Anda cok iyi buldum baktirirsan yaz begendim bos degilBen baktırmadım o yüzden sana sordum canım :)
Aynen bencede ve cogu bence pembe tablo ciziyor ordakilerin .Hep sonunu evlilige bagliyorlar iste de terfi.:))).Su Binnaz'daki falcilar ne komikler ya bir tanesi %89 puanda ama 100 Tl'ye fal bakiyorYalniz sirada da bir kisi gordum bu yorumcu icin. Insanlar da herhalde bagimli olmuslar herkesi denemeden gecemiyorlar orda, baska aciklamasi olamaz bu ucrete bu falcilardan yorum alinmasinin.
Herhalde o pembe tabloyu duymak iyi geliyor insanlaraAynen bencede ve cogu bence pembe tablo ciziyor ordakilerin .Hep sonunu evlilige bagliyorlar iste de terfi.:))).
Arkadaşlar merhaba :) özellikle işle ilgili size çok iyi tutturan birileri var mı ? Çok teşekkürler :)
Falsepetei Nesibe
Binnazabla Elif Hanzade
Cherry nesibe aşktata iyimi
Zamanı neye göre verdiğini bilmiyorum. Zira katina zaman vermez. Ama en uzun vadesi de 6 ayı geçmez. 6 ayda da biz kaç çeşit kafa karışıklığından geçeriz kimbilir. Katina ne yapsınArkadaşlar bu Tümay Cennet nasıldır?Katina baktırdım...Analizler doğruda işte vade tutar mı? orası önemli...Arkadaşlar çıkan kartlarımı yazacağım lütfen bilgisi olan 1-2 satır yazar mı?Tutan fallarım hiç yok belki içinizden vardır hani az çok bilgisi olan.Rica etsem...çıkan kartlarım:YAKUT-DERVİŞ-SELÇUKASSA(TERS)-ÇİÇEKLER(TERS)-PARSADRA(TERS)-ÇAPA(TERS)-ALYANS(DÜZ) böyle arkadaşlar.Bana dedi ki Tümay Cennet ,Kasım sonunda elleriniz birleşecek.
Emin olun falınıza baksaydı daha çok moraliniz bozulurdu,ben hiç memnun kalmamıştım zaten iadede etmişti geçen yıl,dediği hiçbirşeyinde olmadığını görüyorum ayrıcaAy şu o kadar söylediğiniz naktaya instagramdan mesaj attım bilgi almak için. Zaten kendisi burayı takip ediyor,instagram hesabı burdaki girdilerle dolu. Neyse, bana bilgi yazısı gönderdi, ben de fiyatlar tellweyle farkediyor mu dedim, o da fiyatlar yazıyor dedi. Peki illa atmye mi gitmem gerekiyor,online bankacılıktan ödeme kabul ediyor musunuz dedim, o da zaten söylediğim şeyleri neden bana soruyorsunuz dedi. Halbuki o konuyu konuşmamıştık,bazıları online ödeme kabul etmiyor o yüzden sordum,azarlamanıza gerek yoktu dedim. Azarlar gibi anladıysanız o sizin probleminiz dedi. Bırak Allah aşkına bakmasın fal-mal. Bu ne biçim üslup, ne biçim tersleme. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.
Nakta anda bende de cok iyi degildi zaten cok fazla sey soyluyor iclerinde bir iki sey tutuyor bir de falin basinda olumluysa sonra olumsuza gidip tekrar olumluyla bitiyor sanki cok karisik yani. Nakta fali deyince bana karisiklik geliyor bir tutarlilik yok. Ongoruleri de hic tutmadi bana.Anlık bildiriyorum benim için nakta tırt, tarzı zaten daha önce yazdığım gibi antipatik. Burayı okuduğuna da eminim. Artık bunu da okur kendine bir çeki düzen verir mi bilmem. Çünkü fal enerji işi. Nasıl ki sizden olumlu enerji alamadım diye falcılar iade ediyorsa bende olumlu enerji almadığıma fal atmam. Nakta da bunlardan biri.
Nakta anda bende de cok iyi degildi zaten cok fazla sey soyluyor iclerinde bir iki sey tutuyor bir de falin basinda olumluysa sonra olumsuza gidip tekrar olumluyla bitiyor sanki cok karisik yani. Nakta fali deyince bana karisiklik geliyor bir tutarlilik yok. Ongoruleri de hic tutmadi bana.
