim benim bahsettim yalnizca yagmur olan ,sortis dediginize 3 sene once gitmistim fal diyemicem hicbisey de tutmadi zaten
yagmur ben de çok iyi diyebilirim yani karakter analizi ve sonucu %90lara varan olarak çıkar ama son falı çok olumluydu ve bana eylülsonu ekim başı tarihlerini ermiş nrmalde tarih veren bir yorumcu da değildir. son 2 faldır bana tarih veriyor birinci tarihinde dediği gibi dönüş oldu ama şu son falı yagmura devam edip etmememi belirleyecek kadar önemli benim açımdan .diğer falcılarada gitmediğim için aynı kişileri mi beğeniyoruz bilemiyorum o yüzden fiyaskoda olsun istemem sende benim açımdan yağmur iyi ama,Peki yağmur sende nasıldı?? Eğer gerçekten an da vade de iyi dersen son bir defa denemek isterim.. Samira Günal var orda ,bana olumlu konuştu hatta vadesi daha gelmedi ama bir arkadaşıma o kadar özensiz bir yorum yapmış ki.. ve bende karşı ile ilgili analizi doğru olmasına rağmen,vadesi de henüz dolmamasına rağmen, tamamen güvenim gitti ve eledim..
Seninle vadelerimiz aynı sayılır.. Eylül sonu ekim ortası gibi... Hatta gecikme payıda olabilir vade tutsunda...yagmur ben de çok iyi diyebilirim yani karakter analizi ve sonucu %90lara varan olarak çıkar ama son falı çok olumluydu ve bana eylülsonu ekim başı tarihlerini ermiş nrmalde tarih veren bir yorumcu da değildir. son 2 faldır bana tarih veriyor birinci tarihinde dediği gibi dönüş oldu ama şu son falı yagmura devam edip etmememi belirleyecek kadar önemli benim açımdan .diğer falcılarada gitmediğim için aynı kişileri mi beğeniyoruz bilemiyorum o yüzden fiyaskoda olsun istemem sende benim açımdan yağmur iyi ama,
Tabi yazarim olumlu olumsuz nasil olduysa ben de merak icindeyim ga eger olursa kadin anlik durumda level atlamis olcak cok emin cok tarihli bir faldi hic adeti degildi meraktayim yaniSeninle vadelerimiz aynı sayılır.. Eylül sonu ekim ortası gibi... Hatta gecikme payıda olabilir vade tutsunda...
Biraz daha bekleyip yağmuru deneyebilirim.. Umarım senin vade çıkar,hatta sonuçla ilgili bilgi verirsen sevinirim..
aa yagmur a baktıran birini buldumben o sitede yagmur dışında birine gitmiyorum ya aslında uzun zamandır 3 senedr falan yagmur dışında gitmiyorum gecen senelerde yeil çingeney denedim 2 falı da sonuçta olmamış ve tatmin etmedi.sanki ben falcımı buldum yani 3 sene bitiyor ama son falında çok olumlu olduğu için tereddütteyim ben...
sen ne konuda begendin sana birebir çıkan falı oldu mu
Yok ben 2 sine baktirmadim benim bahsettim yalnizca yagmur olan ,sortis dediginize 3 sene once gitmistim fal diyemicem hicbisey de tutmadi zaten
yagmur ben de çok iyi diyebilirim yani karakter analizi ve sonucu %90lara varan olarak çıkar ama son falı çok olumluydu ve bana eylülsonu ekim başı tarihlerini ermiş nrmalde tarih veren bir yorumcu da değildir. son 2 faldır bana tarih veriyor birinci tarihinde dediği gibi dönüş oldu ama şu son falı yagmura devam edip etmememi belirleyecek kadar önemli benim açımdan .diğer falcılarada gitmediğim için aynı kişileri mi beğeniyoruz bilemiyorum o yüzden fiyaskoda olsun istemem sende benim açımdan yağmur iyi ama,
B3n de %100 beklemiyorum ama hatri sayilir bisryleri tutturursa bakarim yazarim burayaYinede pembeci tarafi var gibi arkadasin falinida dinledigim icin soyluuorum olumluya bagliyor ki olumsuz oldu onun.
Durumu yani arkadasin duygu dusuncelerini tam olarak ifade etti karsi tarafi bilemedi onun falinda .ya enerji isi herkese tutmayabiliyor.ama abalizi guzel ben kendi adima soyluuorum
Ne baktırdın canım?Belgin yildiza baktirdim anlik durum cok iyiydi baktiran varmi?
Kahve nasil iyimidir ?Ne baktırdın canım?
Ben baktırmadım o yüzden sana sordum canım :)Kahve nasil iyimidir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?