Binnaz Abla

canım ben hem ecem23 den hem de geysudan çok memnunum . geysu an lık olarak ve karşı tarafı analiz anlamında çok iyidir . ecem23 ise hem geçmiş hem şuan hem de gelecekte hep tutturur bana ve yol da gösterir seninle arkadaş gibi olur . İkisinide beğenirim . Başka insanlar sormuşsun . Saraylıhanım dan memnundum birçok falını yaşadım ama son iki falını yaşamamıştım . Yine aynı sitede nazar hanım var yeni bir falcı ama emek veriyor ve analizleri güzel gayet vadelerine var . Binnaz da elif ışık var ona da baktırırım uzun zamandır özellikle iskambil isterim ondan iyidir . Şuan aklıma gelenler bunlar . Binnaz da 30 küsürüm var bulamadım bir falcı .

Aynen Ecem23 gecen hafta atmistim anda ve yakin gelecekte soyledigi oldu yine attim bir gelisme olunca yine cok guzel anlatmis durumu. Tellwedeki favorim oldu, cok guzel bakiyor bence.

Teşekkürler arkadaşlar, evet ecemi ben de hep yaşadım. Geysu da hoşuma gitti analizleri. Şu anda olaylar saraylının dediği gibi ilerliyor,bu üçü favorim. İçimde kalıcak hazır chitra dönmüşken onu da deniyim dedim. Dönmüş kızlar haberiniz olsun...

Çıkan fal haberi vermek istiyorum. Doğa Dan. Ne olursa olsun bu hatun bende hep biliyor hemde çok spesifik şeyleri biliyor. Üstelik yeri geliyo bıktırıyorum bu kadar sık fal atma diye de uyarıyor ama bazen insan kendini çaresiz hissedip işte dayanamıyor. Ayrıca çokta destek oluyo, yorum yapıyor ki yorumlarını kesinlikle dinlemek gerekiyor.
Number oneımsın doğa:)
Diğer çıkan fal haberide geysu. Bu hatuna ne kadar çıkmıyo dense de bende hep bildi. Hatta zamanlarıyla bildi.

Ben de ares leviui çok beğendim. Tekrar tekrar dinlediğimde farkettim acayip tespitler yapmış ben zaten bildiğim için şaşırmamışım ama sonra düşündüm ben bu adama sadece ayriyim yorumlar mısınız demisim bu kadar ayrıntıyı bu kadar spesifik şeyleri nasıl bilmiş anlamadım. Tespitleri çok yerindeydi ben çok hisli biri olduğunu düşünüyorum. Bana negatif şeyler söylese de enerjimin tuttuğunu düşünüyorum yani bunu itiraf etmek.zor olsa da

Günaydın kızlar, ara da sıra da sizi merak edip yazdıklarınızı sessizce okuyorum :) Umarım hepiniz iyisinizdir. Ecem23 ismini duyunca yaziyim dedim , geçen yıl baktırmıştım bende açıkçası sadece tek dediği bir şey olmuş ama kişilik analizini iyi yapıyor. Tabii o da patladı. Gerçi bir şey itiraf edicem iyi ki tüm fallarım patladı :) İyi ki hiç birinin dediği olmadı şu an kadar mutlu ve huzurluyum ki...Gerçekten mutluluk iç dünyamızda gizli , bir kez keşfettik mi gerisi geliyormuş daha mutlu huzurlu insaları hayatınıza çekiyorsunuz :)

Bu aralar iş arkadaşlarım fal baktırıp duruyorlar , bana da sen at şu uygulama çok güzel diye :) Güler misin ağlar mısın ? Faldan nefret eden birine bu söylenir mi Binnazda yeni gelenleri çok beğenmişler , 4,99 baktırmışlar , armina türkay, güneş atalay aklımda bunlar kalmış. Bir daha fal baktırır mıyım büyük konuşmiyim hayır baktırmam. Kişi ile yüzleşmeyi tercih edip duruma göre hayatıma yön veririm. Neyse kızlar merak ettiğiniz bir şey olursa yazarsınız. Ara da girip yazdıklarınızı okuyorum. Umarım hepinizin hakkında hayırlı olan olur.

@ kızlar günaydın içinizde engin gümüş e fal baktiran var mı nasıl yorum yaparsanız sevinirim

bende de tutuyor dogadan :)

bende de tutuyor dogadan :)
kısa vadede tutan birseyler oldu ama uzun vadede dedikleri olmadı hiçbir zaman. yani katina atıp aylık ne bar olduğunu öğrenmek çok doğru gelmiyor. uzun vadede oldu mu size dedikleri? yoksa gerçekten kısa vadelik mi biliyor?