Merhaba. Aslinda soyle bir sey var cok begendigim bir falci oluyor, bir kac yorum alinca ilk fallari birebir cikan ayni falcinin son fallari cikmiyor hatta soylediklerinin tersi olabiliyor. Elfin Demet benim favorimdir ve ilk 2-3 falinda ne dediyse ve cok spesifik olarak her seyi yasamistim. Son iki falinda ise soylediklerinin neredeyse tersi oldu. Tabi kesin patlamis diyemiyorum cunku bazen fallarr biraz zaman gectikten sonra da tutabiliyor. Mesela ben Geysu'ya genel bir soru sorup 3 sene once fal atmistim, ne anda ne de gelecekte soyledikleri tutmustu bir daha da baktirmadim. Belki daha spesifik bir soru sorarsam daha iyi olabilir. Tabi bilemeyince bir daha da atmak icimden gelmedi. Chitra'nin da fali genel olarak karsi tarafin karakteriydi ve anda onun da bildigi bazi noktalar oldu yine de tekrar baktiracak sekilde etkilenmemistim. Ayrica gecen Mayis icin soyledigi seyler de olmadi. Binnaz'da Zumra Lal, cok tutarli ve cok hisli biri bence online falda en iyilerinden biri diye dusunuyorum. Her sey soyledigi dogrultuda oldu ve anda beni sok eden seyleri bilir her zaman. Bir de falalem'de Medyum Fatima bende %90 bilir, su ana kadar 3 yorum aldim ilk fali 3 sene kadar onceydi ve ne dediyse yasamistim. Son iki falini da su anda yasiyorum birebir dedigi gibi ilerliyor her sey. Tellwe'de uyumuzz ve Banu Yilmaz ayni kisilermis sanirim, her ikisi de bana bildi hatta Uyumsuzz biraz daha iyi bakiyor sanki. Banu'nun ilk fallari cok cikiyordu, son zamanlarda cok atmasam tutturdugu noktalar oluyordu. Yalniz ondaki problem cok kisa bakmasi ve cok bastan savma yorumlamasi, yoksa hisli bir kadin aslinda bana cok detayli seyler bilmisti zamaninda.Sizinle enerjimiz tutuyor gibi ikimize de ecem23 ve unuttuğum bir falcı tutmuştu.
Peki chitraya baktırdınız mı, nasıldı?
Ben saraylıhanımdan baya memnun kaldım daha olmadı ama olaylar onun söylediği şekilde gidiyor,kişilik analizi de iyiydi. Geysu da baya mükemmeldi sormayı unuttuğum yerleri bile kendisi söylemiş, hisli kadın belli, gelecek planımı bildi ve anca gerçek yaza dedi,ki öyle de. Umarım çıkar falı.
Sizin vayy be tüm dediklerini yaşadım diyebiliceğiniz bir fal var mı?
Bie de genel arkadaşlara soruyorum ecem23 ve geysudan memnun kalanlar başka hangi falcıları beğeniyorlar,chitrayı beklemeli miyim?
Teşekkür ederim yorumun için.Tümay Cennet Kasım sonu dedi ama bilmiyorum.Zamanı neye göre verdiğini bilmiyorum. Zira katina zaman vermez. Ama en uzun vadesi de 6 ayı geçmez. 6 ayda da biz kaç çeşit kafa karışıklığından geçeriz kimbilir. Katina ne yapsın
Ama ellerinizin birleşeceği doğrudur bu açılımda. Karşı tarafın aşk be ilgisi tam. Düşündüğünüzden de fazla hatta. Ama sizin tutumunuza göre tavır alacak. Sizin güvensizliğinizden kaynaklanan karşı tarafı bir darlama aynı şeyleri tekrar tekrar söyleme durumunuz var.. akışa bırakın sizinle iletişime geçtiği zaman :)))
Bu arada Nehir okullar tatilken fal bakımı yapmaz. Bir kaç haftada çocukların okula uyum sürecini ayarlar sonra gelir. Hatta bu ara gelmesi lazım. Gelse iyi olur :)))
Ya bu falcıların eline düştük zaten.Bi kerede İstanbul'da Kuzey diye bir falcı var ya ona ben de telde baktırmıştım....Ayyyyy bi ukala bi ukala anlatamam,O'da beni azarlamıştı bi daha tövbe...Ay şu o kadar söylediğiniz naktaya instagramdan mesaj attım bilgi almak için. Zaten kendisi burayı takip ediyor,instagram hesabı burdaki girdilerle dolu. Neyse, bana bilgi yazısı gönderdi, ben de fiyatlar tellweyle farkediyor mu dedim, o da fiyatlar yazıyor dedi. Peki illa atmye mi gitmem gerekiyor,online bankacılıktan ödeme kabul ediyor musunuz dedim, o da zaten söylediğim şeyleri neden bana soruyorsunuz dedi. Halbuki o konuyu konuşmamıştık,bazıları online ödeme kabul etmiyor o yüzden sordum,azarlamanıza gerek yoktu dedim. Azarlar gibi anladıysanız o sizin probleminiz dedi. Bırak Allah aşkına bakmasın fal-mal. Bu ne biçim üslup, ne biçim tersleme. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?