A rkadaşlar mrb geçen yıldan forumu dışardan takip ederek fal baktırdım.Durumum olumlu sonuçlandı.Uzun ilişkimin bitmesi sonucu fallara sardım bende.çok faydalandım burdan.Ama şöyle bir durum fal baktırmak anlık rahatlama sağlıyor.Bir çeşit avuntu gibi.Ama arada hayatı kaçırıyor gibiyiz erkekler için süreç asla bizim gibi işlemiyor.Listem öyle çok uzun değil belki bi faydam olur.Ama genede fallara takılmadan hayata devam etmeye çalışmak en iyisi.cünkü araya zaman girdikten sonra hiç bişey eskisi gibi olmuyor.BİNNAZ ABLA :
YAŞAM KOCAOĞLUlumlu genel bi fal bakmış beğenmedim. SELİN İMER :karakter analizleri iyiydi dediği tarihte arama oldu arama sonucunu olumsuz görmüştü dediği gibi oldu.karşına biri çıkacak demişti oda oldu tarif ettiği gibi biri olmasada istemedim tabi.sen istersen barışma var demişti. EYLEM TÜZÜN:Kendisine parantez açmak istiyorum sanki yanımdaymış gibi her şeyi bildi.karakter analizleri geçmiş ayrılık nedeni çok iyi bildi herşeyi.iletişim var ilişki için daha zaman var demişti dediği gibi ilerledi.
BERRİN BANU:Uzun süredir beraber olduğumuzu bilmişti yalnız onun dışında olumlu genel bir fal
CEREN ESEMEN:Burç yorumu yapmıştı bana. BAHAR YAĞIZ:Nokta atışı yoktu pek genel olumlu bir fal SEVAL ÖZTÜRKOĞLU:Ayrılık nedenini sorumda söylemiş olmama rağmen kimden kaynaklandığını bile karıştırdı.barışma yok sevmediğin biriyle mecburi evlilik yapacaksın demişti.tabiki olmadı.zaten bu fallardan sonra binnazı bıraktım.Fiyatlarda TELWE: ECEM23:İlk fala geçen aralıkta baktırmıştım karakter analizleri iyiydi geçmişi durumu bilmişti dediği gibi ilerledi durum olumluydu vadesi sarkmasına rağmen çıktı etrafında bir kız var dedi buda doğruydu.ikinci fala temmuzda baktırdım aramız bozulmuştu olumsuz yorum yaptı barıştık biz barış yok demişti aradaki bazı durumları bilemedi.ama hakkını yiyeyem gene baktırılır. BANU YILMAZ:Kısa bir faldı aradaki sorunları bilmişti bir kız var etrafında demişti oda bildi.iletişime girecek dediği tarih biraz sarktı ama çıktı. SARDUNYA:mayıs ayında baktırdım durumu ayrıntılı bildi çok memnun kaldım.verdiği vadede görüşme oldu olumlu görmüştü ilişkinin gidişatını nasıl olacağını görmüş aynen dediği gibi ilerliyor. FAL SEPETİ:ALEX :geçen yıl baktırdım analizleri iyiydi yüz de yüz barışma var demişti.DENNIS:Onada geçen yıl baktırdım olumluydu analizleri fena deildi. SENANUR TAN:Bir iki ay çnce baktırdım genel yorum istemişim .Bildiği şeyler oldu analizi iyiydi.Ama o bana yeni kişiler gördü.Dediği biri çıktı hatta karşıma ama bir ilişki olmadı tabi.baktırılabilir BİRYOLUNVAR SEMA:Bu abla baktırdığım en gerçekçi faldı dediği her satırı doğruydu aralıkta baktırdım aradaki kızı karşı tarafın tutumunu herşeyiyle bildi.çok memmnun kalmıştım.Mayısta görüşme var dedi kesin bana dediği gibide oldu en iyi bilen sema benim durumu.Bunlar dışında en çok falı fal kutusunda baktırmışım ucuz ve de anlık rahatlama sağlıyor diye.geneli pembecidir.Ama tarihiyle çıkan falım var orda hepsini denedim hemen hemen çok iyi durum analizi yapanda var tutturdukları çok oldu ama işte birbirlerinden mi bakıp yazıyorlar emin deilim.O yüzden isim vermek istemiyorum.

SEMA bana çıkmadı yaaa...Ağustosta dönüş var demişti yok ortada bir şey.Fal sepetinde kimi önerirsin?ECEM23'de çıkmadı.Tarihi geçti.

ben semaya burdan görüp baktırdım geçen yılbaşında. kimsenin görmediğini görmüş mayısta kesin görüşme var dedi gelince bunları bunları söyliyecek dedi tarihine kadar tuttu ilk falı olduğu için belki bilemedim.ecem23ün ilk falı verdiği vadeden sonra çıktı vadeye takılmadım pek.Fal sepetinde alexin tespitleri doğruydu ama aylar sonra oldu genede dobra bi falcı bence.bu arada alıntı yapamıyorum

Alex e bende bakyirmistim 8 10 ay once yanildigi bi cok sey vardi brnde ozellikle kisilik analizinde karamsar bi faldi gunlerce etkisinde kaldim

Zaten ben Alexe ayrılık nedenini soruda söylemiştim katina falıydı düzelecek demişti vade falan yoktu.zaten benim durumumda çoğu falcı yanıldı sonucu olumlu gördüler ama kimsenin bilmediği durumu tek byv sema bildi.Birde fal kutusunda bir kaç falcı.uzun ayrılık dönemi olduğu için sonradan belki durum değişti bilmiyorum.sardunyadanda memnun kaldım hisli bi kadın bence

Ecem23’ü ben de çok beğendim kişilik analizini birebir uyuyor ve verdiği bir kaç tavsiye var normalde tavsiye sevmem falda ama çok haklı ve aynen ben de desiği gibi davranmayı dusunuyordum. Bence bakış tarzı da guzel. Peki sonraki falında gelecek için soylediği çıkmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…